Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#120742) kezo0 válasza Ukulele_ (#120734) üzenetére


kezo0
addikt

Hát az bizony lehet, hogy régi a tévéd, azért nem tud rögzíteni. De azt tudnod kell, hogy arra a külső HDD/SSD-re nem is fog rögzíteni egyik tévé sem, amin máshonnan rámásolt tartalmak vannak, és lejátszás céljából csatlakoztatod a tévéhez. A felvételhez használt adathordozót ugyanis általában a tévé egy meghatározott USB-portjára kell csatlakoztatni, és a tévé azt az első használatba vétel előtt megformázza magának. Innen kezdve azon a drive-on csak a tévé által rögzített műsorok lehetnek, mégpedig olymódon, hogy ennek a meghajtónak a tartalmát nem is fogja semmi más látni – sem PC, sem másik tévé (még azonos típusú sem!). Ez szerzői jogi okokból van így, hogy a felvett műsorokat azon kívül, hogy megnézed őket az adott tévén, ne lehessen másra használni.
(Erre reagálva most valószínűleg lesz cocka úrnak egy kirohanása a szerző jogok apropóján, továbbá sokat mondóan sejtetni engedi majd, hogy azért léteznek módszerek a felvételek kimentésére, de maradjunk annyiban, hogy ez már az ún. „szürke zóna”. ;))

cocka: egyrészt ne kapd fel a vizet, csak froclizlak (😎), másrészt ami a duplatuneres tévéket illeti: hát nem tudom, olyannal, amiben csak egy slot van a kártyának, még nem találkoztam, de eleve nem túl sok dupla tuneres tévé van… Nekem ezek mindig Panasonic-ok voltak, amióta léteznek lapostévék. Azt se tudom, melyik másik gyártó kínálatában van egyáltalán dupla tuneres tévé.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.