Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#120374) cocka


cocka
veterán

2022.07.06-16. között kérjük, ne indítson semmilyen módon számlabefizetést.

Ha nem My Vodafone fiókodon keresztül vagy csoportos beszedési megbízással fizeted be számláidat, a sikeres számlabefizetés érdekében ügyelj rá, hogy ne korábbi ügyfélszámodat, hanem új számlafizető azonosítódat add meg.

Aha, tehát ők variálnak és ha csoportossal fizetsz, még te foglalkozz ezzel is. Remek.

Csoportos beszedési megbízás esetén nincs teendőd!

Most akkor van vagy nincs?!

Számlafizető azonosítódat kapcsolattartói telefonszámodra vagy e-mail címedre küldjük el, illetve megtalálod az informatikai átállás után kiállított első számlaleveleden is.

Ami természetesen kb. 3 héttel később fog érkezni, lásd lejjebb.

Amennyiben szüksége van korábbi otthoni számláira, kérjük, 2022.07.08. előtt töltse le

Hál' istennek letöltöttem mindet, de idén márciusig még a Díjneten is fenn vannak kb. másfél évig. Utána meg a jóvoltukból csak az emailes marhaságok jöttek, és a ziphez minden alkalommal más a jelszó. :(

Mondjuk a jelszó létjogosultsága megkérdőjelezhető, mert így az feltételezhető, hogy kizárólag az előfizetőnek szánt emailt más is megnyithatja.

Ha normálisan le lehetne tölteni a rendszerükből és nem menne az 1-2 nap múlva bullshit, az egész email küldözgetésre nem is lenne szükség, max. értesítést kéne küldeniük, hogy elkészült számlája, bejelentkezés után letöltheti innen és innen.

My Vodafone Otthoni fiókjából, mert 2022.07.09. után számlái már nem lesznek elérhetőek ezen a felületen.

Hát eddig se voltak elérhetők baszod! Pont ezt írtam fentebb is, hogy teljesen lutri, hogy a rendszerből mikor engedi letölteni a saját számládat. Az még szánalmasabb, hogy a rendszer a korábbi számlákat is csak "1-2 munkanapon belül" engedné letölteni, ami nonszensz. Hát min tárolják ezek a számlákat, mágnesszalagokon, mert akkor értem, hogy a szekvenciális beolvasás miatt miért tart 1-2 napig letölthetővé tenni. De ha nem, akkor méltóztassák már a régebbieket azonnal elérhetővé tenni.

Amennyiben Önnek az átállás követően több új számlafizető azonosítója lesz, kérjük, banki átutalás esetén ne vonja egybe a számlák összegét,

És a többi esetben, pl. csoportos beszedésnél mi újság több számlafizető-azonosító esetén?

Az informatikai átállást követően a számláit a megszokottnál később kaphatja meg, de a befizetési határidőt meghosszabbítjuk és elektronikus számla esetén nem veszíti el az e-pack kedvezményt sem.

Zseniális, mert eddig is a kb. 2-3-a körül már kaptuk az esedékességről szóló értesítést, de számla csak 10-11-e körül jött. Most akkor akár 2 hetet is várni kell rá? Véletlenül nem az esedékesség ELŐTT kéne a számlát letölthetővé tenni vagy legalább az esedékesség napján vagy legkésőbb másnapján elérhetővé tenni?

My Vodafone online fiókodba a korábban használt felhasználóneveddel (e-mail címeddel) és jelszavaddal tudsz belépni! Belépés után ne felejts el új jelszót beállítani!

Mondom én, hogy még új jelszó is kell.

Az informatikai átállás utáni számláidon nem jelenítjük meg a kedvezményt külön sorban, hanem havi díjad összegét csökkentjük az e-Pack kedvezmény összegével (pl. 4.390 Ft-os Internet M csomag esetén csak a 3.390 Ft-os díjat jelenítjük meg a számlán).

Magyarul megnehezítjük a nyomon követhetőséget és úgy trükközünk az e-packkal akár havonta is, ahogy akarunk.

Ha korábban a Díjnet szolgáltatáson keresztül kezelted Vodafone számláid, és a Díjnet kivezetése után nem váltottál My Vodafone elektronikus számlázásra, számláid e-mail csatolmányban elküldtük kapcsolattartói e-mail címedre. Az informatikai átállás után számlaértesítőd mellé nem csatoljuk a számlalevelet. Ha szeretnéd megnézni vagy letölteni az informatikai átállás utáni számláid, ezt könnyen megteheted az informatikai átállás után My Vodafone fiókodban.

El tudom képzelni mennyire könnyen. Úgy ahogy eddig ugye? Pár napon belül, egész pontosan 80%-os valószínűséggel sohanapján már le is töltheted.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.