Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#117735) cocka válasza Dzsekó (#117717) üzenetére


cocka
veterán

Az elejétől fogva az összes HD adás vételére képes médiaboxon volt HDMI port és azokról nem spórolták le a SCART-ot sem. Eleddig a vodabox az egyetlen UPC (jó akkor vezetékes vodkafon) által biztosított eszköz, amin nincs SCART a HDMI mellett.

A Pace boxokkal már ne akarj semmit. Elintézték, hogy semmit ne tudjon.

Csak sorolom mit működtek az elmúlt jó pár hónapban:

1. UPC logó eltüntetve, átírva voda logóra, a többi kék-fehér designelem maradt.
2. UPC/Vodafone videotár eltüntetve (menüből is), távon az on-demand gomb inaktiválva, amikor már Vodafone videotár lett belőle, akkor is alig-alig indult el pár videó vagy jött be egyáltalán a videók listája.
3. Távon a radio gomb inaktiválva, a rádióadós menü eltüntetve, a rádiók TV csatornákként jelennek meg a 801-803-as helyeken.
4. UPC TV Portál menü és csatorna eltüntetve, az ott elérhető üzeneteket már nem lehet betölteni a 30-ason.
5. A HbbTV-szerű piros gomb funkciót is eltüntették, semmilyen csatornán nem érhető el és fel sem ugrik.
6. Az interactive gomb a távon szintén inaktív, amikor még legutóbb aktív volt, akkor folyamatosan hibaüzenetet írt. Annak meg már idejét se tudom mikor gyomlálták ki az interaktív appokat. Bár kevés használható volt, a youtube-ot meg még korábban megszüntették rajta. Volt ugyan egy ideiglenes Google Maps is, de olyan pusztulat lassú volt, hogy inkább büntetés volt a használata, mint haszon.
7. A visszanézőt kilőtték, tehát a Guide vagy EPG megnyitásakor már nem lehet visszafelé nézni hét napot, még úgy se, hogyha csak a korábbi műsorokra lennél kíváncsi.
8. A visszanézővel együtt az aktuálisan futó műsort sem lehet az elejéről indítani. Lényegében minden visszanéző és azzal összefüggő szolgáltatást és arra utaló menüpontot kivettek.
9. A menüben hármat hagytak meg: Műsorújság, Műszaki teszt, Beállítások A műszaki teszt félig sem fut le, mert amikor eléri a 100%-ot és kiírja, hogy indulna a tesztvideó (ami már ezer éve nem indul), akkor egy kérem várjonnal otthagy és ennyi.
10. Ha szerencséd van, még működnek a kódolt csatornák is, ha nincs, akkor csak a kódolatlanok jönnek be meg a teletext és itt kifújt.

viszont ott van az RJ45 is

A Pace-en is van RJ45 meg USB. De egyiket sem lehetett használni soha semmire.

Mindenesetre kiválóan tönkretették, büszkék lehetnek magukra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.