Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz Celtis #130456 üzenetére
Egy alaplap, egy táp és egy kijelzőcserén én is túl vagyok, a hiba mégis mindig előjön újra meg újra....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
troll81
addikt
Sziasztok 60 65meretben melyik Samsung tévét ajanlanalok kellene meg egyet venni egy 43 as van mar de a majdani nappaliba egy nagyobbat szeretnek venni.
-
Bogyi007
veterán
válasz troll81 #130459 üzenetére
Az utóbbi napok alapján lassan azt mondanánk itt egyre többen, hogy keress más márkát...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
dReFiX
senior tag
hali ! megjött a 7402 samsung tv. viszont nem találok rajta 3,5 füles kimenetet ? Már csak optikai kimenet játszik vagy vegyek BT fülest ? Olcsón h lehet ezt megoldani ? átalakító stb ? Köszi !!!
-
Ghostman78
senior tag
Korábban linkelt valaki Samsung BN59-01259B TV távirányítóhoz "gyerekvédő" gumitokot
Nem találomKérhetnék egy linket ? (magyar és külföldi is jó)
-
Fr3eWar
őstag
válasz Ghostman78 #130463 üzenetére
Szerintem én voltam, de nekem az egyenes fém távirányítóm van.
-
lala666
senior tag
válasz Secretknight #130427 üzenetére
Prémiumról beszéltem....
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
tothm
őstag
Sziasztok!
Samsung KS7000 49" tv-m van, és ma egyik pillanatról a másik nem látja a wifi hálózatokat.
Mi lehet a probléma? Nagyon megköszönném ha segítenétek! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
kovi1970
csendes tag
-
galaxys80
veterán
Nagyszülőknek kellene a hétvégén TV-t vennem. Régóta nem követem a TV piacot.
3 kiszemelt lenne:
UE55NU7022 - 149.990
UE50NU7442 - 189.990
UE49NU8002 - 219.990Teljesen alap dolgokra kellene. Kizárólag TV adás fog menni rajta. Se HD filmek, se soundbar nem lesz hozzá?
Melyiket ajánlanátok?
-
lowphas
tag
válasz galaxys80 #130474 üzenetére
Szerintem nu7000 fölé, ha csak tv adás, nincs értelme menni, mert egyszerűen nem éri meg, nem ad akkora pluszt. Egy nagyobb méretű panel nagyobb élményt adhat, főleg ha közel hibátlan. (ezek közül bármelyik felhősödhet, nagyobbak talán jobban) Sdr adás esetén érezhető különbség szerintem nem nagyon kellene, hogy legyen. A Nu8000 pedig jóval drágább, szerintem nem éri meg. Annak az árától akkor már a q6fn sincs egyébként messze...
-
Celtis
veterán
Tegnap megírtam az ügyfélszoglálatnak, hogy ha továbbra is sunnyognak, akkor feljelentést teszek. Meglett az eredménye. Ma már kaptam választ és nyitás előtt hívott a szerviz is, hogy mehetek a csereutalványért.
Meglehetősen keserű a szám íze.
- semmilyen kárpótlást nem ajánlottak fel a 8 hónapnyi szívatásért. Na jó, röviden elnézést kértek.
- semmit nem mondtak, hogy javítják-e a hibát
- nem lehet tudni, hogy az újabb típusok mennyire érintettek az akadozásban, de az avforum-os review szerint a tavaliy Q8FN-ben pl. még ott lehet.Mindenesetre azok a tökös fickók, akiknek KS7000 TV-je van még érvényes kiterjesztett garanciával, mehetnek a pénztárhoz, a Samsung most eredeti áron visszavásárolja a készüléket.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Celtis #130478 üzenetére
Minden elismerésem a kitartásodért!
Azt nem írom, hogy gratulálok, mert ahogy írod is, ezt is úgy adták meg, mintha az utolsó fogukat húznák, holott a minimum az lett volna, hogy akkor felajánljuk az egyik elit tévénket cserére, pl 1 millió forint értékben és még az sem lett volna korántsem egyenlő arányban a 8 hónap szívatásért. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz kovi1970 #130473 üzenetére
Nem az a gond, hogy mi mennyibe kerül.
Hanem, hogy a Jack megszüntetésével, további problémákat okoz a vásárlónak. Plusz költségekbe veri magát.
Egyébként meg a BT füles használni fogja a processzort és ez megmutatkozhat úgy, hogy lassabban reagál a tv kapcsolásra, vagy laggolni fog a menü etc...A jack-nek bőven elég egy 10-15 ezres 2.1-es pc kit, ami röhögve jobb minőséget produkál, mint egy 60 ezres parasztvakító és szintén processzorerőt használó/elvevő soundbar.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz galaxys80 #130474 üzenetére
A kérdés csak annyi, hogy a nagyszüleidnek fontos -e a minőség? Aggódnak-e, ha este több helyen esetleg bevilágít, vagy felhős lesz a képernyő sötét részeknél?
Ha nem, akkor a legnagyobb, vagyis az első. Ha igen, akkor meg egyértelműen a 8002.
De én pontosan ha zavarja, ha nem, a középsőt venném meg. Ott nem lehet felfelhősödés, erősebb a cpu is, 5ghz wifi és persze a 7022-höz képest jóval szebb képminőség. Tehát a 7022 típushoz képest. -
galaxys80
veterán
válasz sandró60 #130476 üzenetére
Az az igazság, hogy szekrénybe lesz és az 55-ben nem is vagyok biztos, hogy befér.
(#130477) Celtis
Néz én rengeteg ismerősnél, családtagnál látok Samsung TV-n TV adást és sehol nem vettem észre akadozást. Azt gondolom ez nálad egyedi probléma.(#130482) ΞΔGLΞ
Nyilván valamennyire fontos a minőség is, de nagyszülők, azért teljesen más szemmel nézik, mint az itteni fórumtagok többsége.
De őszintén szólva én is a középső (7442) felé hajlok. Főleg, hogy ,most látom MM-ben19.000 Ft ajándékkártyán visszajár.Így már minimális az árkülönbség a 7022-höz képest.Mindenkinek köszönöm a segítséget.
-
dReFiX
senior tag
BT fejes esetén van valami késés a hang és a kép között ha eredeti nyelvű filmet nézünk ? Észrevehető zavaró ? Mert inkább BT fejest veszek akkor hozzá.... Köszi !
-
direwolf
őstag
válasz galaxys80 #130490 üzenetére
Az enyémen is akadozik (írtam is). Szóval nem egyedi. Szinte biztos, hogy deinterlace hiba. Ha progresszív forrást kap a tv, akkor nem jelentkezik.
szerk.: nem mindenki veszi észre, nálunk is csak én szúrom ki.
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
lala666
senior tag
válasz galaxys80 #130490 üzenetére
Rosszul gondolod, nem csak nála van ez. Nekem a js szériától kezdve volt probléma. Lehet nem mindenki veszi észre, de nagyon nem egyedi. És nekem felső kategóriás tévéim vannak.
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
-
fRooStzzZ
senior tag
Üdv.
Nem tudom hol tegyem fel a kérdésem, de olyan "problémám" lenne van egy 40ES6100 meg egy 55NU7600 és egy Note 9.Na most ugye ha jól olvasgattam, akkor ha minden igaz akkor az első tv-ről levették a ytb app-ot.
Lehet ennek oka az, hogy a telefonon nézve a ytb-t nem kínálja fel a lehetőséget hogy a tv-n nézzem, csak az 55s esetében? Mert oda ha akarom, ha nem csatlakozik. Nézegettem a menüben, hogy a társított eszközöknél ott van az eddigi összes telefonunk ami arra a tv-re csatlakoztatva volt.Ott leválasztottam mindent, de kérdés nélkül csatlakozik vissza oda, nem kér engedélyt a tv hogy akarom e a telefonnal egyáltalán párosítani, csak magától elkezdi a tv-n lejátszani amit a telefonon nézek, még akkor is ha ki van kapcsolva a tv.
Néztem a mobilos ytb appot is, ahol a tv szerepel benne, de onnan meg nem tudom kivenni sehogy sem, és nem találok olyan menüt vagy beállítási lehetőséget pl a közeli eszközöknél vagy bárhol, ahol engedélyezni vagy tiltani tudnám a csatlakozást ahhoz a tv-hez.Van erre megoldás, hogy ne ajálja fel a csatlakozást a tv-hez vagy ha nincs, és véletlen rányomok, akkor ne indítsa el azon a lejátszást, hanem kérjen engedélyt előtte.
Anno ilyen volt ha jól emlékszem a 6100 is, de most ugye gondolom levették ezt a lehetőséget a ytb program eltávolítása miatt.. Ott csak képet meg videót tudok átküldeni a tv-re, ytb videót nem.
De ha már itt tartunk, akkor nézegettem egy videót hogy lehet fejlesztői módban engedélyezni a ytb-t a 6100-on, valami orosz ip-re csatlakoztatva letöltött pár progit, amibe benne volt a ytb. De mivel az macerás egy kicsit, inkább azon gondolkodom..
Ez a ytb elérhető e vagy sem a tv-n ez mitől függ? Frissítette magát a SmartHub, vagy Biost? kell egy régebbi verziót vissza tenni?
Mert pár évvel ezelőtt mikor nem akart frissülni valami oknál fogva a netről pendriv-ról lett feltéve hozzá a frissítés. ilyesmi módszerrel ha vissza teszek egy korábbi verziót az megoldás lehet?De ha már ennyire belemerültem, akkor lenne másik kérdés is.
Asszonykának van egy LG UH6207 elnevezésű tv-je, ami eddig a fent nevezett módon lejátszotta a mobilról a ytb-s videókat, de most már az a kis ikonocska vagy ablakocska a lejátszás közben meg sem jelenik, ahol lehetne csatlakozni a tv-hez. Nem tudom milyen rendszer van rajta, nem ismerem azt a fajtát, gondolom ő babrálhatott el rajta valamit bár szerintem amilyen butuska ilyenekhez inkább hozzá sem nyúl, leginkább semmihez sem. Egyedüli megoldás a komplett screen mirroring volt, ami mindent átvitt a telefonról amit a képenyő mutatott. Ez a baj a lánya telefonjával is, a régi megoldás nem működik valami oknál fogva.
Ez egy A5, Honor 7 és Note 9-el sem ment ma.ötlet valakinek?
-
direwolf
őstag
válasz galaxys80 #130493 üzenetére
Semmi gond azzal, ha Te nem látod. Örülj neki.
Viszont ha megengeded, adnék egy jótanácsot. Ha valamihez nem értesz, akkor ne próbálj bölcselkedni abban a témában, mert a saját tapasztalatok tudás hiányában rendkívül rossz irányba vezethetnek. Példaként mondjuk említem a hifibu.ikat az egyirányú hdmi kábeleikkel, meg az oxigénmentes hangfalkábelekkel
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
galaxys80
veterán
-
direwolf
őstag
válasz galaxys80 #130497 üzenetére
Néha tényleg elgondolkodom, hogy széttépem a diplomám... mi a fa..nak tanuljon az ember annyi szart, elég csak ránézni dolgokra. A baktériumok se léteznek ugye, mert nem láthatók...
Hát ahogy kedvenc matektanárom fogalmazott ha már teljesen reménytelenek voltunk: a kurvaéletbe már!"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Istyu74
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest