Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
spati3
csendes tag
Sziasztok
A tévéhez csatlakoztatott külső hardot lehet hálózaton keresztül látni a számitógépen és ha igen hogy?.
A tévém: Samsung 6 széria 2017 modell
-
-
Viktojka
tag
Sziasztok!
Tv-t cseréltem... problémám, hogy q6 sehogyan sem akar csatlakozni k335 soundbar-hoz.
J6300 volt előtte, az kapásból felismerte, semmit nem kellett csinálnom, tökéletesen működtek együtt.
Valakinek ötlet? -
Fr3eWar
őstag
válasz spati3 #130355 üzenetére
PC-n bekapcsolod a médiaadatfolyamot és akkor DLNA eszközként látni fogja a TV-d, és le tudod játszani a PC-n levő file-okat.
Esetleg rakhatsz Plex vagy Serviio szervert a PC-dre és a TV-re meg hozzá illő alkalmazást, és mehet a stream. Persze ezekhez kell, hogy menjen a PC. -
spati3
csendes tag
-
nagyúr
-
PuMbA
titán
válasz FollowTheORI #130364 üzenetére
Mikor javítják már ki ezt? Rossz, hogy alapbeállítás és a felhasználók meg észre sem veszik. Plex sokkal jobb ebből a szempontból, hogy nem kell hozzá érteni.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Hello
A samsung chanel editorban hogyan lehet törölni azokat a csatornákat amik nem kellenek?Mert pl van belőle HD és SD is,vagy éppen teljesen érdektelenek számomra...mpo:Köszi ez is megoldás,bár máshogy gondoltam,de így se rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Öcsém vett egy Samsung 55" 7102-es TV-t. 7000-est akart de mondtam neki a 7100 alá ne adja mivel itt is írtátok, hogy az alatt nem szabad venni. Jó rajta minden, nagy megelégedéssel használja
PS5
-
Deck
titán
válasz ΞΔGLΞ #130373 üzenetére
Pedig asszem pont te írtad hogy 7100 a legalsó az alatt nem szabad. M1, a lényeg, hogy semmi baja a tv-nek, se cloud se semmi. Fényerő persze elmarad a Q7FN-től meg a kép is azért de nem mindenki akar nagyon drága tv-t venni. Ő meg megelégedéssel használja. Ez a lényeg nem?
PS5
-
prosectura
tag
Sziasztok!
Keresgéltem de nem nagyon találtam: rokonságba kellene 32" Smart TV, a Samsungban eddig nem csalódtam, így melyik ajánlott ebben a méretben (pl.: Samsung UE32M5522). VA paneles kellene.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz prosectura #130376 üzenetére
" így melyik ajánlott ebben a méretben"
Ami van 5000-res sorozat számú és nem ívelt. 32 colban szinte már nem gyártanak TV-t, szóval nagy választási lehetőség nincs és mindegyik VA paneles, mert alig veszik őket, így nincs panel hiány.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
válasz prosectura #130382 üzenetére
Például, ha nem ívelt.
-
PuMbA
titán
válasz spati3 #130386 üzenetére
A YouTube 4K rosszabb minőségű, mint egy rendes 4K film, szóval ez semmit nem jelent 2-3x akkora sávszélesség kell a Blu-ray 4K-hoz, mint a YouTube 4K-hoz. Ja és a Serviio-ban a transzkódolást kapcsold ki, mert egy rossz program és valamiért alapból nincs kikapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
spati3
csendes tag
válasz FollowTheORI #130364 üzenetére
Azt hol kell kikapcsolni?
-
univerzita
addikt
Szuper, a belépő QLED Q60R -kívül a többi Direct -Full -Array és jobb betekintési szög és a új processzor. A árakra kíváncsi leszek.
-
nagyúr
-
Traugutt
csendes tag
Sziasztok!
Gondolom száz ilyen kérdés van naponta, és talán sértő is, hogy a Samsung topikban teszem fel.
Szóval, szerintetek melyiket vegyem:
Samsung QE75Q9
vagy
LG OLED77C8.Eddig Samsung tévéim voltak.
Utoljára az UE55F6500-nál nem volt felhősödés.Aztán nagyobbra váltottam. UE65F6500, majdnem sírtam, mikor megláttam sötétben a felhőket.
Van egy UE65JS8500 is. Szintén felhős, de nem annyira, mint az F.
Mondjuk a Trónok harca alatt sokszor legszívesebben kidobnám.Ennek ellenére a kezelhetőség, dizájn miatt a Samsungra szavaznék.
Az LG mellett a felhősödés hiánya szól.Van valamelyikőtöknek QE75Q9?
Felhős ez is?Kösz a válaszokat.
-
-
Bogyi007
veterán
válasz Celtis #130331 üzenetére
Én folytatom a gondolatmenetedet, tegnap felhívtam a terméktámogatási részleg ingyenes számát, ahol egy kedves hölgy fogadott. Elregéltem neki mindent ami eddig történt (egyes részeket kihagyva) és megadta a sehsupport@samsung.com címet és a hívásom nyilvántartási számát.
Aztán itt a topcban találtam egy útmutatót, hogy nagyjából mit kell írni erre a címre. Nos ezt megtettem és leírtam hogy a mostanra kvázi 4x-i ugyanazon hiba miatt megoldást szeretnék, ami lehetőség szerint egy jól működő készüléket jelentsen, ergo leírtam, hogy a Telekomnál ehhez egy csereigazolásra volna szükségem, de minden más cserét is elfogadok - tekintettel arra is hogy az én MU6122-es készülékemből már nincs gyártva és forgalmazva így az NU7-es sorozatra való csere vagy akár kisebb kijelzővel rendelkező de ár/érték arányában egálban levő készüléket szeretnék és persze továbbra is szeretnék elégedett Samsung tulajdonos maradni...
Azt már csak halkan jegyzem meg, ha a Telekom más típust adna az se volna ellenemre...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
KubanitoS
veterán
válasz Traugutt #130396 üzenetére
Attól függ, hogy mire szeretnéd használni a tévét. Ha napi szinten pár órás filmezés, akkor OLED. Ha monitorként is szeretnéd használni a tévédet, akkor a qled. Nem akarok felesleges vitát nyitni, de mindenképpen meg kell említeni, hogy az OLED tévék hajlamosak lehetnek a beégésre. Tehát ha nézel egy adott csatornát sokszor jó sokáig (vagy fix számítógépes háttered van ikonokkal), akkor előfordulhat, hogy a csarorna logója beleég a kijelzőbe és ott marad a képen akkor is, ha másik csatornára váltasz.
Az én magánvéleményem az, hogy jelen állapotában nem érdemes az OLED technológiával foglalkozni, csak akkor ha vigyázol rá, mint a hímes tojásra: statikus, fix tartalom soha ne legyen sokáig a kijelzőn, ne kapcsold be és hagyd ott a tévéd ugyanazon a csatornán egész nap, ilyesmi.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Deck
titán
válasz KubanitoS #130399 üzenetére
Énis Oled és Qled között gondolkodtam mikor tv-t akartam venni. De nálam is megy egész nap szinte ps4 és pc-s monitorként. Ambiand módot meg imádom. Szóval emiatt kiesett az Oled mert, sajnos beéghet a felhasználási szokásom miatt. Nem akarom számolgatni, hogy hány órát menjen, hogy be ne égjen stb.
[ Szerkesztve ]
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest