Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67395) Cs1csó válasza C. s. (#67393) üzenetére


Cs1csó
félisten

Az van, hogy ne szívasd magad Comodo-val, vagy annyira óvatos, és tudatos géphasználó és a tudásod sem elhanyagoható, hogy a beépített Defender is elég lenne vagy pl. a Kaspersky Security Cloud Free ha pedig nagyobb felügyeletet akarsz a tűzfal felett: Windows Firewall Control
ingyenes, nem terhel, magyar nyelvű
Amúgy anno nekem is volt kb. ugyanez a riasztásom kb. szűz rendszernél, passz. Amúgy az IP címből ez valami belső hálós cím lehet, de ha valaki jobban tudja segít.

Plag

A nagyobb érték a jobb, tehát kiegészítő nélkül mikor majdnem 70-et mértél az a legjobb. A kikapcsolt Kaspy-val gondolom azért ilyen alacsony, mert ahogy korábban is írtad nagyon belemászik a rendszerbe és lehet ez zavar be.

Nekem is kb. 69 UO-val lehet AdGuard kiegészítővel kicsit jobb lenne de jobban szeretem az UO-t nem minden a sebesség.

ledgeri

Ezek az addon-ok számomra is kérdésesek, egy vírusirtónak magas a rendszerhozzáférési jogosultsága, tehát kiegészítő nélküli is tudnia kellene kontroll alatt tartani egy böngészőt. Valamiért mégis sok cégnek van külön ilyen modulja pl. ott van a SmartScreen vagy Avast-nak is az Online Security stb. a Malwarebytes-nak is van kiegészítője.

A legfontosabb, hogy lassít e vagy sem, ha nem akkor elfér. Amúgy van olyan is ami pl. a Google találatokat jelzi hogy jó vagy nem jó - Gépész szereti - az oldal, ez nekem is tetszett anno bár lehet hamis biztonságérzetet ad.

Amúgy bevallom eléggé komfortzónában netezem, van vagy 300 oldalam amiket néha kiegészítek párral de nem járok durván veszélyes oldalakra vagy "dark web"-en sem.

Oda kevés lennék :DDD

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.