Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33933) Peterhappy


Peterhappy
őstag

Sziasztok,

Nézegetem, hová kellene menni, ha a Rafi esetleg kipöckölne.
Erste Privilégium 2.0 szimpatikusnak tűnik + nyilván jól hangzik a +30k jóváírás is.

Az nem derült ki számomra, 3 év után milyen számlára váltanak? Lehet esetleg értelme utána is ott maradni, vagy akkor megint költözni kellene?

Most nincs ott számlám, de pár éve volt - az sem derült ki számomra, az kizáró ok-e. Ezt tudjátok esetleg?

S abban tudnátok még segíteni, melyik bank(ok)nak a legjobb a mobilappja? Úgy emlékszem, anno a CIB-é nagyon tetszett, ráaásul azt hiszem ott voltak push üzenetek is (ezt a Rafinál a mai napig hiáynolom), viszont nagyon sokszor nem működött hol a mobilbank, hol pl a kártyás fizetés (bár ez sok-sok éve volt, azóta talán jobb a helyzet).

Az Erstével alapvetően jól elvoltam, csak volt egy ügyintézői hiba, ami kapcsán óriásit szívtam, amiből panasz lett, és baromi inkorrekt módon jártak el, s otthagytam csapot-papot. Na az ő mobilappjukra pl. egyáltalán nem emlékszem, milyen volt.

S még egy kérdés. Ha komolyabban ráfeküdnék a Revolut használatra (ez másik totyik témája), áttolnám oda a fizetésem felét, s a kártyás fizetéseket onnan intézném, s csak egy-két utalás + évente kb. 1-2 kp-felvételre tartanám a lakossági bankszámlám, ahhoz melyik bankot javasolnátok? A fizetésem oda érkezne, nem Revolutra.

Előre is köszönöm a segítséget :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.