Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34101) Zsocy155 válasza Siffredi (#34097) üzenetére


Zsocy155
őstag

Jó Reggelt!
Online nyitottam app-on keresztül a kollégám ajánló kódjával. A 30.000 Ft-ot április elején jóváírták, de az ajánlásért a 10.000-t még mindig nem.

(#34102) Peter.70


Peter.70
őstag

Sziasztok,
A Gránit kamat plusz számlához kötelező bankkártya?

(#34103) Angie™ válasza Peter.70 (#34102) üzenetére


Angie™
addikt

Igen

⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

(#34104) Bondix


Bondix
tag

Remélem tudtok segíteni azaz ha már valaki sajnos járt így vagy képbe van, akkor a gyakorlatba mi várható arra lennék kíváncsi.

Van egy lakashitelem adott egy adostarts is a volt párom és egy nagyobb összegű tartozás gyűlt össze. A hitelt én vállaltam hogy fizetem szóban megegyeztunk egy darabig ment is de sajnos ugrott a munkám egy éve.... még nem találtam munkát nem szeretnék bele menni ebbe minek vagy minek nem és segítség nincs egyenlőre tehát a kérdés az lenne amire kíváncsi vagyok ha a bank átadja behajtásra mennyi idő amíg a behajtó kitesz a házból?

Tudom mielőtt atadjak a bank próbál egyezkedni folyamat tartom velük a kapcsolatot de ha netán... aztán majd a behajto cég is keresne és egyezkedne de...

Persze nem ez a cél hogy elmenj a ház de kíváncsi vagyok a legrosszabb esetre, hogy mennyi idő után szokott lenni ilyesmi és miként?
Tudom ha lesz munkám vagy betudok törleszteni utána akkor vissza fordítható a krh stb dolog vagy eladom én a házat előtte és kifizetem a hitelt és stb de a kérdés arra irányul ha a legrosszabb eset történik akkor mennyi idő amíg...?

(#34105) axioma válasza Bondix (#34104) üzenetére


axioma
veterán

Ez inkabb a lakashitelesbe valo ( [link] ). Epp nemreg volt szo a behajtos ingatlanokrol, jellemzoen az mbvk-s szakaszba kerules utan is eltelik min. 1 ev, nezd meg azokat amik most frissen vannak kint (mbvk.hu, szar az oldal pontosabban nem lehet linkelni).
Viszont ha atadjak koveteleskezelonek, onnan jo esellyel akkor sincs visszaut, ha lenne kp-s vevod a hazra. A negativ KHR meg tartozas megszunese + 5 ev.

(#34106) Bondix válasza axioma (#34105) üzenetére


Bondix
tag

Köszi írtam is oda...

"Viszont ha atadjak koveteleskezelonek, onnan jo esellyel akkor sincs visszaut"

Tehát ha atadják akkor gondolom elindul az árverés és persze rendeznem kell a behajto felé a kamatos kamatott de a ház már ugrott mindenképp.

Az a lehetőség nincs ha behajtonak esetleg már tudom rendezni vagy megegyezni velük és a ház marad nekem?

Gondolom mivel a behajto a házat értékesíti és nekem a fent maradó összeget (ház értékesítése áron alul összege megy nekik vagy bank mindegy is, és ami még marad hitel plusz a behajtonak a kamat stb és azt kell rendeznem de a ház már ugrott mindenképpen.

(#34107) axioma válasza Bondix (#34106) üzenetére


axioma
veterán

odaat

(#34108) INGJOKE válasza axioma (#34107) üzenetére


INGJOKE
veterán

Az egy jó sorozat volt, csak véget ért... :)

(#34109) Boond


Boond
addikt

K&H számlazárási tapasztalatok:

Ügyintéző függő, valamelyik egy napon is megtudja szüntetni, várakozás után. Valamelyik csak másik időpontban a számlát.

Az ügyintéző érdeklődik, a számla nyitás óta eltelt időről, mert ha egy éven belül vagy akkor - nincs semmilyen akkor hirdetményben csak fél év előtti zárásnak van díja. Kivétel, ha valaki 2023 szeptemberben magától nyitott számlát.

Erre figyeljetek oda.

(#34110) stingy2


stingy2
senior tag

Sziasztok,
ma érdekes esetbe futottam bele a K&H-nál. Van náluk bankszámlám és bef. számlám. Ma szerettem volna egy kisebb összeget a bef. számlámról átvezetni a bankszámlámra. (50eFt). Erre azt az üzenetet kapom, hogy jogi szabályozás miatt a max, amit átutalhatok vmi 15eFt (70eFt kp. van rajta, a többi értékpapaír). [kép]
Hallottatok már erről a jogszabályról, ami nem teszi lehetővé, hogy oda és akkor utaljam a saját pénzem, ahová akarom? Eddig nem volt problémám a bankkal, de azt nagyon nem szeretem, ha nem azt csinálok a pénzemmel, amit akarok :((( .

[ Szerkesztve ]

INTJ

(#34111) tomazin válasza stingy2 (#34110) üzenetére


tomazin
veterán

nem lehet,h a tobbi colleteralkent all bent? (ismerve az eloeleted :) )

(#34112) Jim74


Jim74
nagyúr

Sziasztok!

Lejért a személyazonosító igazolványom. CIB-nél be lehet ezt jelenteni online?
Ha igen, akkor tudnátok segíteni, hogy mi a módja?

Köszönöm :R.

(#34113) Llew válasza stingy2 (#34110) üzenetére


Llew
senior tag

Sima K&H Bankos befektetési számláról beszélünk vagy K&H Értékpapír számláról?
Azért kérdem mert a Banknál nekem is van folyó és megtakarítási számlám is, viszont az már nyitás után derült ki, hogy a netbankjukban megtakarítási számlára csak befelé tudok utalni pénzt, kifelé csak személyesen fiókban. Nincs is rá opció a felületen, nem tudok felvinni partnert. A Megtakarítások menüben van egy "forintátutalás" almenü, de ott csak a saját megtakarítási számlám választható (tehát önmagára tudnék utalni?) , más adatot inaktív mezők miatt nem is lehet beírni és külön partner rögzítési opció sincs.

Na elvileg ez lehet az oka a te gondodnak is a súgó alapján:
Az ügyfélszámla korlátozott rendeltetésénél fogva a Bank az átvezetési megbízások végrehajtását megelőzően, az adott összeg vonatkozásában, ellenőrzi, hogy az befektetésből származik-e. Az átvezetési megbízást a Bank e-bankon keresztül csak akkor fogadja be, ha annak összege nem haladja meg a befektetésből származó összeget, azaz csak az az összeg utalható el, mely korábban valamely befektetési eszközbe be volt fektetve, vagy valamely befektetési eszköz hozamából, kamatából származik.
Amennyiben ennél nagyobb összeget szeretne átvezetni, mert pl. tévesen utalt át az ügyfélszámlára egy összeget, melyet mégsem kíván befektetni, akkor ezen összegek visszautalására csak személyes ügyfélponton van lehetőség.

De hogy ez miért van az ügyfelek szopatásán túl, arra nem jövök rá.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.

(#34114) stingy2 válasza tomazin (#34111) üzenetére


stingy2
senior tag

Neeem :), csak azért van ott pár MFt PMÁP, hogy ingyenes legyen a számla.

#34113Llew
Ez jó magyarázat lenne, ha nem márciusban vezettem volna át a bankszámlámra a PMÁP kamatát. Több százezer HUF volt egyben utalva, és nem pampogott érte a K&H. Akkor otthagytam ezt a 71e FT-ot, mert csak, és most szerettem volna a többi után küldeni, de nem engedik. Szóval ez konkrétan a befektetés kamata, amit el kellett volna engedniük a saját szabályzatuk alapján is, de nem...
Felhívtam őket appból, ráadásul prémium ügyfél lennék, vagy mifene, de 10 perc várakozás után a droid csak annyit tudott ismételgetni, hogy fogalma nincs mi a baj, és rám küldi a befektetési tanácsadójukat. Na erre mondtam, hogy ne hívogasson tanácsadó, csak oldják meg, hogy a pénzemet arra tudjam használni, amire akarom. Ezt eddig nem sikerült megugrani a banknak.

Másik: én is úgy láttam, hogy nem tudom felvenni saját magam partnernek az értékpapír számlán (nem tom mi a különbség a bef. szla és értékpapír szla közt? :B ) aztán felhívtam őket és beállították, azóta ment minden gördülékenyen online, de ma homok került a gépezetbe.

[ Szerkesztve ]

INTJ

(#34115) RR-13 válasza Jim74 (#34112) üzenetére


RR-13
őstag

A CIB-nél nincs videóbank ahol ezt esetleg meglehetne tenni, és elvileg az új igazolványt csak személyesen lehet bemutatni videóbank hiányában, hogy azt majd újként rögzíteni tudják, de esetleg megpróbálhatod e-mailben is beküldeni az igazolvány másolatát ezen oldal leírás alapján az okmanymasolat@cib.hu címre, de ez nem biztos, hogy elég lesz. :N

[ Szerkesztve ]

(#34116) Jim74 válasza RR-13 (#34115) üzenetére


Jim74
nagyúr

Köszi. Akkor szerintem bemegyek valamikor személyesen. :U

(#34117) JohnnyBoy válasza Llew (#34113) üzenetére


JohnnyBoy
tag

Én amikor a netbankban új partnert hoztam létre, akkor az "új befektetési számla" gombra kattintva felvettem a bankszámlaszámom, és utána a befektetések -> forintátutalás résznél már ki tudtam választani a számlaszámom.
Nálam is egyszer előfordult, hogy volt egy kis be nem fektetett összeg is a pénzszámlámon ezért nem engedte kiutalni a számlán lévő teljes összeget. Módosítottam, hogy valóban csak a lejárt állampapírral megegyező összeg legyen. Azt probléma nélkül átvezette a folyószámlámra.

(#34118) fery02


fery02
addikt

Sziasztok!

Regisztráltam pár hete Gránit fiókot Szelfis módon, ajánlókóddal.
Mind a Szelfire és az ajánlókód felhasználásra jönnie kell majd elvileg kedvezmény pénznek (előbbire 40ezer, másikra 10ezer Ft összegben).

Most olvasom az akkor volt érvényben lévő Szelfis kedvezmény hirdetményt, ahol fel vannak sorolva, hogy milyen bankkártyák igénylése szükséges feltételnek és az enyém nem szerepel köztük.

A kártya, amit választottam:
MasterCard Standard PayPass nem dombornyomott bankkártya

Most valóban lehet ezen fog múlni, hogy nekem fog-e járni a 40000Ft-os jutalom vagy nem, hogy kb 100Ft-tal olcsóbb évesdíjas kártyát választottam, mint egy másik, ami meg lehet teljesíti a feltételt?
Most hirtelen nem tudom a képen felsorolt kártyák milyen havidíjasok.

[ Szerkesztve ]

(#34119) temporello válasza fery02 (#34118) üzenetére


temporello
tag

Szerintem a választott "MasterCard Standard PayPass nem dombornyomott bankkártya" az Mastercard nem dombornyomott kártya - és így megfelelő.

(#34120) fery02 válasza temporello (#34119) üzenetére


fery02
addikt

Végülis valószínűleg igazad van és inkább csak a szövegértelmezésemmel vannak kivetnivalók, csak az zavart meg valószínűleg, hogy rögtön a következő sorban elkezdett sorolni konkrét megnevezésekkel kártyákat, de azok akkor bizonyára speciálisabb kártyák és azért vannak külön említve.

Legyen úgy, ahogy végülis gondoljuk mindketten, köszi! :R

(#34121) SzGee válasza fery02 (#34120) üzenetére


SzGee
aktív tag

Teljesen egyértelmű a leírásból, hogy az összes nem dombornyomott kártya jó, kivéve a Most

If you leave me, can I come, too?

(#34122) janes1976 válasza fery02 (#34118) üzenetére


janes1976
őstag

Szia. Én is pár napja nyitottam Gránitnál számlát, szelfis nyitás+ajánlókód, csak én a Neó nem dombor kártyát választottam. A zöld kártyáról mindig az OTP jut eszembe. ;] Raiffeisent otthagyom 10 év után, mert semmi innováció sincs, plusz a netbank 1 vicc, egyszerűen elegem lett belőlük. :D
Meg az általam választott Gránit csomag igazodik legjobban a bankolási szokásaimhoz.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)

(#34123) janes1976 válasza fery02 (#34118) üzenetére


janes1976
őstag

Szia. Ugye a marketinges hozzájárulást megadtad számlanyitás közben? Csak mert ha nem pipáltad be, akkor nincs lóvé, mivel ez is feltétel. Ügyintéző csaj mondta meg az oldalukon is írja. :U
Nagyon remélem bepipáltad. :K
Számlanyitást követő hónap végéig jön a lóvé, ha mindent jól csináltál. :DD

[ Szerkesztve ]

Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)

(#34124) fery02 válasza janes1976 (#34123) üzenetére


fery02
addikt

Igen, arra külön figyeltem is és köszi, hogy te is felhívtad rá a figyelmet! 👍
Ha megjön a lóvé, azután már le lehet mondani a marketinges hozzájárulást minden következmények nélkül, de állítólag nem lesz zaklató jellegű a későbbiekben sem, szóval én úgy fogom majd hagyni.
Engem nem zavar a kártyának a zöld színe, igaz valóban eléggé OTP-s beütésű a kinézete, de úgyis a fél életem OTP-nél volt eddig, ennyi emlék maradhat a későbbiekben. 😁
Valamint úgyis csak a fiókban lesz javában, csak mostanában használgattam, amíg a további feltételek miatt szükséges volt használgatnom vásárlásokkor.

Szóval a napokban teljesítettem a kártyás vásárlásokat is, így én június végén számítok a lóvéra.

(#34125) Vesa válasza janes1976 (#34122) üzenetére


Vesa
veterán

"A zöld kártyáról mindig az OTP jut eszembe. "

Nekem Gránitról a NER jut eszembe, nem is megyek a közelébe sem. ;)

A tudomány a valóság költészete!

(#34126) janes1976 válasza Vesa (#34125) üzenetére


janes1976
őstag

Így van, nem is kell, maradj ahol vagy :D , a lőtéri kutyát nem érdekli ki a tulajdonos, ha normális csomagjai vannak. ;)
OTP meg Sanyi bá. :DDD

[ Szerkesztve ]

Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)

(#34127) ferenck


ferenck
senior tag

Sziasztok. egy ismerősömnek van a kincstárban EUR befektetése. Kp-ben, euroban rakta be annó és most, hogy ki akarta volna venni, azt mondták neki, hogy kp-ben csak forintban adják ki, csak kiutalni tudják euroban. Ez tényleg így van?
Ha igen, akkor mi lenne a legolcsóbb módja, hogy kp-ben hozzájusson az eur-hoz? Nincs neki semmilyen bankszámlája.
Köszönöm, ha tudtok segíteni.

Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/

(#34128) vnorbi válasza ferenck (#34127) üzenetére


vnorbi
aktív tag

Nem egészen így van, forintot fizetnek csak ki készpénzben, eurót nem (nem váltják át neki, és adják oda forintban az euróját). Ha ezt akarja, akkor előbb forintos állampapírt kell vennie (akkor hajlandóak átváltani), és majd ha az lejár/eladja, akkor kiveheti forintban, amivel elmehet egy pénzváltóhoz, hogy eurót csináljon belőle.

Vagy nyit valamelyik banknál devizaszámlát, oda kiutalja, bankfiókban kiveszi a valutát, és megszünteti a számlát. Gondolom, az összeg elég nagy, hogy ne érje meg fintecheknél nyitni, és havi ~200 eurónként kivenni ATM-ből ingyen (vagy havidíjért valamivel nagyobb adagokban).

[ Szerkesztve ]

(#34129) Oliverda válasza janes1976 (#34126) üzenetére


Oliverda
félisten

Szerintem mindkettő sz@r, és elsősorban nem a tulajdonos(ok) miatt.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#34130) koko1238640


koko1238640
tag

Sziasztok!

Erősen bankváltás (vagy legalábbis csomagváltás) a cél. OTP-nél vagyok (igen, tudom jájj), junior számlacsomagjuk még elég jónak számított nekem akkoriban. Viszont mostanság 25 éves koromra az össz tranzakciós + számlavezetési díjak havi átlaga 4-5k forintnál van, ami éves szintre lebontva szerintem nem kevés, pláne, hogy nem kft működik a számlámról.

Átolvastam az összefoglalót + kicsit visszaolvastam a topikban.
A következő kritériumok kéne megfelelnem/igényeim lennének:
-Jövedelmem 500k+
-Havonta átlagosan 5-6 utalásom van, ami 100k alatti összeg
-Járjon a csomagba internetbank (akár csak telefonos app-al is beérem)
-SMS értesítés nem kell, csak felesleges plusz költség
-Készpénzt nagyon ritkán veszek le, havi 1-2 alkalommal maximum
-Jó lenne mellé ingyenes eurós deviza számla (évi 1-2x utazok hosszabb útra, jó lenne ha tudnék kedvező áron euróban fizetni)
-Fizikai kártya jó lenne, ha érintés fizetés is működne (ha más nem, telefonnal NFC-n tudjak fizetni vele)
-Kártyával online is lehessen fizetni

Összességében ezeknek megfelelő számlacsomag kéne, minnél olcsóbban, ha kilehet hozni ingyenesre, akár úgy.

Válaszokat előre is köszönöm!

(PS.: igyekeztem mindent leírni, ha valami kimaradt esetleg sorry)

(#34131) blg válasza koko1238640 (#34130) üzenetére


blg
senior tag

OTP-nél nézted már a Smart csomagot? havidíja 0, utalás 0,2 %, de idén 20e-Ft-ig akciósan 0 (ha aktiválod a megfelelő kedvezménycsomagot)
kedvező EUR árfolyam (Árfolyam+ csomag) idén akciósan 0, aztán majd meglátjuk (online vásárlásra nem vonatkozik)
külön devizaszámla 0 (de a hozzá tartozó plusz bankkártya már nem!)
ATM kp. felvétel max. 150e/db bármelyik banknál nulla, ha nála nyilatkozol, hogy kéred az ingyenes készpénzfelvételt
érintős kártya szerintem mindegyik banknál azt adnak
online kártyás vásárlás kb. minden banknál alapértelmezett

(#34132) bigdady


bigdady
nagyúr

Aki MBH hitelkártyás és nincs bankszámlája hozzá, az tudja használni az appot hogy lássa a tranzakciókat stb? :R

(#34133) Migiri85 válasza bigdady (#34132) üzenetére


Migiri85
kezdő

igen

(#34134) MrCsiT válasza koko1238640 (#34130) üzenetére


MrCsiT
addikt

Esetleg egy jó kis akciós Bankmonitor Erste számla? :)

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#34135) Zsocy155 válasza MrCsiT (#34134) üzenetére


Zsocy155
őstag

Ahhoz képest, hogy ott minden 0, elég szépen vannak különböző levonások.

(#34136) dattila válasza Zsocy155 (#34135) üzenetére


dattila
csendes tag

Van ilyen számlád ?
Részleteznéd ezeket a levonásokat?
Köszönöm szépen ! :R

(#34137) Zsocy155 válasza dattila (#34136) üzenetére


Zsocy155
őstag

Persze.

Erste Privilegium X
PL.:
Díj/őrszem-kártya 83.-
Díj/Terhelés tranzakciók után 272.-
Díj/őrszem szolgáltatás számla. 65.-
Díj/terhelés tranzakciók után 302.-

[ Szerkesztve ]

(#34138) dattila válasza Zsocy155 (#34137) üzenetére


dattila
csendes tag

Az Erste Privilégium 2.0 Partner számla (MrCsiT linkje erre mutat) egyenlő az Erste Privilegium X számlával ?

(#34139) tomazin válasza Zsocy155 (#34137) üzenetére


tomazin
veterán

erste priv 2.0
orszem ingyenes, utalas ingyenes

(#34140) Zsocy155 válasza dattila (#34138) üzenetére


Zsocy155
őstag

Így jár aki nem elég figyelmes. Az "apró betűk" elkerülik a figyelmét.
Most már ebben ragadtam, figyelnem kell, hogy mit csinálok, hogy minél kevesebb legyen a plusz költségem.

tomazin: Igen, én arra gondoltam, de erre szerződtem. :F

Úgy tűnik, hogy a Privilégium X-et az olyan nem odafigyelős ügyfeleknek csinálták, mint én vagyok. :)

[ Szerkesztve ]

(#34141) w.miki válasza Zsocy155 (#34140) üzenetére


w.miki
veterán

Gránit bank-nál melyik az a számla, amelyik teljesen ingyenes, semmilyen feltétel nem kell hozzá? Azt hiszem a kamat pluszhoz kell feltétel.

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#34142) Zsocy155 válasza w.miki (#34141) üzenetére


Zsocy155
őstag

Úgy tudom, hogy a bajnok ingyenes. Kártyadíj van (1.év 1890.-) Illetve átutalási díj van.
Feltétel nincs.

(#34143) sifarr válasza Zsocy155 (#34142) üzenetére


sifarr
senior tag

Úgy tudom, hogy a bajnok ingyenes. ... Feltétel nincs.
Van feltétele: havi min. 280e jóváírás vagy 150e napi záróegyenleg.

[ Szerkesztve ]

(#34144) sifarr válasza w.miki (#34141) üzenetére


sifarr
senior tag

Gránit bank-nál melyik az a számla, amelyik teljesen ingyenes, semmilyen feltétel nem kell hozzá?
Ha a "teljesen ingyenes" alatt azt érted, hogy se számlavezetési, se bankkártya, se utalási, se semmilyen díj nincs, akkor ilyen számla a Gránitnál nincs. Más bankoknál se.

(#34145) janes1976 válasza w.miki (#34141) üzenetére


janes1976
őstag

Nincs ilyen számlájuk

Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)

(#34146) axioma válasza w.miki (#34141) üzenetére


axioma
veterán

Kamat plusznal nem csak a magas forintkamathoz kell feltetel? Nekem mintha az lenne (hol tudom megnezni az app-ban), es a kartyaert fizettem, szamlavezetesert nem, utalas helyett meg ingyenes a fizetesi kerelem teljesitese (en tudok masik szamlarol ingyen inditani). Mondjuk nemigen hasznalom de igy koltsegem sincs vele, tartaleknak kellett, ill. ne'mi euro kamatozik ott.
Kikerestem mashonnan, kamatplusz tenyleg, es 20e-ig az utalas is ingyen.

[ Szerkesztve ]

(#34147) Zsocy155 válasza sifarr (#34143) üzenetére


Zsocy155
őstag

Megint nem oda figyeltem.
A gránit sztárra gondoltam.

(#34148) fery02 válasza axioma (#34146) üzenetére


fery02
addikt

Szerintem az app-ban nem lehet megnézni, hogy melyik számlacsomagod van, hanem a szerződés pdf-ből lehet kibogarászni.
Én is Kamat plusz-ban vagyok és a használati szokásaimmal elvileg az éves kártyaköltség lesz az egyedüli költségem náluk.
Ezt azonnal vonta is (4490Ft), mihelyst lett a számlán elég pénz.

Viszont szelfis számlanyitással és ajánló kóddal 40000 + 10000 Ft zsebelhető be náluk, ami jó sokáig fedezni fogja az éves kártyadíjakat, ha úgy tekintünk rá.
Ebből nekem a 10000 Ft pont a napokban érkezett meg és jórészt ugyanaz a feltétel a 40000 Ft-hoz, így arra is fogok számítani.

Kamat pluszban 20000 Ft-os tételekben utalva ingyenesek az utalások, egyébként kipróbáltam oda-vissza irányban a Fizetési kérelmet OTP-vel és minden esetben díjtalan volt az is. 👍

Szerk:
Egyedüli hátránynak azt gondoltam eddig, hogy 100 km-re van tőlem a legközelebbi bankfiókjuk, amit a kp befizetések miatt tartottam neccesnek korábban, de teljesen járható út lesz, hogy mivel családi és ismerősi körökben van és lesz is sok OTP-s, rajtuk keresztül fizetek be évi párszor kp-t és aztán Fizetési kérelemmel átkérem a pénzt.

[ Szerkesztve ]

(#34149) Peter.70 válasza blg (#34131) üzenetére


Peter.70
őstag

Vagy állandó utalás díja 20 Ft / tétel

(#34150) janes1976 válasza fery02 (#34148) üzenetére


janes1976
őstag

Én Gránit Digitális Pluszt nyitottam ugyanúgy szelfivel 40k+10k.
Ez a számla fix 890 Ft havonta és minden ingyenes, feltétel nélküli. Van még kártyadíj, de ennyi. Én régóta csak digitálisan intéztek mindent.

A fiókról annyit, hogy Raiffeisennél voltam (még vagyok egy dbig) 10 évig, de bankfiókba még nem jártam. :DDD

[ Szerkesztve ]

Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.