Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54022) sztyui2


sztyui2
őstag

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni!
Régebben imádtam a Sennheisert, még mindig bírja például a 8 éves HD485 fejlhallgatóm, és régen megvettem a CX300 és CX300II fülhallgatót is. Aztán volt Xears-em is kettő(soha többet!), meg valami olcsó Pioneer is, utána jött két sony amik nagyon bejöttek, konkrétan ugyanazt a fülest vettem meg kétszer egymás után, mert annyira kényelmes volt. A Sony jelenlegi portfoliójából kb az EX110-nek megfelelő modell volt.
Nagyon szerettem, mert kicsi, de még így is elég jól szól, és én szeretek zenére elaludni, és fontos hogy amikor ráfekszek a fülemre, ne lógjon ki belőle a fülhallgató, mert akkor benyomódik az egész a hallójáratomba meg tök kényelmetlen meg minden.

Most múlt héten megvettem a Sennheiser CX3.00-t, ami tök jól szól, viszont sajnos nagy. Értem én hogy a jó hangminőséghez kell a nagy méret, de jelen esetben inkább vennék valami kisebbet, vagy megfizetném az árát vagy nem tudom, de ez most nagyon nem jó így. Szóval vissza fogom vinni a CX3.00-t, netről rendeltem, még holnap visszavihetem.
Kérdés hogy mire cseréljem? A Sennheiser gumija is tök rossz a sonyhoz képest, és gondolkozok, hogy akkor most milyen sony-t vegyek, ami esetleg kicsit előrelépés lenne hangminőségben, de méretben nem.
A Sony XBA-C10-et nézegettem, egyik haveromnak van is ilyen fülese, kipróbáltam, ez nem volt rossz, és kicsit rosszabbul szól mint a Sennheiser, de ezerszer kényelmesebb.

A másik amit nézegettem, és kevesebb helyen kapható, az a Sony XBA-1, ami nem tudom milyen lehet, lehet hogy ez már túl nagy, nemtom, ezzel van esetleg valakinek tapasztalata? Egyáltalán jobban szól mint az XBA-C10?

Egyébként még a Shure SE215 amit néztem hogy nagyon nyerő lehetne, mert a kialakítása miatt nem lóg ki a fülből, mégis brutálisan jól szól, viszont sosem próbáltam, kicsit félek a fül mögött elvezetendő kábeltől, meg az ára is brutális sajnos ahhoz képest amit szánnék rá jelenleg. Jah és sokat bringázok fülhallgatóval, és állítólag annyira kiszűri a zajokat hogy elég életveszélyes, tehát hiába killer füles, most nem szeretnék rá beruházni, max 1-2 év múlva egy másik füles mellé vagy ilyesmi :)

Tehát a két sonyról kérnék valami véleményt ha van, vagy ha esetleg van valami más amit tudnátok ajánlani, ami kicsi, de brutáljól szól, azt is megköszönném :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.