Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2296) #70869248 válasza Oliverda (#2267) üzenetére


#70869248
törölt tag

Az a helyzet hogy a McLaren-nél már van egy versenyző akiben hisznek.

Valhol ezt érezném Kimi problémájának is, hogy a Ferrari-nál nem hittek benne, és ezt én nem a Ferrari hibájának tudom be.
Kimi nagyon jó versenyző sztem, és minden amit tud most is benne van...ezért lesz kemény ellenfél csapaton belül amennyiben visszajön a McLaren-hez. Időmérőn Kovalainen is jó, de Kimi futamon is gyors és mindent tud ami egy futamgyőzelemhez kell.
Viszont a McLaren neki rizikó. Egyszer már elment onnan és ez, bár szivesen várják, ott van a fejekben. ...és mellé a mostani eset is, hogy eljön a Ferrari-tól idő előtt, az mindenképpen egy kudarchelyzet.
Könnyen előfordulhat az, hogy visszatérve látni fogja hogy nem ő középpont az emberek (McLaren) fejében, és ha Hamilton esetleg(!) elveri az első futamokon, akkor Kimi fejben feladja.
Egy jó versenyző nem könnyen megy tönkre, és Kimi jó csapatoknál volt és van, tehát elég megéreznie egy jól beállított autót hogy egy versenyen tökéletes formában versenyezzen,..de a világbajnokságért kűzdeni az egy hosszabb távú dolog.
Meg tudja verni Hamilton-t sztem, de ahoz kell mellé egy szakember aki, ha az elején nem megy jól, akkor Kimi nyelvén elmagyarázza hogy nincs lejtő.
Mindent tud ami ahoz kell hogy a pályán megnyerje a versenyeket, Alonso-val szemben, Hamilton-nal szemben.
De én a helyében a Brawn-hoz mennék, ott van Ross Brawn aki sztem jót tenne Kimi-nek, a motor adott, és a szabályok sem fognak nagyot változni...tehát ha pénz van (márpedig VB-t fognak nyerni) akkor a Brawn jövőre is ott lesz.

A McLaren-nél könnyebben statisztálnak neki ahoz hogy szépen levezesse a pályafutását, mert van még egy vasuk a tűzben. ..és az szvsz egy merő hülyeség lenne, mert Kimi-nek még egyáltalán nem kellene a visszavonulással foglalkoznia.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.