Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1592) #70869248 válasza proof88 (#1579) üzenetére


#70869248
törölt tag

Nem azt vitatom..én legalábbis hogy nem volt köze hozzá...hanem azt hogy nagyobb köze lenne hozzá mint egy teljesen ártatlan balesetnek.
Előidézett egy SC-t, na és? ...előídézheti bármi. Nem az a lényeg hogy miért jött be az SC, hanem hogy miért engedték ki Massa-t hamarabb mint szabadott volna.
Mert kapkodni kellett? Ez csak azt mutatja hogy nem voltak felkészülve...a hiba nem azért következett be mert baleset történt a pályán és be kellett jönnie az SC-nek...vagy ha igen akkor ez a hiba a következő SC helyzetnél is probléma, azaz valaki nem teljesít kielégítően, mert máshol ezt a helyzetet tudták kezelni annélkül hogy lánglovagot játszattak volna a versenyzőjükkel.

...még ha ez az egyetlen hiba lett volna akkor a csapatnál.
A nem rögzített helyzetet meg nem arra a futamra értettem, hanem arra hogy egy kiegyenlítettebb pontverseny más taktikát kíván a résztvevőktől is. Talán Massa teljesítményére is hatással van, talán a McLaren sem 3hétvégés motorral vág neki Interlagos-nak...ezért teljesen felesleges az eredmény felöl kiindulva rögzített eseményláncként kezelni a megtörténteket ahol az egyik értéket kicseréled és lám máris minden másként fest.
Azok akik belefutottak egy áthajtásosba, mert zárt pit-be voltak kénytelenek behajtani, azok sem Piquet hibáztathatják, hanem azt a szabályt ami ilyen helyzetbe hozhatja a versenyzőket...értelmetlen mindegyikük helyezését átszámolni és valószínűsíteni egy végereményt. Pláne annak alapján újraértelmezni a VB végeredményét az utolsó helyekig.

szerk: Egyébként sry, részemről ez az utolsó hozszólás a témában, csak nemrég értem haza. :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.