Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-05 18:11:35

LOGOUT.hu

DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57739) zsolt501 válasza TeeJay (#57736) üzenetére


zsolt501
nagyúr

Nem feltétlen, mert az hogy kötögetik az 1000-es netet még nem egyenlő azzal, hogy mindenki elkezd nap hosszat töltögetni akkora sebességgel ami a csövön kifér, ráadásul a nagyobb sebesség miatt még az is lehet hogy hamarabb végez az illető és így a terhelés csökkenhet.
Jelenleg sajnos az FTTB rendszerrel az a gond hogy nagyon alul lett sok helyen méretezve és nem ezekre a csomagokra és felhasználó számra lett méretezve, igaz még így is vannak olyan helyek ahol ez nem okozott gondot, pl a nyugdíjasok jelentős részére nem jellemző hogy óriási adatforgalmat generáljanak, szóval elég sok minden tudja egy terület terhelését befolyásolni, és nem hiszem hogy jellemzően többet fog valaki azért töltögetni le mert nagyobb a sávszélessége, bizonyos szokásokat nem a sávszélesség változása befolyásol, és a napi életritmusa sem mindenkinek olyan hogy naphosszat azért üljön a gép előtt hogy le és fel töltögessen, és nem mindenki tart otthon bekapcsolva folyamatosan gépet hogy az az töltögessen.
Több ismerősömnek van más szolgáltatóknál a legkisebb előfizetése, mert még azt sem használja ki, és ezért nem is volna szolgáltatót sem váltani hogy csak gyorsabb legyen a netje, mert ugye minek.
Több olyan ismerős is van ahol még TV előfizetés sincs, mert jobbára reggel elmennek dolgozni és este érkeznek haza, és otthon is várja a házimunka és a család, szóval még Tv nézésre se nagyon van ideje.

(#57738) TeeJay De ugyan hány előfizetőnek fontos ez, hogy ekkora anyagokat töltsön?

[ Szerkesztve ]

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.