Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-05 18:11:35

LOGOUT.hu

DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13001) club1 válasza aqpa (#13000) üzenetére


club1
veterán

Anyám szintén ZTE-s optikán van egy Zyxel nbg334s-el. Előtte UPC-n fixen a maximumon, 25/1.5-ön ment, most a 20/10 helyett fixen 4/6 jön ki a routerből. Már én is próbáltam mindent, router nélkül természetesen fullon jön a net. MTU-t ezen a routeren én csak telneten tudok állítani, de egy érték sem jött össze...
A patch kábeleket azért még kicserélem saját gyártásúakra, esetleg beteszek egy-egy crosslinket, hátha segít...

(#13002) ShadowK válasza poli27 (#12999) üzenetére


ShadowK
tag

A bekotesi dijat miert? Net, telefon elofizetes marad, ha eleve csak azt a 2-t kerem akkor is ugyanugy be kell kotni.

(#13003) aqpa válasza club1 (#13001) üzenetére


aqpa
csendes tag

A sebességgel nincsen baj ha van kapcsolat akkor jön a 80\20 még több is a kábelt már kicseréltem igaz crosslinkest még nem próbáltam de a digis kábel nem is használtam mint feljebb olvastam nem jók most csendben vagyok mert ma még csak egyszer bontott le

(#13004) poli27 válasza ShadowK (#13002) üzenetére


poli27
veterán

Azért, mert felmondtad az akciós szerződést.... gondolom hűséggel kötötted be nem?

(#13005) ShadowK válasza poli27 (#13004) üzenetére


ShadowK
tag

Igen, de a 3 szolgaltatasbol csak 1-et szeretnek felmondani, ha eleve csak 2-t rendelek, akkor is ugyanugy be kell kossek es kulon kedvezmeny vagy akcio arra nem volt, hogy 3 csomagot rendelek.

(#13006) leslieke válasza poli27 (#12999) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Engem az nem érintett, mert már volt digi a lakásban, csak előfizetőt cseréltünk.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#13007) proradeon


proradeon
őstag

Sziasztok!

A napokban foglalkoztam a SixXS fe'le IPv6 tunnel felhuzasaval OpenWRT-re, es sikerrel jartam. Minden olyan felhasznalonak, aki OpenWRT-t hasznal a router-en, es erdekli az IPv6, es viszonylag otthon van OpenWRT-ben (putty, ssh, nano stb.), de angol tudas hianya, vagy egyeb ok miatt nem tudja maga elvegezni a beallitasokat, ajanlom neki a leirast amit a minap keszitettem, es ami talan segit mindebben:

SixXS IPv6 tunnel telepítése OpenWRT-t használó router-re

Ahogy a cikk vegen is irom, remelhetoleg nem hagytam ki semmit belole (valoszinuleg nem). Viszont visszajelzeseket / hibajelzeseket szivesen varok! :R

Udv,
proradeon
:R

Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

(#13008) Flash86


Flash86
tag

Akit érdekel a fejlemény megoldódott a dolog. (röviden: közvetlenben működött a digis net, routerrel sehogy)
Jó pár telefon és levélváltás után ma kint voltak a szerelők, átdugták egy másik portba a házban lévő swichen a kábelemet és már működött is :)

"Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"

(#13009) Letta92


Letta92
csendes tag

Sziasztok!

Új ügyfélként, pont egy hete kötötték be be a netet (StartNET 10/20 Mbit/s) és már a legelső (!) csatlakozástól hibákat dobott ki. Kaptam egy HUAWEI modemet, ami közvetlenül a gépre csatlakozik, szóval nincs router.

A felállás a következő volt: Win7 Professional 32bites rendszer futott a gépünkön, aztán mikor a bekötők megpróbáltak először csatlakozni hibaüzenetet dobott ki. Azt hiszem a 678-est, hogy a távoli gép nem válaszol. Próbáltuk újra és újra, de csak nem sikerült és akkora már előkerült egy másik hibakód is (azt nemtom fejből), így felváltva dobálta ki a két hibakódot.
Mondta az egyik bekötő, hogy behozza a laptopját megnézzük azon, ha azon megy az án gépemmel lesz valami.
Neki XP futott rajta és egyből csatlakozott, szal közölték velem, hogy az én gépemmel van a probléma és elmentek úgy, hogy nem volt csatlakozás. :U

Aztán megállás nélkül próbálkoztam, átnéztem a beállításokat mi lehet a gond, aztán egyszer csak a nagy semmiből csatlakozott. Én így csináltam örömömbe: :C

Na, de mire felmostam a szobát kb 10-15 perc addigra megszakadt. Hurrá , éljen akkor újra. Szerintem nem is kell mondanom, hogy a világ minden kincséért se akart csatlakozni. Nagy ritkán sikerült, de az is csak addig, amíg nem bontottam a kapcsolatot, vagy nem indítottam újra a gépet. Utána a csatlakozás egyszer se (!) sikerült, így folyamatosan új kapcsolatot hoztam létre, az előzőt pedig töröltem, így tudtam próbálkozni.

Nem estem kétségbe, úgy voltam vele, hogy úgy is a napokban várt a gépre egy formázás Win7-ről XP-re,mivel más problémák is voltak a géppel, ezért döntöttem úgy, hogy megpróbálom rajta inkább az XP-t.
Hétvégén meg volt a formázás a laptopommal semmi gond nincs azóta, aztán tegnap volt az első csatlakozás. Egyből sikerült, semmi hibakód, a net csak úgy hasított. Egész nap ment, nem szakadt meg, bontás, újra indítás után is csatlakozott.

Kb. este fél hét vele nekem el kellett menni másfél, két órára. Addig ugye kikapcsoltam a gépet. Hazaértem, bekapcsoltam, csatlakozni próbáltam volna, ha csatlakozott volna. Jöttek a hibaüzenetek sorban. Ugyanazok, mint a Win7-nél is. Próbáltam törölni a kapcsolatot, aztán újat létrehozni, de az se segített. Kétszer sikerült a csatlakozás, de először le is dobott pár perc múlva, másodjára pedig nem töltött be semmit.

Most délelőtt próbálkoztam újra, az első csatlakozást nem engedte, megpróbáltam újra, az pedig sikerült. Azóta megy kb. fél órája. Na, de oké, hogy most jó pillanatnyilag. Valami ötlet, tapasztalat, vélemény hogy mit kéne tennem ez ügy érdekében? Ha itt nem tud segíteni senki, akkor majd egyértelműen felhívom az ügyfélszolgálatot, de addig nem nagyon akarom.

Köszi előre is mindenkinek a segítséget!

(#13010) sfdrakex válasza Letta92 (#13009) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

Nincs a közelben ismerősöd akinek van laptopja hogy azzal megpróbáljátok, megy-e? A Windowsok amiket használsz valami buherált gamer editionok vagy érintetlenek? Hálókártya rendben van a gépedben? Drivereket felraktad mindenhez?

Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!

(#13011) Letta92 válasza sfdrakex (#13010) üzenetére


Letta92
csendes tag

De, van,meg is próbáltuk más laptopjával ugyanezt csinálta. A Windows pedig nem buherált. hálókártya rendben, driverek pedig mind feltelepítve.

(#13012) F.B.I.


F.B.I.
veterán

Üdv! :R

Valaki segítsen, mielőtt ismételten felhívnám az ügyfélszolgálatot, ahol elmondják, hogy én vagyok a hülye.

Adott egy TP-Link WR642G router, amivel már 2 éve megy a DIGI 20/10 szolgáltatás hibátlanul. Mostanában volt 1-2 nap, hogy rosszalkodott a szolgáltatás, aztán csak elmnet a net.
Telefonáltam, mondták routert kössem le és láss csodát minden megy. Mondom a router wan portja meghalt, mert még a böngészőkben sem jött be a menüje.
Nyomtam neki egy resetet, aztán barátomnál egy számtechboltban, kapott frimware frissítést is és ott a UPC szolgáltatással simán megy. Hazahoztam, megint reset újból beállít és semmi, NINCS kapcsolat!
Nélküle van. ILyenkor mia történet, az eddig hibátlanul működő routert megszállták az ufók és elvitték belőle a DIGI szolgáltatásho kapcsolódó információkat? :O
Mit csináljak, mert nincs kedvem egy új routert venni egy működő mellé?

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

(#13013) Flash86 válasza F.B.I. (#13012) üzenetére


Flash86
tag

Szerintem ha tudod próbáld ki otthon egy másik routerrel is.
Nekem pont most volt egy hasonló gondom, bár az új helyre költözéskor routerről eleve nem ment a digi, router nélkül meg igen. Végül addig nem hagytam békén őket, amíg kijöttek, átdugtak egy másik portban a lépcsőházi swichen és láss csodát működött. Persze belekerült egy rakat telefonomba és e-mailembe, mert arra hivatkoznak, hogy ők végpontot szolgáltatnak, a géppel meg megy közvetlenben...

"Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"

(#13014) F.B.I. válasza Flash86 (#13013) üzenetére


F.B.I.
veterán

Az a baj, hogy másik routerrel működik és ez a router is működik másik nettel csak a 2 együtt nem megy, pedig 2 évig nem volt hiba. Ilyenkor csak az az idegesítő, hogy egy működő router mellé vegyek egy másikat hátha azzal is ez lesz és évente vegyek majd új routert?
Még hard resetet is nyomtam a TP-Linknek de úgy sem megy, UPC-el meg fél perc alatt indul. :(((

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

(#13015) F.B.I. válasza F.B.I. (#13014) üzenetére


F.B.I.
veterán

Most hoztam még 2 routert egy Cisco-t meg egy Netgear-t vagy 1 óráig megy mindkettővel a net, aztán szétkapcsol és ennyi. Nem jön vissza. Az ügyfélszolgálat lexar, mert kábelen megy a dolog. Ezek bojkotálják a routereket vagy mi a xar? 2012-ben miért nem használhat az ember több wifis készüléket? :(((

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

(#13016) Nkboy válasza F.B.I. (#13015) üzenetére


Nkboy
senior tag

Kíváncsi leszek, mi lesz a megoldás.

Mert nálam pont a fordítottja van. Ha a kábel közvetlenül a Pc-be, vagy a notebookba van csatlakoztatva, akkor rövid időn belül elmegy a net (5-10-30 perc általában). Nem tudok rájönni miért. Olyankor annyit ír ki, hogy egy hálózati kábel nincs bedugva. Ki be kell dugdosnom a kábelt, hogy nagy nehezen visszajöjjön. :(
De ha a routerbe van csatlakoztatva, akkor semmi gond nincs, stabil a kapcsolat.

Ki érti ezt? :F

A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással

(#13017) F.B.I. válasza Nkboy (#13016) üzenetére


F.B.I.
veterán

Már vagy 3 órája megy egy Netgear router, kopp-kopp, biztos már idegesítette őket a hangom.

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

(#13018) F.B.I. válasza F.B.I. (#13017) üzenetére


F.B.I.
veterán

Megadta magát a Netgear is.

Az ügyfélszolgálatot hívtam de ott olyan okos csajok ülnek, hogy az ember esze megáll, csak a felhasználó a hibás. Mondom van itthon 4 router, ebből 2 fóliásból lett kibontva de csak a Netgear megy, a többi nem is látszódik, kérdezem vegyek egy 5. routert vagy mondjam le a szolgáltatást? Megoldás nincs részükről, mert kábelen megy a net, majd nem azt mondták, hogy így jártál, persze szerelő nem jön ki én meg nem nyitom fel a szekrényt, hogy másik portba tegyem a kábelt de a végén az lesz, hihetetlen, hogy nem tudom osztani a netet a lakásban. :(((

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

(#13019) proradeon válasza F.B.I. (#13018) üzenetére


proradeon
őstag

Igazabol a legjobb az lenne, ha kiprobalnad egy OpenWRT-s routerrel, mert annak van normalis log-ja, es abbol talan ki lehetne talalni, miert is disconnect-el allandoan, (Nem tudom az ott levo router-eknek mennyire ertelmes / reszletes a log-ja.)

Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

(#13020) radi8tor válasza proradeon (#13019) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Szerintem minden routerben bekapcsolható a logolás.
Más kérdés, hogy semmi értelmes nincs benne. (most néztem Linksys-ben) :B

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

(#13021) vOrOn válasza radi8tor (#13020) üzenetére


vOrOn
tag

Jól mondod.

Mondjuk személy szerint, bazira lenézem azokat a routereket, amik képtelenek "difoltból" "mükszeni".

Eddig nekem fibernettel/digivel az összes "linkszisz" ment.

(#13022) radi8tor válasza vOrOn (#13021) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Valami baj van nálam is 1 hónapja kb. Sajnos nem tudom router nékül kipróbálni, mert azon a gépen nem állíthatok be PPPoE-t. :U
Most filózok egy Linksys EA3500 vételén.

⭐ Stella

(#13023) Gyuree91


Gyuree91
tag

Nem hiszem el, hogy körülbelül egy hónapja az utcába nem csináltak semmit, 3 oszlopra vannak tőlünk... :W :W

Ha nem lenne elektromos áram, gyertyafénynél kellene tévéznünk... :)

(#13024) poli27 válasza Gyuree91 (#13023) üzenetére


poli27
veterán

3 oszlopot odahúznak az optikával az nem para.....

(#13025) proradeon válasza radi8tor (#13020) üzenetére


proradeon
őstag

Termeszetesen a hangsuly a "normalis log"-on volt. :) Az egy dolog, hogy gyari FW-n van log, de hogy semmi ertelmeset nem ir, az mar-mar garantalt. :(
OpenWRT azert eleg reszletesen logol. :K

Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

(#13026) Bass


Bass
addikt

Üdv
Most lett digim és a thunderbirdben nem tudok leveltt küldeni a freemailen kersztül(gmail megy a külön smpt miatt) próbáltam a digi honlapja alapján beállítani de semmi.Fogadni fogad de nem küld.Mi lehet rosszul beállítva?
Köszi

"The gods who light up the sky at the gate of sethu"

(#13027) sfdrakex válasza Bass (#13026) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

Regelj a Digi oldalán egy Digis mail címet magadnak, és a kimenő beállításokban a hitelesítéshez írd be a digis mail címedet és jelszavad, így ki tud majd menni a 25 ös porton. Illetve tudsz használni gmailes szervert is kimenőnek, de akkor ne a 25 ös portot használja hanem a gmail oldalán írtakat.

Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!

(#13028) proradeon válasza sfdrakex (#13027) üzenetére


proradeon
őstag

Lehet Digi oldalan digis mail cimet regelni? Hol? Ugyfelkapuban? :U

Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

(#13029) sfdrakex válasza proradeon (#13028) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

Igen, ügyfélkapun belépsz és ügyintézés azon belül postafiók/webtárhelyre klikk és ott új postafiók.

[ Szerkesztve ]

Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!

(#13030) Bass válasza sfdrakex (#13027) üzenetére


Bass
addikt

A gmail megy rendesen csak a freemail nem,mindenképpen kell regelni ,máshogy nem megy senkinek?

"The gods who light up the sky at the gate of sethu"

(#13031) Calogero válasza Bass (#13030) üzenetére


Calogero
addikt

mindenképp kell digis e-mail cím.

(#13032) Fazbarack


Fazbarack
csendes tag

sziasztok! Vettem nemrégiben egy Tp-link TL-WR841N típusú routert, ami egy 80/25-ös digi nettel van összeköttetésbe! a problémám pedig a következő. van hogy a sebességem meghaladja még a felső határt is azaz 87/26 de viszont elég sokszor van olyan hogy újra indítom a gépet és onnantól kezdve 10/10 re beáll és nem tudok vele semmit kezdeni és van hogy az újraindítás sem segít. lehet konfigurációs baj van? vagy nem állítottam be valamit? akinek hasonló nete van és segítene azt megköszönném! vagy esetleg egy leírást hogy kell tökéletesen beállítani egy ilyen típusú routert! köszönöm.

(#13033) sfdrakex válasza Bass (#13030) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

Freemailesnek mi van beállítva kimenő szervernek? Ha annak is belövöd a gmailes beállításait, szerintem mennie kellene és ez esetben nem kell digi-s cím.

Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!

(#13034) radi8tor


radi8tor
MODERÁTOR

Nem tetszik az ÜFSZ hozzáállása.
Próbáltam jelenteni, hogy hétvégén 10 perc alatt 11 csomagvesztésem volt és botrányos letöltési sebességem.
Azt mondták router nélküli eredményt fogadnak csak el. :W
Na, majd akkor minden nap átdugom a routerről a gépre a kábelt és figyelem a csomagvesztéseket. Miből gondolják, hogy egy PC hálókártyája nem lehet rossz? Miért kell mindent a routerre fogni. Ma természetesen nincs csomagvesztés. :U

⭐ Stella

(#13035) proradeon válasza radi8tor (#13034) üzenetére


proradeon
őstag

Anno mikor meg UPC-s voltam, es problemam volt vele, szepen levezettem az ugyfelszolgalatosnak, hogy "... probaltam router nelkul, valamint probaltam resetelni a modemet ... de a hiba tovabbra is fenn all..." meg mindent, amibe belekothet, aztan mar kuldtek is a szerelot. ;]

Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

(#13036) radi8tor válasza proradeon (#13035) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Ez oké, de egy pillanat alatt ránézett a hálózati eszközre és azt mondta több, mint 1 napja vagyok csatlakozva.
Látják, ha router vagy gép lóg a kábelen. :K

⭐ Stella

(#13037) F.B.I. válasza radi8tor (#13034) üzenetére


F.B.I.
veterán

Az a baj, hogy amíg kábellel mennek a dolgok, addig magasról xarnak a dologra, nincs általuk hozott modem, ami esetleg wifis is de ezért olcsóbban is szolgáltatnak, az meg hogy mi nem tudjuk megoldani az osztást az ő néha szar switch vagy port problémájuk miatt, senkit nem érdekel. :(((

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

(#13038) Letta92


Letta92
csendes tag

Az én problémá(i)mra nem tud senki válaszolni? :(

(#13039) radi8tor válasza Letta92 (#13038) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Sajna nincs ötletem. Esetleg windowsos topicban kérdezd meg. :U

⭐ Stella

(#13040) Killing


Killing
addikt

A diginél várható sávszélesség emelés valamikor olyan 100 Mbit/s környékére vagy akár a fölé? Vagy legalább a feltöltést fogják emelni?

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#13041) proradeon válasza Killing (#13040) üzenetére


proradeon
őstag

Ha lenne ilyenrol akar csak kis pletyka is, ezen porogne az egesz topic. :D :K (=Nem valoszinu. :( - Nem mintha nem lennek megelegedve a 80/25-el. :) )

Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

(#13042) Killing válasza proradeon (#13041) üzenetére


Killing
addikt

Az igazság az hogy torrentre semmi sem elég, de egy 50 Mbit/s uploaddal már kibékülnék :D

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#13043) McLaca válasza Killing (#13042) üzenetére


McLaca
őstag

Mert melyik szolgáltatónál van még kb. ennyiért akár csak 25Mbit közeli up? :)
Nekem eleinte 10Mbit volt, aztán egy évre rá kértük a második csomagot (eredetileg is azt kértük volna, de valahogy mire a szerződés ideért, a legkisebb került bele), és azóta 56 Terabyte feltöltésem volt torrentre. 3,5 év alatt, és nagyon kényelmesen. Nekem elég. :)

Üdv!

[ Szerkesztve ]

A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

(#13044) Bass válasza sfdrakex (#13033) üzenetére


Bass
addikt

Azt még nem próbáltam,kimenőnek smpt.digikabel.hu,mail.digikabel.hu ,portok 25,587 és amit még felajánlott,írtam már a diginek is de nem válaszoltak.

"The gods who light up the sky at the gate of sethu"

(#13045) sfdrakex válasza Bass (#13044) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

Digis szerver addig nem fog menni amíg nincs digis mail címed. Ha regelsz utána menni fog, de mint írtam titkosításhoz be kell írni a digis mail címet és jelszót a kimenő szerver adatoknál.

Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!

(#13046) Gyuree91 válasza poli27 (#13024) üzenetére


Gyuree91
tag

Az a para, hogy nem fejezték be az utcát... Vagyis már 1 hónapja a kábel ki kivan húzva, de a "fehér dobozákákat" nem nagyon akaróznak azóta felszerelni az utca ezen részére... :U

[ Szerkesztve ]

Ha nem lenne elektromos áram, gyertyafénynél kellene tévéznünk... :)

(#13047) poli27 válasza Gyuree91 (#13046) üzenetére


poli27
veterán

Nyugi felteszik csak sok helyen építenek, majd odaérnek....

(#13048) Gyuree91 válasza poli27 (#13047) üzenetére


Gyuree91
tag

Még 1 hónapot adok nekik.. Remélem annyi elég lesz, ugyanis akkor jár le a Tré-home hűség... :U :DD

Ha nem lenne elektromos áram, gyertyafénynél kellene tévéznünk... :)

(#13049) club1 válasza Gyuree91 (#13048) üzenetére


club1
veterán

A két szolgáltató össze sem vethető árban. Mondjuk minőségben sem.
Azért mindenképp várj a T-Home hűséggel, mert ahogy megjelenik a Digi, a T-Home is lemegy az áraival. Ha pedig mostanában hívnak "visszautasíthatatlan" ajánlattal, akkor vesd fel nekik, hogy itt építkezik a házad előtt a Digi, mégis mi az az ár, amivel tényleg versenyképesek tudnak velük lenni...

[ Szerkesztve ]

(#13050) Killing válasza club1 (#13049) üzenetére


Killing
addikt

Ugyan ez volt nálunk mikor bejött a digi és az egész panelból kitúrta az Invitelt. :DDD Itt jöttek ríni, utána már akár 50 megás VDSL-t is adtak volna féláron, mondom igen ám, csak az még mindig nem 80/25 és félár se 4700 szóval csókolom' ;]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.