Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8101) kmiki20 válasza BluEyes (#8017) üzenetére


kmiki20
senior tag

Köszönöm szépen!! (elnézést, h csak most reagálok, de folyamat dolgoztam az elmúlt héten :( )

(#8102) Bazsee71


Bazsee71
őstag

Sziasztok!

Lenne egy -szerintem elég amatőr - kérdésem. Felraktam mostanában pár játékot a notebookomra (az 1-2 unalmas nyári napra), és jópár nem futott el. A legutóbbinál konkrét hibaüzenetet kaptam, az integrált videóvezérlőm nem támogatja a program által igényelt T&L-t. Intel GMA950-es van a gépben, utána is olvastam, és a szomorú valóság az, hogy pár régebbi kedvelt játék sem fut, mert nincs meg az említett hardveres támogatás. És akkor a kérdés:
Megoldható valahogy szoftveresen a probléma? Én olyanra gondoltam, hogy vmilyen szoftver megoldaná az említett hiányt, vagy úgymond becsapná a programot. Olvastam hogy egy erősebb processzor megoldhatja a gondot szoftveresen, nekem pedig egy 1.73Ghz-es ikermagos Intel van benne, ami az általam használni kívánt játékokhoz bőven sok. És az egy kérdés mindjárt bővül is kettőre:
Hülyeség lenne felrakni egy, az én VGA-mmal közel egyező vezérlő szoftverét, ami már támogatja a T&L-t?
Elnézést ha fatális baromságokat írtam, de komolyabban nem értek a témához, zavar a probléma, de új gépet sem szeretnék venni pár régi játék miatt.

Előre is köszi a segítséget,
Balázs

mod.: Innen próbáltam okoskodni:
"GMA 950 has support for both vertex and pixel shaders. A strange thing about GMA 950 is that in DirectX it supports shaders of version 2.0 while in OpenGL supports shaders of version 1.4; OpenGL shader support is implemented rather badly, and many shader based apps in OpenGL run with problems. DirectX apps seem to run without problems. Pixel shaders are implemented in hardware, and vertex shaders are emulated in software.

As for the T&L. GMA has a hardware T&L module. The module is used only when running apps which don't use shaders. These are : pretty old games (like quake3, tomb raider 4 and such), and some new games.

When using it's T&L module GMA950 is pretty fast. I think it's performance can be compared to GeForce3 in this case. But when you run an application which uses shaders, performance is worse.

Still you will be able to launch almost any game on the GMA 950. ( quake3, HL2, doom3, Tomb Raider Legend) run without problems. The bad thing is that in GMA performance is low, so you'll have to play games like HL2 or doom3 in very low quality settings."

[ Szerkesztve ]

(#8103) Bazsee71 válasza Bazsee71 (#8102) üzenetére


Bazsee71
őstag

Közben én is keresgéltem tovább, és találtam egy megoldást. Közzé teszem, ha már feltettem a kérdést, hátha másnak is ilyen gondja akadna: fel kell telepíteni a 3D-Analyze nevű programot, be kell állítani hogy mit "pótoljon" szoftveresen, és futtatni vele a programot. (Google segítségével beszerezhető a progi.) ;)

(#8104) dnz


dnz
csendes tag

Sziasztok!

Egy problema megoldasahoz kernem a segitsegeteket!Van egy Fujitsu Amilo Pro v2030 as gepem. A probléma vele az, ha barmilyen USB-s taroloeszkozt csatlakoztatok ra kulso HDD, pendrive), van amikor azonnal, van amikor par perces csuszassal,de mindig kifagy a windows xp ugy, hogy a HDD-led folyamatosan vilagit a laptopnal, es az eszkozokon is egyarant es csak a power gomb hosszas megnyomásakor kapcsol ki ez az atkozott masina. Ha ezekrol a USB-s eszkozokrol masolni szeretnek valamit fel illetve le. ez altalaban mindegy szinte abban a pillanatban jelentkezik a hiba.Ha ezek az eszkozok a bebootolaskor csatlakoztatva vannak akkor a hiba elo szokott folrdulni a rendszer ujraindulasa kozben is.Az USB-s eszkozok masik gepre csatlakoztatva jol mukodnek.
Minap tettem a gepbe egy uj 160Gb-os samsung s-ata vincsesztert, de ezzel is illetve a gyari regivel is fennall a problema.
Kerdesem az lenne, hogy okozhatja ezt az alaplap hibaja, vagy maga az usb porttal lehet valami a gepemben, vagy valami utkozes lehet a gond?Ezzel a problemaval mar eleg regota kuzdok sikertelenul.
Ha valaki tud orvoslatot a fent emlitett problemara azt nagyon megkoszonnem!

Köszönöm elore is!

[ Szerkesztve ]

(#8105) Daemon09


Daemon09
őstag

Sziasztok!
Milyen notit ajánlatok max 130k-ért használtan? Asus vagy Dell érdekelne. A lényeg, hogy a vga-ja a lehető legjobb legyen (ebben a kategóriában). Procimemória úgyis cserélhető.

(#8106) MaTT


MaTT
aktív tag

sziasztok!
házibuli volt.. valamelyik óvatlan vendég nyakonöntötte a notimat vörösborral :W
némi tisztogatás és hajszárítózás után sikerült életre kelteni a gépet, de sajnos a billentyűzet nem 100%os. néhány gomb nem működik... engedtem rá langyos vizet gondoltam kimossa, megszárítottam, aztán újra beraktam de semmi változás. egykét gomb teljesen halott. ki mit ajánl, mivel tisztítsam meg? forróvíz? esetleg mosogatószer?
köszi!
Matt

Keep the rubber side down!!

(#8107) dnz válasza MaTT (#8106) üzenetére


dnz
csendes tag

valami alkohol?marmint nem vorosbor persze :D hanem 96%-os.Vagy vmi specialis folyadekra tudok gondolni!

(#8108) Szplöttyy válasza Szplöttyy (#8100) üzenetére


Szplöttyy
senior tag

Valaki :F

Smoke & Torque

(#8109) spyduck válasza Szplöttyy (#8100) üzenetére


spyduck
nagyúr

NHC-vel esetleg megpróbálhatod.

(#8110) Szplöttyy válasza spyduck (#8109) üzenetére


Szplöttyy
senior tag

:R

Smoke & Torque

(#8111) doddencs


doddencs
senior tag

Sziasztok!

Egyik ismerősöm azzal a problémával fordult felém, hogy a gép bekapcsolásakor a kijelző minimum fényerőn kapcsol be, és nincs mást tenni, mint mindig szépen felnyomogatni a fényerőt.

Sajnos pontos típust még nem tudok, ACER-ről van szó, ennyi a biztos. De mégis mi lehet a géppel, egy éves, és épp szervizből jött ki, s azóta csinálja ezt. Az op.rendszer XP, merre tudnék beállítani vmit ez ellen, mégis mi lehet ez?

Valaki tapasztalt már hasonlót, minden ötletet a probléma megoldására örömmel fogadok. :R

Előre is köszönöm

üdv:
doddencs

(#8112) tuskooo válasza doddencs (#8111) üzenetére


tuskooo
addikt

Az energiagazdálkodásnál állítsd be a kböző profiloknál, hogy akksin/hálózaton milyen fényerőn legyen. Vistán legalábbis ott lehet, nem tudom, sztem xp-n is van vmi ilyesmi.

(#8113) ABE válasza doddencs (#8111) üzenetére


ABE
őstag

Lehet, hogy az Acer saját energiagazdálkodási programja van rosszul beállítva.

(#8114) ABE válasza dnz (#8104) üzenetére


ABE
őstag

Ha van, akkor egy BIOS frissítést érdemes megpróbálni, de egyébként hardveres hibának tűnik. :F

(#8115) INMOTEP


INMOTEP
őstag

ÜDV volna 2 kérdésem egy ecs g 732 es notival kapcsolatban

vetem rá egy usb egeret és az vele a gondom hogy ha beállítom hogy a görgő 4 sort vigyen csak adig működik amíg újra nem indítom utána vissza megy 1 re ezt nem értem miért van így a másik kérdésem pedig a gyártó honlapján azt olvasom hogy Intel® Pentium® 4 processor supporting HT technology, 512KB L2 cache, FSB533MHz, up to 3.06GHz nekem is 512 l2 cashe csak nekem jelenleg 2533 ghz en fut de az adai 32 ben a DMI menüpont alatt azt olvasom hogy a maximális órajel 3.06 GHZ akor megoldható valahogy hogy 3 ghz en fúson ? és ha lehet akor nem lesz gond vele?

[ Szerkesztve ]

(#8116) VINIKOR


VINIKOR
senior tag

Asus F3KE-AP138 Notebook-ról mit hallottatok: [link]?
Tv-tuner mennyire jó? Adnak hozzá tv lejátszó-felvevő programot?

(#8117) doddencs válasza ABE (#8113) üzenetére


doddencs
senior tag

Hát majd este teszek rá egy pillantást, és akkor elvileg ezt a vezérlőpultban én be tudom állítani helyesen? :)

Mert szerviz előtt semmi ilyen gond nem volt, rendes fényerőn ment mindig.

(#8118) dnz válasza ABE (#8114) üzenetére


dnz
csendes tag

ABE koszonom!Es esetleg valami testerrel ki lehet szurni, hogy melyik hardver?Nem mintha aldolznek erre a gepre tobb penzt, csak a lelkiismeretem megnyugtatasa vegett! :)

(#8119) szalamandra


szalamandra
csendes tag

sziasztok légyszi segítsetek amilo pi 2530as laptopnál melyik gombokkal lehet engedélyezni a vezeték nélküli hálózatot?

(#8120) tuskooo válasza doddencs (#8117) üzenetére


tuskooo
addikt

Elvileg jah, de ha van aceres szenny is, akkor nézd meg azt is.

(#8121) kali válasza szalamandra (#8119) üzenetére


kali
legenda

a manual szerint hardveres kapcsoló bal elöl...

(#8122) szalamandra válasza kali (#8121) üzenetére


szalamandra
csendes tag

hogy érted bal elöl

(#8123) kali válasza szalamandra (#8122) üzenetére


kali
legenda

a noti elején, a bal szélen!

(#8124) szalamandra válasza kali (#8121) üzenetére


szalamandra
csendes tag

köxike megvan sokat segítettél :R

(#8125) kali válasza szalamandra (#8124) üzenetére


kali
legenda

nincs mit! a manual mindig hasznos dolog; link ;)

(#8126) ABE válasza doddencs (#8117) üzenetére


ABE
őstag

Értelemszerűen végig kell nézni, hogy milyen programok vannak felrakva, ami befolyásolhatja a működést. Acer-nél emlékeim szerint ePower névre hallgat az energiagazdálkodási program. A szervizben is elállíthattak esetleg valamit, ki tudja.

dnz

Nem nagyon van, legalábbis házilag az a megoldás, hogy egyenként kell kipróbálgatni, hogy melyik komponens lehet hibás. Elképzelhető még esetleg (de csak halkan jegyzem meg), hogy akár memória is okozhatja a hibát, de ez elég extrém lenne, bár nincs kizárva... Én leginkább alaplapi hibára tippelnék.

[ Szerkesztve ]

(#8127) MaTT válasza dnz (#8107) üzenetére


MaTT
aktív tag

hehe .)
hát ennyi tisztaszeszt nemhiszem hogy találok hogy be tudjam áztatni. sajnos eléggé sok billenytü konktaktos..
megpobálom először mosószerrel hátha..

Keep the rubber side down!!

(#8128) juan88


juan88
tag

Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan külhoni netáruházat mondani ahonnan szállítanak kishazánkba, lehetőleg Dell notit? Hosszas kersés után egyedül az itcsales nevű oldara bukkantam, de ott nem találom kielégítőnek a leírásokat.
előre is köszönöm!

(#8129) Sz.Miki


Sz.Miki
őstag

Sziasztok!

Egy aggasztó dolgot vettem észre tegnap, A telepmérő azt írja, hogy Csatlakoztatva Nem töltődik akku állapota 97%. Hagytam lemerülni kb 2,5 óra múlva lemerült, kikapcsoltam bedúgtam feltöltődött 100%-ra majd ma mikor megint bedugtam hálózatra ismét 97% Csatlakoztatva nem töltődik...
2 hetes a laptop.. beszart volna az akksi? Akkor meg miért bír 3 órát teljes töltéssel? 8 cellás akkuról van szó. Windows vista home premiummal használlom!

(#8130) ABE válasza Sz.Miki (#8129) üzenetére


ABE
őstag

97%-nál elképzelhető, hogy nem tölti még az akksit. Az én gépemen is csak 95%-nél tölt rá, ha fölötte dugom rá a tölőt, akkor az akksit kímélve nem töltögeti.

Hogy meddig megy a gép akksiról reálisan, azt nem a cellaszám, hanem a kapacitás határozza meg. Milyen típusú gép, és mekkora az akksi kapacitása?

(#8131) Sz.Miki válasza ABE (#8130) üzenetére


Sz.Miki
őstag

Acer Travelmate 5720 4800MAH 8cellás akku típus:TM00742 nem tudom ki gyártotta...

Ilyen: [link]

[ Szerkesztve ]

(#8132) ABE válasza Sz.Miki (#8131) üzenetére


ABE
őstag

Szerintem ez a 3 óra normális érték. Ha megy rendesen a gép, akkor ne aggódj. Elvileg van némi önmerülése az akksinak, bár az 1 éjszaka alatt a 3% kicsit soknak tűnik, de lehet, hogy csak pontatlan kicsit. Szóval használd nyugodtan, és ne ezen rágódj. ;)

[ Szerkesztve ]

(#8133) Sz.Miki válasza ABE (#8132) üzenetére


Sz.Miki
őstag

Thx :) Amúgy tényleg igazad van, lehúztam töltőről, engedem 70%-ig merüllni, bedugtam és töltött 100%-ig :)

(#8134) HERR Z


HERR Z
veterán

sziazstok
egy röp kérdésem lenne
van egy nx 6110 amiben kellene bővíteni a vinyót 40->160-ra
megvan az új vinyó remek, csakhogy nem akarnék win telepítéssel stb bíbelődni 1:1be szeretném tükrözni a régi vinyót az újra
a kérdés, hogy ehez mit kell tennem??????mert acronis true image home-mal lementem sector-by-sector a régi vinyót és feltolom az újra a noti be se bútol róla( az asztali gép viszont igen)
jah, a vinyó formázatlanul lett betéve hogy arra tükrözze nemtom ez mennyire fontos

előre is thx a válaszokat

(#8135) spyduck válasza HERR Z (#8134) üzenetére


spyduck
nagyúr

Én úgy csinálnám, h a 160-ast leformáznám, a 40-esről pedig ACRONISSAL lementeném egy USB-s winyóra és a 160-ra onnan tükrözném fel.

(#8136) gagaist


gagaist
csendes tag

Sziasztok!

Hátha ti tudtok valamit javasolni.
Írtam az Acer szervíznek, ők annyira nem tudtak használható ötletet adni, próbáljam meg tesztelni Vistával a gépet, lehet úgy menni fog. De ha hardveresnek érzem a problémát, akkor küldjem el gar-ra.
Tehát a probléma (ezt írtam az Acernek)

"Tavaly novemberben beszerzett Acer Aspire 5920G-602G25Mn notebookkal a következő probléma merült fel: bizonyos programok használata miatt az notebookra telepített Windows Vista Home Premium operációs rendszert le kellett cserélnem Windows XP-re. A magyar és európai honlapokon nem találtam ehhez a típushoz megfelelő Windows XP-s drivereket, a support szolgálat felhívása után azt az információt kaptam, hogy az amerikai Acer honlapon megtalálhatóak ezen driverek. Ezeket meg is találtam, az operációs rendszert fel is telepítettem. Viszont egy idő után „kék halállal kiakadt” a notebook. Egy darabig így használtam a rendszert, volt hogy egy nap kétszer-háromszor is fellépett ez a hibajelenség, volt, hogy egy hétig folyamatos használat mellett egyszer sem.

Következő lépésben újratelepítettem az XP operációs rendszert, viszont a jelenség továbbra sem szűnt meg. Lefényképeztem a hibajelenséget, hátha így tudnak valamilyen tippet, információt, tanácsot adni, hogy megszüntessem ezt, anélkül, hogy nélkülöznöm kellene hosszabb időre a dolgot.
[link]

A recovery disk megvan, két dvd, csak azzal kapcsolatban annyi félelmem van, hogy azt a rendszer eredeti állapotáról készítette az acer segédprogram. És azóta a winchestert máshogy particionáltam. Van egy 200 gigás adat partícióm. Ha a recovery diskről felteszem a vistát, akkor az a másik partícióra fog települni, nem nyúl a 200 gigáshoz hozzá? Előre is kösz!

Üdv/gagaist

(#8137) BluEyes válasza gagaist (#8136) üzenetére


BluEyes
őstag

Ez a hiba éppenséggel lehet hw, de valami driver is.
Memóriateszt [link] párszor fusson le folyamatosan
Stabilitásteszt [link] vagy egyéb prociizzasztó progi
HDD egészségét se ártana lecsekkolni, a gyártóknak szokott lenni erre programjuk.
Driverek is okozhatják, másik verziókat kellene kipróbálni.
Azt is figyeld meg, hogy mi a közös a lefagyásokban. Milyen program épp mit csinál olyankor, van-e valamilyen külső eszköz rádugva, milyen idő van a szobádban stb. Ha a lefagyás után újraindítva, pontosan ugyanazt a feladatot, ugyanolyan hw és sw környezettel újra elindítod, ugyanúgy lefagy-e, azaz reprodukálható-e a hiba? A hibaüzenetben a cím (0x0000...) mindig ugyanaz?

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#8138) VINIKOR


VINIKOR
senior tag

Kettő közül melyik a jobb:
Toshiba Satellite A200-1J3: [link]

Asus F3KE-AP138: [link]

Melyik a halkabb? Toshiba mennyire megbizható?

Kösz.

(#8139) spyduck válasza VINIKOR (#8138) üzenetére


spyduck
nagyúr

Ne haragudj, hogy nem írom le neked újra, a lényeget ki lehet szűrni:)[link]

(#8140) VINIKOR válasza spyduck (#8139) üzenetére


VINIKOR
senior tag

Képtelenség eligazodni. Annyi egymásnak ellentmondó infót hallani. Van a ki a Toshibát is a nagy gyártók közé sorolja. Miért gagyi a Toshiba Satellite A200-1J3?

(#8141) kali válasza VINIKOR (#8140) üzenetére


kali
legenda

a toshiba is gyárt jobb és kevésbé jobb notikat, mint sok más gyártó. a nagyság inkább az előbbi és utóbbi arányának az alakulásától függ...
olyat meg ne is várj, hogy valamiről mindenki azonos vélemnyen van - legalább is az alsóbb kategóriákban biztosan ritka az ilyen!

[ Szerkesztve ]

(#8142) SG3rg0


SG3rg0
őstag

Sziasztok! Véleményt kérek erről a ACER notebookról!
Főleg a kijelző, vga proci és maga a magnézium vázára lennék kíváncsi azoknak akiknek ilyen van erről mondjanak véleményeket, meg összeségébe milyen?!

http://usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=8068

Acer Travelmate 5720G-812G25 (LX.TN50X.566)

Intel Core 2 Duo
T8100 (800MHz FSB, 3MB L2cache) 2.1GHz
2048MB DDR2 memória, mely 4 GB-ig bővíthető
250GB S-ATA merevlemez Acer DASP-vel (Disk Anti-Shock Protection)
15,4" WXGA
nagy fényerejű Crystalbrite TFT LCD, 1280 x 800 képpontfelbontás
DVD Super Multi író
Mobile Intel® PM965 Express lapkakészlet
ATI Mobility™ Radeon® HD 2600 akár 1024 MB HyperMemory™-val (512 MB dedikált GDDR2 VRAM, akár 768 MB megosztott rendszermemória*), Microsoft® DirectX® 9 és PCI Express® támogatása
WMV9 (VC-1) és H.264 (AVC) támogatása
DVI-D (true digital video interface) HDCP-vel (High-bandwidth Digital Content Protection) támogatása

(#8143) tytyty


tytyty
tag

Üdv!

Van egy acer laptopom celeron m440es procival. Chipset 945. A kérdésem az lenne,hogy ebbe a lapba belemegy egy 2220as dual core? Ugyvettem ki,hogy sima 775ös a lap,bár ez nem biztos. Soha nem szereltem még laptopot nemtudom,hogy hányféle socket van. A másik,hogy,ha bele is megy akor birja-e a hűtés? 1 heatpipe viszi hátra a hőt, és a proci meg "kis magos". A 2220as meg nagy,szóval csak a közepéröl vinné a hőt. (nemtudom jobban leirni, a celeron kb akora mint a régi barton.) Egyáltalán érdemes szórakozni a dologgal? Ramot bövitettem 512röl 2gb az sokat dobott,de még elég lomha mindig. Remélem sikerült értelmesen leirni. Előre is köszi a segitséget.

u.i:esetleg egy celeron e1600 is jó lenne,de nem találtam sehol itthon.

[ Szerkesztve ]

(#8144) ABE válasza tytyty (#8143) üzenetére


ABE
őstag

A foglalat neve Socket M, és csak bizonyos mobil Intel processzorok mennek bele: Celeron M (csak 4xx és 5xx sorozat), Core Solo, Dual Core, Core Duo, Core 2 Duo (csak T5x00, T7x00). Asztali procikat nem fogad a géped.

[ Szerkesztve ]

(#8145) tytyty válasza ABE (#8144) üzenetére


tytyty
tag

Köszi az infot. Rákeresek,hogy menyiért adnak procit hozzá. Igazábol nemtom minek jobb, játék ugyse fut vga miat.

(#8146) SG3rg0


SG3rg0
őstag

Sziasztok! Véleményt kérek erről a ACER notebookról!
Főleg a kijelző, vga proci és maga a magnézium vázára lennék kíváncsi azoknak akiknek ilyen van erről mondjanak véleményeket, meg összeségébe milyen?!

http://usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=8068

Acer Travelmate 5720G-812G25 (LX.TN50X.566)

Intel Core 2 Duo
T8100 (800MHz FSB, 3MB L2cache) 2.1GHz
2048MB DDR2 memória, mely 4 GB-ig bővíthető
250GB S-ATA merevlemez Acer DASP-vel (Disk Anti-Shock Protection)
15,4" WXGA
nagy fényerejű Crystalbrite TFT LCD, 1280 x 800 képpontfelbontás
DVD Super Multi író
Mobile Intel® PM965 Express lapkakészlet
ATI Mobility™ Radeon® HD 2600 akár 1024 MB HyperMemory™-val (512 MB dedikált GDDR2 VRAM, akár 768 MB megosztott rendszermemória*), Microsoft® DirectX® 9 és PCI Express® támogatása
WMV9 (VC-1) és H.264 (AVC) támogatása
DVI-D (true digital video interface) HDCP-vel (High-bandwidth Digital Content Protection) támogatása

(#8147) Kbali válasza kali (#8141) üzenetére


Kbali
nagyúr

Még annyit hozzátennék, hogy a Toshiba az egyik legrégebbi notebook gyártó és nagyon jó az itthoni supportja, szervize is.
A Satellite sorozat eme tagja multimédiára jó, de vigyázni kell rá, viszont alap a 2 év garancia.
Az ASUS sem rosszabb, de a supporton még kell javítani, ráadásul általában op.rendszer nélkül adják a gépeket.

(#8148) mcwolf79


mcwolf79
veterán

Mivel tök sügér vagyok még a témában,megkérdezem:
Új aksit hogy kell beüzemelni?Egyáltalán hogy ajánlott tölteni a noti aksiját?Ki kell kapcsolni,vagy lehet tölteni használat közben is?
Thanx :R

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#8149) spyduck válasza mcwolf79 (#8148) üzenetére


spyduck
nagyúr

Nem kell vele csinálni semmit, használd és kész. Mondjuk vannak praktikák pl.:
-ha hosszab életet akarsz neki akkor 40%-os töltöttséggel elrakod vmi száraz, hűvös helyre
-az akksit a melegedés szokta kinyirni meg persze ha beszarik egy cella, vehetsz hűtőpadot

(#8150) iverson3


iverson3
tag

üdv! beszereztem egy notebookot(fujitsu-siemens amilo), és az a probléma hogy még operációs rendszer sincs rajta. amikor elkezdeném telepíteni rá az xp-t, ezt írja ki: "A telepítő nem talált a számítógépben telepített merevlemezes meghajtót. Ellenőrizze, hogy van-e bekapcsolt merevlemezes meghajtó, és az megfelelően csatlakozik-e a számítóhéphez és a lemezzel kapcsolatos hardverbeállítás megfelelő-e. Ehhez lehet, hogy szükség van a gyártó által biztosított diagnosztikai, illetve beállító program futtatására. A telepítés nem folytatható."
Mit tegyek? Segítségeteket előre is köszönöm

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.