Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Blade - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#16401) IKuresZI


IKuresZI
tag

Ha partícionálom az sd- kártyát, hogy legyen ext-em, mennyi swap-et állítsak?

ZTE Blade Gen2 ROM: Sugar Daddy

(#16402) klepto válasza konikan (#16389) üzenetére


klepto
addikt

Engem a kínai mivolta abszolúte nem zavar. :B
Láttam én már olyan kínai hifi-t, amire még én is csettintettem, sőt, mosógépből is kifejezetten kínait ajánlottam egy ismerősömnek (Haier). ;)
Engem csak a telefon procijának a sebessége zavar, és az emiatti relativice kis teljesítménye. :U
De akor egy másik kérdés:
ZTE Blade 600Mhz-el, vagy Samsung Galaxy Ace 800Mhz-el, de elvileg azonos ARMv6-os procival, azonos chipszettel, de 2,5x áron (24.000.-Ft vs, 58.000.-Ft)?
És ezt a kérdést még folytathatnám egyéb telefonokkal vs. Blade... :o
Szóval ezért hezitálok :B

Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

(#16403) hjanos1 válasza IKuresZI (#16401) üzenetére


hjanos1
senior tag

0mb elég is lesz:)
Mivel 512mb RAM van a Bladeben, nincs szükség a memóriát az sdre irogatni

The Factory Must Grow

(#16405) nofi válasza #45553408 (#16375) üzenetére


nofi
őstag

Ezért gondoltam, hogy akad itt valaki aki épp hajlandó megosztani velem az észrevételeit. Anno frissítettem a telefont, de alázat ide vagy oda nincs kedvem pár hetente gyalulni a készüléket. Akkor nem volt elérhető hivatalos 2.2, ma meg meglepődve láttam, hogy letölthető, de egyből idejöttem, mert itt már tuti próbálták páran.
Eszem ágában sincs rárontani az új szoftverre és nem is arra számítottam, hogy tételes elemzést kapok a hiányosságokról. Persze az is egy szempont, hogy olyat kérdeztem ami az elmúlt napokban vagy egy tucatszor elhangzott, de mai napig meglep ha mindössze pár szóban megválaszolható kérdés helyett több soros kioktatást kapok.
Értem a nézőpontodat, de mint okostelefon-használó fogadni mernék te is valamilyen szinten az általa nyújtott kényelmi szempontok miatt használod. Nagyon jól tudom, hogy az elhangzott kérdések 99%-ra rá lehet keresni, de néha célravezetőbb ha kérdezünk és esetleg az éppen erre járó fórumtárstól hamarabb megkapjuk a választ mire kibogarásznánk az értékelhető hozzászólásokat a témában (főleg egy ilyen népszerű topic esetén).

Xbox GT: nozsolt

(#16406) vtommy


vtommy
aktív tag

Na, sok nehézség árán de sikerült:) a modaco-s tpt vel vissza gen1esítettem, utánna pedig a hivatalos tmobile frissítést feltettem.:D és igen így összesen 5tpt-n van túl a telefonom:)):'DDD :DDD :DDD

(#16407) TRob1 válasza klepto (#16402) üzenetére


TRob1
veterán

Nem értem sok ember miért tart a kínai gyártmánytól, ami eredeti kínai, az szinte minden elég jó (persze ha 1 tál rizsért legyártják más országok márkáit, arra lehet hogy baxnak)
Még a ketchupot is Kína találta fel :D , sőt Amerikát is ők fedezték fel először (legalábbis ők ezt tanítják, ami könnyen igaz lehet)

Na hallod, a Haier az elég durva gépeket is gyárt, csak Mo-n minimális a kínálata, egyébként a világ 4. legnagyobb fehérárú gyártója

¤ R'n'R ¤

(#16408) nofi válasza konikan (#16381) üzenetére


nofi
őstag

Köszi! :R

Xbox GT: nozsolt

(#16410) barnam_ válasza klepto (#16402) üzenetére


barnam_
nagyúr

Lehet hogy 200MHz-el gyorsabb a procija a Galaxy Ace-nek, de a kijelző az okádék... (320x480) A Blade után te sem bírnál ránézni a WVGA-nál kisebb felbontású telefonokra :)

Egyébként papírforma szerint az Ace-nek gyorsabbnak kell lennie a gyorsabb proci, és kisebb felbontás miatt.

(#16406) Tomash95:
most ha gonosz akarok lenni, megkérdezem hogy volt értelme? ;]

(#16412) umek7


umek7
őstag

Ha az ACE-nek is ekkora lenne a kijelző felbontása ugyan olyan ""nehézkes""-en hajtaná meg mint a Blade. Az a +200 Mhz inkább a játékokban jön elő mint sem a mindennapi használatban..

(#16413) HIROdj válasza ux1 (#16397) üzenetére


HIROdj
tag

Na nem adod ki a romodat?

(#16414) gamegod


gamegod
senior tag

Wallpaper Wizarddal hogy kell hátteret beállitani? (saját kép) mert az csak ilyen abstract képeket nyom be elém stb..

OnePlus 8T / PSN: gamegod0893

(#16416) klepto válasza TRob1 (#16407) üzenetére


klepto
addikt

Tudom, utánanéztem a neten, és én is ledöbbentem. Úgy kezdődött, hogy kérdezte, mit ajánlok: Whirlpool, Indesit, Candy, meg egy noném, valami Haier.
Mivel tudtam, hogy az ár beszél, és vannak speciális elvárásai, elkezdtem keresni a neten. Na a Haiernél ledöbbentem a cégadatokon, ezért bátran ajánlottam, és azóta is szinte hibamentesen (1 tömítés szállt el benne) használja több, mint 5 éve már.
Amiket olvastam róla, és amik a személyes tapasztalatok, még magamnak is megvenném annyiért meg pláne ;)
Kínaiban is van, amit kerülök, de azok mögött nem milliárdos árbevételű, világhírű, pontosabban nemzetközi ismertésgű cégek állnak :B

Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

(#16417) vtommy válasza barnam_ (#16410) üzenetére


vtommy
aktív tag

Igen volt, mert legalább nem a felületes tpt változtatás van:D hanem teljesen gen2es a telefon:]jolvan ez így

(#16418) umek7 válasza #40993792 (#16415) üzenetére


umek7
őstag

:DDD :DDD

(#16420) mira72 válasza HIROdj (#16413) üzenetére


mira72
őstag

holnap nem lesz suli? nem kellene aludni már a gyereknek :F
ha akarja kiteszi publicba, ha nem nem .. . ( de ha jól olvastam szereti a páleszt a bele, próbáld "lekenyerezni" .. ) :DDD

átnyálaztam az elmúlt 2 nap termését.. szép :) Duna megirigyelné má szegény topicot ...

MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)

(#16421) barnam_ válasza vtommy (#16417) üzenetére


barnam_
nagyúr

És elférsz a 160MB-on? :D

(#16420) mira72: amióta nem követem ezt a topicot, nyugodtabban alszok :DDD
Én amit tudtam már leírtam, nem fogom ismételni magam...

[ Szerkesztve ]

(#16422) umek7 válasza #40993792 (#16419) üzenetére


umek7
őstag

az, de már megszoktuk.

[ Szerkesztve ]

(#16423) klepto


klepto
addikt

(#16410) Aggregátor és (#16412) umek7
A felbontás kontra sebesség kérdés természetesen nem kérdés számomra sem.
A kérdés csak az, ha kissé felhúzom a procit a telefonban a sokat emlegetett 710Mhz szintre, akkor használhatóbb lesz-e a Blade játékokra, vagy akkor is felejtős?
Az Ace a kisebb felbontás miatt a zökkenő mentesebb játékoknál alapon is? Minőségre, tartósságra mennyivel jobb, mint a ZTE?
Az új ZTE, a Skate vajon lényegesen gyorsabb lesz a 800Mhz-s proci miatt? Meg fogja közelíteni az Ace szintjét sebességben? Ha igen, akkor érdemesebb esetleg azt megvárni? Ha igen, van esetleg valami konkrét infó a pontos hazai, Vodafone-os megjelenéséről?

[ Szerkesztve ]

Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

(#16424) TRob1 válasza klepto (#16416) üzenetére


TRob1
veterán

Még annó MM-es koromban, kezembe került egy (nem hazai) Haier mosógépkatalógus (a területistől), volt benne vagy 100-150! féle gép. Na most ennyiből itt Mo-n meg árulnak vagy 6-8 fajtát (igaz, rohadt olcsók, és kb. 1 fajtán nincs digit kijelző :F )Na ennyit a mosógépekről, most jöjjenek a cipők :D

¤ R'n'R ¤

(#16425) szucsinka


szucsinka
őstag

vmilyen oknál fogva nem tudok a telóre a marketröl letölteni elkezd villogni a kis nyilacska de utána 1 m2 másodperc és eltünik ...mi a répa van,?
vmit be kell állitani ? edig ment simán most csinálja 1 orája kb..

[ Szerkesztve ]

(#16426) umek7 válasza klepto (#16423) üzenetére


umek7
őstag

A Blade az egyszerűbb játékokkal nagyon szépen elboldogul, sőt, pár fogósabb darabot is visz. Elvileg valamilyen szinten igen a kérdésedre a válasz, de nem láttam még gyakorlatban, egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy ez a dolog akkorát kompenzál hogy ami a Bladen darabosan fut az az ACE-n tükörsima legyen. Szerintem itt csak minimális az eltérés, de mint mondtam ehhez jó lenne a gyakorlatban is látni, ezért nem esküdnék meg rá.
Szerintem nem lesz lényegesen gyorsabb mivel megfog egyezni a Blade CPU-jával, annyi különbséggel hogy felhúzzák 800 Mhz-re ami.. ami nem sok. Ez attól is függ majd hogy a Gingerbreadet mennyire optimalizálták be alá, a gyártó milyen munkát végzett/végez, de ez már megint más kérdés. Mint gondolom olvastad már hogy nyárra ígérték, vagyis azóta már hivatalosan is nyár a debütálási dátum, és valahol 60-70k körül lesz az ára, de ez még csak képzelgés.

[ Szerkesztve ]

(#16427) konikan válasza HIROdj (#16413) üzenetére


konikan
aktív tag

Gondolom majd szerdán :D

"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"

(#16429) barnam_ válasza klepto (#16423) üzenetére


barnam_
nagyúr

Nem nagyon játszok, ezért kérdezd meg Saccco urat, szerintem nincs olyan játék amit még nem próbált ki a Blade-n :D
szerk.: youtube zte blade játékok: [link]

A kérdés csak az, ha kissé felhúzom a procit a telefonban a sokat emlegetett 710Mhz szintre, akkor használhatóbb lesz-e a Blade játékokra, vagy akkor is felejtős?

Valamit segít, de nem ez a szűk keresztmetszet, hanem a GPU. És az ugyanaz mint az Ace-ben.

A Skate vajon lényegesen gyorsabb lesz a 800Mhz-s proci miatt? Meg fogja közelíteni az Ace szintjét sebességben?
Pontosan 200MHz-el lesz gyorsabb, mert egyébként ugyanaz mint a Blade. Egyébként azt is nézd ám, hogy nem minden játék jelenik meg olyan kicsi felbontásra (Ace), ergo hiába a gyorsabb proci, ha a kijelző miatt nem fog elindulni a játék.

Aztán ott vannak az emulátorok (gba, gbc, nes, snes, atari, sega, dosbox, psx, stb), ezekkel is jól ellehet játszani, nem kell a csilli-villi 3D-s grafika.

[ Szerkesztve ]

(#16430) itsDani


itsDani
tag

Sziasztok!
Jelenleg egy n39-es rom van fent a telómon (azthiszem a kelzsoca féle), viszont ez nagyon instabil, mint gondolom tudjátok, illetve hiába próbálkoztam aksi-kalibrációval, nem bír ki 20 órát sem a telefon :( Ennek szeretnék véget vetni, és eljátszadoztam a GEN2-esítés gondolatával. Pár kérdés:
1. Ha gen2-esítem, akkor mi lesz a driver hibával, ami miatt mindig fel kellett flashelnem a romokra a touchfix-et?
2. Az újabb cm-ekről tudtok valamit? Még mindig olyan instabilak, mint az n39 volt? Pl a kelzsoca-féle n60 és n63?
3. Fingerprintből ugye nincs telenoros(djuiceos) változat? :(
4. Van most jobb rom (ha lehet 2.3-as) bármilyen (gen1-gen2-es telenoros) készülékre, mint a svéd RLS4b_lite_blue kelzsocától? (úgy emlékszem, hogy az meg szaggatott, amit viszont az n39 nem csinál)

(amúgy kb hány tégláról tudtok, ami TPT-vel készült és nem azért, mert pl ráraktak utána egy gen1-es romot, stb? Olvasgattam a fórumot (impossible!), és találtam kb 3 téglát, és 40 figyelmeztetést, hogy tégla lehet ha megcsináljuk)

[ Szerkesztve ]

(#16431) Peat;) válasza klepto (#16423) üzenetére


Peat;)
veterán

Off: gondolom most is van telefonod, ha a játék lenne a fő funkció amire kellene egy készülék, akkor egy kézikonzollal sokkal jobban járnál.
Lehet játszogatni balde-en, de nehézkes az irányítás, a multitouchja összezavarodik, újabb játékok nem fognak menni rajta, mostaniak közül is sok döcög. Ace-nél sincs ez másképp, ugyanaz a két telefon játékra, az egyszerűbbek jók rajtuk, meg van pár 3d-s szép grafikás kivétel, de ezek száma valószínű már nem fog nőni lényegesen.

(#16432) fazekasg


fazekasg
csendes tag

Sziasztok!
Most tettem fel a hivatalos 2.2-es T-s romot (a cél a biztonságos gen2-esítés volt).
Szeretném kipróbálni UX1 olvtárs MaximumAfterburner_RLS5-r1 romját (vagy ha tudtok ennél jobb ss rls5-öt, szóljatok!). Eddig eljutottam odáig, hogy kelzsoca leírása alapján felraktam egy CWM 3.0.1.4-et, és csináltam egy backupot a gyári romról. Mielőtt valamit végleg elcsesznék, a kérdésem az lenne, hogy itt mi a további teendő? Végig kell zongoráznom ezeket a lépéseket:
- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
-wipe dalvik cache
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext particiód)
- choose zip from sdcard
vagy ugorjak az utolsóra (choose zip, stb.)
Nem tudom, hogy ennek a romnak van -e a fentiekhez hasonló varázslásigénye, step-by-step leírást meg egyáltalán nem találtam hozzá (ha valaki küldene egy linket, azt is megköszönném).
Thx

(#16433) klepto válasza Peat;) (#16431) üzenetére


klepto
addikt

Van NintendoDS-em is, de sajnálom játékokra kiadni a pénzt :B
Az ingyenes játékokat imádom ha legális, és mivel a játék a leginkább hardverigényes, ezért emeltem ezt a részt ki.
Igen, jelenleg is van mobilom, LG KP500, és SE F305, de az LG-n jobban szeretek játszani a nagyobb képernyő miatt. Az érintőképernyőt már megszoktam, bár igaz, eleinte furcsa volt.
Egyébként még a navi is nagyon fontos, ezért nézelődtem a Wave II háza táján is. A Samsung Bada-ra egy full extrás, minden EU országot tartalmazó navi 50.-€-ért még az elviselhető kategóriában mozog számomra, arról nem is beszélve, hogy egész pozitív a kritikája a Route66-nak :K Ha játékok terén komolyabb ingyenes kínálat lenne, nem lenne kérdés a választás, mivel ott legalább minden progi és játék optimalizálva van, és tesztelik az apps-ra történő feltöltés előtt a Samsung emberei, hogy megüt-e egy szintet, vagy sem.
Ez hasonlít az Apple rendszerére, ami tutira jó végeredményt jelent :)
Ezért gondolkoztam sokat a Bada-n is :B
De ha sem az SG ACE, sem a Blade nem az igazi játékra, akkor mit fontoljak meg 60.000.-Ft környéki árig?
Esetleg egy Win7-es mobilt? Arra mennyi játék van ingyen?

[ Szerkesztve ]

Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

(#16434) kelzsoca válasza fazekasg (#16432) üzenetére


kelzsoca
félisten

Ha ezeket végignyomod, nem lehet probléma.

(#16435) spence225 válasza klepto (#16433) üzenetére


spence225
aktív tag

Üdv !
Én csak itt olvasgattam az utolsó pár hozzászólást és megakadtam az előző hsz-ednél.
60.000 ft-ért nem fogsz kapni olyan telefont ami kimondottam játékokra van. Azoknak bizony meg kell fizetni az árát. win7-es mobilt meg pláne nem fogsz kapni 60.000-ért. (persze ha előfizust akarsz akkor megint más a helyzet, akkor kicsit nagyobb a választható készülékek száma android esetén)
Egyébként elég sok játék elfut a blade-en komolyabbak közül is (amit most nem fogok itt sorolgatni de számtalan játékot próbáltam, volt ami szépen ment, volt ami kevésbé).
Pár hsz-el ezelőtt volt szó a blade proci húzásáról. Nos 710 Mhz nem a legoptimálisabb. Azért eben is van egy kis szórás mert van olyan blade ami bírja a 710-et van olyan ami mx.:672 vagy 691 (na nem mintha olyan sok jelentősége lenne 710-hez képest), mellesleg nem hiszem hogy megéri 672-től feljebb tolni.
Bada-val kapcsolatban: Szép, jó, stb. de szoftverek terén még gyerkcipőben jár, szóval nincs olyan sok játék bada-ra (persze van egy pár komolyabb)
Win7:Hát igencsak magasabb árkategóriás készülékek kapnak win7-et, a rá gyártott játékok mennyiségéről nem tudok, de ha van is valami ami ingyenes az biztos hogy valami kis egyszerű.

[ Szerkesztve ]

(#16436) fazekasg válasza kelzsoca (#16434) üzenetére


fazekasg
csendes tag

Felment: Úgy tűnik rendben van. A tempóért le a kalappal! :)
Ha elég stabil, marad ez, amíg CM-ből ki nem hozzák a konszenzusos überfrankót.
(Eddig rls3lite_blue volt fenn, a Soundhound app. ill. YouTube néha rosszalkodott rajta)
Úgy láttam a Te kezed is benne volt, a telepítésnél láttam valami "verythanks to Kelzsoca" megjegyzést. :)
Kösz
:R

(#16437) RaveForce válasza spence225 (#16435) üzenetére


RaveForce
veterán

LG Optimus 7 E900

kártyafüggetlenül 69 990 Ft

„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law

(#16438) IKuresZI


IKuresZI
tag

Még mindig nem mertem rávenni magam az átpartícionáló exe-re... Gen2 után is lehet használni? Észrevehető valami változás?

ZTE Blade Gen2 ROM: Sugar Daddy

(#16439) IKuresZI válasza barnam_ (#16429) üzenetére


IKuresZI
tag

Te próbáltál is már valami emulátort? Kíváncsi lennék egyre...

ZTE Blade Gen2 ROM: Sugar Daddy

(#16440) Bozek válasza RaveForce (#16437) üzenetére


Bozek
nagyúr

Na de ez még mindig nem 60.000 Ft. :D

(#16441) IKuresZI válasza Bozek (#16440) üzenetére


IKuresZI
tag

Mondjuk ha én új telót vennék, nem egy tízesen múlna. Ahogy ismerem az árakat és a készülékeket, az a 10-es ebben az esetben igencsak megéri. Az már más kérdés, hogy a WP7 még annyira gyerek cipőben jár, hogy még 1-2-3 évig nem érdemes venni.... (szvsz)

ZTE Blade Gen2 ROM: Sugar Daddy

(#16442) spence225 válasza RaveForce (#16437) üzenetére


spence225
aktív tag

Mondjuk erre a készülékre nem gondoltam.
De ha kekeckedni akarnék akkor ugyanazt mondanám mint Bozek fórumtárs hogy ez már túllépte a 60.000 Ft-ot. :) Ámbár 60.000 környéki árról volt szó

(#16441) IKuresZI : Egyébként jah. Ez van.

[ Szerkesztve ]

(#16443) Austin F.


Austin F.
tag

Kedves Kollégák,

feltettem a Marketről egy animált tapétát, aztán leszedtem, és elállított valamit a Blade-emen: azóta a tapéta nem mozog jobbra-balra a képernyő görgetésére, hanem csak áll; és amikor egy képből tapétát akarok kivágni, akkor nem a szokásos formátumot kínálja fel, hanem csak egy álló, egyképernyőnyi formájú téglalapot:

http://users.atw.hu/austin/blade_screenshot.jpg

Valaki tud segíteni, hogyan lehetne visszaállítani a tapéta görgetését és az ahhoz való tapétaméretet?

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Rólam: https://logout.hu/blog/austin_f/index.html ~ ~ ~

(#16444) IKuresZI válasza spence225 (#16442) üzenetére


IKuresZI
tag

Nagyon nagy baj, hogy 60k körül és alatt szinte ugyan az a kategória van csak. Játékra szerintem egyik sem "tökéletes", a blade-ben meglepően sok a memória és nagy a felbontása, viszont mondjuk ha egy htc herohoz hasonlítjuk, a hero még mindig sokkal drágább, pedig már nagyon nem mai, a procijától kezdve a kijelzőjéig minden gyengébb benne (kivétel kamera), ez érthetetlen. A blade jó választás szerintem, főleg, hogy nagyon sokan foglalkoznak még vele. CM-ből is hetente jön ki új változat. 60k-ért ez jó. Ha neked nem felel meg, akkor várj még 1-2-3 hónapot és vegyél drágábbat.

(#16443) Austin F
A launchereden nem állítottál véletlenül? Nekem akkor volt ez. Egy live wallpaper nem csinálna ilyet...

[ Szerkesztve ]

ZTE Blade Gen2 ROM: Sugar Daddy

(#16445) Austin F. válasza IKuresZI (#16444) üzenetére


Austin F.
tag

"A launchereden nem állítottál véletlenül? Nekem akkor volt ez. Egy live wallpaper nem csinálna ilyet..."

Pedig más nem változott... felraktam egy live wallpapert, aztán pár perc múlva leszedtem, és előállt a jelenség. Szerintem ő állította el.
Teljesen eredeti, T-mobile-os Froyo van rajta, nem is találtam benne ilyen állítási lehetőséget - akkor visszaállítottam volna már. :)

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Rólam: https://logout.hu/blog/austin_f/index.html ~ ~ ~

(#16446) spence225 válasza IKuresZI (#16444) üzenetére


spence225
aktív tag

"60k-ért ez jó. Ha neked nem felel meg, akkor várj még 1-2-3 hónapot és vegyél drágábbat."
-
én már lassan 5 hónapja boldog tulajdonosa vagyok a blade-nek :), ráadásul nagyon sok játékot is teszteltem rajta, csak klepto fórumtárs hozzászólására reagáltam amire RaveForce fórumtárs is reagált. Ő kérdezte hogy milyen telót vegyen játékra, stb...

(#16447) IKuresZI: Ja semmi baj csak hirtelen meglepődtem. Egyébként tény hogy a Blade-re sokan fejlesztenek, pakolnak össze custom romokat. Nekem a telón már nem is emlékszem mennyi rom járt ( a japanese jellyfish romok, az flb romok, cm romok, és egyéb modaco-s finomságok, no meg a svéd romok, most is Zsoca rls4 romja van fent)

[ Szerkesztve ]

(#16447) IKuresZI válasza Austin F. (#16445) üzenetére


IKuresZI
tag

Uninstall volt egyből, vagy előtte megváltoztattad a hátteret? Próbáld visszarakni, állítsd be, majd utána próbálkozz másik háttérrel.

(#16446) spence225 Igen, én is most vettem csak észre, bocsánat :R
Egyébként valami rpg féleséget vagy point n clicket nem tudsz rá? Néztem youtube-on ps-es játékokat, de az fps igen gyérnek tűnik. CM és 2.2 alatt sem javult a helyzet?

[ Szerkesztve ]

ZTE Blade Gen2 ROM: Sugar Daddy

(#16448) Bozek válasza Austin F. (#16443) üzenetére


Bozek
nagyúr

Nekem a Wallpaper Wizardrii csinált ilyent, de ha abban kiválasztom, hogy Scrollable legyen a tapéta, utána már engedi normálisan kiválasztani. Esetleg tedd fel az említett programot és állíts be valami hátteret. Hátha az helyrehozza.

Na én go aludni. :)

[ Szerkesztve ]

(#16449) spence225 válasza IKuresZI (#16447) üzenetére


spence225
aktív tag

RPG-re: Crusade of Destiny - tökéletesen fut. Nem olyan nagy játék, a grafikája jó (bár nem egy csúcsminőség de tettszetős)
Dungeon Defenders - na ennek már ott van a grafikája, minimum 2.2-es rendszer kell hozzá.
Hát jó-jó hogy léteznek különféle ps emulátorok androidra, de ezekhez már-már kevés az blade hardvere. Persze van olyan ami egész jól fut, de én megmondom őszintén nem tesztelgettem ps emulátorokat.

#16450: Hát ez már csak így szokott lenni :)

Még igényesebb grafikájú játékok amik futnak a Blade-en : Asphalt5, Modern Combat Sandstorm, GT Racing Motor Academy, Tom Clancy's Hawx, Assasins Creed, NFS Shift
Gangstar Miami Vindication - bár ezzel már megszenved

[ Szerkesztve ]

(#16450) IKuresZI válasza spence225 (#16449) üzenetére


IKuresZI
tag

Kösz, kipróbálom. Egyébként egy ipodot cseréltem a blade-re, azon nem igazán játszottam, pedig lehetőség volt, most épphogy fordítva van.

ZTE Blade Gen2 ROM: Sugar Daddy

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Blade - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.