Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
spence225
aktív tag
Aki CM7-et használ, ajánlom figyelmébe a következő témákat (elég jól néznek ki) :
Ezeket csak simán fel kell telepíteni és a theme chooser-ből már választható is
-
Glatius
őstag
válasz SD killer #12003 üzenetére
Egyet azé' kézbe vennék... ha figyelmesen olvasol: 512 RAM és magyar Froyo együtt... erre várunk piszkosul! Ha ez megjelenik azt jelenti, hogy azt öregecskedő Blade-ek froyo támogatáasa is itt van nem sokára.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Glatius
őstag
válasz Sir Riccio #12005 üzenetére
Na és??? ...én se vagyok szép...
Bár ez egy tükröződő homályos (sajtó szinten használhatatlan moslék) kép, a káva szerintem szürke vagy fekete, a miénktől szerintem csak a fizikai gombok elhelyezése különbözik. (alig)[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
thealkimist
csendes tag
válasz kelzsoca #11988 üzenetére
Hálás köszönet!
Nagyon elégedett vagyok egyébként az összeállítással, qrvajól sikerült. Nekem a legnagyobb javulást a GPS mutatja, az bazigyors lett, de érezhető gyorsulás mindenhol.
A WiFi problémám is megoldódott, arra jöttem rá, hogy amikor Titaniummal vagy MyBackup Pro-val állítok vissza, nem szabad letiltani szegényt (
én Repülőgépes módba raktam, hogy a progik ne nézegessék neten, hogy a Pro-m az tényleg az-e), illetve az wifi APN-eket nem volt szabad visszaállítanom. -
Frozzy
őstag
kijelzője ugyan úgy TFT-LCD 3,5" ???
igen..
Full Specifications[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
SD killer
csendes tag
válasz Glatius #12004 üzenetére
Nem tudom hogy az SS_RSL3 és az azutániaknál mi tud stabilabb lenni... Persze jó dolog, hogy valamit a gyártó ad ki, és nem jár "garanciavesztéssel", de az a kérdés, hogy egy gyártó által kiadott rom hozzá tud valamit adni ezekhez?
Vigyázat: A kenderkötéllel való akasztás függőséget okoz!
-
SD killer
csendes tag
-
spence225
aktív tag
válasz Sir Riccio #12005 üzenetére
Hát az ízlések nem mindig egyeznek
Anno zsoca kék romjainál is voltak akiknek nem tetszett pl. a kékes skin hatás
Más: A mai nap belinkelt cm rom-ban a noti bar-ban nem engedi az usb csatlakozást.
(Rányomok és viszadob a home képernyőre)[ Szerkesztve ]
-
HIROdj
tag
A haverom most vette nem rég a telóját és aza kérdése hogy cm romhoz kell ext patrícíó? Ha igen mekkora?
-
SD killer
csendes tag
válasz HIROdj #12017 üzenetére
CM7-hez nem kell.
(#12018) SD killer
Innentől kezdve viszont nem értem, hogy miért várják ennyire egyesek. Ha gyári 2.3 jönne, akkor megértem, de így...(#12022) kelzsoca
Oks, a gyári gen2 -esítés az tényleg egy érv. Meg tény, hogy nem mindenki tesz a mobiljára custom romot.
[ Szerkesztve ]
Vigyázat: A kenderkötéllel való akasztás függőséget okoz!
-
dawoka
csendes tag
Tudom hogy nem nagy újdonság, de azért megosztom veletek, hátha valaki tokra vadászik...
Rendeltem egy sofiz tokot, szépen megjött 3 hét alatt (egy hétig állt a magyar postán...)
Füstös szürke, gyémántmintás. Fixen fekszik benne a penge, nekem bejött, merem ajánlani!Meg mellesleg gen2sítettem a hétvégén, sokkal jobb a wifi-jelem, az akksi is tovább húzza.Justified sem akad
-
kelzsoca
félisten
válasz SD killer #12015 üzenetére
A T-mobile csak egy szolgáltató a sok közül, ők szoftvert nem csinálnak, csak nyilvánosságra hozzák azt amit a ZTE elkészít számukra, ennyi az egész.
Fejlődés lesz hiszen 2.1-ről 2.2-re ugrás, és a gen1-gen2 ugrás mindenképpen frissítést jelent a jelenlegi T-s készülékekre.
(#12014) frozzyZTE
Látom
(#12020) Keeperv85
Majd a nagy szervizes szakik rájönnek hogy mi a helyzet, és értesítik a gyártót a problémáról (bár szerintem is az várható hogy gen2 update-256mb downgrade )
(#12021) mira72
Ne légy gonosz, már suliba jár
[ Szerkesztve ]
-
ZTE-XBLADE
csendes tag
Sziasztok.
Még pár dologban tudnátok segíteni?
1.Zsoca Swedish_Spring_RLS4b_blue romján a rádiót hogy kell beállítani hogy ne a fülesben halljam hanem a telón?
2.Több játékot is feltelepítek pl:Gangstar,Assasin Creed,stb... nem tudom elindítani mert az elején a videót nem tudja lejátszani:S
Mit csináljak ilyenkor?
3.Tudna mondani valaki egy Gangstar gamet ahol nem fehérek a kocsit a játékba,??(3d game) -
Keeperv85
nagyúr
válasz ZTE-XBLADE #12024 üzenetére
"1.Zsoca Swedish_Spring_RLS4b_blue romján a rádiót hogy kell beállítani hogy ne a fülesben halljam hanem a telón?"
Nincs ilyen lehetőség még. Talán később. Az is "csoda" hogy megy az FM 2.2-es rendszeren.
2.Több játékot is feltelepítek pl:Gangstar,Assasin Creed,stb... nem tudom elindítani mert az elején a videót nem tudja lejátszani:S
Mit csináljak ilyenkor?Vedd meg őket. Már persze amit lehet...
3.Tudna mondani valaki egy Gangstar gamet ahol nem fehérek a kocsit a játékba,??(3d game)
Nem tudna senki, esetleg majd privátban ugyanis ez a játék sem jelent meg erre a telóra. Sajnos.
-
kelzsoca
félisten
1. olyan lehetőség nincs
2. csak a warez, ebben senki nem fog segíteni.
3. nem kompatibilis a játék a telefonnal
.............
A friss CM rommal nem indult újra a telefon a töltés befejezése után (lecsatlakozás után sem)[ Szerkesztve ]
-
ggs
csendes tag
A füles drótja az antenna ezért nem lehet.
-
Gaabe
tag
Hello!
Telefon vásárlás előtt állok, a véleményeteket szeretném kikérni.
Érdemes e Uk ből behozni az Orangetól (van e különbség az meg az itthoni között?)
T mobilos vagy a Vodás a jobb választás?
Vagy most már várjam meg a Skate- et (tudja vki mikor jelenik meg?)
Üdv -
vegyszer
addikt
szervusztok!
kelzsoca ZTE Blade tippek-trükkök! leírását követve felmásoltam, majd telepítettem a z4root.apk -ot, és a telepítés után az OneClickRecovery_ver2.apk -ot.
Elindította, engedélyeztem az usb hibakeresést, de miután megéritattam a gombot, a folyamat a végéra kiírta: rebooting now.
Nem figyeve arra, kelzsoca direkt kiemelte, hogy NE!...
Na már most azóta zöld droid, és pirosan világító vissza gomb a helyzetAkkor innen hova tovább???
Semmire nem reagál.Minden segítséget köszönök!
Vodafone 2.2 volt rajta (vélhetően gen2, de ezt nem ellenőriztem.)[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
ulmikukac
tag
Az létezik hogy a CM 7.0.2-ben nincs market app?
Pixel 8 Pro bay
-
Glatius
őstag
Ugyanúgy kínai.
Szoftver különbség nincs
Hardver különbség már nincs.
Az OSF-hez itt érvényesíthetetlen a garancia.ulmikukac Semmi sincs benne ami google....
[ Szerkesztve ]
-
laca.1
aktív tag
következő problémám van, segítsetek,,,rls4 van fönn de rls3-mal is a fényképezö fehér villózást produkál ,mintha állítaná folyamatosan a fényt.hát ez lenne.A rom miatt lehet vagy ,telóba van a hiba?????
-
vegyszer
addikt
válasz kelzsoca #12041 üzenetére
a kijelző megérintése után a folyamatazt írta ki, reboot now, és jött a zöld droid...
itt állok kissé tétován, semmi mást nem csinált(am).esetleg akksi le, és próba kettő a bekapcsolásnál?
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, megint akku kérdésben fordulok hozzátok. Most konkrét adatokkal.
ROM: Kelzsoca 2.2
A telefonon folyamatosan ment a 2G-s hálózat. Gmail, FB frissítés engedtem, ezek mellet a watchdog figyelte az adatfolyamot.
Beosztás:
06.30: Levettem a telót a töltőről 100%
07:05: Mp3 hallgattam befelé meló helyre (30 perc kb.) 98%
09:18: 2 telefonálás 3-3 perc kb. 86%
09:43: Wifi kb. 10 perc 79%
12:00: 15 perc Wifi használat a futáshoz 64%
14:19: 1 óra zene hallgatás közepes hangerőn 41%Most teszem fel a töltőre. A task Killerben megnéztem, a háttérben elindulnak programok még +ba pl.: Maps, Musicserch, RSS olvasó, az időjárás kijelző widget.
Szerintem többet kellene bírnia. Vagy én tévedek mit csináljak ?''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
mira72
őstag
válasz Jano_023 #12044 üzenetére
akku... svéd rls5 lite ... g2 ..
tegnap reggel lehúztam töltőről, tegnap geoládáztunk, olyan 7km gyalog volt oda-vissza a dolog, ebből oda fele végig ment a navitel... folyamatos 3G net, este olvastam kb 1 órát ebookot. emailokat rendszeresen szinkronozom,( ha ahol vagyok, wifi, ha nincs akkor mobilnet .. ) és sokat beszélek... ( napi 1 óra simán mindig .. )
most 61%on van az akku.. elviszi még a holnapi napot is simán....szerintem így jól birja, amit sokan írnak az tény, hogy a youtube pl eszi rendesen..
(#12047) kriszbox : ja, nem drága az akku, de ki szereti a hátlapot leszedegetni ha nem muszáj? én belső akkus napelemes cuccot vettem vésztartaléknak... de nem hiszem hogy lenne olyan nap hogy nem bírná ki....
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
kriszbox
csendes tag
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=270045&langId=-11#
Most találtam tényleg ennyi, az akku a blade-hez (3000 Ft)???
Az nem rossz, nincs nagyobb teljesítményű? -
Glatius
őstag
válasz Jano_023 #12044 üzenetére
Ne tedd töltőre, hadd merüljön le teljesen (most az egyszer), mert a gyárban tettek egy teljesen ép akku statisztikát a telóra,
ami a ROM csere alkalmával törlődik.
Töltési-kisütési ciklusok kellenek, hogy újrakészítse a maga kis táblázatát.
Ahogy mira72 mondja, a hardveres flash támogatás hiánya miatt a Youtube alkalmazást izomból a proci intézi, ezért fűt mint az állat, az akkut zabálja.[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Politika
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home