Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz atillaahun #28005 üzenetére
Mondtam én ilyet?
-
egrimix
csendes tag
Sziasztok!
Gyári 2,2-es T-s telefonom van. A mini tools partitoin wizard-al létrehoztam ext2-es partíciót az SD kártyán, de szerintem továbbra sem ide telepít, mert még mindig kiírja, hogy kevés a hely.
Légy szíves segítsetek, mit tegyek!
Előre is köszi! -
CarKiller47
tag
Sziasztok!
Mint teljesen síkhülye ember, azt szeretném kérdezni, hogy ha én holnap besétálok a T-be és veszek egy Pengét, akkor mit várjak,
2.1-et 256 MB RAM-mal,
2.1-et 512 MB RAM-mal,
esetleg az előzőek valamelyikét, csak 2.2-vel?Illetve azt is tudom, hogy a RAM mérete az ugye firmware szinten orvosolható, de beleolvastam a fórumba és azt írták a csodazip veszélyes, bár ennek az előzményeit lehet nem tudom, nem bírtam mindent elolvasni. Szóval ha egy teljesen friss telefonra, ami tegyük fel 2.1-es 256MB RAM-os felrakom e zip-nek a tartalmát, akkor lehet, hogy tégla lesz, illetve elveszti a garanciát, vagy ez csak az egyedi ROM-ok miatt lett veszélyes?
Bocsánat ha hülyeségeket kérdezek, teljesen kezdő vagyok.
-
TRob1
veterán
-
törölt tag
válasz egrimix #28010 üzenetére
hungarian fingerprint, vagy a svéd ROM, de akár a sweet dreams.
-
joestone
addikt
válasz balalev #27974 üzenetére
Szerintem sokat ne várj vele (ha még kapsz valahol) , tegnap vettem egyet a gt540 helyett , de abból a boltból az utolsót hoztam el , a webshopban pedig már nincs. Szerintem készletsöprő akció volt ,az új készlet valószínű , hogy rendes áron fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
Sziasztok!
Nagyon régen jártam már itt, eddig RLS5-öt használtam, de úgy érzem megérett a cserére, le is maradtam mint a borravaló Android téren....
Vanilla-t tettem fel, olvastam hogy SD-n vannak még anomáliák, bár lehet hogy ez is a szokásos user-error nem tudom. SD 3-ról is olvastam, ez "jobb" mint Vanilla vagy sem? 2.3-as vonalon a jó öreg Modaco-s srácok látom elérték a 120-as build-et is.
Értelme van váltani Vanilla-ról? Nálam eddig hiba nélkül megy minden, GPS valami hihetetlen gyorsan talál jelet, Wifi is megbízhatóan működik sync-el mindennel.....
Szóval röviden megfogalmazva melyik most a "sláger-ROM"?
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz CarKiller47 #28022 üzenetére
Igen. (Hacsak nem egy használt, minimum fél éves modellt adnak - De ne aggódj, azt meg akkor már ők feloldották valszeg )
szerk: Abból nálunk nincs...
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
CarKiller47
tag
válasz #40993792 #28023 üzenetére
Nagyszerű
Köszönöm szépen a válaszokat!
Csak 5 perc után frissítettem az oldalt, hát az itt túl sok(#28024) TRob1: Elvileg fehér lesz, abból van olyan, hogy féléves?
Szerk: Szóval nincs? Hát akkor le is vehetik a webshopból. Nembaj, majd felborítom az asztalt, hogy miazhogyésnincs?!
(#28026) EarL 007: Biztassatok csak. Ha már agyonmoddolták, hát majd folytatom[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz CarKiller47 #28025 üzenetére
Féléves fehérre mondtam hogy nincs...
(#28028) CarKiller47: Lásd egy sorral feljebb!
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
infectedmann
őstag
Nem akarok bunkónak tűnni, de a Nexus S témához van egy ZTE Blade felhasználók off topicja
-
HIROdj
tag
a haverom azt kérdezi hogy:
ha beviszi a zte blade telóját már 2 szer cserélték és az a problémája:
van pár pixelhiba, néha rosz a füles, a hátlap lötyög---> és nem uj zte bladet kérne hanem helyette egy NEXUS S-t menyit kéne ráfizetnie? (dominós)[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok. Most ébredtem, még kicsikét álmoskás vagyok.
Meg tudjátok mondani, hogy kik azok, akik app-ok fordításával foglalkoznak és van LOGOUT blogja, ahol megtalálhatóak ezek a progik?
/stefi86-ról tudok/"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
TRob1
veterán
válasz jano_77 #28043 üzenetére
Elnézel ide, és találsz pár emberkét plusz appot (itt elvileg mindig össze lesznek gyűjtve)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
umek7
őstag
Még mindig nem lettem CM párti. A Wifi drivere pedig biztosan nem placebo, sokkal gyengébb mint pl. a leak-nek.
-
umek7
őstag
Közrejátszhat a Wifi jel erőssége is, de nálam egyértelműen gyengültek a dolgok. Egy kb 2500 ft-os cuccról megy a Wifi, kint a teraszon szoktam mindig ugyan ott nyomkodni, és 2.2-vel meg a leakekkel is tökéletesen szokott jönni a jel. Ezzel az új CM-el még csak meg sem találja. Örülj neki ha nálad jól muzsikál, nem flamelni akartam ezzel, csupán biztos nem placebo hatás a gyengébb jel.
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2