Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
szezso15
addikt
-
Bozek
nagyúr
válasz sultansmith #17996 üzenetére
Az utóbbi időben nem konvertálok videót, mert a normál AVI-kat akadás nélkül viszi a MoboPlayer. De ha mégis szükség van rá, a MediaCoder-t használom. Bár ezt csak haladó felhasználóknak ajánlom, mert rengeteg beállítás van benne. Esetleg próbáld ki a FreeStudio-t, az is jó program.
Kelzsoca féle svéd RLS4b hibátlan, szép és mivel csak lite van belőle, nem kell hozzá ext partíció. Bár ahogy látom, már csak a saját fórumjából elérhető.
-
GrandS
senior tag
Egy újabb "buta" kérdés: Ha a CW-ből készített backup után mondjuk felrakom a Fingerprint Lite-ot és CW Restore-al visszatöltök, akkor a rendszerem Fingerprint lesz és az előző cuccaimmal?
Vagy nem? Vagy mi? -
hjanos1
senior tag
válasz GrandS #18003 üzenetére
NEM!
A Backup mindent ment, még a recovery-t is.
Ha visszarakod a backupot, akkor a Fingerprintet felül fogja irni(#18004) Aggregátor: Ha nem wipe-ol, vagy visszatölti a data-t az csak bizonytalan működést illetve lassulást okozhat.
Adott esetben bootloopot is[ Szerkesztve ]
The Factory Must Grow
-
pista59
őstag
válasz wukodlak #17997 üzenetére
Ha úgy akarod, akkor szüntesd meg az ext partíciót (easeus), utána ugyanebben a programban a fat partíciót végighúzod a végéig, és akkor csak egy fat partíció lesz az egész kártya. Az adatok megmaradnak a fat részen. (Az említett lite verzió használja az ext. partíciót, nézd csak meg)
A győztes féreg irtó baktérium
-
jano_77
nagyúr
Bozek: esetleg elképzelhető, hogy nekem is convertálnom kellene vagy vmi codec-et feltenni a telóra, ezért fagyott ki a MoboPlayer?
rá kellett jönnöm, hogy az egyik feltett film nem tetszik neki, mert csak annál fagyott ki."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Bozek
nagyúr
válasz jano_77 #18007 üzenetére
Tehetsz fel codec-et a telefonra, hátha megoldja, de nem biztos.
Itt megtalálod a Blade-hez szükségeset: [link]
Mondjuk a MoboPlayer honlapján azt írja, hogy automatikusan letölti a telefonnak megfelelőt. Igaz, ezt én nem tapasztaltam.
Szerk: Ja, ezt csak az 1.2.145 verziótól csinálja, én meg előtte raktam fel a programot.
[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
hozzáértőktől kérdem hogy UOT kitchenben miért nem sikerül főznöm másik framewoköt? most már ott tartok hogy csak egy egyszerű battery mod van benne semmi más, és telepítés után mégis bootloop a jutalmam. (SSRLS4b gen2)
[ Szerkesztve ]
-
GrandS
senior tag
válasz barnam_ #18004 üzenetére
Kösz, mondjuk én is így gondoltam. Akkor mi a módszer, avagy Ti (a haladók) hogy csináljátok, mert gondolom valami módszeretek csak van rá, hogy meggyorsítsátok a telefonkönyv, meg hasonló személyes dolgok visszaállítását, mert elég macerás egyébként kipróbálni egy ROM-ot.
-
Bozek
nagyúr
válasz GrandS #18010 üzenetére
MyPhoneExplorer
Menti a telefonkönyvet, naptárat, SMS-eket. Utána mindezek vissza is állíthatóak. Android-os telefonra csatlakozik WiFi-n is, bár ahhoz először a klienst fel kell rakni a telefonra.
Aggregátor: Ha jól emlékszem, múltkor Te említetted a 9patch-es fájlokat. Ezt nézted már hozzá: [link]?
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz apeelme #18009 üzenetére
Jó kérdés, én CM-es témát próbáltam módosítani, ha a framework-res-be nyúltam bele, nálam is bootloop. Ha egy külön apk-t szerkesztettem, akkor jó lett.
(#18010) GrandS:
én a programokat már belepakolom a romba telepítés előtt, az adatokat pedig mybackup-al állítom vissza. -
apeelme
addikt
válasz barnam_ #18013 üzenetére
érdekes mert pl. FLB szériánál nem volt ilyen gond, testreszabtam a kívánalmaimnak beadtam neki az éppen használatos framework-öt és kifőzte (leegyszerűsítve).
mondjuk azóta megjelent egy-két plusz kapcsoló a "konyhában" de szerintem már minden lehetőséget kipróbáltam. asszem majd megkérdem kelzsocát... -
itsDani
tag
válasz barnam_ #17982 üzenetére
Nagyonjóóó! Elsőre a TIM (The Incredible Machine) - re emlékeztet Gyerekkorom kedvenc játéka!
Más: Milyen memóriakártyát ajánlanátok? Szeretnék venni egy 8-16 GB-os kártyát. Valahol azt olvastam, hogy hogy minimum class4-es kell ha appokat is telepítek rá. Valakinek valami tapasztalata? Mennyit számít appoknál/egyéb esetben hogy milyen class és milyen márka?
Nem baj, hogy ezek SDHC-k?
pl egy ilyenen gondolkozom[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
próbálta már valaki ezt a programot?[link]
VLC Stream & Convert.próbáltam beállítani,de nem nagyon akar menni .a servert megtalálja de a streaming nem megy. -
volvoguy
addikt
Üdv! Anno még a csodazip volt amivel eltűnt a gradiens hiba és fel lehetett oldani a teljes RAM-ot.
Van még vmi (Internal Storage etc.) amit fel kell oldani, mivel le van "kódolva"?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Glatius
őstag
Ez a dolognak a duma része. A ZTE olyan szoftvert csinált amiben nem lehet véletlenül kilépni a repülési üzemmódból. Ezzel pedig csak saját magát védi, mvel ebből baleset lehet, nem is érdekli a vásárló véleménye
.Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Geree
senior tag
valaki tapasztalt már olyat hogy a gps csak 2 műholdat talál akárhogy van beállítva. agps on net on szabad ég alatt gps status 1 max 2 műholdat talál. de ugyanígy a beépített gps test is vagy bármelyik navi... fingerprint t1 rom...
a friend in need is a friend indeed
-
barnam_
nagyúr
válasz apeelme #18016 üzenetére
Lehet hogy valamit kihagy a receptből, ezért nem működik. Itt az ideje kitanulni a témázás művészetét
(#18018) itsDani: arra figyelj hogy micro SDHC legyen, a sima nem fog belemenni...
szerk.: a class besorolás a minimum írási sebességet adja meg, vagyis ha nem telepítesz rá programokat, csak annyi haszna van egy gyorsabb kártyának, hogy gyorsabban tudsz rámásolni dolgokat.(#18022) suti_88:
igen, ha felteszed a csodazip2-t, 800Mhz-re húzza a procit, és aktiválja a flash-t is(#18028) Bozek: aktív repülő mód alatt újraindítottam, és abban indult el.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Glatius #18024 üzenetére
Ez nem csak duma, hanem tény is. Be tudod kapcsolni egyből repülőgépes módba a telefont? Ha igen, mutasd meg nekem is, hogy kell.
(#18026) Aggregátor: Amit linkelt, az microSDHC. Csak valami adapter-be van beletolva, azért nem látszik jól. De ha már itt tartunk, a ZTE-nél nincs gond a Class4-es kártyákkal? Mert SE téren voltak problémák.
[ Szerkesztve ]
-
Lacka89
aktív tag
Hali
Az alap T-s Gen2 exe partíció kiosztása.Elégnek kéne lennie, ha 20mb fölötti progit akarok telepíteni ? Mert nekem újra indul, a telon RLS 5 ux1 rommal működik.
Köszi előre is.
-
sing1ep1ayer
őstag
Létezik olyan ROM, amiben benne van a Cyanogen-féle, notification bar lehúzásakor előtűnő értesítési energia widget (ahonnan wifit, BT-t, GPS-t... stb. lehet ki-be kapcsolni) és mindemellett nem zabálja úgy az akksit, mint a CM7?
-
barnam_
nagyúr
Tudom, csak én már jártam úgy mikor memória kártyát néztem, hogy csak az SDHC feliratot láttam, és nem értettem miért olyan olcsó.
(#18031) Lacka89: 37.5MB a gyári cache méret, elégnek kell lennie.
Véletlenül nem full rom, és ext2 kellene hozzá?(#18032) sing1ep1ayer: FLB R11, GEN1-re.
Külön programmal be lehet tenni oda, de sok értelme nincs, mivel egy adott funkcióhoz kétszer kell megnyomnod. -
szezso15
addikt
Blogomban frissült a Swedish Spring témák cikkem!
2.2-esek előnyben[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
GrandS
senior tag
válasz sunahunter #18033 üzenetére
Ez komoly? Tehát CW mentés, T-s Fingerprint Lite fel, CW restore és műxik?
-
szezso15
addikt
válasz sunahunter #18039 üzenetére
Hát melózok vele,de szívesen csinálom!
Köszi az elismerést!
*Hajrá Loki!* i15+
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz barnam_ #18035 üzenetére
Ettől féltem, én is csak ezt a régi ROM-ot találtam. Mindegy, utánanézek milyen bugjai vannak, hátha jó lesz. Egyszerűen nem tudok élni enélkül a widget nélkül, nem is értem miért nem raknak bele valami hasonlót minden ROM-ba.
Sajnos viszont a CM hihetetlenül zabálja az akkut. Lerakom a telót este, reggel ébreszt és már 80%-on van, míg korábban a JJ7-tel nagyon rossz esetben esett 2%-ot a töltöttség egy éjszaka alatt. Ez 10x-es fogyasztást jelent és hiába monitorozom mi okozza, mindig csak az jön ki, hogy semmi... azaz maga a rendszer fogyasztotta el, csak úgy heccből.
-
Glatius
őstag
Ugye nem is akarod érteni? Azért ilyen a Blade, hogy a gyártó hibájából, véletlenül ne lehessen bekapcsolni mint telefont. Hogy a használó tudatos közreműködése kelljen mindenféle rádiófrekvenciás kimenő jelhez. Szó sincs célszerűségről, csak arról, hogy ne legyen olyan lehetőség, amire kártérítésigényt lehet alapozni.
A kívánságodra pedig: ha kikapcsolás előtt "repülőbe teszed" akkor bekapcsoláskor úgy is fog indulni, és nem kér PIN-t, csak ha megpróbálod üzembe helyezni a GSM részt.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Glatius
őstag
válasz szezso15 #18036 üzenetére
2.1 re is portoltad a Svéd Springet???
Vagy 2.3-ra is áttetted?
Vagy ha nem akkor miért kell leírni, hogy a 2.2-esek előnyben?Bozek
A 2.1 stock ROM-nak volt egy olyan hibája, hogy véletlen bekapcsoláskor csak egy ideig várta a PIN-t, utána már újraindításig nem lehetett használni. Az archívumban volt erről vita.
... tényleg csak annak van ezzel baja, aki kikapcsolja....[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Glatius
őstag
válasz Glatius #18045 üzenetére
[ Módosította: RoyalFlush ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest