Hirdetés

Aktív témák

• MartOOn

addikt

haloo emberek! még mielott elmennénk háborúzni illetve a NEM programozó végzetségűeket visszaküldenénk a 3310es nokiákhoz megjegyezném, hogy a tegnapi eset akkor is megtörtént volna ha 8 kockafejű, monitor agyú, deréktól lefelé android testű lény csinálta volna! ugyanis BETEG volt a telóm!!! nemigazán kezelte az sd kártyát. valami az olvasóval lehetett vagy a slottal fizikálisan vagy softweres a pcsa tudja. De HIBÁS volt!

mégegyszer köszönöm az esti segítőknek az összefogást! ;)

ja, jegyezném meg a szééép piros szolgáltatónál tengetem melós hétköznapjaimat mint üzleti kapcsolattartó és üzletkötő.Mellékállásban meg egy használtmobilosnál vagyok eladó. De sajnos rom cseréhez androidon még nem volt szerencsém, mert ugye valahol csak el kell kezdeni... :D ez azért mégsem kőműves vagy autószerelő vagy varrónő ugye? :P

az ismerettségnek köszönhetően (vagy nem) de szó nélkül cserélték a telómat egy vadiújra dobozostól mindenstűl szőröstől bőröstől. :)

ugyhogy sztem tartózkodjunk ettől a csak programozó cserélhet ROM-ot a telóján dologtól. Mert a végén még valami magas percdíjjat dobunk az illető cégének oszt skubizhat hogy ezt mivel is érdemelte ki! :DD hahaha... na jó vicc volt. gondolom a kolléga is csak viccnek szánta a parancssoros megjegyzését. legalábbis én annak értékeltem! ;)

az allin dologra pedig annyit fűznék, hogy első megoldásnak sztem tökéletes. Arról nem tehet senki hogy ennyire gatya némelyik Blade.

písz van emberek! azaz barátság legyen meg térerő!

Aktív témák

Hirdetés