- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
veector
senior tag
Hmm a képernyő felett a sötét részen bal oldalt van 2 lila pötty. Ezmiez? Talán a fényérzékelő és a közelségérzékelő csak eddig nem vettem észre?
-
sagesz93
addikt
na akkor 1-2 adat kelzsoca2.2rommal.
linpack: 6,9
neocore: 36,7 fps
quadrant: 943Volt ennél már jobb is, de úgy érzésre ez gyorsabbnak tűnik.
hát még ezen a kernelen kell csiszolgatni, de jó lesz -
Integrale
veterán
Hali!
tervezem ilyen telefon vásárlását, de a fórumban olvasott dolgok elbizonytalanítanak.
Az összesben 512 RAM van, csak szoftveresen van korlátozva?
tehát bemegyek a Thez megveszem frissítem és már 512-es is?
Többi hiba? Kijelző stb? T-mobile-os frissítés után melyik android lesz rajta?válaszokat előre is köszönöm!
-
kentucky
őstag
Clockworkel nem lehet felflesselni a 256 to 512 upgradeot?
-
fazekasg
csendes tag
Sziasztok!
Most jövök a Budafoki T-pontból, kb a második voltam, aki sorra került, és én voltam az első, akinek itt megoldották a 256->512 upgrade-et. Azt mondta a srác, hogy már tegnap is keresték ezzel, de csak most kapták meg ezt az update-et. Maga a procedúra úgy nézett ki, hogy SIM és SD kártya kikerült a telóból, belerakott egy másikat, eltűnt egy negyedórára, és mikor visszajött, fekete alapon zölden valami terminálféleség futott benne, 5 vagy 6 sor, mikor mindegyik elérte a 100%-ot, akkor készen is voltunk. Újraindította valami magic billentyűkombinációval, eltartott vagy 1-2 percig mire újraindult, de aztán a feladatkezelőben már 400 felett volt a szabad memória: -
kentucky
őstag
vki linkelje pliz az 512 mb feloldó frissitést
-
mukika009
tag
Nah felcsaptam gyári 512-őmre a frissítést egyelőre semmi különmbséget nem érzékelek vissza dobtam rá az alpha 4 back up-omat ^^
-
ggeleven
őstag
Egy kis segítség kellene...
Nagyon tetszik ez a Sense Analog Clock Widget, de AWD 1.3.6 alatt egyszerűen nem frissül rajta az idő, csak ha belépek az órába és vissza ki...
Sima launcher alatt hibátlanul működik!Láttam sok hasonló widgetet, valaki tud ajánli másikat kipróbálásra?
-
72mviktor
senior tag
válasz
Murderer69 #14127 üzenetére
Én is kerestem...sőt a gmail is hiányzik.Mondjuk nem nagy gond mert martetből lejön csak meglepett.
-
dino 13
csendes tag
hogyha sznikronizálom a gmailal akkor a telón megjelennek a gmailban lévő névjegyek,de a telefonban lévők nem jelennek meg a gmailban.
tehát ha esetleg elvesznének a telszámaim,akkor a gmailből nem tudnám visszaállitani?
estleg a telszámokról hogy lehet mentést csinálni -
r0by
addikt
Quadrant eredmény nálam a szűz kelzsocajellyfish RLS1-en: 956 pötty.
-
Bazijoe73
senior tag
A gyári feladat kezelőt honnan tudom leszedni???
-
eldvor
csendes tag
Hello! A házilagos update mennyiben befolyásolja a garanciát?
-
tanygab
tag
Én is kérdeznék...
Nekem most alpha4 lite van fent. Telepítgettem programokat marketből ahogy illik. Ha ki szeretném másolni magamnak a telepített programok apk-it. Mondjuk felrakok egy másik ROM-or, telepítem SD kártyáról azokat a programokat amik kellenek (ugye ezért másolnám ki magamnak az apk-kat). A kérdés pedig az, hogy az így offline telepített programok is látszani fognak a marketben a "my apps"-nál...? Illetve így frissíteni is tudom őket, vagy csak akkor ha közvetlen a market alól telepítek...?
Valakinek ilyen irányú tapasztalat...?
-
DIEGO15
őstag
Valakinek van infója arról, hogy mikor érkezik új szállítmány a T-hez?
-
neo7777
csendes tag
válasz
moorland #14058 üzenetére
A leírásod alapján win7 van a gépeden,amiről tudni kell,h csak számítógépek közötti ad-hoc wifit tud alapból. Amit te szeretnél ahhoz fel kell tenned egy Connectify nevű programot.
-
Zolius
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap én is beszereztem egy 512-es Blade-et a T-nél. Tényleg nagyon jó kis készülék.
A géppel egy aprócska malőr volt csak, fordítva működött a proximity sensor a Labyrint játékban. Hiába kalibráltam a játékban és a szervízmenübe, nem lett jó. Aztán letöltöttem egy vízmértéket, kalibráltam ott is, és csodák csodája minden helyrerázódott. Sejtése van valakinek mitől lehetett ez? (Fordítva beépített kijelző??)
Még eddig nem használtam Adroidos telefont, így most még ismerkedem vele.
Azt vettem észre, hogy a névjegyzékbe kikapcsoltam a SIM-névjegyeket, de a tárcsázóban továbbra is benne vannak. Onnan nem lehet kikapcsolni?
A Mobilnetnél pedig melyik apn kell használni, a "wnw", vagy az "internet"?Előre is Köszi.
-
devians
tag
válasz
dobrev #14136 üzenetére
Szia,
remélem valamennyit tudok segíteni a döntésben.
iPhone 3G vs zte Blade
Két évig nyúztam az iphone-t, aztán eladtam a szoftverfrissítés miatti belassulás miatt, illetve, hogy az apple így kiszúrt a régebbi tulajokkal. Gondolom te tudod, hogy miről beszélek. Vettem egy nokia e52-est. Aztán gyorsan el is adtam, mert rájöttem, hogy szükségem vagy egy érintőképernyős telefonra. Csak másra, nem a szifonra. Így keveredtem ebbe a topikba, majd a t-s webshopba.Nemrég óta van meg a blade, de már van összehasonlítási alapom. Ami pozítivum az iphonnal szemben. Sokkal szebb a képe. Böngészőben pl. el lehet olvasni olyan dolgokat is amit a 3g-s iphone-ban nem. A blade meglepően gördülékeny. Nem sokat gondolkozik. 3.1.3-as szifonhoz képest sem. Sőt szerintem gyorsabb.
Szóval a kérdésedre a válasz, hogy hülyeség-e lecserélni, én azt mondom, hogy nem.
Cseréld le nyugodtan.Az aksiidő ami negatívum nálam. De úgy néz ki, hogy most már 3. töltés után beáll.
Nem nyúlkáltam a romba. Gyári. -
lafaty80
addikt
3 kérdés:
- van lehetőség up512 után korábbi alkalmazások visszaálltására? PL angry birds pályák stb?
- néztem a "csodazip"-et és van benne egy recovery.img, tehát cw után ezzel lehet majd visszalőni az eredeti recovery-t?
- próbálta már valaki up512 után visszalehet álltani az eredeti cuccokkal a 256MB-os verziót? Késöbbi T szervíz miatt? Illetve arra még nem olvastam választ, hogy a T írt-e valamit gar jegyre, miután elvégezte az up512-t, egyeltalán írnak valamit, vagy csak beviszed -> megcsinálják oszt jóvan? -
KIZS
aktív tag
Ez a japán rom miben más mint az alpha4? Stabilabb, gyorsabb? Mert én már olyan jól belaktam az alpha4-emet, nincs kedvem játszani vele. Viszont az overclock piszkálja a csőröm.
Vagy alpha4-es overclock megoldás nincs? -
istnag
addikt
válasz
balpeter04 #14034 üzenetére
törölhető...
-
exphoenee
csendes tag
Hi!
A "csodafrissítésben" van egy érdekes file, itt a "partition.mbn" és a "partition_zte.mbn"-re gondolok.
Létezik, hogy ez nem más mint a ROM partíciójit, és azok méreteit meghatározó táblázat?
Mert ha rootolom a gépet, és system app removerrel leszedek pár gyári appot, akkor nem növekszik meg a ROM üres mérete. Ezt eleve furcsának tartottam, de mikor megnézed a Settingseben a SD&Phone Storage stb.-t akkor ott (nálam 60 MB most) megegyezik az AppMonster által írt üres hellyel, de a RootExplorerrel nem ennyit ír, ha a system mappába belépek. Ott 81,75 MB üres a (125,75 foglalt). Ha felteszek valami apk-t, akkor a SD&Phone... természetesen csökken, míg a System változatlan marad.Kell a rendszernek 80, 75 MB üres hely?
Ha valahogy meg lehetne változtatni a partíció méreteket, akkor mondjuk 30 MB-t hagyva a rendszernek, egy 50 MB-val nagyobb ROM, azaz APK-kal telepíthető helyet kapnánk, nem 160 MB, hanem 210 lenne.El ne szúrjátok a kütyütöket! Most kaptatok extra 256 MB-t
Ez persze csak egy elmélet felvetés, rákeresve 2 érdekes linket találtam:
[Partition #1]
[Partition #2]Üdv. V
-
tanygab
tag
válasz
veector #14129 üzenetére
Ezt azért kétlem. A T se tudja, hogy melyik volt alapból 512-es, eredetileg se tudtak a problémáról... Szerintem nem veszik el a garancia attól, hogy otthon csináltad meg, főleg, hogy volt olyan aki a T-be csináltatta, és ott nem írtak neki semmit a garancia lapra se... Legalábbis ez az én véleményem...
-
DIEGO15
őstag
A Japane jobb mint az alpha4 akkor?
-
dobrev
csendes tag
Hello. Tegnap már feltettem ezt a kérdést, de olyan gyorsan pörög itt minden, hogy úgy gondoltam, több vélemény sose árt. Szóval, gondolkodom egy ideje, hogy váltok erre a készülékre, de picit bizalmatlan vagyok. Ezért kérek segítséget tőletek. Szóval, én nem vagyok otthon a főzött romok, bütykölések, jailbreakelés világában. Egy iPhone 3G-t használok nagyon sok netezésre és zenehallgatásra az alapvető funkciók mellett. Az iPhone mindkettőben nagyon jó. Viszont tetszik ez a blade, az iPhone-t pedig jó pénzért el tudnám adni, tehát még nyernék is a dolgon. De! Egy iphone után milyen ezt használni? Ugyanolyan gyors és gördülékeny a netezés (hálózaton, wifit ritkán használok) és a zenelejátszás? A görgetés milyen benne? Engem tényleg csak ezek érdekelnek egy telefonban. Plusz, ha megveszem, akkor nem tervezem a szoftverfrissítéseken kívül tuningolni, javítgatni. Azért vettem anno iphone-t is, mert nem kellett bütykölni a kényelmes használathoz. Szerintetek hülyeség lecserélni erre? Előre is kösz.
-
bAtt001
addikt
válasz
moorland #14058 üzenetére
Az itt leírtakat próbáld meg.
[korábbi hsz] -
Mercutio_
félisten
válasz
Mercutio_ #11641 üzenetére
Megoldódott a wifi-s dolog
A saját router helyett véletlenül egy közeli nyílthoz is kapcsolódtam, így amikor a saját jele gyengült egyből átváltott a "közelebbi" nyíltra, és jelerősségtől függően oda-vissza ugrált a 2 router között.
A nyílt router kapcsolatot kitöröltem és azóta stabil a kapcsolatUhh, 3ezer hsz, mióta utoljára benéztem, és úgy látom a 256 vs. 512MB gond is megoldódott
-
sagesz93
addikt
válasz
hát akkor tedd bele a system/app-ba a filert
-
Mett
senior tag
válasz
mert a japan verzioban ugy tudom, alapbol nincs led.
-
veector
senior tag
Ha nekem 256-osom lett volna én biztos bevittem volna T-be hogy frissítsék. Nem félek a szoftverbuzerálástól, de ez egy olyan frissítés amit nem lehet már visszacsinálni. Minden házi szoftverfrissítés gariugrató, de pl ha csak recoveryt és ROMot raksz fel, azt teljes egészében vissza lehet varázsolni gyári állapotba. Én a helyetekben félteném azért a garanciát főleg ha van belőle 2 évnyi...
(#14125) sagesz93: mondjuk ha kirakják a T oldalára akkor valószínűleg nem ugrik a gari
-
0Li
senior tag
az volt a probléma hogy közben töltőn volt
-
Murderer69
őstag
a kelzsocajellyfish RLS1-nél nem tünt fel senkinek sem hogy a töltésnél a led fehér nem pedig piros? amúgy a filer-t kár volt kihagyni legalább is nekem mert nem szeretek backupot csinálni az új romokhoz inkább egyenként tesztelem le hogy mi jó és mi nem....
-
embe
nagyúr
Egy nagy probléma, illetve baki: 512-es lett a telóm. Az előzőleg az sd kártyára lementett, majd onnan visszatelepített telószámok elejéről eltűnt a + jel. Először nem jöttem rá miért nem tudok sms-t küldeni, illetve hívást kezdeményezni.
Találkozott már valaki ilyennel? Most írjam be mind az 500 elé a + jelet? Megmarom magam mire végzek. vagy van erre valami megoldás?????
-
Saccco
nagyúr
Ez mind rendben van. Csak a frissítést nem mi kaptuk hanem a szerviz. Az egy dolog, hogy valahogy szert tettünk rá.
szerk: igen
szerk2: Aki követi a fórumot az úgyis látja, hogy kitől lehet elkérni pmbe.más:
1.hsz:
Majd ha lesz megint új infó vagy sok kérdés, akkor frissítjük. -
Cadal
őstag
válasz
sto1911 #14116 üzenetére
Mondjuk én ezt kb úgy tudom elképzelni, mintha egy letiltott magos procit vagy VGA-ban rejlő softveres tiltás alatt levő részeket aktiválnék. és nem úgy mintha illegális dolgot csinálnék. Plusz elvileg ha beviszed szervizbe ott is megcsinálják.
#14117 Saccco: Hasonló elgondolás alapján, mint amit sto1911 is említett?
#14120 Saccco: aham, értem. Bár szerintem ezzel a szervizesek munkáját is megkönnyítik azok, akik megcsinálják maguknak, és nem a szervizeseket terhelik vele. De részemről elfogadom a dolgot, csak szerintem majd itt sokan fogják kérdezgetni. Esetleg érdemes lenne egy MODI vélemyényét kikérni.
-
Saccco
nagyúr
Azért nem látsz screenshotot, mert olyanok mint ami most van a gépeden. Telepítés után szokás személyre szabni.
Ajánlom figyelmedbe Dashes romjait, Ronam által linkelt alpha4et illetve kelzsoca által módosított Japanese Jellyfish RLS1et. [link]
sto1911:
+1Cadal:
Direkt nem tettem bele. De oda írtam, hogy lehet menni Tbe. -
sif85
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem a készüléket. 512 ram, minden ok. Eddig T-Mobile Pulse-t használtam, azon kipróbáltam rengeteg ROM-ot. Kérdésem az volna, hogy melyik új ROM hogy néz ki a Blade-hez? Próbálkoztam google-ban, itt a fórumon, de nem igazán találtam egyértelmű screenshotot. Olyat szeretnék, ami gyorsabb a gyári romnál, dizájnosabb, és ha esetleg overlock lehetőség is lenne benn, azt sem bánnám. App2sd-re nincs igazán szükségem, elférek a készüléken.
Köszönöm a tanácsokat előre is!
-
Saccco
nagyúr
Ha valakit érdekel a leendő első hsz. ITT megnézheti.
-
kelzsoca
félisten
Uraim!
Déltuán 5-ig nem leszek elérhető, így aki privit küldd, vagy forumban kérdez, csak ez után tudok neki válaszolni.
-
pista59
őstag
Na, én is frissítettem, megnőtt a ram. Klassz. Én nem szoktam különösebben variálni a telefonnal, de ez könnyen ment.
-
stefi68
addikt
Nagyon nagy köszönet SYL5-nek, BALA6120-nak és mindazoknak akik fent voltak tegnap éjszaka 256->512 RAM elérhetőség ügyben!
Jelentem teljes siker!!!Előtte lementettem recovery-vel az eredeti dashes féle V5-ös romot...
Megcsináltam a 256->512 romfrissítést, (csak jelzem, nekem nem kellett a MENU gombot nyomva tartanom és újraindítás után sem kellett a VISSZA gombot 3s-ig nyomni)
Feltettem utána a 2.5.1.8-as recovery-t, mentés restore és minden ugyanúgy működik mint előtte, CSAK 512 MB RAM-om van!
A gradiens hiba eddig sem zavart de kíváncsiságból megnéztem a teszt oldalon a grad.tesztet és láss csodát még az a pár igen halovány kékes csík is eltűnt ami eddig volt.Úgyhogy királyság!!!! JÓÓÓÓÓ TELEFON EZ, ilyet mindenkinek!!!
Főleg azért mert ILYEN KIRÁLY FÓRUMA VAN!!!
/"Annak idején az Omniát sem vették volna meg annyian ha nem alakul ki az a közösség ami itt is van."/
Szóval le a kalappal minden segítő szándékú fórumtárs előtt
Húúúúú ritkán írok, de ez most nagyon kijött belőlem.... szép napot mindenkinek!
-
Mett
senior tag
sracok! egy apro eszrevetel:
alap 512-re felrakva a frissitest a *983*5182# DEV INFO kod hasznalataval, picit modosultak az adatok, frissültek:
#PREEMPT Tue Dec 14 18:05:11 CST2010
Build Number:TM_P729TV1.0.0B03
Software Version:TM_P729TV1.0.0B08256-osok nalatok is igy nez ki? mert, ha igen akkor nalatok 3 verziot frissült
-
Bazijoe73
senior tag
Azt a feladatkezelőt honnan zudom leszedni, ami a gyári romban van???
-
gabe96
aktív tag
ismétlem xdx kérdését
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest