Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
kentucky
őstag
most akkor mindekitől kérdem:
Japanese Jellyfish vagy Paul Alpha 4?
(elnézést a duplázásért)
-
djozsi
senior tag
válasz
sonique
üzenetére
Na ez az. Én nem kötekedésből írtam, amit írtam, félre ne értsétek.
Csak egyszerűen úgy érzem, hogy nem is igazán arról van szó, hogy nem olyan "jó" a cucc (továbbra is idézőjelben, hisz ez teljesen relatív fogalom) hanem inkább arról, hogy eltér az Általatok megszokottól és nehéz megszokni valami újat, pláne ha az előző több éven, évtizeden át rögzült valakiben.
Ezzel amúgy én is egy kicsit így vagyok, de nem tartom ezért rosszabbnak, csak másnak, amit meg kell szokni. Szerencsés embernek tartom magam ilyen téren, mert elég könnyen rá tud állni az agyam az újszerű dolgokra.
Az a generáció, aki már ezen nő föl pedig úgy lesz vele, hogy ha 15 év múlva a kezébe adnának egy régi gombos nokiát azt tartaná esetlennek, kevésbé "jó"nak. -
Amúgy lehet hogy csak én nem figyeltem.. de van már megoldás a bootscreen lecserélésére:/?

-
sonique
őstag
válasz
djozsi
üzenetére
nekem onnan jött hogy le kellet cserélni a telefonom
mert kicsit korosodik ..
és most nem akartam megint szaz X ezret kiadni egy telefonért
és mivel mindenki dicsérte meg mindenhonna ez jon hogy jo az android, a Zte iszonyat jo árban volt vettem 1et
de mivel én nagyon rég ota hasznalok mobilt
1994 elég csunya beidegzödések vannak már hogy kell kinézni egy hivásindtitásnak ..ennyi az egész
-
kelzsoca
félisten
Megjöttem

Ma navigációra használtam a masinát és rendben volt, a Motonav navit használtam egyébként.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
dragon1993
üzenetére
azért nem ártana leírni akkor már oda, hogy hogy kell csinálni, mert így sokat nem ér annak, aki ott látja és nem itt
-
syl5
őstag
Totálisan egyetértek sonique véleményeivel....
1. Az Android-ot még mai napig nevezhetjük beta állapotúnak...
2. Miért ne írhatná le az ember a saját véleményét? Ha nekem van egy eszközöm, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve de valaki azt mondja rá, hogy szar, akkor nem fogok lázadni, hogy mi az hogy szar...Nekem tökéletes, az engem nem érdekel, hogy másnak szar! Minden embernek mások a preferenciái, nem lehet két ugyanolyan ízlés...
3. Mentalitás..
Ilyenek után mi a fenét mondana az ember...Komolyam mondom eszem megáll...Milyen mentalitás ez? Még én vagyok a szemét, mert odaadtam mindenkinek a csodaszert?
És az a legszebb az egészben, hogy épp erről beszéltem abban az ominózus hozzászólásban, amire drága Mett barátunk válaszolt! És ez nem csak itt ezen a fórumon megy, hanem szinte az életben mindenhol ezt látja az ember...Nem jutunk 1-ről a 2-re...Mindenki átgázol mindenkin...Nálunk világszínvonal van, csak éppen nem a fizetésekben és az árakban egyaránt, hanem csak az árakban....És joggal teheti fel az ember a kérdést, hogy más országokban miért nincs ez így? Elárulom az emberek mentalitása miatt! És épp ezért meg ilyen Mett, meg hasonlók miatt lehet azt mondani, hogy mert a magyar emberrel megtehetik, meg magyar mentalitás, stb...Azt látja mindenki, hogy mi még egymással kitolunk, akkor persze, hogy olyan minden amilyen..(#14039) Mett
Tudod Mett te meg egy olyan buta és bunkó ember vagy, hogy az már fáj! Érdekes módon több száz ember megértette a pü-s megoldás lényegét, de te főokoskám, akinek nem is kellett a cucc leállsz hőbörögni...(#14052) Flagstaff2
Igazad van addig, amíg egy rom dumpról beszélünk. Ez frissítés jóval mélyebb egy dumpnál (nem részletezem, ha gondolod pü-ben megírom).
Másrészről meg félreértettél! Egyáltalán nem esett szarul, hogy más learatja a babérokat. Csupán, mint írtam ez nem csak egy dump, vagy egy egyszerű bug frissítés. Meg volt az oka, hogy miért nem írtam le nyilvánosan. Nagyon sok ember megértette, ha gondolod ezt is elmondom privátba. Mindenesetre feléd semmilyen haragom sincs! Ez egy korrekt embernek a véleménye/kritikája volt! Mett meg hasonló bunkók tanulhatnak tőle! -
dragon1993
addikt
Újra látom a webshopban mint elfogyott árú.
Én is feltettem a lapomra az update-et http://blog.webkaloz.info/zte-blade/ a lap végén van. -
kentucky
őstag
a ram felszabadító updateet csak sim kártya kivétele nélkül lehet megcsinálni?
-
bunnyhu
senior tag
megvédeném sonique-t, nekem is az a véleményem így 10 év + mobilhasználattal, hogy azért gombokkal sokminden egyszerűbb. Én is balfékeskedek még a tapis telefonnal, és bizony való igaz, az alap andoid cuccokkal baromi körülményesek az alap nokián megszokott telefon funkciók. Ez nem fikázás, ez úgy gondolom tény.
Igen, lehet marketelni, én is azt csinálom, próbálom elérni, hogy a játékszerünk amúgy mellesleg telefonként is jól működjön, és lelkesen próbálgatom ki az app-okat, amiket ajánltok, hátha találok valami igazán nekemvalót.
De ez igaz az összes érintős telefonra, iPhone, vagy nokia, Android vagy WinMo. Én magam is sokat hezitáltam mit vegyek, és még mindig nem raktam le véglegesen a voksom a tapisokra, lehet beleunok a sok csilivilibe és veszek valami olcsó gombost könnyebb kezelhetőség hosszú üzemidő, és persze 0 bővíthetőség. Mármint a ZTE mellé persze!
De azért tegyük a szívünkre a kezünket, TELEFONÁLNI a legjobban még mindig a régi telefonokkal lehet. imho. -
hjozsi
tag
válasz
Krinyo
üzenetére
Ezt jól értem? A system\app-ból hiába törlök attól még nem tudok több app-ot telepíteni?
Ha így van akkor mi történik ha a \data\app-ból egy nagyobb app-ot (pl:navigácio, skype), áthelyezem a \system\app-ba pl rootexplorerrel? Elindul onnan az alkalmazás és telepíthetek a helyére másik programot? Olvastam valahol hogy a dalvik-cache mappába valamilyen .dex fájl is tartozik hozzá azzal mi lesz? -
Mett
senior tag
egy mondatot szolnek meg az android kinezetehez: mar beta statuszban van hozza az spb mobil shell, na annak lesz egy megjelenese.. kocka forgatas ubuntubol stb. keressetek ra! meg van egy olyan cuccos, hogy power strip, egy multitask manager app.
-
Badboys
őstag
Nos délelőtt megoldotta a Tré a módosítást.Jelentem nem Én voltam a balfék amikor az SMS hanggal baszakodtam sajnos a szoftver volt rossz.Miután megtörtént a csere érdekes módon minden ok simán beraktam minden hangot segédprogi nélkül.A billentyűzetet is úgy állítottam ahogy akartam.Olyan menük jelentek meg amik eddig nem voltak és a beállításokhoz kell.Először azt mondták cserélik,bement a srác a raktárba aztán mondta nem kaptak egy darabot sem tegnap este pedig rendeltek.Tehát valami csak van a háttérben ezekkel a készülékekkel.Igaz erről a frissítésről sem tudtak tőlem hallották először majdnem elküldet,hogy ez hülyeség amikor az egyikük megnézte a reggeli mailokat és ott volt a zip fájl.Kérdezném,hogy most ott van a zipp fájl a kártyán image néven és ott van még egy amit kicsomagolt magától ezt a két image mappát letörölhetem a kártyáról mert 2x86000 Kb.A zippet lementem mert hátha kell még.
-
Joe33
csendes tag
A frissítéshez:
Nem tudom sokan voltak-e rajtam kívül akik az új 512-es változatot frissítették az új Build-al (02-ről 03-ra); de én például azt is észrevettem; hogy a teljes rendeszermemória (az a 414valami) kemény 0,02MB-a megnőtt
(vagy már ezt leírta valaki???)
Ja, s mintha gyorsabb lenne...
Tehát még azt is érdemes frissíteni!!! -
zoli03
őstag
Lehet venni a Blade-hez másik akkumulátort (pótakkumulátornak)? Nem nagyon találtam, még eBay-en se. Ennyire nem lenne még elterjedt?
-
mukika009
tag
Basszus valaki még régebben ajánlott egy jó okos keresős tárcsázós telefon könyve meg hívás kezelő progit de keresőben az istenért se találom valaki megmondaná nekem ha így ráismert ?D:
-
sonique
őstag
no akkor még 1 magat a tarcsazot le lehet e cserélni ?
-
imisi
csendes tag
Nem tudok belépni a Marketbe a saját google accountommal. Az írja, hogy próbléma van a kapcsolattal. Netezni tudok 3G-vel.
Tudtok rá megoldást? -
fazekasg
csendes tag
válasz
fattyu666
üzenetére
Igen, én is erre gondoltam, mint beépített megoldásra. Az általam javasolt MeContacts azt tudja, hogy sakktáblaszerűen felosztja a kijelződet, és minden négyzethez tudsz valami default action-t rendelni, vagyis ha rátapicskolsz a négyzetre, akkor rögtön hívja az illetőt, vagy rögtön az SMS neki ablak jön be, stb. Így kb. 2 "kattintás valakit csörgetni". Én beállítottam a *102#-et is az egyik blokkra, így 2 kattintásból az egyenlegemet is le tudom kérdezni.
Persze lehet, hogy van ennél jobb app is, nekem ennyi kellett, és eddig jutottam a keresgélésben.
-
xakta
tag
Frissítés végrehajtva , sikerült , RAM felszabadítva , köszönöm!
Innen is tölthető:
[Blade +RAM update] -
fattyu666
tag
válasz
sonique
üzenetére
Én így használom telefonálásra:
A launcheren egy üres oldalt erre használok.
Oldalra hosszan rányomsz -- felugró menüben Shortcuts -- Contact --Itt ráböksz a kívánt partnerre -- leokézod -- és ekkor kiteszi az oldalra a képet (már ha van hozzá rendelve kép)
Itt már csak rá kell bökni arra akivel akarsz valamit, ekkor előugrik egy kis menü hívás, sms,email...stb. --kiválasztod mit akarsz...
Lehet ennél egyszerűbben hívást indítani?
-
atillaahun
veterán
válasz
Flagstaff2
üzenetére
Launcher Pro-hoz hogyan kell skineket beépíteni? Mert ADW-nál elég egyértelmű volt, de az előbbihez sehogy sem találtam. :/
Saccco: már vagy hatszor elfelejtettem eddig, de most eljött az idő, hogy megköszönjem az 1. hsz.-beli munkádat, szerintem értékesebb mint a ~15k post. Minden elismerésem.

-
sonique
őstag
válasz
Mercutio_
üzenetére
istenigazábol nekem a hivás kezdeményezés és a tarcsazott hivássokal van a legnagyobb bajom ..
tarcsazott hivások hiváslistábol valo szerkezstése másolás
a másolás egy jo pár helyen elég furán muködikilyenkor mindig el kell zarándolkolni a calllogban és ott modositani
miért nem lehetne a tarcsazo nal fent egyböl maga a callog meg ilyenek ugy kényelmesebb lenne .. -
fazekasg
csendes tag
válasz
sonique
üzenetére
Szedd le a marketről a MeContacts nevű cuccost. Szerintem minden hívásindításos problémádat megoldja, sőt, azonnal SMS-t is tudsz küldeni, ha az a kívánságod, akár több embernek is. Mellesleg ilyen quickdial megoldás alapból is működik valahogy a telón, csak még nem próbáltam, egyből ezt tettem fel magamnak.
A színes szagos témák engem nem annyira érdekelnek, a funkcionalitás annál inkább. Az android előnye, hogy tonnányi olyan app. van, ami megkönnyíti az életed. Tökingyen, csak keresni kell, vagy kérdezni...
Üdv. -
fattyu666
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
"Őszintén szólva ezt idáig le is szartam volna, ha nem teszed ezt a magyarhonos megjegyzést, ami engem az utóbbi időben eléggé felbasz bárki részéről, lassan már olyan lesz ez a magyarozás, mint a cigányozás. Legközelebb inkább saját magad felé tanúsítsál egy kis önkritikát (meg olvasd el egy párszor a hozzászólásod mielőtt bepostolod) ahelyett, hogy magyarhonozol meg magyarmentalitásozol, meg amik még divatosak mostanság."
Ezzel mélyen egyetértek!

-
Simtu
senior tag
Felraktam Dashes új ROM-ját. De valami probléma van a naptárral:
Gemini calendar kiírja, hogy No writable calendars selected...
Ha az alap naptárban rögzítek valamit, kiírja, hogy hozzáadva, de aztán, ha visszanézem, nincs ott semmi... -
Saccco
nagyúr
Frissült az első hsz. Fantastische új grafika is van.

Penyus:
Ha teljesen gyári akkor szerintem felesleges backupot csinálnod. Viszont akkor újra kell rakni mindent ami addig rajta volt. Ha van clockworköd, vagy kellenek a dolgok akkor tegyél fel egyet. Csinálj backupot. Udgradeld. Majd restore.
Upgrade után bármilyen romot teszel fel 512es marad az eszköz. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
sonique
üzenetére
Hát meg is értem, a vitához vitapartner kell és valljuk be, te nem vagy az. Tisztában vagyok, hogy személyeskedés, nem kell feleslegesen célozgatnod,csak már marhára unom az olyan okoskodni kívánó szájhősöket, akik a duma mellett olyan buták, mint a föld.
Mit nem tudsz a telefonáláson? Ott van baz, rátapicskolsz, kiválasztod, rátapicskolsz és kész. Gombok után furcsa és utálatos dolog, de ez nem az android és nem a készülék hibája. Ez az összes érintősnél így vagy hasonlóan van.
-
Penyus
senior tag
Volna par kerdesem.
A telom meg olyan hogy megvettem december elejen.
Ha felteszem a csodaromot elotte akkor bekapolni kell a clockworkkel kulonben elszall minden telepitett progi beallitas stb ugye? Aztan ha az felkerult utana fel akarok tenni egy ujabb romot akkor mit kell tennem, mehet rogton fel, aztan utana a bekapbol vissza a cuccokat? Kicsit homalyos ez nekem meg, nem mertem maceralni a telefont mert feltettem a garit. -
Mett
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
az utobbi resze sajnos nem csak sztereotipia.., abban igaza van. ezt több ev külföldön eles utan, nyugodtan kimerem jelenteni, de ebbe ne menjünk bele.
-
atillaahun
veterán
válasz
sonique
üzenetére
A hozzászólásodban, amiben az esetleges problémáidra vársz megoldást, leszólód a telefont és a rendszerét, ezzel együtt (nem tudom ez mennyire tudatosult benned) az egész fórumot, és mindenkit aki ide jár. Ezek után azt várod, hogy bárki nyugodt szívvel és segítő szándékkal áll majd a problémáidhoz?
Őszintén szólva ezt idáig le is szartam volna, ha nem teszed ezt a magyarhonos megjegyzést, ami engem az utóbbi időben eléggé felbasz bárki részéről, lassan már olyan lesz ez a magyarozás, mint a cigányozás. Legközelebb inkább saját magad felé tanúsítsál egy kis önkritikát (meg olvasd el egy párszor a hozzászólásod mielőtt bepostolod) ahelyett, hogy magyarhonozol meg magyarmentalitásozol, meg amik még divatosak mostanság. -
törölt tag
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
sonique
üzenetére
A telefonálás az összes érintőkijelzős telón szarabb, mint a billentyűzeteseken. Ez van. A wm-es telókon még szarabb és a symbian sem egy világbajnok érintős téren. Tapasztalat mindkettő.
Neked meg tanácsot kérni és legfőképpen visszaolvasni kéne megtanulni mielőtt itt bárkit kioktatnál! Öt hsz-t dög vagy visszaolvasni, de ha két percen belül nincs válasz a kérdésedre, akkor szar a telefon és szar a topik. Lehet máshová is irogatni...
-
sonique
őstag
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
ez nem kifakadás vélemyény ...
de sajna mivel ilyenkor nem a javaslatok és megoldasok keresése a divat
hanem az ember leszolása .. igy mindig ez az amit kivált itt magyarhonban egy ilyen hozzaszolashidd el enegem teljesen hidegen hagy ha egy altalam hasznalt készüléket leszolnak
nem érdekel ha nekem jo
de megprobalom elmegyarazni a masiknak hogy szerintem hogy csinalja hogy neki is hasonloképen jo legyen és ne szenvedjen veleno ezt kell még itt megtanulni

tisztelet a kivételnek .... !!!!!!!!na de ténylleg befejezem ez ilyen hozzaszolast mert sokk lesz az off
a lényeg hogy a telefon
telefonálásra valo tulajdonságát kénye javitani az android rendszernél !
és ha ez megoldom vagy megoldodik akkor jo
de idáig nekem ez a problémám -
Metal213
tag
helló,
ha beviszem egy Té szervízbe akkor megcsinálják ?
köszike
-
Land
veterán
Üdv!
A csodaROM-ról kérek linket vagy valaki tegye fel újra pls. sly linkje nem jó már.
-
sonique
őstag
ez meg december eleje ota
annyi program volt már ezek a készüléken
hogy egy ftp server is megirigyelné az adatforgalamt

de ezideág nem nagyon talalok olyan alternatviát ahol a készülék tudja hozni a szinvonalat a telefonálás terén

minden másban teccik sööt ..
de ugye elsösörban ennek egy telefonnak kéne lennie

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
sonique
üzenetére
B+ ez a k.baszott topik nem arra van, hogy az olyan buta földhözragadt szerencsétlenek leírják,hogy mekkora szar ez a telefon. Ez a topik azért van, hogy akiknek az értelmi szintje megengedi,hogy ezt a készüléket használják, azok egymásnak segítséget és ötleteket adjanak. Az ilyeneknek, mint te, nincs itt keresnivalójuk. Húzzál át a picsába a nokia 3210 topikba, az a neked való.

-
sto1911
veterán
Sracok, lehet, hogy en vagyok lama, de egy alpha4-et linkelne nekem valaki? Lehetoleg olyat, ami nem ker sim-unlock kodot, a sajatom mintha eltunt volna.
BTW megvan az OSF, AMOLED, mocsok szep szinei vannak!
-
sonique
őstag
válasz
Flagstaff2
üzenetére
köszi kiprobalom ...
háátha ...@Mett
akkor nyilvan egy galaxy s, desire, nexus s stb.-nel is jobb egy N95 8gb..
nem baj, hogy jövöre mar dual magos procik kerülnek az android ala, TE maradj a nokianal meg a microsoftnal, mert ök közösen fognak fejleszteni, ugyanis a symbiant mar elastak.. többek közt a nokia is.Én nem ezt mondtam
és tudtam hogy ez lesz ha valaki véleményt formálde egyszerüen
Telefonnak ez nem telefonés nem azt irtam hogy az n95 jobb hanem ott gördülékenyen muxik az amit itt
több napig kell vadászni hogy miként is lehetne megoldania hivás inditás nekem még mindig nem hasznalhato
és maga a névjegyzék az sms ... és ezek kezelése is iszonyat tulbonyolitott ..a masik a hangminöség de ez nem az android hibája hanem a telefoné

-
Saccco
nagyúr
Feltettem Dashes V5 ROMját. Itt csináltam hozzá témát. Ami részben fel is ment. Viszont USIM hibát kapok.

-
Mett
senior tag
válasz
sonique
üzenetére
akkor nyilvan egy galaxy s, desire, nexus s stb.-nel is jobb egy N95 8gb..
nem baj, hogy jövöre mar dual magos procik kerülnek az android ala, TE maradj a nokianal meg a microsoftnal, mert ök közösen fognak fejleszteni, ugyanis a symbiant mar elastak.. többek közt a nokia is. egy nokias windows mobil tutira jo lehet.. -
Flagstaff2
senior tag
válasz
sonique
üzenetére
Tegyél fel ADW Launchert vagy Launcher Pro-t. Ez még messze nem szétkókányolás. Ezekre dögivel van téma és sokkal jobban testreszabhatóak mint a gyári alkalmazásfuttató. ADW el tudja rejteni a Status bart. Én is kínlódtam egy hétig mire minden összeállt, de megérte, most nagyon elégedett vagyok a telóval. Igen, azt el lehet mondani hogy nem a lusta embereknek van akik attól várják a csodát hogy letöltök egy témát oszt örülök neki mint majom a f@szának. Cserébe TELJESEN az ízlésedre szabható az EGÉSZ kinézet. Nem az van hogy vadászgatok olyan témát amire azt mondom hogy na ez egész jó.
Ha valaki tud rootolást nem igénylő screenshot progit az írjon, teszek fel szívesen, addig sajna csak leírni tudom mit használok. -
nbalus2k
csendes tag
válasz
Tomcy7
üzenetére
Nos elnézést, akkor javítom magam. A hibák 98% a rögzítéskor keletkezik. Ezzel nem az emberekre utaltam akik a fronton dolgoznak, elrontják... hanem ott csúszik be a galiba
és meglepő, hogy nem kaptok OSS jogot. Én ott soha nem láttam még 2x számlázást stb.-t iszonyú gyors, robosztus és kellően promtos (IT-s létemre kánaán volt) de mivel nem is HD fele fordulnak az emberek ilyenkor... Bár minket is megfosztottak 2 olyan alkalmazástól HD-n amit szívesen nyomkodtam volna állandóan. - KábelInfo és Centroom - pedig CSR halálozáskor és extra esetekben hasznosaklettek volna.
Aktív témák
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És az a legszebb az egészben, hogy épp erről beszéltem abban az ominózus hozzászólásban, amire drága Mett barátunk válaszolt! És ez nem csak itt ezen a fórumon megy, hanem szinte az életben mindenhol ezt látja az ember...Nem jutunk 1-ről a 2-re...Mindenki átgázol mindenkin...Nálunk világszínvonal van, csak éppen nem a fizetésekben és az árakban egyaránt, hanem csak az árakban....És joggal teheti fel az ember a kérdést, hogy más országokban miért nincs ez így? Elárulom az emberek mentalitása miatt! És épp ezért meg ilyen Mett, meg hasonlók miatt lehet azt mondani, hogy mert a magyar emberrel megtehetik, meg magyar mentalitás, stb...Azt látja mindenki, hogy mi még egymással kitolunk, akkor persze, hogy olyan minden amilyen..

(vagy már ezt leírta valaki???)

Innen is tölthető:
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)