- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mayky3
csendes tag
Bár nem szeretem a sárga dinnyét, ennyiért még meg is kóstolnám.
Végre sikerült beszerezni a Pacific Punch-ot. Nekem meg érte várni rá, amíg csak lesz a piacon mindig szívesen fogom inni.
-
dreta
tag
Csütörtöktől a Lidlben 69 Ft lesz az ananászos-sárgadinnyés Freeway.
-
SlayR0113
tag
Aki nem érzi rajta a kókuszt annak max kivan csinálva már az ízlelőszervei
A savanykás íz meg még mindig a Pitajának köszönhető nem a tuttinak....
-
Mayky3
csendes tag
válasz
szekra #55933 üzenetére
Remélem azért ide haza is be-be próbálkoznak 1-1 változattal.
Kicsit sajnálom, hogy idehaza szinte csak a saját márkás és a 4 nagyobb termékcsalád (HELL, Burn, Monster, RedBull) amit erőltetnek. A Wattot azért nem veszem ide, mert mostanság egyre ritkábban találkozom velük. A Bomba meg mostanság nem kísérelt meg újítani, megelégszik azzal amit elért. Külföldön lényegesen szélesebb a termékpaletta. A Bang remélem egyszer be tör kis hazánkba, abból van pár érdekes íz, amit csak a poén kedvéért is kipróbálnék.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
koshmar #55932 üzenetére
Szerintem meg érezni rajta a kókuszt,csak van egy savanykás utóíze a tutti miatt, ami nekem nem jön be.Én 230ft rápróbálnék a helyedben,legfeljebb többet nem veszel 250ft (én próbáltam ki
)
Ventur@: Érdekes amit mondasz a kókuszos kávés hell-el kapcsolatban,mert én meg csak a kókuszt éreztem rajta a kávét nem és ez eléggé zavart.
Azóta vettem itthonra kókusztejet és csináltam magam kókuszos kávét philips autómatával,ami össze-vissza veri a hell-t (számomra) ízben!
-
Ventur@
senior tag
válasz
koshmar #55932 üzenetére
230-ért azért kipróbálnám a helyedben a Coco Split-et
. Az hogy más nem érzi benne a kókusz ízt, még nem biztos, hogy te sem éreznéd benne. Én érzem benne és ízlik is. Végre valami igazi újdonság a Hell-től (A Tropical Bomb és a Cherry Beam meg egy átdobozolt Summer Edition-ök (Cherry és a Pomelos cuccok). Attól még jók, csak nem újak
).
Én a kókuszos kávés Hell-ben nem érzem egyáltalán a kókuszt, ennek ellenére vettem már belőle többször, mert finom. Meg hát laktózmentes és végre nem lesz "gyomorproblémám" egy kávés Hell-től
.
Szóval én adnék egy esélyt a Coco Split-nek
.
(Nem, ez nem fizetett hírdetés
. Nem dolgozok a Hell-nek, bár szívesen lennék termék teszter, meg lennének ötleteim, hogy mit ne erőltessenek
.)
-
koshmar
addikt
Gyermekeim, ez a Pacific Punch tényleg szinte ugyanaz, mint a 2018-ban bejött lila Punch, becsukott szemmel meg nem mondanám, melyik melyik.
-
koshmar
addikt
"Nem csalódtam" a Hellben, ez a cherry beam olyan ízü volt, mint a 150 forintos meggyes LIFT üdítő, csak annak 75 ft volt literje, ennek meg 1000
-
törölt tag
Cherry Coke mióta kapható megint cukrosan? A régi Cherry Coke ugye megszűnt vagy 10 éve, utána lett Coca Cola Cherry, majd ez cukormentesen, de most látom megint van a boltokban Coca Cola Cherry Coke néven és cukorral, nincs benne édesítőszer.
-
koshmar
addikt
Vettem egy cherry beamet 230-ért, gyanítom ettől se fogok hasra esni.
-
FoLey-v
addikt
válasz
davidkiss90 #55915 üzenetére
Pont redet nem találtam,pedig végignéztem.
Örülök hogy adot nekem infót,hogy látta.oriic Monster kóla? Kólát szeretem
-
szekra
Topikgazda
válasz
davidkiss90 #55915 üzenetére
Mótvá'
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mindeközben Japánban. (Ott élő ismerős fotózta)
-
rsanyi20
tag
Gyömbéres Monster Mule akkor mikortól terül az országban? Már tisztára rá vagyok izgulva
-
ToBeY
nagyúr
Auchanban van gamer hell, és akciósak a hell-ek 189ft. De nem tudom,hogy a gamer hell-re is vonatkozik-e.
-
basaharc502
aktív tag
Én is beszereztem az új monstert, de igazából a másik kettő punch-hoz képest én nem sok újdonságot éreztem, mindezt mondom úgy, hogy azokból is 1-1-et ittam, amikor megjelentek. Ha itt lenne mind a 3 előttem egy teszten, biztos van különbség, de így kb. semmi.
A gyömbérest várom nagyon, főleg ha zero lesz, akkor szinte biztos, hogy az absolute zero helyett, mellett többször fog a kosaramba kerülni. Van egy tuti helyem, ahol mindig 299 a monster, ráadásul szinte ott jelennek meg a városban elsőként az újdonságok is. Mondjuk helleket pont nem nagyon árulnak, így az újakból még egyet sem sikerült beszerezni, de annyira nem is vonzanak...mind cukros, így nem különösebben az én területem, hasonlóan az új monsterhez.
-
Kisadi56
csendes újonc
Az elég baráti. Azon a helyen mennyi egy normál hell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest