Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Közös barátunkkal mi lett? Mert azt látni, hogy nincs hosszú hónapok óta, most már valószínű elszivárgott teljesen. Valaki képen verte, vagy valaki ráeresztette a bíróságot, vagy a rendőrök kapcsolták le? Fészen keresztül egy óvodás is rátalált kb., úgyhogy nem lennék meglepve ha valaki meglátogatta.
-
kanyez
tag
Monsterből nagyobb választék van valahol Pesten? Vagy mindenhol az 5-6 standard cucc van?
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal."
-
kanyez
tag
válasz DJ. Ru$y #43718 üzenetére
Köszönöm.
Nem érdekel az ár, csak ki akarok próbálni néhány "különlegességet". Mondjuk az kemény, hogy ilyen szarokért milyen pénzeket tudnak elkérni...
Az amúgy hogy van, hogy ennél a British Store-nál 900 ft az Ultra, két napja meg 300 ft-ért vettem? Vagy ez azért annyi, mert nem a magyar piacra gyártották?
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
-
kanyez
tag
Oké, gondoltam hogy ez lesz a megoldás.
20-30 körül ott fogok hagyni én is, nem szeretek kicsibe vásárolni. Viszont csak az italokra megyek rá, az édességeket nem szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz kanyez #43721 üzenetére
Tej pékárút javaslom, ha nagyon be akarsz vásárolni.
Egy április kép tőlük, nem feltétlen aktuális, de biztos találsz jó cuccokat. Monster mellett most kaptak Rockstar-okat elvileg.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
tipuka
addikt
-
scope2007
addikt
Hamarosan megyek külföldre, esetleg akinek kell tudok hozni itthon nem kapható drinkeket, a lényeg hogy Zalaegerszegen tudom atadni, posta off xD fél literes rockstar 350ftra kijött atszamolva ezelőtt, igaz már 4hónap is megvan az
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Laraxior
titán
Aki szlovakiaba jar vasarolni....
Szlovak mintas coca cola alupalackot nem talalt? Euro2016-os... Kellene pár darab belőle."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
tipuka
addikt
válasz rbalint88 #43728 üzenetére
az itt szegeden is van köszönöm. viszont, ha már lengyel... cherry coke lelő helyet, ahova a nyugatitól nem kell sokat menni/átszállni, azt mondhatnátok, nagyon megköszönném. anyum régi kedvence volt, na meg nekem is, szülinapjára vennék neki egyet/párat, most lesz neki nemsokára.
-
tipuka
addikt
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tipuka #43735 üzenetére
Nem tudom mikor hozták vissza, de teljes magyar doboz, és a Coca oldalán is fent van. Nem mondom, hogy nem tér el a külföldi Cherry-től, de én olyat nem mostanában ittam.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
tipuka
addikt
válasz DJ. Ru$y #43736 üzenetére
de ez coca cola cherry, nem cherry coke. más ízre nekem a kettő én meg azt hittem lemaradtam valamiről. itt egy kép is linkesítve.
én is sok éve ittam már cherry coke-t, azért gondoltam, hogy hátha pesten van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tipuka #43737 üzenetére
Nem nagyon fogsz inni, mert szerintem leálltak vele, abból kreálták a Coca Cola Cherry-t. Esetleg amcsiknál még lehet hogy van, de nem hinném. Amúgy nem érezted rosszul, sokkal jobb volt a régi. Ettől fügetlenül vedelem az újat is, mert ha káposzta nincs, el lehet rágni a répát is, ugye kecske.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
-
tipuka
addikt
válasz #90933760 #43738 üzenetére
Ó... én ellenállok,, nem iszom én azt. Akkor inkább dr.peppert. Régóta vágytam rá, mint a fanta bodzára. Jók azok a szokásos monster mellé. (most jöttem a boltból, még mindig 300ft itt kint a fenében, addig iszom is. . ) Főleg a meggyes dr.pepper, az a kedvenc, fincsi mennyei manna.
Néztem BS-ben az egyik kedvenc Rockstar-om van 4-es pack-ban, legalább is nekem nagyon ízlik a Punched Guava, nincs raktáron, de 650ft-rt darabja már van, szóval nagy a dilemma.
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
Gondolom hogy Pennyben ti se láttatok mostanában körtés/epres/egres Wattot 99-ért.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
koshmar
addikt
válasz vwpolopg #43743 üzenetére
Thanxx for the tip, tutira oda megyek jövéhéten!
Körtés, epres és egres is?Melack: Sajnos már bő 1 éve benne vagyok, annyit megittam már, hogy egy alap tutti-frutti már nem teszi meg, még 75-ért se
Gondolom ti is így vagytok ezzel.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Ventur@
senior tag
Nem e-drink, hanem kóla, de nem rakom off-ba, mert úgy sincs kólás topik . Na szóval:
Dr Pepper Cherry Batman vs. Superman dizájnos. Ezt az egyet találtam eddig Miskolcon:
Doboz szemből
Ez nem tudom melyik szuperhősnő, de megdundiznám (ehhjj...még jó, hogy direkt elforgatva töltöttem fel, erre még a PH motor fordít rajta egyet ? )
és a bónusz :
szörprájz230 gombért vettem itt Miskolcon és nem ez volt az év biznisze . Kinyitás után inkább az olcsó kólára hasonlító illat csapott meg, ami folytatódott az ízében is. Kóladió kivonattal és 11 mg cukrot tartalmaz. Nem annyira vészes ízre, de hogy nem ez fogja megdönteni a Coca-Cola birodalmát az is hét szentség .
Kb. annyira érdekes ez is, mint van az a gyógynövénykivonatos magyar csoda kóla, valami Táltos mi az isten a neve. Na az ennél "érdekesebb" .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
rsanyi20
tag
Budaörsi Tesconál elvileg kitelepült a Hell, valami pörgetős játék van, haverom nyert egy dobozzal Aki arra fele jár érdemes lehet benéznie
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest