Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #44948 üzenetére
+1 adom a kevesebb szénsavat. Ez nekem is tetszik benne, de az ízzel már nem vagyok kiegyezve. Valami nekem nem kerek benne. Mikor először bejött a mangós, akkor tetszett, de most valahogy olyan mű íze van.
Blueberry-t tegnap kipróbáltam, na az jobban bejött. Ez meg a málnás a kedvenc Hell-em
.
-
callmeakos
veterán
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Hell Mangó első kóstolásra olyan, mint a tavalyi kevesebb szénsavval és ez jót is tett neki szerintem... Nekem ízlik.
Délután vár a Blueberry, bár azt sajnálom, hogy csak ezüst fület kapott, mert némelyik render képen lila füle volt... Feldobta volna a fülgyűjteményeket egy kicsit.
-
ECHO2235
aktív tag
izlelőbimbó kérdése..
haver szerint ugyanolyan az Apple Kiwi mint a Blue Refresh volt, amit énittam külföldit az is olyan mint a Blue Refresh.
a design meg.. eleinte nem tetszett, most egyre inkább bejön, élőbe más.ui.: cherry-s nagyon bejön
-
UbeRsKillz
csendes újonc
válasz
#90933760 #44944 üzenetére
Én kóstoltam mindegyiket (a jelenlegi 4et ami elérhető) igen a megszokott berry is eltűnt, a maracujás nem hasonlít rá, ez van, teljesen új ízek még az Original se a régi!
Az más tészta hogy a nyitó fül is sima ezüst lett, nem olyan mint a réginél hogy benne volt a minta, rájuk is felkerült a szöveg mint a Monsterekre, értem én hogy mindkettő coca termék de akkor legalább kitalálhattak volna mindegyik Burnhöz 1-1 szöveget mint a Monsternél, mert hát az összesen ugyan az van rajta... De ezzek a legkisebb gondok most szerintem..
-
ToBeY
nagyúr
Annyira nem izgat ez a burn téma,mivel elég ritkán vettem az ára miatt, és akkor is csak a blue-t és a juiced-et.A többi számomra ihatatlan.
-
törölt tag
válasz
CoDWaW07 #44942 üzenetére
A kék Bomba van csak.
De a berry is kukázva lett ezek szerint, kétlem, hogy a maracuja ugyanolyan lenne, mint a berry volt. Meglátjuk milyen lesz, de könnyen a Bomba sorsára juthat a Burn ha ezzel nagyon szarakodnak, főleg , hogy ha minden igaz a RB után a második legdrágább edrink az országban. Ha szar is lesz még mellé, nem sokunknál fogjuk látni. -
UbeRsKillz
csendes újonc
Sajnos én sem tudom, az Alma-Kiwi meg van ízre ahogyan a dobozra is rá van írva, de a Blue Refresh íze a kanyarba sem, akkor legalább ne írták volna hogy azonos íz, ahogyan a többinél sem tették, konkrétan az összes íz teljesen új, tehát voltak a régi megszokott Burn-ök és vannak a mostani teljesen újak, van ami rosszabb lett mint mondjuk szerintem az Original, a többi meg hát nincs viszonyítási alapom mert ilyen ízek még nem voltak Burn-be. A Zero és a Lemon(Ice)-ra meg még várni kell!
-
CoDWaW07
őstag
válasz
UbeRsKillz #44930 üzenetére
Nem is tudom mi zajlódhat le a cég fejében.
Mi indokolta a kék burn ízének kivonását? Vagy csak itthon rontották el az ízek keverését?
Még az irtó ronda doboz csak-csak, NADE talán a legkedveltebb Burn íz kivonása....
Nekem személyes kedvenceim közé tartozik, pedig jópárszáz energiaitalt kóstoltam már, nemzetközi viszonylatban is. Számomra TOP 3-ban van, itthoniak között meg egyértelműen első helyezett számomra.
Igazából nem ismerek olyat az ismeretségi körömben sem, akinek ne jönne be a kék Burn, ellenben a Monster ízvilága elég sokaknak nem tetszik.
Tud valaki ehhez hasonló ízt nemzetközi szinten akár? Egyedül tudtommal a kék Bomba hasonlít rá, mást nem tudok.
-
rsanyi20
tag
Maracujas Burn
már most imádom
-
UbeRsKillz
csendes újonc
Burn Passion Punch:14g
Burn Apple-Kiwi:11g
Burn Cherry:14g
Új Burn Original:15gRégi Original:14,9g
Juiced:11g
Berry:11,2g
Blue Refresh:11,4g100ml
-
UbeRsKillz
csendes újonc
Próbáltuk hozzá hasonlítani, 4-en kóstoltuk de egyikünk szerint se olyan...
mint a kék
-
koshmar
addikt
válasz
UbeRsKillz #44926 üzenetére
Ennyiért jó, mindből iszok majd egyet.
-
UbeRsKillz
csendes újonc
Ugyan az maradt, én 195ért szereztem be
-
UbeRsKillz
csendes újonc
Én vagyok a Burn képek készítője, ha kérdésetek van bátran írjátok!
Az ízek lehetnek egy kicsit eltérőek, megkellet az összeset kóstolnom így a végén már keveredtek
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos #44916 üzenetére
Meg merjem kérdezni, hogy sikerült azt összehozni?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
callmeakos #44916 üzenetére
Jah,így már érthető.De biztos lehetne pótolni azt az üveget
Nekem is ilyen telóm van és elég frankó képeket lehet vele lőni. -
ECHO2235
aktív tag
válasz
callmeakos #44906 üzenetére
már van pár hónapja
-
koshmar
addikt
válasz
Nem féltetlenül kuka, csak "out of focus", a jobb alsó sarokban arra a kis zárra fókuszált.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Nem S6-od van,az azért elég jó képeket lő!
-
szekra
Topikgazda
Uj Hell design meg volt mar? Fekete felso resz es rucskos mintazat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest