Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
Már ahol van, vagy nem lusták feltölteni a készletet. Múltkor az epres volt az újságban, ha jól emlékszem, a boltban meg csak a limitált dobozos Origi volt. Pennyről lemondtam edrink ügyileg. Tacskóban is pár hetente van és ott legalább van is. Maximum hátrány a darab megkötés.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
szekra
Topikgazda
Sziasztok, ismételten kérném a segítségeteket, ha van 5 percetek, kérlek töltsétek ki a kérdőívemet. A diplomamunkámhoz nagyon fontos lenne. Köszönöm!
-
ƬΛЯΛ
senior tag
Üdv mindenkinek!
Az "aki kapja, marja" című játékom következik. Bizonyára mindenki ismeri a kocakóla vodafone kéz a kézben promóját az 50MB mobilnetről. Nos én most 3 hódot kínálok nektek Egy köszönöm-öt elfogadok érte
1: NKRDEDWAF9
2: ADEH3N9X3K
3: CH3X4TX773Győzzön a leggyorsabb
vapebook.hu - őszinte ecigi tesztek, vaperektől vapereknek
-
Ventur@
senior tag
válasz szekra #44557 üzenetére
Kitöltve.....
Más:
....nekem is a Semtex Champagne . Egészen jó amúgy. Ízre és illatra ,mint a pezsgő, csak nincs benne alkohol. Ja és ami tetszik benne, hogy nincs agyon szénsavazva. Pont ezt a mennyiséget szeretem.
Cactus-t tegnap megittam és kellemes volt az is. Szénsav pont elég benne és először savanyú íz, majd lenyelés után édesbe vált, végén jön az édeskés büfi . Rég ittam ilyen jó e-drink-et.
Holnap jön a Chili....és reménykedek, hogy nem fog csípni .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
-
Jarod1
addikt
Amikor már a Venti is Hell
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szilva01 #44574 üzenetére
Az íz, a feeling, a márkahűség. Nem kell ehhez RB, a Hellt is sokan number one-nak tartják, pedig csak átlag vagy afeletti. De a körítéssel együtt már tud number one lenni. Nem feltétlen kézzel fogható tények adják ki. Bár a RB meglovagolja ezt az árral az kétségtelen.
Ugyanez negatívban, az Adrenalint is szidják mekkora szar, pedig jó az is, de idővel megkopik a hírnév, lezüllik a feeling, szar lesz a termék is összesítve nézve. Pedig nem az. -
Bjørgersson
félisten
Monster Assaultnak hivatalosan milyen ize van?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #44577 üzenetére
Mint a kék Burnnek, fingja sincs róla senkinek, hát ráírják vegyesgyümölcs. Beleborult a labor ízű.
Amúgy kóla lenne, talán cseresznyés, Monsteres kóla.
Most hogy felhoztad, veszek is ma egyet. -
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #44577 üzenetére
Hivatalosan passz,szerintem cherry coke+orig monsta'
-
Bjørgersson
félisten
válasz #90933760 #44578 üzenetére
Na kiraly, valami gyumolcsos kolara tippeltem volna.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz tipuka #44581 üzenetére
3 darab volt, megvettem mindet. Jöttem ki a boltból a kezembe voltak, úgy néztek rám a befele menők, mint a véres rongyra. Egyik odaböfögi, hogy na ma este pörögni fogsz rendesen. Mondom flegmán, hogyne mint a motor...
Nyomorék...
Hát ez van, lassan kialakul a sztereotípia rólunk is, mindenki aki egynél több edrinkkel megy ki a boltból az már magát szétpusztító, esténként hullarészegre ivós, bedrogozott, szétenergiaitalozott hülyegyerek lesz.
És gondolják/mondják ezt általában azok akik lenyomnak napi 3-4 kávét és a főétel az áruházi gyorskaják tömkelege, mint maga az egészség Paradicsoma.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz #90933760 #44582 üzenetére
Mar porogsz is.
-
törölt tag
Nekem se szoktak, ez volt az első így ismeretlentől. Meg a pénztáros az egyik kisboltban mindig be szokott szólni "miért iszok ilyen szemetet", de hát ki nem szarja le nem állok magyarázkodni neki, egyébként is vitczes hogy pont az mondja aki árulja meg akinek abból van kenyérre való, hogy én megveszem tőle a "szemetet", nem sűrűn járok oda amúgy se. Máshol nem futottam még bele én se.
Oh, de egyszer még tavaly valamelyik multiban egy vicceskedő pénztáros szólt be, de az mindig mindenkivel jópofizni szokott, nekem a "jajj iszod te is ezt a műanyagot" kaliber jutott, hát elintéztem őt is egy, "neked nem mindegy?" alsó hangú beszólással.
Nem mondom hogy elterjedt, de azért betalál időnként azért a szokásos edrink sztereotípia. Csak ugye ha kólát veszel vagy Fantát arra nem nyögnek be semmit az ilyenek. De ha edrink? Sátán666illuminatigyíkemberufóxaktákchemtrailjóskabá.[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
Voltam Tescóban érdekes kiírásra lettem figyelmes:
AKCIÓ! Hell energy drink 199 Ft / db
Eközben másik Tesco másik megyében 189 Ft / darab 3 vásárlása esetén 139 Ft / darab.
-
koshmar
addikt
Szerintetek is esélytelen, hogy holnap látok dinnyés egzaktot a Lidlben?
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Bjørgersson
félisten
válasz koshmar #44591 üzenetére
Amilyen szerencséd van, tuti nem lesz.
-
ECHO2235
aktív tag
nekem ahoz legyen szerencsém, hogy minnél hamarabb találjak új Hellt
Limitált Original
elvileg már teritik,
10 Year Anniversary Edition
Dombornyomott doboz fekete tetővel -
Bjørgersson
félisten
válasz ECHO2235 #44593 üzenetére
Legalább az íze is olyan lesz, mint tíz éve?
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #44594 üzenetére
Nem, az íze egy 10 éve lejárt Hellre fog hasonlítani.
-
Bjørgersson
félisten
válasz #90933760 #44595 üzenetére
A mostaninál még lehet az is jobb.
-
Nooeca
senior tag
válasz Bjørgersson #44596 üzenetére
Kifejezetten a Hell az egyetlen energiaital ami még iható, és az erre hasonlító itókák... Bár valóban tauirnnal finomabb volt... De pl. a Bombán látszik meg az, mennyire ihatatlan lett, amióta kivonták a taurint.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Nooeca #44597 üzenetére
Számomra majdnem annyira ihatatlan, mint a Bomba.
-
Nooeca
senior tag
válasz Bjørgersson #44598 üzenetére
Hát én számomra igazából ami ihatatlan az az egész Monster család. Több ízt próbáltam, mindegyiket végülis kiöntöttem.
-
törölt tag
Én ma egy berry Burnt vettem, mert nem kívántam a Monstát, majd jó lesz máskor. Pedig nem sűrűn szoktam berryt venni, mert bár jó, de 250-ért egy mezei málnaszörp kb. Viszont most olyan jól esett, hogy életet mentett kb.
A kék Burn favorit, de most még annál is jobban esett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest