Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akit érdekel:
F18 energiaital(mindkét változat) kapható Pesten a Dorottya utcában egy kisboltban.
-
-
T-unit
őstag
válasz
albert8 #13040 üzenetére
Most viccelsz? "kemény" +1200Ft magyar posta kis borravalóval együtt is, 20kg-ig, amibe akár 30-40 teli ital is mehet, bőven megéri még ugyis, ha olcsóbban tudod mint drink4.
Amúgy kapásból tudok velem együtt 4-5embert, akit biztos érdekelne német drink4 árai alatt rendelés, továbbra is, sokan vagyunk szerencsére pestiek. -
T-unit
őstag
válasz
albert8 #13037 üzenetére
Ha meg így állunk ilyen jó vagy, akkor meg tőled vennék olcsóbban mint német webshopból.
Más kérdés nagyon sok ember itt is tud mindig mindent olcsóbban mint drink4-ról, mégse tudja itt se senki nagyobb üzemben tolni sajnos, igy hát nekünk párunknak akik néha összeállnak marad a bolt. -
-
Mi most a nagyon olcsó és jó kategória?
Meg hol lehet beszerezni?
-
Demoz
csendes tag
válasz
albert8 #13029 üzenetére
Mixxd-t csak kisebb benzinkutaknál, például itt Németországban a Jet nevünél. Minden Jet-nél vannak import cuccok.
Vagy ha nem is benzinkutakon, akkor kifejezetten importra specializálódott boltokban. Budapesten a british store-ban lehet, hogy lehet majd kapni, csak írni kell nekik e-mailt, hogy van rá igény.
[link] -
albert8
veterán
Szevasztok!
Mostantól én is beállok közétek. Eddigi pár darabommal, de ez még csak a kezdet.
Már várok pár Rehabot és java-tJah és lenne pár kérdésem igy elsőre.
Az import az 500ml?vagy csak 355ml? Jah és milyen ize van?
-
Def26
félisten
válasz
energy4ever #13024 üzenetére
A cola az valami ritka szar.
-
energy4ever
addikt
A British Store-ban elérhető lesz a következő áruk töltéskor a Red Bull Cola, és a Red Bull Shots. Várhatóan 31.-én.
-
Demoz
csendes tag
Ennek a zöld punchednek nagyon finom almás íze van, de az energy cola az borzalmas. A doboz miatt megéri megvenni, de aki nem gyüjti, az nehogy megvegye.
Inkább ajánlom a legolcsóbb Tesco-s kólát.
-
Varázslóó
senior tag
-
Demoz
csendes tag
válasz
energy4ever #13005 üzenetére
Már vannak jelentkezök, és sajnos rohamosan fogyóban van a pénzem, szóval majd jövöre.
3 nap alatt elköltöttem legalább 40 eurot energiaitalra. -
Varázslóó
senior tag
Rockstar Sárgát szereztem finom
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest