Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
davidkiss90 #57048 üzenetére
Ez szènsavas kávé akar lenni?Egyszer ittham hasonlót,az marha undorító volt
-
grizlisandor
veterán
Pennyben akciós.Én meg a héten örültem neki, hogy 200 HUFért vettem az egyik édességes nagykerben, utána voltam egy kisboltba ott már csak 170 HUF volt, erre rá láttam a Pennybe mennyi lesz.
Nincs olyan intenzív íze, mint a Hell Gamer triónak, de ennyiért nagyon jó vétel.Vagy GymBeam-en Black Friday van és akciós a X-Tubz - X-Gamer, gondolkozom a vételén!
Mert sajnos a gyártótól a svéd posta kemény.Így 167 HUF/adag, amiben 200 mg koffein és 1 g Taurin és stb van.
-
ToBeY
nagyúr
Lidlben ma vettem tropical kong energiaitalt.Még nem kóstoltam,de szerintem a régi freeway up tropical van átcsomagolva
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
davidkiss90 #57036 üzenetére
De jól néz ki :O
Honnan ez a kis pakk? -
törölt tag
válasz
engem kardamommal ki lehet kergetni a vilagbol.
-
I02S3F
addikt
válasz
Hány bomba látható a képen? Tek vizsga kérdés!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
nagysandor79 #57034 üzenetére
Igen én is ott vettem a héten 289ft -ért,és valóban nem volt sok fajta kb 4
-
I02S3F
addikt
Az Ónodi utcai sparban (BP) 299 a Monster!
-
SlayR0113
tag
De jól hangzana....csak ne lenne a Bomba olyan rettenet rossz
-
-
grizlisandor
veterán
Szevasztok, visszatértem.
Csak nem bírom koffein nélkül.Eddig nem csíptem az Hell-eket, de ezek a Gamer italok, jófélék.
Sajnos a 0,5 literes Monster-eket nem komálja a gyomrom, hiába a szénsavmenteset iszom, ellenben a 0.25 literes, hiába szénsavas nem bántja a gyomrom szerencsére.Be is húztam 2x2 új téli Hell-t!
Más:
Ismeritek ezt az X-Gamer cuccost?
Fruit punch-ot ittam, 0,5 liter vízzel hígítva nagyon jó volt, 0,35 liter vízzel elég tömény volt a cuccos.
Itt lőttem mintát belőle(most nincs az az íz, amit ittam.Gondolkozom valamelyik bundle vagy kit rendelésén.
Euból jönne a csomag, bár az ingyen szállításhoz 36k összegű rendelést össze kellene dobni. -
-
ToBeY
nagyúr
Nálunk most 120ft nyomják a Tiger energiaitalt.Most kóstoltam meg ezt a zöldet és kellemes csalódás volt, szerinem még fogok venni belőle.
-
nagysandor79
aktív tag
lidl nov 2 től monster akció 289ft. ne maradjatok le róla
-
szekra
Topikgazda
válasz
davidkiss90 #57011 üzenetére
Too much.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
davidkiss90 #57011 üzenetére
Design itt is jó,de gondolom ez is valami fura ízű energiás lett volna
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Mayky3 #57008 üzenetére
Én meg csak azért írtam mert láttam régen hell gyáras videót és ott elég high-tech gépek voltak - de igazából fogalmam sincsen hogyan is működik.
koshmar: Elsőre soha sem szabad többet venni semmiből mert lehet sz@r...
Én is jártam már úgy,hogy Íz alapján valamiről az gondoltam ez finom lesz,vettem sokat belőle és nagyon rossz volt.. -
Mayky3
csendes tag
válasz
davidkiss90 #56997 üzenetére
Sajnos ezt én is láttam, a sima Tiger 250ml 199 HUF, a 200 ml meg 499. Legalább is mikor én vásároltam így volt. A számla végén persze levonta az árát, de akkor is vicces, hogy a minta árban több mint duplája a normál terméknek...
-
Mayky3
csendes tag
Ezeket mint mindent nagy iparban nyomnak, mikor hogy sikerül a kotyvalék, kicsit ebből több, kicsit abból kevesebb és máris ihatóbb lesz. (persze a recept ugyanaz, de ahol vannak emberek, ott sose lesz 100%-ban ugyanaz)
-
james001
veterán
Észrevettem mostanság azt,hogy az újabb Hell ízeket csak később találom ihatóknak,mert az előző dinnyés meg barackos ízűt először utáltam,most meg egész jól eliszogatom őket. Tegnap kóstoltam az új gránátalmás Hell-t,és szerintem borzalmas volt,de most azon vagyok hogy lehet később ízleni fog?
Ugyanígy voltam a goji meg banánossal is egyébként. Nem lehet hogy csak az első pár "szállítmány" rossz és utána újratöltik őket jobb ízzel? Vagy csak az ízlelőbimbóm sz.r
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Külpolitika
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- MSI notebookok
- GTA IV
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest