Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsanyi20
tag
válasz
UbeRsKillz #48049 üzenetére
Pedig én már kb fél éve vettem egy Kecskeméti Prímában, meg sok kisboltban is..
-
UbeRsKillz
csendes újonc
Csak az ünnepekre tolnak egy 2 literes adagot, utána megint nem lesz elvileg
-
BenceT1
újonc
Sziasztok!
Üdv a fórumon, lenne egy közérdekű közleményem.
Itthon (Hajdú-Bihar megye) újra megjelent a Mountain Dew 2l-es változata a boltokban. FÁÜ Zrt. forgalmazza és 07/2018 a minőségmegőrzési idő. -
tipuka
addikt
nov 16. ingyen szállítás british store-nál, 3000ft feletti vásárlás esetén, remélem lesz valami aznap, amit vehetek, mert általában az ingyen szállításos nap után töltöttek fel készletet
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
Ventur@
senior tag
Ha van itt valaki, akinek van Hell belsős infója, az megerősítené, hogy változtattak a Red Grape buborék-mennyiségén
? Ma vettem megint egyet (2019-es lejárati évű) és sokkal, de sokkal kellemesebb a buborék mennyisége benne. Mintha egy nagyon lágy ásványvizet innék. Na ez így bejön.
Dobozon tuti változtattak, mert régen matt volt minden rajta, most meg fénylik, mint Salamon t*ke
.
-
koshmar
addikt
Új Wattot még senki se talált? Instagramon okt 25-én leplezték le.
-
Blaise
veterán
Tejboltban mennyiért mennek a kávés Monsterek? London Gourmet (Angol Csemege) boltban vannak Monsterek? Ott milyen áron mennek?
Köszi
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
BigShockFana #48033 üzenetére
Kaptál róla privát üzenetet.
Lara, neked is küldtem egyet.
-
james001
veterán
Megvolt a két új Hell nekem is. Az új kiwi-s szerintem borzasztóan rossz lett,a rózsaszín se jobb de azért az ihatóbb. Barátnőmnek nagyon ízlett a rózsaszínű szóval úgy látszik nem csak színben készült nekik
Úgy érzem egyébként hogy számomra a Hell mostanában nem tud kitalálni jó ízű edrinket,utoljára ami igazán ízlett az a mangós volt... -
Laraxior
titán
Hova tűntek a hozzászólások?
-
koshmar
addikt
A LIDL-ben már kapható a téi X-Act (plum & cinnamon), csinálom itten a reklámot.
És érdekes módon szimultán ott van még mellette a nyáriból is rengeteg
-
ToBeY
nagyúr
Én szeretem a félszáraz jó pezsgőt,mindjárt el is ásom magam.
-
Laraxior
titán
válasz
BigShockFana #48018 üzenetére
Hja ez pont a Semtex.. nagyon rossz. Csak muszájból iszom meg
-
Laraxior
titán
Pezsgő ízű energiaital... ba**tatok már ilyet?
Utálom a pezsgőt -
CoDWaW07
őstag
Szerintem próbáljátok meg a Bombákat, és Adrenalinokat.
Van bennük koffein, de energiaitalnak alapból nem nevezhető.
Itthon a 2011-es kamuadó óta elég sok energiaital ki lett herélve, a 32mg/100m koffein +400mg/100ml taurinhoz képest már lópikula ez a 16mg/100ml koffein és 0 taurin tartalom.
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
szekra #48009 üzenetére
itt elsősorban arra kell gondolni, hogy ha nem ihatsz koffeines cuccot, de mondjuk innád, mert finom.
a watt natura tudtommal még mindig létezik, de javítsatok ha tévedek.
emellett volt már próbálkozás ugyebár Monster Unleaded az amcsiknál, de sajna az is hamar felsűlt, tudtommal már nincs.
pedig szerintem lenne értelme csak kérdés mennyire van rá szükség és hozna e változást. -
rsanyi20
tag
Megkóstoltam az új Helleket, a kék kiwis teljesen ugyan az szerintem mint eddig, nekem iható, a rózsaszín se rossz de az nem lesz a kedvencem szerintem. Mostmár azért jó lenne valami tényleg új íz..
-
BigShockFana
újonc
Apum hozott pár dobozt Csehországból
A csajos és a Mr. Brown már megvannak. A Mr Brown csak az íze miatt kellett, mivel üresen szereztem, így nem tudtam milyen az íze. A csajos BS cseréhez kell. A Semtexből 2 db van, egyik saját, másik szintén cseréhez kell. A Zero Sugar Exotic megvan már, de üresen, az ilyen limitált Big Shockokat teli gyűjtömCitromos kávé szintén saját.
Félve bontottam fel a Tonic-ot, mivel személy szerint rühellem.Eddig sem a 28Black, sem a RedBull, sem a BigShock nem ízlett. Nem vagyok oda a keserű italokért.
Felbontottam, megszagoltam, egész kellemes illat! A vérnarancsra emlékeztetett. Megkóstoltam, egész kellemes íz, hasonló a vérnarancshoz, de aztán érzed rajta a keserű utóízt, ami nem nagyon bejövős, viszont egész jó! 1x mindenképp megéri kipróbálni. Ha nem lenne más az üzletben, akkor biztos vennék még.A színe meglepett, narancssárgás színre számítottam a grapefruit miatt. (átlátszós az ital) A grapefruit eléggé elnyomja a tonic ízét (szerencsére). 10-es skálán 6 pont.
-
H0r1
tag
Sziasztok!
Szeretnénk páran teljesen lejönni az eitalokról, viszont az ízét illetve a szokást nehéz leküzdeni. Első körben valamilyen koffeinmentes, ill stimulánsmentes termékre térnénk át. Fontos lenne, hogy cukormentes is legyen. Tudtok ilyet ?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 05.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest