- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
válasz Elemental #25385 üzenetére
Crock segítségével meglett a megoldás. Az időkép és a helymeghatározás volt a ludas.
Hogyan lehet megváltoztatni azt a felületet, ami az alsó sorban lévő kockára bökés után előjön? Nekem csak az osztott képernyő van ott, és az elérhető ram, feleségem telóján több minden.
(#25391) Dinter
Nekem is irtóra elkezdett laggolni az utóbbi egy-két hétben, feleségemé szintén, néha 400mb/4g ram volt az elérhető. Tudnám, mi zabálja így a ramot.[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Privátban kezelésbe vett crock.
Nagyon köszönöm a segítségét! -
Elemental
addikt
Szevasztok!
Az alapértelmezett alkalmazások beállítását hol találom a telón? Pl, hogy egy yt link megynyitásánál a yt vanced induljon, ne a böngésző.
-
Elemental
addikt
Az miért lehet szerintetek, hogy a galériában a videókat nem játssza le a teló. Ha rányomok, csak villan egyet. Nem is kínál fel lehetőséget, hogy hozzárendeljem valami lejátszóhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
-
Elemental
addikt
Nektek nincs olyan gondotok, hogy bizonyos widgetek tapizása nincs semmilyen hatással? Az időkép és a yatse widgetje nem jó, hiába nyomom, nem nyílik meg az alkalmazás. Az asszony telóján ugyanez van. Mindkettőn a legfrissebb gyári szoft van.
Közben kicsit visszaolvastam, nova launcher van nálunk is.[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz Viktor0610 #24418 üzenetére
Basszus, köszi, eddig is a nyílra nyomtam, és valamiért mindig azt a nyomorék qr kódot adta be, most meg elsőre sikerült eltalálnom a nyilat
-
Elemental
addikt
Az létezik, hogy nem tudom szerkeszteni a wifi kapcsolatot?
Más telón, ha hosszan nyomva tartom a wifi nevet, akkor meg tudom változtatni az ip címet, dns-t, stb. Ezen nem lehet olyat? -
Elemental
addikt
válasz Viktor0610 #21655 üzenetére
Amikor feltettem a frissítést ott volt, de most eltűnt.
-
Elemental
addikt
Enyém tianma, asszonyé shencao. Teljesen más a két teló színhőmérséklete.
-
Elemental
addikt
válasz Viktor0610 #20379 üzenetére
Köszi!
-
Elemental
addikt
Hol tudom beállítani, hogy bekapcsoláskor ne kérjen sim kartya pin kódot?
-
Elemental
addikt
válasz KurtCobain #19555 üzenetére
Legyalultam pár dolgot, köszi!
-
Elemental
addikt
válasz Viktor0610 #19539 üzenetére
Azt hittem nekem válaszoltál (az ébresztőórásra), sry.
-
Elemental
addikt
válasz Viktor0610 #19537 üzenetére
Ha néma módban van, akkor sem ad ki hangot, de csak ezért nem akarom némítani. Arra gondoltam, hátha van beállítás hozzá. Akkor marad a hangszóró befogása.
-
Elemental
addikt
Valahogy meg lehet oldani, hogy ne kerregjen, ha állítom az ébresztő órában az időt?
-
Elemental
addikt
A "facebook app manager" meg valami "media" leszívott az éjjel 50% akksit? Ezek tilthatók? Ez a facebook app manager kell a facebook apphoz?
-
Elemental
addikt
válasz Viktor0610 #17142 üzenetére
-
Elemental
addikt
Az első furcsaság a telóval. Tegnap délelőtt 10 százalékos volt az akksi és kikapcsolt magától a telefon. Ez már furcsa. Töltőre tettem, és 24 százalékot mutatott egyből . Majd ma reggel kaptam egy üzenetet, hogy éjszaka lemerült az akksi, ezért a telefon alvó módba lépett. Ezt a tegnap délelőtti kikapcsolás miatt írhatta?
-
Elemental
addikt
-
Elemental
addikt
Megtaláltam a lakatolást (nem is tudtam, hogy van ilyen ). Megcsináltam, majd alakul.
Köszi! -
Elemental
addikt
Az miért lehet szerintetek, hogy a telefon rendszeresen leállítja az adguardot? Az akksi beállítások alatt a "nincs korlátozás" van beállítva. Mit kéne még beállítanom?
-
Elemental
addikt
-
Elemental
addikt
A MI 8 tok nem jó a note 5-re? Hátulról úgy néz ki
-
Elemental
addikt
válasz mcsm88 #16821 üzenetére
Helyén van, teljesen passzol bele. Én is boltból vettem, lehet, hogy ebből is van többféle, vagy csak én vagyok elégedetlen. Az üvegfólia már egy síkban volt a tokkal, nem nyúlt fölé.
Ezt az imakot nézem, szerintem rendelek ilyet. -
Elemental
addikt
válasz mcsm88 #16819 üzenetére
Köszi!
Ugyanilyen van nekem is Kicsit kevésnek tartom, amennyire elől túlnyúlik a kijelzőn. Ma reggel ledobtam az ágyra, onnan nyomott egy szaltót a járólapra, az üvegfólia pedig a két felső sarokban megreccsent. Engem nem zavar a dromedár kinézet, ha cserébe megvédi a telót. -
Elemental
addikt
Tudnátok ajánlani valami normális protektoros tokot? Olyat szeretnék, ami hátul is védi a kamerát, elől pedig túlnyúlik a kijelzőn.
-
Elemental
addikt
Már másodjára csippan fel a telefonom. Nem a megszokott jelző hangon. Csippan egyet, de semmi jelzés nincs a kijelzőn. Mi lehet szerintetek?
-
Elemental
addikt
válasz Viktor0610 #12951 üzenetére
Global, igen.
-
Elemental
addikt
Srácok, az lehet, hogy a tárcsázó olyan buta, hogy az ékezetes nevű emberekre nem talál rá? Ha keresem mondjuk a Nagy Zolit, akkor elkezdtem pötyögni a "nagy" betűihez tartozó számokat, és kiadja annak megfelelően a találatokat, de ha a Tóthot keresem, akkor nem talál rá.
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Azt valahol be lehet állítani, hogy ha hívok valakit, és ő felveszi, akkor rezdüljön egyet a telefonom, vagy valamilyen formában jelezzen?
-
Elemental
addikt
Köszi, srácok!
Nekem megér 4-5 ezer forint pluszt a személyes átvétel. Ha bármi gondvan a garival egyszerűbb.
A telefon dobozán valahol fel van tüntetve, hogy global vagy b20? Vagy honnan derül ki biztosan? -
Elemental
addikt
Itt a specifikációk csak el vannak írva?
Azt látom a dobozon, hogy B20, vagy global?[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Ha a 3/32-es telót veszek, csak epéniszben leszek hátrányban, vagy valós haszna is van a plusz 1g ramnak?
A másik kérdésem, hogy beleolvasva a topikba mindenféle romról, meg bootról olvastam, ha én csak megveszem, és a gyári frissítéseket rakom rá, akkor is jó a teló, vagy mindenképpen kell vele bűvészkedni is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával