Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• crok

Topikgazda

válasz ktomcat #36632 üzenetére

Na, pont ezért nem nagyon hozok most ROM-okat.. mert el-elhal mindegyik egy-két-maxhárom build-nél (legtöbbnél még három sincs..) és|vagy csak port amik ugyan lehet csillivillik de vagy egybuild-es ROM vagy a leírás szerint alig egy-két bug van de a valóságban meg.. R-t meg GApps miatt se mondanék még most.. nem szivesen teszegetek fel random GApps csomagokat, openGApps még nincs.

Szóval, GiaSen viszi még a Pixel Experience-t és a Descendant ROM-okat, a Revolution-ből is csinált build-et, már a második R beta build jött tőle, szerintem azt is bevállalja majd official-ben. Ott van azért Erik és Smokey, de Smokey szerintem nagyon sokat vállal.. Eriknél a Derpfest Q mindig frissen van tartva (a Pie-et is csinálgatja) meg hát ennek az alapja, az AOSiP - amit Adesh csinál - az is nagyon jó. Ezen kívül is van rengeteg (vagy 20 biztos) csak összevissza elérhetőek, összevissza frissítik (ha egyáltalán) meg el-elhalnak.. ott volt az unoff. AEX Pie is, nagyon jó volt, aztán leadta a mantainer mert már nincs Mido-ja.. aztán hogy, hogy nem most ott van a HavocOS FrozenFire Edition.. nem szeretem a nem egyenes embereket.. ezerszer rákérdeztünk.. egyik nap még azt kéri, hogy mondjuk ötleteket mit tegyen bele a ROM-ba, majd 3 nappal később bocsi, nincs és nem is lesz több build, de ezt az infot is 2 hét alatt lehetett kihúzni belőle.. ezzel a BS indokkal..

XDA-n azért nincs nagy mozgás egyébként mert Telegram-ra költözik kb. mindenki.. mert XDA-n ugye pling linket nem lehet kitenni.. ad-supported linkeket nem lehet kitenni.. kernel forrást (forrásokat úgy általában) mindig nyílttá kell tenni.. Telegram-on meg semmi ilyesmi nincs, meg senkit nem érdekel pedig kellene.. dehát ugye millió az indiai user akik flashaholic módban mindent is flash-elnek, azt se tudják mi fán terem a forrás.. nem érdekli őket az se ha ellopják az adataikat :D

Recovery-t (egyelőre mindenképp..) mindig azt használd amit a ROM készítője ajánl mert arra van tesztelve, a 4.9-es kerneles ROM-ok (szerintem hülyén, de) mást (máshogy) használnak.. Az EvolutionX a mindenkori legfrissebb KUD Project TWRP-t ajánlja a flash-eléshez [@XDA] | [@KUD Project website]. Amúgy ha recovery-t kell cserélni másik ROM miatt vagy bármi.. akkor ez a művelet a recovery-be reboot-al együtt sincs 30 másodperc.. nem kell tőle tartani, egy pofonegyszerű és gyors művelet.

Új hozzászólás Aktív témák