Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-25 19:21:40

LOGOUT.hu

Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1234) Norby-007


Norby-007
tag

Köszi szépen, a wifi 5 kompatibili mód be van kapcsolva. A tegnapi nap nyugodt volt, nem szakadt le semmi. De igaz mivel át kellett helyeznem a meshbe rakott emeleti ax1800-at, ezért az kihúztam és azóta arra az előtte lévő 21 eszközből csak 3 csatlakozott vissza. MOndjuk ez sem jó, mert az emeleten 10 eszköz van aminek jobb lenne az erősebb jel. De egyelőre a HA alatt tegnap nem vált semmi elérhetetlenné. A hálózattal továbbra is küzdük, semmilyen módon nem tudom visszahozni ahogy a közpnti nyomtatást sem tudom létrehozni a nyomtató szerverrel.
AZ érdekes, hogy sambábal elérem a HA gépet a wines gépekről, illetve az egyik pc-n megosztott mappákat a tv-k látják a servio-val és az LG DLNA-val, valamint már a hálózati adapterek tilátas és újra engedélyezése után pl a minecraft-ban is létrejön a háló. De a win-es workgroup nem megy, látom minend gépen a másik gépet, de amikor árkattintok kijön a varázs üzenet. Most éppen ezzel küzdök.
Tegnap a face-en azt az infót kaptam, hogy gyorsabb ha ap módba teszem mint meshben használom a fenti routert. Viszont ap módban is ugyanúgy váltakozhat ha ugyanaz az ssid.
Én még nem mertem kipróbálni a 2.4 és 5 ghz egybemosását.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.