Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Zoleee83 #71170 üzenetére
Nem tudsz kozvetlen vasarolni brazil storebol.
csak, ha veszel feltoltokartyat. Akkor osszevadaszva 190 brazil penzert megtudod venni.
de, ha nincs raktaron kis cimlet, akkor 2db 100-asbol megtudod venni. Az lesz 12.100Ft. Es akkor 1600Ftnyi brazil penz mard a profilodon.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
addikt
válasz Zoleee83 #71901 üzenetére
Az egyik csak egy telefonhoz való bölcső, ami az érintő két pontját ravasznak használja. Amolyan hardver hack olyan telefonos játéknál, ahol nincs kontroller támogatás.
Ehhez hasonló:
Egyébként a képen lévők 5 darabhoz. Retro konzolos IS vagyok.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Bad Pritt
félisten
válasz Zoleee83 #73403 üzenetére
Engem mulattat amúgy, hogy itt egy meta ~85%-os játék és megy a szócséplés azon a 15%-on. Bezzeg ha Sony ex lenne.
A mikrotranzakciók mellett ez a grafika nitpicking a legnagyobb cancer jelen korunk játékiparában, akármilyen hasznos is a DF munkássága.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Moby
addikt
válasz Zoleee83 #73427 üzenetére
>Bezzeg ha kékekszklúzívként készült volna, mekkora siker lenne.
Ilyet felesleges puffogtatni, egyáltalán bármilyen más platformot a témába behozni. Ezek ilyen üres vádaskodások személyes vélemények ellen. Egyrészt egyelőre senki nem tudja megmondani, mint ahogy én nem láttam olyat, hogy bárki azt írta volna, hogy nem lesz siker. Ez kevéssé annak a függvénye, hogy mit gondolunk róla. Mondok mást: szerintem a játékékélményt sem véleményezte senki, hiszen az ittlévőkból is max az játszott a kampánnyal, aki idő előtt hozzáfért. Az, hogy valami tetszik-e vagy sem, az nem pixelhunterség kérdése, az egy szubjektív vélemény. Az én szubjektív véleményem pedig az, hogy nem szép, de ezt már leírtam többször. Nekem az kevés magyarázatképp, hogy a mobilprocesszoros one-on is el kell futnia, hiszen van nem egy játék, ami ugyanezen peremfeltétlek mentén is tud szép lenni, vagy próbál az lenni más kompromisszumok árán, de ezt is leírtam már korábban. Már csak én is ismételni tudnom magam, nem vezet sehova.
-
Moby
addikt
válasz Zoleee83 #73430 üzenetére
Valahol épp azért kampányolok, hogy létrejöjjön a zöld szorzó intézménye. Nem feltétlenül azért, mert az egy olyan jó meg logikus dolog, de ezek mögött többnyire olyan erős referenciák vannak, amik még a később jövő címeket us túlhypeolja. Szerintem arra azért sokan számítanak, hogy a stúdiófelvásárlásoknak lesz ilyen hozadéka is.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Madoc
veterán
válasz Zoleee83 #74436 üzenetére
Akkor ezt hogyan értelmezzük? Hogy 1 havi árával drágább a buli?
"Nem muszáj megvárni, hogy lejárjon, de ebben az esetben 1 havi GPU árával drágább a "buli" vagyis 4190 Ft-tal többe kerül (a 300 Ft-os akciós ár helyett.)
"Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz Zoleee83 #74456 üzenetére
Szerintem te sem érted mit írsz. Te nem gpu-t veszel hanem live goldot és azt váltod át a tök mindegy mennyibe kerülő 1 havi gpu-val. Na ő ugyanezt akarja. Olcsón gpu-hoz jutni. Ha van most gpu-d akkor csak hosszabbítani tudsz, akár feltöltős gpu-val akár live gold előfizuval( viszont ez esetben sokkal kevesebbre váltja át.).
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
tag
válasz Zoleee83 #74468 üzenetére
Szia,
tudtommal meg kell várni, hogy lejárjon teljesen az előfizetés, addig nem lehet olcsón GPU-t aktiválni, hiszen a liveot átváltja 3:1 arányban, így 12 hó liveból 4hó GPU lesz sajnos, ami sehogy sem éri meg.
Aki aggódik, hogy az MS kiveszi az 1:1 konvertálást, megoldható, hogy lemondja az előfizetést és egy újat összerakjon.
Ez a 16-17 hónap, amit láttam HA-n, szerintem csak jan elejéig él (ameddig a szokásos karácsonyi akció, ez talán jan 3-4?), nekem pl lejár febr 28-án a GPU-m, ezért le fogom mondani a két ünnep között és újat rakok össze, ha megvárnám a februárt, akkor 1 hónappal rosszabbul járnék.
A tied hamarosan le fog járni, azért kaphattad azt a választ, hogy annyiból kijön
Ha 24 órán belül nem reagálok, kérlek, pingeld újra a privát üzenetet.
-
szimszonos
őstag
válasz Zoleee83 #74456 üzenetére
Lehet akkor várhatsz hónapokat is ha most járt le.Olyan sűrűn ha mindig megveszed a 300ft-os gpu akciót akkor nem dobja fel.Nekem sincs most már 3 hónapja.Megvettem a 3hónap 300ft gamepasst,megveszem az occsó 12+1 hónapos live goldot rá így lesz 16 hónap amit utána meg átkonvertálom egy 3990ft 1+1 hónapos gpu-val.
-
vg
addikt
válasz Zoleee83 #76374 üzenetére
Szerintem nem nehéz az angolja. Engem az akaszt ki, amikor valamire hivatkoznak, vagy a mulltól beszélnek és van köztük rövidítés, meg ismeretlen "scifi" szavak, amik vagy lehet egy cég, vagy egy faj, egy illető ki tudja? Elgondolkozok, hogy mi van??? Aztán már három mondattal odébb tartanak. Kaidan Alenko beszélgetéseiről teljesen lemaradtam, olyan lore-t kell tudni hozzá, hogy fogalmam nem volt mit beszél. Ki is "tereltem" a csapatból.
-
Wesder
félisten
válasz Zoleee83 #76428 üzenetére
FC-ból elég volt a 3 meg az 5 hogy többet ne is jàtszak a szériàval, kivéve ha valami értelmes vàltozàst hoznak bele, mint anno az AC-be.
WD sosem érdekelt, a Valhalla meg vikinges, úgyhogy skip. Egyedül az Odyssey-vel jàtszottam 200+ óràt a szériàból, és azt is a görög helyszín miatt. Van még màs az Ubi-nak? Ja Division. A Fenyx Rising volt az egyetlen új IP az előző generàcióban az Ubitól, amire azt mondom hogy nem bàntam meg, még úgy sem hogy a DLC-ket màr nem mentem vissza végigjàtszani.
Persze ez nyílvàn én vagyok. Az én preferenciàim nem biztos hogy egyeznek màsokéval, és ez így van rendben. Esetleg ha a PoP SoT utàn jönne egy WW és TT normàlis Remaster, na az még érdekelne is.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Zoleee83 #76428 üzenetére
szerintem olcsobban kijossz, ha megveszed lemezen(ha van meghajto a gepben) epp ami erdekel, majd, ha vegigtoltad eladod.
azert ha itt is havi 15 dollar lesz az elofizetes akkor… meh..[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Steve1207
veterán
válasz Zoleee83 #76718 üzenetére
Elég szép azért a mai napig, SX-en megvan a 60 fps is perforamance módban mindemellett. Valaki pont említette is pár hete, hogy minek jön ehhez patch.
Nincs idő patchekre várni folyton-folyvást, mert nem játszunk semmivel Februártól beindul a szezon, jön egy halom játék GP kilépőkről ne is beszéljünk, sok cím egy éve már bent van, gondolom cserélődnek lassan). Mire jön az FM8 és TDUSC ki kell takarítanom a listát Bethesda meg MS címeken kívül, azok úgyis ott maradnak még évekig.(#76715) beyruth82: Nyilván nem feltételeztem rossz szándékot
.
-
Moby
addikt
válasz Zoleee83 #77039 üzenetére
Én csak azon röhögök nagyon ilyenkor, hogy a két dátum között olyan 50 emberrel számolva van vagy hetvenezer munkaóra. Namost milyen tervezés lehet ott, hogy amikor kitették a gamepassban a "hamarosan" táblát a játékra, akkor még nem tudták hogy HETVENEZER munkaórával elszámolták magukat?
Teljesen nyilvánvalóan halvány fogalmuk nem volt mikor lesz kész, vagy mikor jutnaka közelébe a késznek, csak mondani kellett valamit. Akkor mondtak valamit hasraütésre (amit azért nyilvánvalóan érezniük kellett, hogy a közelében nem járnak ennek), akkor, most mondtak egy pontosabbat. Az az elvárás a platformholderektől, az az elvárás a befektetőktől, az az elvárás a játékosoktól, hogy mutassanak valamit, mondjanak valamit, és amit mondanak az legyen jó, és közeli. A valóság meg meg majd egy másik dolog lesz. Ez nem a covid hatása. -
Moby
addikt
válasz Zoleee83 #77053 üzenetére
Sok minden lehetséges, de azt kizártnak tartom, hogy ennyire elszámolták magukat, úgy, hogy azt csak most vették észre. Vagy korábban hoztak olyan koncepcionális döntést, amit nem akartak ilyen-olyan okból kommunikálni, vagy a valóságban soha nem létezett ez a dátum, ahogy mondod, bármi is lehet. Szerintem amúgy marhára nem dráma az egész, nem csak náluk, máshol sem, de ezeknek a covidhoz annyi köze van jórészt, hogy amióta a coviddal létezünk, több felelőtlen döntést hoznak a cégek és az emberek, mert ez a "covid hatás" körbegyűrűzik a világon. Nem a HO lassítja a munkát, a fejlesztőcégek nagyrészénél (nálunk is) a covid előtt is létezett HO, csak az arányok voltak mások némileg, de nem a szervezési kérdéseken múlik, kicsit romlott a hatékonyság, nem dráma, nem a szervezetlenségből adódnak a bajok, hanem ebből a toxikus hisztériából, amiben minden bajért és elbaszásért a covid a felelős.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Zoleee83 #77053 üzenetére
Tegyük tisztába a dolgokat.
Az MS nem rát lá a GSC belső folyamataira, hiszen az egy különálló cég.
Az MS (nem M$, ne legyünk már hétköznapi fórumtahók) kiadja/szponzorálja a játékot, nem fejleszti. A fejlesztőcég Ukrán, és a honlapjuk alapján mindent is keresnek. Tekintve hogy milyen állapotban van az ország (nemcsak politikai szemszögből, gazdaságilag nézve) egyáltalán nem lepődnék meg a nagy fluktuáción. Gyors keresés és kiderül hogy az ITs medián bér ~22000 hrivnya, ami cca 245000 forint. Ha én ott lennék programozó, akkor nem lennék ott programozó
Persze mindez csak találgatás
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
T.Peter
őstag
válasz Zoleee83 #77039 üzenetére
Aki akarta mar megoldotta a ho-bol dolgozast ugyanolyan hatekonysaggal vagy meg jobbal is, ha akarta. Szoval szerintem nem kene meg mindig a covid-ra fogni. A savszelhez meg amugy mi koze? Nem kell napi szinten tobb gigat le- es feltolteni.
teljesen felesleges volt bedobniuk az eddigi aprilisi datumot, mivel ilyen nincs, hogy megjelenes elott 3.5 honappal jonnek ra, hogy amugy meg kene ennek a duplaja pluszban. Ennyi ido alatt komplett elemeket lehet belerakni letesztelve. Lehet ugy dontottek hogy inkabb belerakjak ahelyett, hogy kivagnak a jatekbol. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz Zoleee83 #77633 üzenetére
Én játékos szemszögből nézem. Van PC-m, Van Xbox-om veszek egy PS-t és havi max. 10ezerből azzal játszok amivel csak akarok és spórolok a rohadt időgépre.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest