Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian94
őstag
Régebben valaki írta itt a fórumban, hogy a PES 2016 ingyenes lesz One-on... Ebből lesz valami ? Vagy csak kamu ?
-
-
L_YKing
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Nem mindig jon elo.. Csak neha van ilyen problemaja. De akkor eselytelen barmit is csinalni vele...
-
válasz
Dinasti
üzenetére
Én ma sikeresen megvettem az alapjátékot, a triál résszel jót játszottunk (star wars miatt vettem meg) .. oké kezdek belejönni 1x kiirja h csatlakoztassam a játék bázist ( amin vannak a kis figurák) és a figurákat rakjam be és onnan mehet tovább. Nagyot néztem mivel digitálisan vásároltam meg a játékot ilyen eszközeim , lehetőségem nem volt. Tehát gyors pánikroham, írtam a supportnak akik kedvesek voltak és visszaküldték- 3 napon belül a számlámon lesz a pénz - a vételárat. Remélem más nem szívja be így mint én, jó lenne ez a Disney Infinity 3.0 ha nem kellene hozzá az a kis dokk rész ( ami 6-8 ezer használtan , plusz figura ami 3-5 ezer )...

-
zsolti72837
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére

-
JackFeryll
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
JackFeryll

Mondjuk még csak egyjátékos módban mentem.
Lassan eljutok a fináléig csak közben töröm a táblákat is. -
Colka79
tag
Na végül is a GTA 5 lett a befutó,mert ebben van multi rész és így elleszek egy ideig vele!!
Majd lemezesen megveszem az új Tomb Raider-t valamikor,még a régit se játszottam ki!
Ha van kedve valakinek játszani vegyetek fel nyugodtan.
Játékaim: FIFA 16
NBA 2K16
GTA 5Tudom nem sok,de most jelenleg ezzel is elég sokáig elleszek.

Még egyszer köszönöm a segítséget!
-
L_YKing
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Ismerosnek 1TB belso hdd van es ugyanugy akad a dashboard.. Erdekes.

-
zsolti72837
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
Szia!
Mi a GamerTag neved?
-
JackFeryll
őstag
Forza 6 joyos casualnak élvezhető ?
A Forza Horizon 2 tetszik, de úgy érzem nem elég okosak a versenyek, túl sok a drift is. Időnként a gyorsaság is sok (lehet nem S2-ben kéne mennem mindig ?) Amúgy nagyon szeretem a Horizont is.
Mondjuk nem szeretnék órákig körözne mert se időm se kedvem hozzá. -
Something_
őstag
-
Colka79
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Köszi,rendben!!
Sicilian:És mennyi az annyi??
-
axlfsi
veterán
válasz
Colka79
üzenetére
Szia!
Ahogy lentebb irja is: "A csomag tartalmazza ezt: Grand Theft Auto V" azaz, igen, az alapjatek (GTA V) is benne van. Az alapjatek, amit linkeltel, meg dragabba is kerul valamivel, ugyhogy igen, megeri megvenni igy, a kettot egyben, amennyiben szukseged van erre a jatekra

Ugyebar, a kiegeszites "csak annyit tesz", hogy alapbol kapsz $1,250,000 penzt, amit elkolthetsz - a jatekban
Kar lenne kihagyni 
-
L_YKing
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Van rakotve de ettol meg nem kene lassunak lenni az egesz dashboardnak nem?
-
Colka79
tag
Sziasztok!
Még új vagyok az Xbox One-os családban!!
2 játék között őrlődök éppen az egyik az Új Tomb Raider a másik a GTA 5,most a Singapúri sztórban nagyjából egy árban van mindkettő,hosszú távon melyiket lenne érdemes beszerezni?
Ebben az árban a játék is benne van vagy csak a Cash dolog?
Vagy elég csak a sima változat is belőle?Hosszútávra tervezem a játék vételét!!
Előre is köszi a segítséget és örülök,hogy ezt a Családot választottam!!!

-
Bogyi007
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nem tudom mivel azokat a játékokat kapásból töröltem egyik sem érdekelt - de amikor szinte ugyanezt kérdezted akkor adtam már egy választ.

-
Bogyi007
veterán
Köszi mindenkinek a segítséget! Elég volt az első lépést megtenni. Felraktam sógi profilját s azzal deaktiváltam a homeolását és újraindítottam a konzolomat.
Így most már csak a saját, a hometársam és a korábbi tulaj által megvett tartalmakat látom a games menüpontban a telepített és Ready to Install részen.

Nagyon szépen köszönöm! Ha egyszer lesz egy topictalálkozó (miért nem volt már eddig?
) akkor személyesen is megköszönöm. 
-
Dinasti
senior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nekem néha sw battlefront alatt irkál kapcsolódási hibát.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Oksa akkor rápróbálok , csak az a bajom hogy olyan lassu netem van , mire visszatelepitek mindent addigra megszülök !
A külső hdd játékait utána nem kell ujra letölteni igaz? Az marad nem? -
axlfsi
veterán
válasz
Nayrobi
üzenetére
Akkor ebben eleg nagy a szoras; en a konzolokszervizeben vettem par napja egy 500-ast, de nem volt mar nekik sima, csak FIFA16-tal, viszont voltak olyan kedvesek es kivettek a FIFA lemezt (mivel nekem nem kellett), majd eladtak nekem "normal", 500-as aron
...es mar az uj, jack-es verzio volt a bundleban 
((igaz, kivettek az 1 honap accesst is
,de valamit, valamiert)) -
Legolas91
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki rendelt már Aliról kontrollert?
Ha igen, milyen a minősége?
Pm-ben is jó, ha megkeres az illető.Másik:
NAS-t jól látja a box, illetve a rajta fellelhető dolgokat, vagy kell valamit állítani?
Előre is köszi.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Nayrobi
üzenetére
Elképzelhető hogy egy ideig ezt a bundle csomagot is a korábbi joy-al csomagolták.
Esetleg valamilyen formában (gyári szám stb.) meg lehet vásárlás előtt is győzödni arról, hogy melyik verziós joy lesz a csomagban? Ez ugye a jövőbeli vásárlók miatt lehet érdekes információ, illetve aki direkt ilyet szeretne beszerezni a gép mellé.
Mert amíg a régi készletek is futnak, elég vegyes lesz az arány.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
a.sebi
üzenetére
Érdemes lenne csinálni rajta egy factory resetet. De ha az nem segít, akkor küld vissza nekik szerintem! Egyértelmű, h van vmi baja, amit egy gyors diagnosztikával ők is látni fognak. Kis szerencsével kaphatsz egy új gépet. Szerintem nem érdemes megvárni, h két éves legyen a gép, én is ezért vettem újat. Főleg, h a Te géped is első szériás..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Az max placebo, technikailag ugyan az volt mindegyik gépben.
-
Az normális, hogy az EA szerver időnként kidob? mondjuk óránként?
Vagy a hiba inkább nálam lehet a routerben?
Bár wow-ozok is, és az nem szokott megszakadni...
-
Meghivott
addikt
Az 500 és 1TB-s változat között, a nyilvánvalón kívül, van lényegi különbség?
-
Szasztok.... tele a tökom a boxal , teljesen használhatatlan néha, van h a youtube , sem indul el , brümmög össze vissza , szerintetek érdemes gariztatni ? Feb 9 ig garis , day one edition , van hogy ha kikapcsolom , villog és orákig ki sem kapcsol , csak az segit ha hosszan nyomom a kikapcs gombot..
Ilyen hibákkal cserélni szokták vagy javitani?
-
Gergőke88
addikt
One-ra milyen garancia van ha kintről szerzem be?
Microsoft ugyanugy elfogadja szamlaval itthon? -
Jovanny2
őstag
-
bulikavagyok
nagyúr
-
L_YKing
addikt
Masnal is elofordult mar, hogy akad az egesz dashboard? Nem tudom egy meghivot elkuldeni, kb 5-10mp mig egy felfele vagy lefele parancsot meg tudok vele csinalni meg ehhez hasonlo lassusagok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FuRiONight
üzenetére
Vagy tényleg jön az Apple TV ellenfelének pletykált mini gép.
-
kiskeke94
tag
Sziasztok.
Ez a feltolto kartya hogy mukszik? A use a code menupont alatt felhasznalom es az hozza adja a profilomhoz? Tobbet is fellehet hasznalni egyszerre?
-
Jovanny2
őstag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Mivel a box nem néz partíciókat, hanem lemezt formáz, így esély nincs rá.

-
bircsak
csendes tag
Sziasztok. Tud valaki arra megoldást h egy 1tb-s külső vinyót hogyan kell partícionálni, h a x1 is meg a pc is tudja használni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egy újabb pletyka:
Xbox One May Be Getting A New APU Based On AMD’s Polaris Architecture
-
Bogyi007
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Saját tapasztalat szerint a második verzió játszik, de vannak kivételek:
Saját példa okán az Ac sorozatot a gépem korábbi tulajdonosa a gépen hagyta a profiljával együtt, ez a két játék licenszelve is van a konzolhoz így minden gond nélkül használhatom a saját profilommal.
Ugyanígy van a Pinball Fx2 is nálam - a Core Pakk az angol profilon volt ingyenes így azt megvettem a Uk accounttal s mivel az is a konzolok van s licenszelt így a magyar profilom látja azt is.De ugyanezen pakkot és a magyar profillal vásárolt asztalokat sógorom az ő gépén
CSAK AKKORtudja játszani ha a profilom az ő gépén rajta van s először azzal jelentkezik be a konzolon s majd csak utána lép be a sajátjával. Ez esetben ha én egy másik konzolon bejelentkezem akkor onnantól Ő NEM FOG TUDNI játszani vele.Ide kapcsolódik: Elértem ezt a bizonyos háromszori Home keretet, ez most az évváltással nullázódott vagy az utolsó homeolástól számított egy év elteltével nullázódik?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
JackFeryll
üzenetére
Ehhez kapcsolódóan egy kérdés, ha megszűnik a home, attól még, a már letöltött játékok használhatóak maradnak, vagy mivel a fiók kiesik, onnantól már nem?
Ha jól sejtem, akkor a 2. opció játszik..
-
JackFeryll
őstag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Amíg az ő profiljának a te géped van beállítva home-nak addig te látni fogsz mindent és hozzád fognak egyből töltődni az általa megvett tartalmak. Ennyi. Ha másik gépet állít be a saját home xboxának (akár a saját konzolját a lakásában) akkor onnantól oda fog tölteni és te nem éred el többet a játékait és nem is fog nálad megjelenni tőle semmi.
+ja ki is lehet venniHa majd azt akarja, hogy a saját játékaival játszani tudjon a cimborája is akkor majd a cimborája konzolját állítják be az ő home xboxának, de ez már a magánügye.
-
zkas90
senior tag
-
Bogyi007
veterán
Közben megpróbáltam átlátni a dolgokat:
Tehát. Korábbi Hometársam (egyben sógorom) állítsa be saját magát a konzolján Home-nak, majd ezután a gyerekkori cimborát tegye meg újra a gépén Homenak. Ezzel elvileg az én gépemről véglegesen lekerül a jogosultsága neki.
Ezzel a gépemen már csak a saját cuccaimat (beleértve a saját angol profilomat is a meglévő magyar főprofil mellett) a mostani hometárs és a korábbi tulaj cuccait fogom elérni és látni elvileg.
-
Bogyi007
veterán
Mint írtam is:
"Ő is vett egy Xbox One konzolt és a Homeolást megszüntettük mivel ő egy gyerekkori cimborájával fog Homeolni és az ő gépén a haverja profilját be is állította homenak. Én is szereztem másik hometársat akivel oda-vissza alapon be is állítottuk egymást."
Az ő haverja még X360 tulaj, amint kap az 576 Elite csomagot, akkor lesz neki is gépe, addig a korábbi hometársam nem tudja a profilját rátenni más konzolra.
Az én gépemen meg elfogyott az éves keret...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Itt a kérdés az, hogy úgy nem szűnik meg, hogyha a saját profilodban beállítod, hogy "this is my xbox home"? Vagyis a saját fiókodban visszaállítod saját magadnak a saját boxod homenak. (lehet kevesem a gomb neveket, ezért sorry, fejből sajna nem tudom..)
Akkor ez nem szűnik meg? Pont ez miatt, hogyha nem tudod a másik fiók jelszavát, és nem tudod beállítani.
-
Bogyi007
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Persze ez így van nálam is, csak már több oldalas a lista a sok feltelepült és törölt játék miatt...
Szerintem ha gyalulnám a gépet csak eltűnne már ez a sok kacat, lehet megpróbálok beszélni a gép korábbi tulajával, hogy a törlés után segítsen a profilját újratenni az Ac gamák erejéig. -
sch_a
addikt
válasz
tunkiih
üzenetére
1 profilnak csak 1 home konzolja lehet, tehát nem működne.
Szerk.: Látom sokan nincsenek tisztában itt a dolgokkal...
Ha X profilnak be van állítva egy box home-nak, akkor az azon a boxon bármelyik profillal játszhatsz X profil játékaival. Viszont egy profilnak csak egy home-ja lehet.
Ezért van az, hogy ha oda-vissza home-oltok, akkor pl. ha összeszarja magát a Live, akkor mindkét fél csak a home társa játékaival tud játszani...
-
-
Bogyi007
veterán
Lehet hogy nektek ez lenne a megtestesült Kánaán de nekem ez nem jó. 500-as One-om van s nincs külső vinyóm, ergo állandó helyszűkében vagyok. A srác játékai nem is biztos hogy elindulnak egyáltalán - mivel olyan címek amik engem egyáltalán nem érdekelnek így nem is próbáltam ki őket, hanem kapásból töröltem.
Azért sem jó ez nekem mivel a mostani Hometárs által megvett címek pont emez miatt nem tudnak települni...
Ráadásul a Ready to Install részleg is kezd ezmiatt átláthatatlan lenni.Szóval én szabadulnék inkább ezen "áldástól"
-
Mankó
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Tökéletes, mi is valami hasonló megoldást keresünk, csak a mikéntjét kellene pontosan tudni, így jóval le lehetne csökkenteni a kiadásokat.
Más is beszámolt már hasonló dolgokról, csak még tudatosan nem tudtuk reprodukálni.
Szerintem kérdezz utána a havernál, hogy milyen profilok maradtak a gépen, a cimborája beállításai is fontosak lehetnek - mindenkinek jól jönne a kiskapu! -
zkas90
senior tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
"A probléma az hogy mindezek dacára amit a korábbi hometárs megvesz a saját konzoljára az mind megjelenik és feltelepül az én gépemre is miközben a srácnak még a profilja sincs az én gépemen, de közben az aktuális hometársam vásárlásai is települnek nálam"
Drága uram, ez miért probléma?
Ennek inkább örülni szokás. Az okát egyébként nem tudom.
Amíg te látod az új home társad játékait és az új társad is látja a te játékaidat, addig szerintem teljesen mindegy hogy a régieket látod e.Avagy a régi home társadnál most nem működnek a dolgok úgy ahogy kellene?
Azzal, hogy te törölted a profilját és a saját profilodat a haverod gépére homeoltátok. Az övét pedig a tiédre. Mindent megtettél. Innentől a régi home társadnak kell az ő profilját a cimborája gépére homeoltatni, a cimborájáét pedig a sajátjára.
Te nem tudsz már mit tenni, ha jól értettem a tényállást.
-
Bogyi007
veterán
Srácok kellene egy kis segítség!
Olyan gondom van, hogy volt korábban egy Home társam, akinek a profilját én beállítottam a gépemre Homenak míg ő az X360 konzolon volt aktív. Ő is vett egy Xbox One konzolt és a Homeolást megszüntettük mivel ő egy gyerekkori cimborájával fog Homeolni és az ő gépén a haverja profilját be is állította homenak. Én is szereztem másik hometársat akivel oda-vissza alapon be is állítottuk egymást.
A probléma az hogy mindezek dacára amit a korábbi hometárs megvesz a saját konzoljára az mind megjelenik és feltelepül az én gépemre is miközben a srácnak még a profilja sincs az én gépemen, de közben az aktuális hometársam vásárlásai is települnek nálam. Ez most hogy lehetséges?
Az nem megoldás hogy gyaluljam a gépet mivel már több homeolási lehetőségem nincs (próbáltam) valamint a gépemen van a korábbi tulajdonos profilja is amivel a gépemre licenszelte az AC Black Flag és Unity játékokat is és a profiljához el van mentve a jelszava de azt én nem tudom, ergo ha Resetelem a konzolt akkor az ő profilját nem tudom visszarakni és bukom a két játékot is, azokat viszont még nem játszottam.
Az esetleg számíthat hogy a korábbi hometárs gépén a profilom ott van de csak rajta van ott nem vagyok hometársnak megadva.
Ha tudtok valami megoldást akkor ne tartsátok magatokban!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lassan eljutok a fináléig csak közben töröm a táblákat is.

...es mar az uj, jack-es verzio volt a bundleban
,de valamit, valamiert))

l.skywalker
IntelKiller7