Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehet izgulni rajongók.
Lehetséges, hogy ma egy új Forza Horizon/Forza 5 DLC bejelentést kapunk. De benne van a pakliban egy Forza 6 leleplezés is.
-
B3ny00
aktív tag
-
Jackie_Chan
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Amint meglesz a cucc jövök további kérdésekkel valószínűleg.

-
Hegez1
csendes tag
válasz
bognar110
üzenetére
Most a box beállításaiban átállítottam a hangnál, hogy ne konvertáljon semmit se sztereóra se 5.1 vagy 7.1-re, hanem direktbe küldjön mindent jelet eredetiben. Így most a Forza 5 pl. DTS hangsávon megy. Nem volt sok időm tesztelni, de most jó, lehet, hogy a box a lekeverés közben hibázik néha ennél a játéknál.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
Mindent felmásol 100%-osan.
Lemezesnél mindig kéri a lemezt indításhoz és nem tudod a storeból letölteni, csak lemezről telepíteni.
"kuponos" beváltással pedig olyan, mintha a storeból vennéd meg. Az ilyeneket simán elindítod és fut illetve bármikor letudod tölteni, amikor akarod.Ennyi különbség van a kettő között (azon túl, hogy a digitálisat nem tudod eladni később, a lemezest pedig igen). A lemezeket nem pörgeti ha már fullosan fel van telepítve, tehát nem hangos egyáltalán. A telepítési idő néha lehet hosszú.
A telepítési algoritmust kicsit összekókányolták, de idővel ki lesz javítva és gyorsulni fog az is.Nekem a legnagyobb pozitívuma, hogy hangtalan (kisbaba és felnőtt is simán tud 2 méterre a géptől aludni (hangosabb ahogy a gombokat nyomod a kontrolleren). Ez fontos volt számomra, mert az albérlet ahol most lakunk olyan paraméterekkel rendelkezik, hogy csak a hálószobában lehetett elhelyezni.
A kontrollere pedig simán megmarad a kezemben 4-6 órán keresztül is. Nem izzadok rá, nem kezd el fájni a kezem és nincs vele az ég egy adta világon semmi baj.
Negatív:
Viszi a pénzt de rendesen
, bár ez inkább a játékok negatív tulajdonsága és nem a dobozé. -
cyberkind
félisten
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
Heló!
Igen, teljesen feltelepíti, de ha játszani akarsz azzal be kell dobni a lemezt, míg a kuponosnál leszedi, és akkor játszol vele amikor akarsz.
És bármennyiszer letudod szedni a kuponost. -
Jackie_Chan
senior tag
Üdv!
Eddig xbxox 360 tulaj voltam,de mostanság szeretnék xbxox one-t venni.Láttam van olyan verzió amihez kuponos játékot adnak és van olyan amiben fizikailag is benne van a lemez.A kérdsésem az lenne,hogy ha a lemezes verziót veszem meg azt is felmásolja teljesen a vincsire?Csak,mert valamelyik játéknál láttam a hátuljára irva,hogy 50 giga hely kell neki.Inkább a lemezes verzióhoz vonzódom,mert szeretem ha meg tudom fogni,de ha azt is felmásolja teljes egészében akkor a kuponossal jobban járnék,mert ahhoz 3 játékot is adnak.
Egyáltalán a kuponos verzió hogyan üzemel?Letöltöm és kész?Továbbá érdekelnének tulajok pozitiv-negativ tapasztalatai.
Előre is köszönöm. -
vg
veterán
Már közel 60 órája tolom Dragon Age Inqusition-t. Egy kicsit elszálltak szerintem, mert olyan szintű információ van a játékban, hogy meg nem mondom miről szólt akár 5 órája a játék. Beszélgetések közben minimum 5 név elhangzik hivatkozásként... mi van??? Ki az? ŐŐőőő, nem emlékszem, vagy simán fingom sincs ki/mi az. Azt is totál hülyeségnek tartom, hogy össze vissza lehet csinálni küldetéseket, sőt, simán ki lehet hagyni párat. Mondjuk pár darab, egyenként legalább 10 órányi pályát. Csodálatos. Lehetne több ruha, kard, páncél, meg ilyesmik. Játszom vele mert kurva látványos, érdekes, de a fő sztorin kívül már elvesztettem a fonalat. Jah, a Sera nevű, véleményem szerint értelmi fogyatékos és piszihópata Elf csajszi aki a társunk is lehet új értelmet visz az ilyen játékokba, mert ilyet még tuti nem láttál...

-
wannnabeees
aktív tag
Én azért megnézném, hogy mit hoznának ki egy ilyen konfigból: i7 + gtx 970 + 16 gb ddr4-es ram.
A 4k + stabil 60/120 fps-nek kötelezőnek kellene lennie. Azon túl pedig lenne e extra a játékokban, vagy 'csak' a felbontás és a stabilitással lenne jobb nekünk (+150 ezer ft-os konzolárral), igencsak kérdéses a számomra. -
pzstm
titán
válasz
tunkiih
üzenetére
láttam én is FB-n, sírok azóta is...
legalábbis én ott ezt láttam:
Kicsit elvont kérdésem lenne: Szerintetek megoldható az Xboxban procit, videókártyát cserélni? Azért gondolkodtam ezen, mert a 4K felbontás valami gyönyörű, csak kár hogy az xbox gondolni se akar rá, szóval arra gondoltam hogy ha a procipl egy intel i7extreme lenne eggy Gforce gtx 980as videókártyával akkor az elég jó lenne. Szerintetek lehetséges valahigy kicserélni? vagy az optimalizált oprendszer, alaplap.... miadt lehetetlen?
-
tunkiih
őstag
Így estére áthoznék egy gyöngyszemet egy másik fórumról.. öveket be.

"Szerintetek megoldható az Xboxban procit, videókártyát cserélni? Azért gondolkodtam ezen, mert a 4K felbontás valami gyönyörű, csak kár hogy az xbox gondolni se akar rá."
-
Hegez1
csendes tag
Megvettem akciósan a digitális Forza 5 játékot és sokszor van a játék közben hang probléma pl. serceg vagy a motor hang kezd teljesen eltorzulni.
Más tapasztalt ilyet?
Csak a játék újraindításával oldódik meg a probléma.
Erősítőre kötve, HDMI-vel összekötve használom. Más játéknál sosem tapasztaltam ilyet. -
Hegez1
csendes tag
Először nekem sem ment, mert nem látta a nas-t a box.
Eszembe jutott, hogy nálam csak dedikált eszközöknek van engedélyezve a DLNA elérés a nas-on, ezért a DiskStation menübe a médiaszervernél a DMA kompatibilitásnál minden eszköznek engedélyeztem a láthatóságot.
Ezt követően újraindítottam a boxot és már látja a Syno nasom és a megosztott könyvtárakat. Kipróbáltam simán viszi a 1080p MKV filmeket, de nem 24Hz-en hanem 60Hz-en játsza le.
Maga a lejátszó nagyon puritán semmit nem lehet állítani rajta, ha jól láttam csak gyors tekerés és hangsáv választás van. Filmezésre hálózati Dune médialejátszót használok és a box sajnos azt nem tudja kiváltani, jelen tudásával, pedig jó lett volna egy eszközzel kevesebb. -
norbi2010
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
Azért annyira nem nehéz Legendary-n sem.

-
tunkiih
őstag
2-3 ezer forintért beszerzem énis majd egyszer a ryse-t, annyit megér.

-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
pedig jol lehúzták

-
losilee1337
aktív tag
Aki nyomja Ryset javaslom legendaryn tolja,ott nem elég az agyatlan csapkodás kell taktikázni stb rendesen.

-
Lefty
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem is nagyon tetszik, reggel megvettem és már az 5. fejezetnél járok.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
Userlook
üzenetére
What does the Destiny Trial include?
•Character creation and progression to Level 7, which carries over to the full version of the game should you decide to purchase a retail copy of Destiny
•Five Story Missions set in Old Russia
•Access to the Tower and multiple Tower vendors
•“The Devil's Lair” 3-player cooperative Strike -
ForRedGlory
félisten
Reg csalodtam ekkorat jatekban pozitivan, mint a Ryse: Son of Rome... Rohadt jo jatek es ahogy kinez... direkt lassan haladok es mindent alaposan megnezek, annyira szep.

-
Userlook
tag
Valaki tudja h mi a különbség a Destiny-nel a trial mode és a teljes játék között?
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
medvekutya
üzenetére
win 8.1
chrome
firefox
ieminden a legfrissebb

szerk: Gondolom a karakterkészletekkel van itt bíbelődés.
Ugye mindhárom böngésző más motort használ.
Aztán lehet, hogy az OS karakterkészletei is mások így a firefox win7 alatt nem ér el mindent úgy, mint win8.1 alatt.A beszúrt smilek pedig vagy IOS-ről vagy egy WP-s telóról származnak...gondolom én (aztán lehet tévedek
). -
genius91
csendes tag
A one tudja az 5ghz-es wifi szabványt?
Amúgy nem tudom milyen wifi antennát tettek bele,de ahol a laptop,tablet,telefon már eldobálja a hálózatot,ott az xbox még 71%-os sávszélességet mutat... Nagyon durva -
tunkiih
őstag
válasz
wannnabeees
üzenetére
internet explorerben.. viccelsz? elég nekem a gyári hangulatjel lista a forumba.

-
Because
őstag
válasz
wannnabeees
üzenetére
nálam a firefox se tudja, de a fogalmazással is gondom akadt, nem igazán tudom értelmezni

-
woodbear
addikt
válasz
medvekutya
üzenetére
Na ezt újra!

-
atee73
csendes tag
válasz
medvekutya
üzenetére
27.... hova lettel ? el vagy veszve

-
woodbear
addikt
Na most tiszta fejjel fél óra alatt meglett mind a 4 hard storm island bucket list
achievement unlocked 
-
gabesz839
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egy hozzászólással feljebb kellett volna válaszolnom retes fórumtagnak

.
(nem jössz bf4?)
Régi Bömösök sehol sincsenek nem is értem hogyan lehet nem bele rakni őket....

l.skywalker
IntelKiller7