Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Na kipróbáltam, indiai store-ból vpn-el sem lehet vásárolni, azt mondja use a different way to pay
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
medvekutya
üzenetére
-
L_YKing
addikt
Tesom samsung galaxy s3 minije csatlakozott az xboxomhoz... Miert hogy?

Egyszer csak elkezdte kirakni a kepeit (amit eppen nezett) a tvmre
-
ghost364
senior tag
Nekem elég furán viselkedik a live... Fifában UT nem ment, de a store működik. Viszont a Horizon 2 valami eszméletlenül zseniális.

-
SütiGTi
senior tag
GTA havas karacsony eddig tartott?? Vagy az nem folyamatos hogy havazas van??
-
woodbear
addikt
Most nézem a német híradót, bemondták a ps és a live leállást
kemény 
-
Lefty
addikt
Romb Raider meddig lesz akcioban? Csak vasarnapig vagy akar tovabb? Kivarnam az akciokat meg.
Ryse mondjuk igazan beleferne, nem mai darab mar. AAA jatek meg szerintem nem fog jonni most ev vegi akcioba ha nem volt bukta.
-
Alexios
veterán
válasz
Elderath
üzenetére
Én mondjuk kipróbáltam a free weekenden, és hát nagyon nem jött be, pont olyan mint videók alapján. Ettől függetlenül amúgy az akció jó, mert mégis egy AAA játék féláron, ahogy a Dragon Age is jó volt annyiért, de egy GTA5, Halo akciót szerintem sokan jobban értékelnének, a Sunset a kezdetektől eléggé megosztó volt.
-
JamesHun
addikt
Halo tényleg jöhetne -es akcióba
Sunseten gondolkodok, de szerintem max egy lemezest beszerzek és azt megnézem. Vagy jövőre hátha Gold ajándék lesz egy Ryse után
-
Alexios
veterán
Én azerz meg bizok egy 20-30% gta5 akcióban

-
woodbear
addikt
Szerintem gyorsan esni fog az ára a sunsetnek, rengeteg a bundle pakkos kód is ezáltal max fél év, és 5ezer körül lemezesen meg lehet majd szerezni. Addigra meg talán végzek a jelenlegi játékaimmal
úgyhogy nem kapkodunk úgy mint anno a 360-on, és most 40+játék maradt amit ki sem próbáltam 
-
anulu
félisten
-
Def26
félisten

ugy látom élvizik.

-
pzstm
titán
En ugyan nem vagyok gépközelben, de az elmult 11 oraban az Activity feedem tele van game clipekkel, achievementekkel es kiirasokkal smartglasson keresztul nezve....vagyis ezek az emberek azóta online vannak....
Remelem mihamarabb mindenki online lesz. Sunset pedig igenis nagyon jó.

-
MunezXBK
nagyúr
Az Egyesült Államok és Európa nagy részén szakadozik az Xbox Live és Playstation Network, a júzerek nem tudnak online bejelentkezni, és ha mégis, akkor gyorsan offline üzemmódba dobja őket a rendszer, így sok karácsonyra kapott vadiúj játékot nem lehet kipróbálni - ennek mondjuk van pozitív hozadéka is, ugye! -, illetve lőttek minden online játéknak. A Kotaku körképe alapján a nagyok közül egyedül a Nintendo szerverei működnek megfelelően.
Sokan a karácsonyi csúcsforgalmat okolják a leállások és szakadozások miatt, de a Lizard Squad hekkercsoport azt állítja, ők piszkáltak bele a rendszerbe, hogy bizonyítsanak a Finest nevű rivális bandának, akik pár napja azt állították, simán meg tudják őket állítani. A Lizard Squad egyébként nem olyan régen már tört pár tonna borsot a Sony orra alá, amikor december elején lelőtte a webáruházat és a Network-öt.
-
Lefty
addikt
Ez a Sunset is bukta lehetett. Nagy MS huzocim elvileg es mar felaron adjak...
-
zzola
titán
válasz
medvekutya
üzenetére
Az nekem is, de maga a játék nem. Működik a hálózat egyáltalán?
Na most bejött! Sunset 8 495,00 Ft
-
zzola
titán
válasz
medvekutya
üzenetére
Bejön a holiday oldal, te továbblépni nem lehet!
-
medvekutya
aktív tag
Sunset féláron ma 😃
-
Jovanny2
őstag
Már megy, legalábbis nálam. Gondoltam lefekvés előtt még ránézek.
Kb. 1 percig dobálta az acsikat a Wolfeinsteinért, tehát ha offline vagy, akkor is gyűlik, online pedig szinkronizál. -
atee73
csendes tag
válasz
medvekutya
üzenetére
sorry lattalak de vendegek voltak , meg ivaszat

-
atee73
csendes tag
raadasul a legtobb tamadas az MS SQL server hibait hasznalja ki
( ha nezitek a log-ot) -
atee73
csendes tag
ha vki akarja nezni online
nagyon durvan szedik az amerikaiakat
[link] -
Tesztelo.hu
senior tag
Én pont tegnap vettem 1 éves Goldot. Beírtam a kódot, meg is jelent az előfizetés. A PC-n nem láttam a fiókban, majd a konzolról is eltűnt. 45 percet vártam a chates ügyfélszolgálatra, mire elértem, újra megjelent a Gold mindenhol, de a Live nem működik most sem. Valami nagy kalamajka van pont karácsonykor.
-
redXIII
senior tag
válasz
medvekutya
üzenetére
Neked lehet. Itt sehol semmi csak a sz.r füstöl
Nem felcsút közelében laksz te is véletlenül? 
-
redXIII
senior tag
válasz
medvekutya
üzenetére
UK-ben be se lehet jelentezni.
-
medvekutya
aktív tag
TF megy

-
-
redXIII
senior tag
válasz
adrian94
üzenetére
Most játszok a digitális FH2-vel. Az elöbb meg a unityt nyomtam. Offline. Mind a kettö digitális. Az elöbb nekem is visszajött valamennyire a live,de bejelentkezni nem tudtam, igy meg játszani se tudtam mert érzékeli hogy van live. Tedd offline a network settingsben.
-
redXIII
senior tag
Azok a játékok nem mennek se lemezen se digitálisan ami állandó netkapcsolatot igényel. Destiny, BF4, Titanfall. A networks settingsél offlinera kell állitani a gépet és menni fog minden,nem akar majd bejelentkezni a livera.
-
adrian94
őstag
Offline vagyok és próbálok csatlakozni a Live-hoz hátha.. és közben kiírja a gép, hogy XY is online...

-
woodbear
addikt
Most multiztam FH2- vel. Minden ok a gép is bejelentkezett meg minden
-
törölt tag
[link] ez de durva már... kell egy ilyen

(#30315) adrian94 : én inkább be se kapcsolom , nem akarok ideges lenni

-
zzola
titán
DDOS élőben! Mik vannak, besz@rsz!
-
adrian94
őstag
Nagy szégyen az is, hogy a live-on vásárolt játékok vagy kódos játékok nem mennek net nélkül... max 1-2 .... 360-nál hol volt ilyen ???
(#30317) Because
PL Forza 5 is megy...
de miért nem mindegyik ? a többiért nem adtam pénzt ? szánalmas az egész úgy ahogy van...
-
-
törölt tag
gyerekek ha belegondoltok azért ez nem semmi... kicsit erős ami most megy.. itt van egy konzol a tv-m alatt és semmire nem tudom használni... azért ez erős így karácsony este

de most mindenhol megállt a live? az összes országba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LEGO klub
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Linux kezdőknek
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kemény

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

( ha nezitek a log-ot)

l.skywalker
IntelKiller7