Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Ha most veszek egy X1-et, van valami hátrányom ahhoz képest, hogy még nem jelent meg itthon hivatalosan? Értem ezalatt, minden funkció elérhető, ami megjelenés után elérhető lenne?
-
ForRedGlory
félisten
Skacok, van egy 576-ból előrendelt Xbox One akciós pakkom, amihez még 4 játék volt, viszont úgy alakult, hogy nem tudom megvenni. Ha kell valakinek (nyilván plusz költség nélkül), akkor nagyon gyorsan jelezze privátban, mert holnap hoznák, én meg rohadtul elfelejtettem.
Erről van szó:
Xbox One gépcsomag (FIFA 15, Forza 5 + Destiny, CoD Ghosts) (Xbox One) - 129.990 Ft.- -
ForRedGlory
félisten
Na jol van gyerekek, megis megtartottam az X1-et... PS4 mellett jol meglesznek. Emeleten PS4, foldszinten X1... Csak meg ne lassak egymast, mert lehet magyarazkodni
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Ok...leszedtem a Forza 5-ot... Mar ertem mi a kulonbseg a PC bohockodas es a konzolos autojatek kozott. Letettem a hajam a rezgo karokon
-
ForRedGlory
félisten
Nem arrol volt szo, hogy MADDEN NFL 15 is benne van az EA Access programban? Nekem csak megvenni engedi, de mindenhol azt latom neten, hogy a csomag resze.
-
ForRedGlory
félisten
válasz bulikavagyok #16589 üzenetére
Bocs Madden 25-ot akartam irni, de nincs benne...[link]
-
ForRedGlory
félisten
válasz bulikavagyok #16597 üzenetére
Mondom hogy nincs benne... Battlefield 4, NFS, Peggle2, ennyi. Neked ott van vagy csak azt irod, hogy szerinted hol kellene lennie?
-
ForRedGlory
félisten
válasz bulikavagyok #16610 üzenetére
Ne szopass, neked meg ott FIFA 14 is van? remelem ez csak bug... Elofizettem ra 1 evre, jo lenne ha nem csak par jatek lenne ott....
-
ForRedGlory
félisten
válasz bulikavagyok #16616 üzenetére
Nem oldotta meg. Majd elcsacsogok a helpel
-
ForRedGlory
félisten
válasz bulikavagyok #16616 üzenetére
Ehh, vegul jo lett. Magatol megjelent a FIFA es a MADDEN is. Az volt meg az erdekes, hogy a sima jatekok kozott sem voltak fent. Valami bug volt, lenyeg hogy mar jo.
-
ForRedGlory
félisten
Oooooo...X1-en nem lehet screenshotot ertelmesen csinalni es kimenteni/megosztani?
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #16942 üzenetére
Erre senki?
-
ForRedGlory
félisten
Na az ismerkedes utan johet a baratszerzes
Gamertag: ForRedGlory
Majd az 1-es hszbol felveszem az embereket, ha gep ele ulok. Aki akar, felvehet, de csak ph!-s legyen, mert nincs kedvem vadidegeneket nezegetni.
Crazyman33: akkor az a funkcio bugos, mert megosztani sem lehet vele. A share menupont alatt irja, hogy kene keyword, de egyreszt nem lehet semmit sem kivalasztani/beirni, masreszt az ha a descriptiont kitoltom keves, igy szart sem er. Harmadreszt, inkabb nem irom le, hogy PS4-en egy gombnyomas az egesz.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz pelenka35 #17561 üzenetére
Attól még agyatlan lövöldözésnek számít, hogy néha el is kell bújni fedezékbe vagy esetleg taktikázni kell... Egy játék attól agyatlan lövöldözés, hogy SEMMI mást nem lehet benne csinálni csak menj el ide vagy oda és nyírd ki ezt meg azt.
Tudod mi nem agyatlan lövölde? Far Cry, Bioshock és társai...
-
ForRedGlory
félisten
Van valami gyakorlati előnye annak, hogy a set top boxot rákössem az X1-re és azon nézzem a Tv-t? Értem ezalatt, ha nincs olyan előnye, ami értelmes, akkor le sem hajolok a HDMI kábelért.
-
ForRedGlory
félisten
Lenne egy kérdésem. Mi számít hangosnak? Még nem volt Xboxom, de a PS4-nél tuti hangosabb. Az már sanszos, hogy HDD hibás, ha emintegy 2 méterről simán hallom? Ciripel a HDD, de fogalmam sincs, hogy beteges szinten vagy egészséges szinten.
-
ForRedGlory
félisten
Free Destiny strategy guide (digital) ~300 oldal. Jó bogarászást. PS4 topicból túrtam
-
ForRedGlory
félisten
Lehet en vagyok az egyetlen, akinek nem tetszik a Horizon 2? Egyszeruen szanalom ez a 30 fps, ami allitom, hogy egy tomegjelenetnel meg kevesebb. Szar iranyitani az autokat, nem lehet precizen kanyarodni, es meg csak sokkal szebbnek sem mondanam, mint a Forza Motorsport 5-ot. Csalodas... 30 fps-el nincs letjogosultsaga nextgennek hivni egy autoversenyt. Jah, a DriveClub is 30-al docog. Kosz...
-
ForRedGlory
félisten
válasz XFishboneHUN #18590 üzenetére
Invalid group url. Wtf?
-
ForRedGlory
félisten
válasz FefeeX #18818 üzenetére
"Szép, nekem nem tűnt fel hogy "nincs meg az FPS", de eddig is szőrszálhasogatásnak tűnt, amellett, hogy a BD filmek 24 képkocka/másodperccel tökéletes képet adnak."
Jaj, ezt hagyjuk. A film 24 kocka/másodperc rohadtul mást jelent, mint játékban a 24 vagy 30 kocka/másodperc.
-
ForRedGlory
félisten
Ja, valoszinuleg nem 1080p/60 fps-en (vagy folotte) szocializalodott, ha nem latja a kulonbseget. Egy PS3/XBOX360 utan a 30 is kivalo Aztan lehet tenyleg nem latjak, van ez igy. Persze alapvetoen az ember erzi a kulonbseget jatek kozben. Minden sokkal folyamatosabb, toredek az input lag, stb. Foleg egy autos jateknal...Allitom 100-bol 100 alkalommal tuti megmondanam melyik hany fps. Meg kell nezni a tajat jatek kozben. Plusz egy kis okossag: [link]
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Nagyon jo lett ez a FIFA 15, de visszajatszasoknal sokszor elegge szaggat. Remelem oevosoljak egy patchel, mert mocskosul ront az osszkepen.
-
ForRedGlory
félisten
válasz Zjunior #19424 üzenetére
Jaj hagyjuk mar koran reggel a hulyeseget. Goloromnel sokszor igenis szaggat. Ha nem latod, halvany lila fogalmad sincs mi az, amikor egy jatek nem folyamatos.
Mellesleg egybol gondoltam hogy valaki beirja hogy nem szaggat, csak sajnos ez a tenyeken rohadtul nem valtoztat.
-
ForRedGlory
félisten
válasz Zjunior #19429 üzenetére
Javaslom hogy olvass vissza. Mar irta mas is. Az arcommal semmi baj, a bajom azzal van, ha valaki nem latja a fatol az erdot. Ha gep ele kerulok, majd keresek neked linket ha neked nem megy a gugli.
Az input lagnak semmi koze ahhoz, hogy szaggat visszajatszasok kozben. Egyeb okossagot meg szeretnel meg osztani? Meseld mar el hogy az input lagnak milyen hatasa van egy elore felvett, felhasznalo altal csak nezheto videoban... Ez tenyleg erdekel.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Zjunior #19439 üzenetére
Kis túlzással szabad szemmel meg tudom számolni a frame kockákat. Azt ne mond, hogy ez neked folyamatos és nem szaggat
más: egyébként tényleg rohadt idegesítő ez a folyamatos HDD téma. Mindenki el tudja magának dönteni, hogy hangos vagy sem és mindenki ezek alapján feltételezem el tudja azt is dönteni, hogy zavarja-e vagy sem, és nem utolsó sorban az első két megállapítás után mindenki el tudja saját maga dönteni, hogy elküldje-e szervizbe vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Igen, offline. Online meg nem is jatszottam, mert en csak hobbiszinten tolom Digitalis, magyar.
Csak az idegesit, ha mas nem latja az egyertelmut. Annak orulok, hogy nem csak en latom darabosnak, igy megnyugodtam, hogy nem nekem kell szemeszhez menni
Reszemrol lezarva a "vita". Elfogadom ha valaki nem latja, de akkor ne hazudtoljon meg. (Nem neked szol termeszetesen). Komolyan mondom, annyira ragaszkodnak az emberek hogy tokeletes a konzoljukon a fifa es vedik a konzolt, mintha szent tehen lenne. Sosem fogom megerteni ezt az elvakultsagot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest