Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tunkiih
őstag
válasz
godzsy2
üzenetére
engem nagyon megfogott mint jövőbeli fps, az aw-t még aznap eladtam. a ghost pedig szimplán elég volt egy kampányra.
Remélem a következő cod jelen vagy esetleg multbeli témába fog játszódni.. agyfaszt is kapnék, ha megint egy exo csapkodós buherát dobnának ki, de imádtam az mw2-t 360on.
-
Zjunior
veterán
Cod Új Sniper módja most jött ki, megyek meglesni

-
gianni85
veterán
köszönöm a megnyugtatást

-
gianni85
veterán
Titanfall-nak pörög még a multija? Most adtam fel hirdetést, hogy keresek pár játékot, de ez tulajdonképpen teljesen multi orientált, és nem szeretnék befürödni vele...
-
tDr1v3r
veterán
Van egy szoras, az biztos... Kaposvaron szomszed vett egyet, total nema kussban van. Megy a gep, ott ulok mellette es egyszeruen nem hallom!
Remelem megcsinaljak az enyemet is ilyenre.
Gianni: DC-nel tartva, beszaras hogy nez ki az idojarasos patch ota... letettem az allamat konkretan. Gyenge konzolok mi, PC-sek???
-
fityere
senior tag
feltöltö kartyaval lehet fizetni az EA ACCESS-t ?
-
gianni85
veterán
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Én 2db PS4-gyel már ráfáztam, most adtam neki egy utolsó esélyt, és direkt egy fehér driveclub bundle-t vettem, mondván az biztos újabb gyártás. Asszony nagyon nem örült a látványnak, ami otthon fogadta (2 gép a tv alatt
) és mikor meghallotta a PS4-et 1óra Driveclub után, azt mondta... "ilyet se gondoltam, hogy mondok, de a fehér xbox az tetszik, az maradhat. De ezt a hangos szart kár volt megvenni mellé" 

(#30980) Madwe
Neked esküszöm, valami csudajó géped lehet. Ha majd esetleg eladnád, akkor szólj. Megnézném mit tud, de most pár hónapig biztos vele együtt repülnék a lakásból, ha beállítanék vele. -
Xirtam
veterán
válasz
Californiasu
üzenetére
Nem kell ilyen baromsággal foglalkozni. Még PS4-nél megérteném , mert az meleg, sőt. De a XONE enyhénszólva túlméretezett hűtést kapott.
-
gianni85
veterán
válasz
Californiasu
üzenetére
visszahül? Kb 110W-ot eszik, nem kell már parázni, úgy mint az első szériás X360-oknál.
Fun fact: ünnepek alatt volt az X1 mellett egy vadiúj PS4 is nálam. PS4 ventije standby-ban letöltés közben jobban zúgott, mint az X1 3óra játék után

-
tunkiih
őstag
válasz
Californiasu
üzenetére
Itt nincs erre szükség, ez még a 360as overcool időszak berögződése... jasper alaplaptól felfele ott se kellett már..

-
Californiasu
csendes tag
Ti játék után egyből kinyomjátok a boxot? Nem tudom van-e értelme de kikapcsolás előtt én szoktam hagyni üresjáratban menni, míg visszahül kicsit.
-
gianni85
veterán
válasz
L_YKing
üzenetére
nekem tegnapelőtt a GTA 5-öt telepítette. Szólt előre, hogy van egy pár gigás update, aztán fél órán át pöcsölt, míg felment nagy nehezen 3%-ra, utána meg egyik pillanatról a másikra kész volt

Korábban is furcsa volt 1-2 telepítésem még tavasszal. Valami nem 100 a státusz visszajelzéssel -
XFishboneHUN
senior tag
-
hitchins
őstag
Srácok, one-on lehet csalni BF4-ben?
Tegnap játszottunk ismerősökkel, és elég érdekes volt amit láttam.Volt egy srác és akárhányszor összefutottam vele a pályán olyan volt mintha nem fogna rajta golyó. Nem csak nekem tűnt fel.
A legdurvább az volt, hogy egyszer kettönk előtt szaladt így ketten kezdtük el lőni kb 10 méterről. Egyikünk hátba, másik oldalról.
Bele az egész tárat.
Ennek ellenére simán megfordult és 1-2 lövésből leszedett mindkettőnket.Játszom már egy ideje, de ez baromi furcsa volt, folyamatosan ilyen 40/3 37/3 stb arányokat nyomott.....
-
L_YKing
addikt
Lemezes jatekok mindig ilyen cseszettlassan telepulnek?

-
Lefty
addikt
Chaos Squad mondjuk 2 körül? Eddig Pzs, Bulika, Gyurisub van a házban.
-
Hegez1
csendes tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy a Boxhohoz a csomagban kaptam egy Dance central spotlight programot és felhasználtam a digitális kódját, de a játék induláskor csak a Trial verziót engedi és azt mondja vegyem meg a teljes játékot. Ilyenkor mit tehetek, töröljem le és töltsem le újra vagy azt már nem fogja engedni, mert a kódot csak egyszer lehet felhasználni?
Előre is köszönöm! -
Dani82
senior tag
Nem.tudom.mennyire publikus.ilyet kerdezni bagy ez mennyire legalis, nem ertek az adozashoz.
Ha veszek egy xboxot megkerhetem e az eladot hogy keszitsen nekem afas szamlat de azon laptop szerepeljen?
-
Mankó
veterán
Tudja valaki esetleg, hogy a boxhoz kapott AC Black Flagban van e magyar nyelv?
-
Lefty
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Holnap késő délutánig ráérek.
-
Elderath
addikt
Jól látom, hogy gold nélkül se megvágni, se elmenteni se feltölteni nem tudok videót? Néztem amiket automatán rögzít azokat se engedi valamiért lementeni, mert hibát ír és az upload studioval szerkeszteni se enged, mert befejezésnél goldot kér.. Az elmentetlen ("unsaved") klippek mennyi idő után törlődnek amúgy?
-
Xirtam
veterán
Jók benne a póénok, és a játék is eléggé FUN tud lenni. Ettől függetlenül réteg játék. Ahogy itt a fórumon is sír a társaság egy része, hogy SZ@R! De még is van neki célközönsége. Milyen sz@r lenne ha egyforma ízlése lenne mindenkinek. Akkor napi szinten kzüdhetnék a csajomért.

-
Xirtam
veterán
Jelenleg nincs erre opció, de ki tudja mit hoz a jövő. Janurárban sokminden kiderül. Már csak azért is mert a Win10 miatt megváltozik az egész gép operácios rendszere is valamilyen szinten. Ezen kívül pedig tavaly is több mint 100+ új funkciót kapott a gép. De igazából én nem szoktam belefutni ebbe a lehetőségbe, vagy opcióba. Az elején talán 2x, utána megtanultam, hogy NOOOOOOOOOO

-
vroland44
csendes tag
válasz
Because
üzenetére
En is ugyanigy gondoltam, soha eletbe nem jatszottam legoval nem is terveztem, de mivel gyuruk ura fan vagyok elegge, adtam egy eselyt hobbitnak, es arra irtam h pozitiv csalodas. Nem ertem minek ez a reakcio, foleg ha nem jatszottal vele, hogyan lehet velemenyed rola... Lassan ott tart ez a forum nem mernek mar az emberek irni velemenyt 1-1 jatekrol mert eggyesek leszoljak h nincs izlesuk es mekkora szar jatek...
-
Lefty
addikt
Ez a Sunset kegyetlenül szórakoztató és élvezetes azt kell mondjam.
Haters gonna hate

-
zzola
titán
game uk-n fantasztikus akciók vannak most! Új Halo MCC 30 font stb...csomó használt játék 15-22 font és az újak is le vannak árazva!

-
norbi2010
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
De kell, de gyorsan lelehet tudni őket, ha éppen talál játékosokat és nem szakad meg a kapcsolat...
Def: köszi, bár nem tudom szarkazmusként írtad-e.

-
norbi2010
őstag
Far Cry 4-ben meglett 1000/1000 (5 nap alatt
) meglepően jó játék, alig tudtam letenni, kicsit bugos, de szerintem mindenképp megéri kipróbálni. 
-
vroland44
csendes tag
Lego hobbit nagyon pozitiv csalodas
nagyon nem vonzottak a lego jatekok sohasem, ertelmetlennek tartottam viszont hobbitnak adtam egy eselyt, es elkepesztoen jo es elvezetes jatek
ajanlom mindenkep -
Lefty
addikt
válasz
energy4ever
üzenetére
4K-nak jelenleg és még évekig sem lesz értelme, csak parasztvakítás. Film, TV adás sincs rá, játék meg jó ha FHD. Az acsik külön vannak, más rendszer, x360 játékai sem mennek itt.
-
Because
őstag
válasz
energy4ever
üzenetére
néha FullHD sincs nem hogy 4K

-
energy4ever
addikt
Xbox One beszerzesen gondolkozok. Lenne par kerdesem felole.
3D-ben mennek a jatekai, egyaltalan van amelyik jatszhato 3D-ben?
Mekkora felbontast tamogat? (ezt azert kerdezem, mert most fogok tv-t venni, mielott one-t veszek, es ha megy, vagy kesobb menni fognak a jatekai 4K-ban, akkor 4K-s tv lesz hozza, ha nem, akkor maradok az Fhd-nal.)
Amit vegigjatszottam 360-on jatek, de letezik One-ra is, annak az achivementjei kulon vannak valasztva? Tehat erdemes vegigjatszani, megegyszer, hogy meglegyenek a One-os achik is? (mar ha letezik ilyen) -
Def26
félisten
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
SOS ár, az milyen környezetben van már? Én innen élből semmit se vennék.

-
Def26
félisten
Megvan a max the curse of brotherhood 1000/1000g.
Nagyon nagyon jó. Kár, hogy nem lehet eladni valahogy, mert többet elő nem veszem. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Az utolsó simán reális ár érte kb. A másik kettő no comment.
(kinectes feltűnően olcsó) -
adrian94
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ahol ilyen kis felbontású képet és/vagy 1 képet raknak fel az szerintem kamu
persze annak megéri aki áttudja venni személyesen 
-
ImpersonatoR
addikt
Tegnap valaki linkelt egy olx hirdetést. Eddig nem nagyon néztem soha.
Igazi gyöngyszemek vannak rajta.Ez pl tuti best buy ever [link]
-Ne feledjük ez as SOS ár 
Vagy 82.000 ert kinect 5 játék 2 kontrollerel [link] valós

Ot viszont lehet felhívom,hogy kamu-e Ács nincs messze nekem meg kéne egy kinect ha azt megtartom 80.000 ért csak elviszik a maradékot. [link]
-
Lefty
addikt
Na Bulika és PZS, holnap Chaos Squad? Bár kicsit csökött még a karakterem.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

engem nagyon megfogott mint jövőbeli fps, az aw-t még aznap eladtam. a ghost pedig szimplán elég volt egy kampányra.

Ma este 6ig 2XP van rajta még.

nem is ertettem az egeszet 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
l.skywalker
IntelKiller7