Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
wannnabeees
üzenetére
ohh, ty. akkor várok
nem tépem a kerítést, meg PS3-on is van még csomó végig nem játszott játékom... -
anulu
félisten
gyors kérdés: nagyon szimpatikus 10-eért a Titanfall Deluxe. arról lehet tudni valamit, hogy ez most akciós ár, és ne akarjam a köv fizetést (jövő hó eleje...) megvárni, vagy ennyibe fog innentől kerülni?
-
anulu
félisten
köszi a tisztázást!
BÚÉK mindenkinek!

-
anulu
félisten
gyors kérdés: ha games with gold-ban veszek egy játékot, akkor azzal csak akkor tudok játszani, amikor a gold előfizetésem aktív?
-
anulu
félisten
az hogy van, hogy a visszaszámlálásban nincs benne a tomb raider, de amikor rányomtam, akkor meglepődve láttam, h 4e pénz. ennyit bőven megér. van valahol egy teljes lista, hogy éppen mi akciós?
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
na, black flag + unity-s csomag lett.
szép lassan, nyugisan töltődnek le a játékok.valaki (akár pü-ben is! (úgy tuti meglátom)) meg tudná mondani, hogy az NFL Gamepass appot milyen néven találom? ami kombináció eszembe jutott, azt kipróbáltam, de semmi NFL-el kapcsolatosat nem ad be...
valamint boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
anulu
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
nekem pont olyan kéne, h boxon váltok csatornákat, és mondjuk fel is tudnék venni. köszi a válaszokat

-
anulu
félisten
gyors kérdés, nem tudom, hogy már meg lett-e tárgyalva. kicsit hosszú a topic... T-Home IPTV-nél az XO használható a set-top box helyett? úgy tudom, hogy tud valami hasonlót, de konkrétan T-nél működik ez? erősen filozofálok karácsonyi ajándékként egy XO-n

-
anulu
félisten
hivatalos info zavvitól arra a kérdésre, h X1-et szállítanak-e Mo-ra:
"I'm afraid the Xbox One is unable to be shipped to Hungary."
szóval, így számoljon, aki launch környékén akar gépet (és nem itthon a minimál készletekből). pzstm: akkor marad Bécs... 
-
anulu
félisten
na, topic elmentve

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Rendszergazda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS routerek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Revolve 810 G1 - i5-G3 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem tépem a kerítést, meg PS3-on is van még csomó végig nem játszott játékom...
morogtam is egy sort...

l.skywalker
IntelKiller7