Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
n000rbi
senior tag
Kinect vagy IR-kábel nélkül nem tud olyat a ONE, hogy bekapcsolásnál kapcsolja a tv-t is?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
medvekutya
üzenetére
Akkor a supportos balfasz volt -már bocsánat-, én az ilyennek elbeszélgetnék a főnökével. Idézet az "Xbox Live magatartási kódexből" (code of conduct):
H. Csalás és kereskedés
- A fiókok és a becenevek nem ruházhatók át másra. Ne vásároljon fiókot vagy becenevet harmadik féltől.
- Nem értékesítheti és nem adhatja tovább a Live szolgáltatás bármilyen részét, sem a Live szolgáltatáshoz való hozzáférést.Ha még mindig nem világos: sem az átruházása, sem az eladása nem megemgedett a profilnak.
Hogy átvigyem az okokat egy életszerű példába: veszel egy gépet, amihez a tulaj elkért még +30k-t, hogy a profiljával adja el, amin van 20 játék, 10 hó Gold meg EA Access. Hazaviszed, összerakod a cuccot, megváltoztatod a jelszót, az első pár napban örülsz, majd pislogsz, hogy nem enged bejelentkezni, nem indul el semmi sem: az eredeti tulaj fogta magát és betelefonált a supportnak, hogy ellopták az accountját és visszakerült hozzá, módosította a jelszót, etc. Van jogod reklamálni? Nincs.
-
sch_a
addikt
válasz
medvekutya
üzenetére
Mert tegnap bevonattam a szemüvegem is arannyal és az "új" helyett a "válaszra" nyomtam.
(#28293) godzsy2
Majd egy képet kérnék róla!
-
godzsy2
senior tag
Én az enyémet sz*rral akarom. Az annyira egyedi lenne. Senkinek nem jut eszébe sz*rral bevonni a konzolját. Még várok a 12 raklapnyi légfrissítőre, nem hozza a futár, nagy a forgalom az ünnepek miatt. Addig nem merek belevágni, túl büdös lesz a szobába. És a PS4 fanok is örülhetnek neki, mert így aztán elmondhatják tényleg milyen sz*r az Xbox One.
(csak viccelek.) -
sch_a
addikt
válasz
medvekutya
üzenetére
Én már bevonattam a one-t arannyal, már csak a kontrollert kéne. De úgy, hogy az analóg karok is be legyenek, nem baj , ha nem mozognak. Plusz a TV is tervben van, csak meg kell várnom a jövő hetet, hogy legyen elég kp-m rá, 65 coll-t kell bearanyozni. Még az A, B, X,Y-t akarom gyémántra cserélni és minden fasza.
-
Xirtam
veterán
Ez megint csak tévedés. MS jelenlegi hozzáállása alapján inkább fix fps-re lövik be a játékot és beáldozzák a felbontást.
TR 1080p@60 fps-re lett belőve PS4-en, de nagyon kevés az a hely ahol képes fixen tartani ezt az fps számot. Sokszor 24 körüli értékre esik
TR 1080p@30 fps , átvezetőknél meg 900p@30 fps
Én inkább a fix és kevésbé ingadozó fps-re szavazok, hamarabb észreveszem ha dropol az fps.
De 100 fős csapat járja most a nagyobb kiadókat, hogy együtt megpróbáljanak megoldást találni arra a problémára, hogy ne legyen 1080p vs 900/720p háború.
De igazából, teljesen felesleges ezzel foglalkozni. Hiába vannak játékok amik szebbek vagy jobban futnak PS4-en, az élmény számít.
Másik példa erre a DA Inquisition, ott is 1080p PS4-en és nem tudja fixen tartani a 30 fps-t, XONE-on 900p és kevésbé droppol.
-
-
CseleNiko
csendes tag
Lehet hogy most ez polgárpukkasztó lesz és nem is veszitek figyelembe de tudna valaki abban segíteni hogy " Gold " verziójú Xbox One létezik-e ? Gondolok, olyanra mint iPhone-ból a gold verzió, internetet böngészve találtam párat ( http://www.gamespot.com/articles/golden-xbox-one-selling-for-10-000/1100-6416750/ ) esetleg ha valaki tudná hol lehet beszerezni, illetve beszerezné nekem kis juttatás fejébe, kérlek ne habozzon elérhető vagyok telefonon mindig ( 30/8603207 ) az árakkal tisztában vagyok s emiatt ne aggódjon senki sem.

# Szerk.: Megtaláltam : http://www.technet.hu/game/20131217/22_millio_forintos_luxus_xbox_one/ , amint sikerül megszereznem bemutatom.
-
vg
veterán
válasz
Mister_X
üzenetére
A TR az egyike azon játékoknak amik sokkal, sokkal jobban futottak ps4-en. Én kitoltam ps4-en platinumra szóval elég sok órát beletettem és pár napja megvettem ONE-ra (igaz még nem toltam sokat), de érezhetően lassabb mint a ps4-es volt. Ha ugyanaz az engine, akkor lesz félni valód.
-
pzstm
titán
ajjj már...most nézem, hogy új Tomb Raider jön 360-ra is

Remélem MS beletol annyi zsetont, hogy szétszedje teljesen a két platform fejlesztését mint a Horizon2-nél, különben eléggé erősen vissza lesz fogva a cucc

-
A 8. utas
tag
tudja vki hogy a fiókomnál miért írja (support.xbox.com oldalon) az Xbox Live állapotra, hogy: Vásárlás és tartalomhasználat Korlátozott
Ez mi? minden más zölden kipipálva...
Ez lehet az oka annak hogy a 3hónapos prepaid kódomat nem tudom beváltani? konzolhoz kaptam de hiába írom be, azt írja hogy vmi nem múködik probáljam ujra.de hiába próbálom. Beszéltem ma az xbox supportal vmi csajszival, megnéztem az accountomat meg minden szart és azt mondta hogy a kód aktív, más lehet a baj,próbáljam meg azt, hogy megváltoztatom a telefonszámot és az email címet és akkor frissül az egész és akkór jó lesz.ok.megtettem,semmi változás,továbbra sem tudom beváltani a kódot.
Egy kérdés: előtte volt xbox360.arról le kellett volna törölnöm ezt a profilt?bezavarhatja az?
-
Mister_X
nagyúr
-
sassza007
csendes tag
válasz
medvekutya
üzenetére
360 on is nyomtam, most 1-en de még soha nem fordult elő ilyen, majdnem szívrohamot kaptam

-
fityere
senior tag
Valaki Dragon age Multi ? Lvl egytől ?
-
steeel35
tag
Valóban a rockstarnal lehet a hiba, ps topicban is panaszkodnak.
-
fityere
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ugyan ez a prolema nekem is
offline működik -
sassza007
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
ugyan ez van nálam is!!!!!!! most akkor kicsit megnyugodtam, már elnézést
akkor valószínüleg központi hiba, -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
steeel35
üzenetére
El sem indul a játék, legalábbis nálam vagy az első töltőképernyőnél (a bikinis lánnyal) vagy még a Rockstar logó előtt kifagy, a hang beakad és pár másodperc múlva visszadob a Home-ra. Tegnap még én is toltam.
Szerk.: valami Live-related hiba lehet, mert miután kihúztam a LAN kábelt a boxból, megjavult.

-
sassza007
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
nem tudom. mérgembe leszedtem, most telepítem újból..
-
A.tessz
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nálam ez most működött is! Szerencsére, mert lehet megkapta volna a tv, ami jár neki. (szegény abszolút ártatlan
) -
sassza007
csendes tag
nem tölti be a GTA V öt.. kifagy állandóan.. húú de felbasz...
-
A.tessz
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
A 3 már nem dobott az elejére, voltak pályán belüli checkpointok az tuti. Nagy megkönnyebülés volt , amikor oda jutottam. Ezt a mostani újrajátszás után mondom!
-
A.tessz
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
A checkpoint rendszer azért nem lett átalakítva , mert a régiben is ilyen volt. Szerintem.
A halo 3 és a 4 , már rendesen mentett. Hozzáteszem volt olyan rész amit kb 4x kezdtem előlről. (ilyenkor beakartam ba....ni a kontrollert a tv be, de mélyen belűl éreztem, hogy az se vezetne sok jóra!
Pontosan tudom mit érzel, de kicsit pihentesd aztán, majd mehet újra! 
-
bLaCkDoGoNe
veterán
[oriic, te most ne figyelj ide
]Ehejj, de felidegesített már megint ez a k. Halo, nem igaz hogy nem bírnak egy rendes checkpoint rendszert programozni ebbe a rohadt játékba évek óta, kábé egy fejezetnyi játékot játszhatnék újra, ha lenne kedvem hozzá, mert megint elfelejtette hogy hol tartottam. A matchmaking még mindig egy rakás szar, nem hiszem el hogy percek alatt nem lehet találni játékosokat (legalább egyet vagy kettőt, hogy lássam van valami progress), két-három percnél többet meg én nem fogok ülni a konzol előtt, és bámulni a keresgélést. Asszem megint megy vissza a polcra egy hónapig. Megrohadhatnak.

-
fityere
senior tag
Megsérült a Gta mentesem es lefagy a jatek inditaskor.Hogyan lehetne egy regebbi mentest visszaallitani?
-
Geradossz
aktív tag
15 ezer egy évre? Mindenhol ennyi? Milyen játékokat szoktak adni? A kontroller am meddig bírja? videót játékból tudok rögzíteni?
-
tibibi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére

1 éves gold tagságot hol érdemes venni? -
Alt4Ir
tag
Wattot nem találtam rajta sajnos, hacsak nem a Consumo de energia : 234w/h az lenne
-
Alt4Ir
tag
Nincs valakinek fogyasztásméröje otthon? Kiváncsi lennék mennyit fogyaszt játék közben a masina..
-
Geradossz
aktív tag
és aliveról valami bővebb tájékoztatás leírás, hogy hogy megy ez mennyi stb?
-
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Basszus !
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
losilee1337
üzenetére
Fejből írom: nem alul található, my home néven?
-
losilee1337
aktív tag
Üdv aki hoemolt már tudna segiteni a leirásban szereplő 4.pontnál elakadtam mert nem találok olyat a settingben.

-
tibibi
őstag
hogy tudom a konzolra dugott oplay-t nézni
kicsit hülye kérdés 
-
steeel35
tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
A "... és mennyi?"-re nem válaszoltál!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
Geradossz
üzenetére
1. Ez a live előfizetés mi? Mihez kell és mennyi? Ezzel tudok multizni?
LIVE előfizetés a multihoz kell, így van, plusz az egyéb más szolgáltatásokhoz, mint pl games with gold stb..2. Gondolom wifin kapcsolódik a nethez vagy lehet kábelesen is?
Wifin és kábelen is megy!3. A játékok többségében van splitscreen coop? Pl far cry ilyesmi, hogy haverral egy gépről együt tudjunk játszani?
Passz! FIFA-ban biztos van!
4. Lehet hozzá egeret és billt szerválni, vagy kontrollerrel kell fps-t is játszani?
Jó kérdés, de tök felesleges, legalábbis nekem az! FPS-t is úgy játszom szinte kontrollerrel, mint bill+egérrel!5. Kinectnek hány méter hely kell kb?
Én egy 3 x 3 méteres helyet mondok, az úgy talán biztonságos, hogy ne verd pofán a másikat!
6. Könnyen lehet mozgatni a konzolt, mármint egyik szobából a másikba, csak kihúzom amásik szobáb ameg bedugom stb, nem kell állítgatni?
Kábel kihúz----> Elvisz (Preszli)
7. Bármilyen tv.-re rá lehet dugni?
Amin van HDMI kimenet, csak arra!8. Pendrivon tudok rajta filmet nézn amit netről szedek le hd-t?
IgenNagyon szívesen! Remélem megválaszoltam mindent!

-
Geradossz
aktív tag
Tervezek beszerezni egy One-t. Több kérdésem lenne, kérem, hogy valaki mindre válaszoljon sorba. Köszi előre is!
1. Ez a live előfizetés mi? Mihez kell és mennyi? Ezzel tudok multizni?
2. Gondolom wifin kapcsolódik a nethez vagy lehet kábelesen is?
3. A játékok többségében van splitscreen coop? Pl far cry ilyesmi, hogy haverral egy gépről együt tudjunk játszani?
4. Lehet hozzá egeret és billt szerválni, vagy kontrollerrel kell fps-t is játszani?
5. kinnectnek hány méte rhely kell kb?
6. Könnyen lehet mozgatni a konzolt, mármint egyik szobából a másikba, csak kihúzom amásik szobáb ameg bedugom stb, nem kell állítgatni?
7. Bármilyen tv.-re rá lehet dugni?
8. Pendrivon tudok rajta filmet nézn amit netről szedek le hd-t?Köszi előre is!
-
tunkiih
őstag
válasz
medvekutya
üzenetére
ezekkel most nem élek.. EA access a 2/3 része..

-
Gabor1985
tag
Nem tudja valaki mikyen akciok vannak a storeba a héten ???
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(csak viccelek.)

l.skywalker
IntelKiller7