Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferensz
senior tag
Nem csak multiban, offlineban is a drivatarok hasonlóan viselkednek, ha az ember verekszi magát szó szerint a 6-7. helyig, onnantól kezdve jöhet a tényleges versenyzés, mert onnantól már nem billiárdgolyónak néz a többi versenyző. Azért rossz egyébként, mert így a saját drivatarod is valszeg verekedőgép lesz, mert az első pár autón úgy tudsz csak túljutni, hogy összevernek.
-
Mooka-Miki
senior tag
mlinus és sch_a: Köszönöm a válaszokat!
Azért kérdeztem mert voltam olyan lobbiban, ahol mindenki kormányos volt és ott is ugyanez volt. Szóval nem (csak) a kontrolleresek sara ez. -
sch_a
addikt
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
Nekem még nem sikerült normális versenyt játszanom multiban. Kivéve a no-collision versenyeket. De az meg nem az igazi. Kedvencem mikor valami hülye bejön a Ferrarik meg Lambok közé egy Ford F-150-el a long beach-i pályára és azzal szórakozik, hogy hátulról indulva minden kanyarban legyalulja az elötte lévőket.
-
mlinus
őstag
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
online?

publikon az. Legyen mentségükre a többségnek hogy kontrollerrel azért valóban nehezebb adagolni a dolgokat, illetve a lag is közrejátszik. -
Mooka-Miki
senior tag
Marha jó a Forza 5 kormánnyal, csak iszonyat béna vagyok benne, de akkor is élvezem.

Kérdés azokhoz akik még szoktak Forza 5-özni itt: Mindenhol sztenderd ez a lökdösődés, egymás kipördítése? Marha nagy bunkóságnak tartom meg illúzióromboló is, hisz egy versenyen igyekszel elkerülni az ütközéseket.
-
Bjarte
csendes tag
Éppen megy nálam az NFL GamePass App tesztelése a Cardinals@Rams meccsel és azt kell mondjam, sokkal jobb a közvetítés minősége mint mikor PC-n böngészőben nézem.Láthatóan az FPS is sokkal több, "folyamatosabbnak" tűnik a közvetítés. Aki rendelkezik még előfizetéssel és ONE-al mindenképp próbálja ki.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Kiraly....jo hogy PS4-re vettem meg, igy X1-en is meglesz

-
Lefty
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
De jó, hogy megvettem.
-
bulikavagyok
nagyúr
EA Sports UFC is joining The Vault for EA Access members
Egy hét múlva.
norbi2010: Titanfall, bár nagy jövőt már nem jósolok neki. Max 3-4 hónap szerintem. -
woodbear
addikt
Megjött a gép...mára ennyi voltam
hali! -
norbi2010
őstag
Szerintetek 2014-ben melyek a must have játékok One-ra? Ami eddig megvan: FH2, Ryse, BF4, Destiny, Unity. FC4 és GTA 5-re gondoltam, amivel még játszanék, de az utóbbit sz.rásig játszottam 360-on, szóval inkább olyat keresnék, amivel még nem játszottam.
-
medvekutya
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
linkelt játék is akár

-
MunezXBK
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Biztos időutazó.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
bakker
my bad...sorryA februári játék érdekesnek néz ki. 2-3 óra szórakozás tuti van benne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Lefty
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszi szépen, gyakorlatilag ez az egyetlen webstore, amit szerintem nem néztem meg.
(#28467) medvekutya
Igen igen bocsi, erre gondoltam, amit bulika linkelt.(#28470) wannnabeees
KSZ-től én nem veszek semmit. -
tunkiih
őstag
válasz
medvekutya
üzenetére
hivatalosan a terepminta zöld, így gondoljunk arra.

-
Lefty
addikt
Terepmintás kontrollert itthon merre lehet kapni? Mármint hol van készleten?
-
oriic
HÁZIGAZDA
MS-nél már Bitcoint is lehet használni.
-
fityere
senior tag
Turtle beach x42 valaki ismeri ?vélemény ?
-
tunkiih
őstag
votl tegnap szó arról hogy digitális vásárlás és az eladó a postaköltséget nem nullázza be, ellenben a leírásban kiemeli hogy emailben küldi a kódot.. ilyenkor mivan? automatikusan csak az összeget kell átküldeni a postaköltséggel nem kell foglalkozni vagy bebukja az ember és kell a posta is a sikeres tranzakciohoz?
mennyire foglalkozzak a postával, csak azért. -
godzsy2
senior tag
válasz
Krisz0630
üzenetére
Na, nekem is megjött a kontroller. Múlt pénteken adták fel, mára ért ide. Én sem dobozosba kaptam, sima bubis borítékba küldték. Eldönteni nem tudom, hogy újat küldtek-e vagy csak felújították, mert akkor fedlapot is cseréltek rajta. És teljesen tisztán kaptam vissza a joyt. Live-ot én sem kaptam hozzá. A címkén persze mások a számok, de mivel az a címke egyben a garancia jegy is, ezért hogy hozzáférjenek a középső csavarhoz, le kellett szedniük. Az új garijegyen pedig nyilván új szám van.
-
tunkiih
őstag
válasz
medvekutya
üzenetére
ha egy hónap múlva jön az update esetleg késöbb, azzal nem vagyunk kisegítve.

koncentrálok inkább a karácsonyi akciókra, hátha.

-
tunkiih
őstag
válasz
Bjarte
üzenetére
Örülök ha bejött!
Én csak vásárlásig szoktam vissza dobni a magyarra, jobb a felülete az usanak.medvekutya: ideiglenesen lesz jó csak a friends ablak, figyeld meg 1-2 bekapcs és ujra nem mutatja majd ott..
[egyenlőre mégse veszem meg a unity-t megvárom a patchet, kitudja mikor jön.]
-
Jovanny2
őstag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Rendes microUSB, nem kell hozza semmi specko kabel (ha azon jatszanal, vegyel egy jo hosszu es konnyu kabelt). En biztos a magyart hasznalnam, ha mar van. Megmarad minden adatod, 360-on a sale jatekok mindig sokkal olcsobbak voltak magyar accounttal, volt, hogy fele, mint pl. a nemet, vagy az USA. Nem tudom Onenal mi lesz a helyzet, de en abszolut gond nelkul hasznalom a magyart, foleg, hogy mar hivatalosan van magyar ONE live.
-
válasz
wannnabeees
üzenetére
Köszönöm a gyors segítséget neked és Krisz0630-nak is!

Nem haboztam, be is szereztem végül a belinkelt csomagot, nekem megfelel ez az ár és tartalom.
Még az üzembe helyezés előtt lenne két kérdésem:
Feltűnt, hogy nincs USB kábel a kontrollerhez. Ez tölthető bármilyen mezei microUSB kábellel (mint a telefonoké), vagy kellett volna ilyen töltő Kitet vennem hozzá?
A másik pedig (lehet hülye kérdés), hogy van már egy magyarországi Microsoft fiókom. A a gép beüzemelésekor érdemes azt megadni majd, vagy regisztráljak újat más országba? Azért kérdezem ezt, mert PS3-on a Networknél érdemes volt GB vagy USA accountot csinálni, mert a magyaron nem volt érdemi tartalom.

Köszönöm a segítséget!

-
sting2
addikt
válasz
wannnabeees
üzenetére
Persze, előbb látsz hajszárítót működés közben (Westend).
Van 1 vagy 2 kiosk, de azok sincsenek bekapcsolva... -
Gaby
tag
Mennyivel jobb a grafika Horizon 2 es The Crew Xbox One verzional? Elakarom adni a 360-om csak a jobb grafika miatt. Tehat erdemes csak emiatt cserelni One-ra vagy maradjak 360-nal? Tudom hogy One-ra nincs sok jatek de nekem kb 5 cim mindig eleg.
-
dunc
nagyúr
Nagyon baba PC n a gamepad, igaz micro USB kábellel!

-
Zjunior
veterán
500 hsz

Mi volt itt? -
RiseOfEvil
tag
A kontrollereket itt is tölteni kell vagy elemet cserélni?
-
Bjarte
csendes tag
Arról nem lehet tudni valamit, hogy itthon elérhető lesz-e ONE-ra az új NFL Game Pass alkalmazás? Van előfizetésem és tök jól jönne ha konzolról tudnám nézni a meccseket.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Szia!
A Forza 5 istenkirály. dzsatubén kismillió teszt és gameplay igazolja eme állításomat.
A gari intézéséből csillagos ötösre vizsgázott az MS. Bőven megadják az ígért 2 éves garit (2 év 3 hónap szokott lenni). Viszik és hozzák háztól házig a cuccokat.Nem puffognak ha valami hibás, hanem javítják - cserélik (már amire tényleg jár a gari).
Biztos van aki megbánta. Viszont olyan is van aki megbánta hogy PS4-et vett elsőre.MS-nél az a jó, hogy kb bárhol megveheted a gépet. Ha bontatlan, akkor nem lesz gáz, hisz a garanciát 100%ban az MS intézi. Nem is kell a bolttal konzultálnod. Beregisztrálod a gépet az ms oldalán és ennyi.
A konzolvilág teljesen megbízható bolt.Ezekben a webshopokban nézz még azért körül.
Nem rossz ajánlat amit kinéztél. Viszont ha rám hallgatsz (nem muszáj, csak ötlet
), akkor nem Fifa 15 és Forza 5 bundlet veszel.
6 illetve 5 ezer ft-ért tudsz hozzájuk venni letöltőkódokat.
A 12 hónapos live boltból 11 ezer ft, netről 10ért is vehető.105 ezer ft-ért lehet venni már alapgépet minden nélkül. Ha utólag veszed meg ezeket a cuccokat, akkor ~127 ezerből kijössz és ugyanott vagy (illetve marad még 11 ezer ft-od, amiből tudsz venni 1-2 játékot még (vagy play and charge kitet)).
Persze utóbbi megoldással nyűgösebb. Neked kell tudnod, hogy megér e neked ennyit ez.Viszont itt 1 sokkal jobb vétel: 139 ezer ft. Ugyan az mint a konzolvilágos, csak kapsz még mellé egy destinyt is 1 ezer ft-ért.
tunkiih -
akkor még én is odaülnék játszani, hiába van itthon is.
orichalcos - én sem vitázni szándékoztam, csak azért ajánlottam neki hogy nézze meg, mert én is megtudtam nézni ott őket (bár semmiben nem befolyásolta a döntésemet
)...hátha ő is a szerencsésebb típus -
tunkiih
őstag
válasz
wannnabeees
üzenetére
most gondold el, mi lenne ha a masszázsszékek a kiprobálható konzolokkal lennének összerakva..

vérpisti uralom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
wannnabeees
üzenetére
Egyáltalán nem vitaindítónak szántam a dolgot. Én szinte az összes ilyen üzletbe járok napközben. Én ezt tapasztaltam, nekem ezeket mondták. De ez itt off, témát lezártam.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Szia!
Szerintem méltó utódja a Forza 4-nek. Lehet, hogy a 5-ben kevesebb a kocsi, viszont sokkal kidolgozottabb az egész játék. Tuning lehetőség megmaradt benne.
Ha beüt a baj (mint ahogy egyszer nálam is), akkor becsomagolod saját magad a gépet és a UPS futárszolgálat viszi-hozza a külföldi szervizbe. Nekem pl. egy teljesen új gépet adtak.
Én csak egy dolog miatt bántam meg a gépvásárlást, hogy a pénztárcám az utóbbi időben vékonyabb.

Szerintem teljesen mindegy hol veszed meg a gépet, szinte mindenhol Microsoft intézi a garanciát, nem a bolt.
Remélem tudtam érdemben válaszolni.

-
wannnabeees
aktív tag
Érdekes. Én eddig akárhányszor voltam (Árkád - Aréna) 1-2 lézengő embert láttam csak ott. Párom mindig tudott játszani 10 percet a Second Son-nal. Mondjuk az is igaz, hogy én általában 17 után "szoktam" MM-be menni...addigra lehet a vérpistikéknek otthon kell lennie.
Viszont a masszázsszékekben...ott sorra ülnek az emberek
Párommal kb ezért szoktunk bemenni együtt, hogy beülhessen pár percre (addig én meg körbenézek a kütyük terén), de ritka hogy nem kellett várni és rögtön le tudott ülni. -
Sziasztok!

Mostanában terveztem Xbox One-t venni. Főleg a GTA5 miatt szeretnék új konzolt, de aztán a PS4-X1 közül a Forza 5 az, ami miatt ide húz a szívem. Néhány gyors kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
A Forza 5 van olyan jó/méltó utódja a 4-nek szerintetek? Maradt benne pl. az a részletes tuning lehetőség?
Az Xbox One garanciális ügyintézése milyen, hogy működik, ha beüt a baj? A géppel kapcsolatban egyéb vélemény? Van aki megbánta, hogy ezt választotta?Illetve arra lennék kíváncsi, hogy a boltok közül hol érdemes megvenni szerintetek? Én most ezt az ajánlatot néztem ki: [link] A konzolvilágról vagy valamelyik más boltról tudtok mondnai pozitív/negatív kritikát, esetleg ennél a csomagnál kedvezőbb ár/érték arányút?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ne haragudjatok, ha nagyon amatőr kérdések voltak. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amikor megtörtént a dolog bőven nem volt még gépem, köze nincs a témához. Beszéltem eladóval a témáról, ők is mondták hogy alig lehet a gyerekeket levakarni a gépekről, mert nem tudják megérteni hogy nem ott kell végigjátszani egy játékot. És sok olyan eset van hogy már nyitásra oda mennek kis csapatban és a fél napot ott töltik pl iskola helyett. Ezt nem én mondom hanem a műszakis eladó. Egyszer kérdeztem rá, hogy vásárolni akart-e valaki, mire olyan válasz is jött hogy nem, van nekik állítólag otthon saját gépük, de itt tudnak csak haverokkal mászkálni, meg itt tudnak menőzni egymásnak a drága kütyüikkel.
Amit te mondasz az is reális, de sajnos az csak a ritka kivétel. És igen kurtára nem tetszik az sem, hogy ha valaki azért megy be egy ilyen üzletbe, hogy két három filmet elejétől a végéig megnézzen a kiállított tv-ken. (itt most nem rólad van szó, hogy negyed óráig csodálod a milliós tv-t, én is tátott szájjal nézem őket) Mert sajnos ahogy láttam, hallottam ezekre is volt példa. És ott sem a szegényekről volt szó akiknek nincs rá pénzük.(legalábbis többnyire) No offense de nem kell egyszerre másra gondolni.
A szülős téma kétszer jött fel nálam személyesen, erről van tapasztalatom.
"Te vagy olyan szerencsés, hogy neked van géped, megteheted."-Ebbe ne menjünk szerintem bele, semmi köze a szerencséhez. Akik ismernek közelebbről tudják.
-
Because
őstag
válasz
RiseOfEvil
üzenetére
akkor csak nekem tűnik evidensnek a válasz

de amúgy van ilyen szép pirossal kiemelve: melyik konzolt válasszam?
-
vg
veterán
Azért feltételezhető, hogy azért vannak ott, mert nincs pénzük arra, hogy otthoni legyen nekik, és nem hinném, hogy iskola/munka időben ott lennének szülőkkel együtt. Én szoktam bámulni milliós tv-ket 3D szemüvegben pofátlanul akár negyed órát is, ilyenkor biztos azt hiszi egy menő, hogy én vérpisti vagyok. Te vagy olyan szerencsés, hogy neked van géped, megteheted. Van akinek csak az jut, hogy ott láthat ilyen gépeket közelről. Nem kellene egyből vérpistizni, mert lehet holnap te leszel aki csak így jár. (True Story Bro)
-
RiseOfEvil
tag
A két kontorller közül melyik a jobb?
Bármint az hogy elemes vagy aksis? (Ps4 , xbox one) -
Because
őstag
válasz
RiseOfEvil
üzenetére
azt tudod, hogy az Xbox One topikban vagy?

-
RiseOfEvil
tag
Nektek melyik van?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
wannnabeees
üzenetére
"Menj be MM-ba és próbáld ki mindkettőt"
Megpróbálhatja, de azokat a gépeket a vérpistikék 0-24-ben elfoglalják. Ha meg oda akarsz menni hogy kipróbáld szinte harapnak, meg szólnak anyunak apunak, ők meg jönnek hogy miért nem hagyom gyereket játszani. (pf szánalmas. Real story)
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
RiseOfEvil
üzenetére
Menj be MM-ba és próbáld ki mindkettőt. Amelyik jobban elnyeri a tetszésedet, az nyer. Illetve nem tiltott mindkettőre befizetni se.

-
mlinus
őstag
válasz
RiseOfEvil
üzenetére
Ezt csak te tudod eldönteni

Ne azt nézd hogy melyik gép erősebb, mert az igazság az hogy minimális a gyakorlati különbség. A multiplatform címeket mindig a gyengébb gép határozza meg egyébként is, max akkor látsz különbséget ha egyszerre nézed 2 tv-n ugyanazt a játékot.Az exkluzív játékok alapján kell dönteni, illetve az is nagy szempont szokott lenni, hogy van-e játék képes PC-d mellette. Mert akkor az xbox annyira talán nem vonzó, ugyanis sok exkluzív cím jelenik meg PC-re is (igaz, némi késéssel).
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

my bad...sorry

l.skywalker
IntelKiller7