Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Gears of War 4-ről van valami adat mennyi fogyott belőle?
-
törölt tag
Ms gyári garanciát intézd, ne foglalkozz a bolttal. Eljön érte a futár, és postával küldi az újat kb 2 hét után.
-
ayo
veterán
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha valaki ismeri ezt a hibát:
Mostanában szarakodik az Xbox One S controllerem. Benyomom az X-et és semmi, csak akkor kezd el világítani, ha PC-re (azzal használom) kötöm USB-n, de akkor is nehezen.
Néha elég neki, ha többször nyomom, de van hogy 5-10 percig szenvedek és semmi, csak az USB segít neki.
Elemeket / akksit is cserélgettem benne, hátha az, de teljesen mindegy volt neki, a feltöltöttel se ment. Nagyjából 1 hónapja kezdte, heti szinten előjön, bár nem nyomom olyan sokat. Valaki találkozott már ezzel? Novemberben vettem, de van egy nagyjából One S időkből is egy, aminek mai napig semmi baja, ez meg ~félév után ezt csinálja :/ -
Vezeték nélküli logitech billentyűzet és egér szett lett rákötve a one-omra. Az ezt támogató játékokhoz nekem nagyon jól jön PC mellett, bár már kezdem megszokni a kontrollert is.
A kérdés az, hogy át lehet állítani a billentyűzet nyelvét magyarra? Hiába karok bejelentkezni emaillel, vagy csak böngésznék, a @ és egyéb karakterek angol kiosztás szerint érhetők el, már megvan egy részüknek a helyük, de mégis... -
-
LaciMc82
aktív tag
Mert egy normlis valamire való vga nem jön ki annyiból mint ez xboxom.
Ezt 50-ért vettem a nyunyókás asszony sorozat előtt.
Van pc-m ryzen 3 3200 g van benne,nem rossz de azért csodát nem lehet várni a Vega 8-tól. -
pzstm
titán
válasz
parandroid
üzenetére
mert van akinek kell. Sea of Thievesben meg Gears-ben is tök jól voltam anélkül
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem kérte
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Kontrollernél ma reggel egy érdekes hiba jelent meg. A jobb és bal ravaszt folyamatosan nyomogatva (nem nyom vatartva) érzékeli. A beállításoknál is látszik, hogy felváltva villog a RT és LT. Emellett folyamatosan búg halkan, ha közelítem a fülem, akkor hallani. Illetve nagyon enyhén vibrál.
Szerviz? -
válasz
humi1
üzenetére
https://support.microsoft.com/en-us/help/12409/microsoft-account-app-passwords-and-two-step-verification
Ezután a saját Microsoft jelszavad helyett ezt adod meg az X360as játékban. Nekem ez segített, egyrészt mert 16 karakternél hosszabb a jelszavam, másrészt mert kétfaktoros authentikációt is használok.
-
humi1
tag
Bocsika! Kicsit bővebben esetleg?
-
csucsu52
aktív tag
Srácok, insideresek megnéznék hogy van-e mixer a rendszerükben?
Nálam teljesen eltünt, még a nyoma is.
Nincs is "start broadcasting" opcióm a share fülön menüben... -
humi1
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Egy ideje nem indulnak a 360-as játékok amiket goldon keresztül szedtem le. Élő ultimate előfizetéssel rendelkezem. A játékokat le tudom tölteni de elindítani nem. Az lehet probléma hogy régebben megváltoztattam a felhasználói nevem, de a régi névvel szeretne bejelentkezni a 360 liva-ba? Előre is köszönöm a segítséget!
-
pzstm
titán
válasz
parandroid
üzenetére
én ma már konkrétan nem tudok célozni meg kb semmit sem bill-egér kombóval.
pár hete ismerősnél próbáltam, olyan esetlen voltam vele hogy öröm volt nézni. MAjd rádugtuk a kontrollert a gépre és helyreállt a világ rendje
-
AMD Power
titán
válasz
parandroid
üzenetére
Ez igy van! Én több mint 20 évig toltam a bill+egét kombót. Nagyon fura volt az első egy hónap a kontival. De ma már semmire nem cserélném el.
-
mcwolf79
veterán
válasz
LaciMc82
üzenetére
Aki nem hajlandó megtanulni kontrollerrel játszani az nem tudom miért nem tart inkább PC-t. Én betiltanám , és bann-nal jutalmaznám az összes ilyen xart.
Azzal nincs bajom, ha nativan támogat ilyet a fejlesztő (új CoD), de ezeket sajna kontrollerként látja a rendszer (már a normálisabbakat, amik működnek is) , és szétbaxxák a kontrolleresek játékát . -
LaciMc82
aktív tag
Csaló szerkezet?
Hát nem is működik
Amúgy nem szoktam fps-el multizni ,ha erre gondoltok pl,de sp-ben használhassam már az egeret mert kb célozni gamepaddal egy agybaj. -
Throme
veterán
Kis segítség kéne, mert nem találom se itt az összefoglalóban, se microsoft fiókban, hogy hogyan lehet beállítani az xbox-on az, hogy vásárlásnál kérjen valami kódot, vagy ne lehessen csak úgy megvásárolni valamit (játék, kiegészítő, akármi). Mindezt úgy, hogy a bankkártyát nem távolítom el a fiókból.
Vagy ha jön vendégségbe gyerek, és hagyom játszani, akkor "vendég" profillal engedjem?
kösz!
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Valaki használ spirit of gamer billenytű ,egér adaptert?
Vettem egyet minden jól bekötve mégsem tudok lépkedni a menűben sem már pl billenytűzettel. -
Sify
senior tag
Lejart minden elofizetesem, GPU volt tavaly nyar ota. Musztiii kollegatol vasaroltam 1 eves goldot, melyet sikeresen be is aktivaltam. KÖSZÖNÖM A GYORS INTÉZKEDÉST!
Akkor johet a game pass ultimate aktivalasa 300.- forintert. DE nekem rendes aron 4190.- forintert akarja megvasaroltatni. Letezik hogy mivel en tavaly is ezzel a 300.- forintos akcioval valtottam at a goldomat gpu-ra ezert masodszor mar nem lehet?
-
bilon73
aktív tag
game passt hogy tudok a gyereknek csinalni pc-re? csaladi bigyoban van. azt irja kerje meg a szulot, de azt nem hogy hogyan...mar toltottem fel neki penzt ugysem. azt nem talalom hogy mint szulo hogy vehetek neki.
-
PyroS
senior tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem. A fiamnak vettem egy All In Digital Xbox One és ehez szeretnék egeret csatlakozatatni. Fortintehoz kellene mert azzal jobban menne a célzás neki. A vezeték nélküli Logitech K360 billetyűzetet simán felismeri és kezeli de a három egérből egyet sem kezel.
Próbáltam egy vezetékes Logitech Mx518 és két gagyibb vezetéknélkülivel de nem működik.Csak spéci egerekkel működik vagy csak valami beállítási probléma?
-
törölt tag
Superliminal jön Xboxra júli 7.-én.

-
axlfsi
veterán
Azert meg feltennem a kerdest a tapasztalt kollegaknak: Ti melyiket vennetek (nyilvan konzolhoz - csak, hogy ONtopic maradjon a kerdesem);
1. SteelSeries ARCTIS 9X
vagy
2. TURTLE BEACH ELITE 800XKivancsian varom az erveket, ellenerveket
Koszonom! 
-
axlfsi
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Hm, koszi a valaszt! Lehet lecsapok most egyre, ismet elerheto keszltrol, szallitasi ktg nelkul...
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
axlfsi
üzenetére
Sikerült megszoknom, a méretével csak a vásárlás utáni első napokban volt problémám. Akkor egy kicsit "lazítottam" a szárain, és szinte teljesen megszűnt a probléma. Bár ebben valószínűleg az is közrejátszik, h elég ritkán, és akkor sem túl sok ideig szokott a fejemen lenni... 1-2 óránál többet szinte soha.
Mivel ez a fejes az Xbox saját zárt rendszerén csatlakozik a géphez (mint bármelyik kontroller) ezért szerintem biztos, h kompatibilis lesz a következő generációval is! -
axlfsi
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Steelseries Arctis 9x
Azóta végülis megszoktad, nem kényelmetlen hosszabb távon? (én is nagyfejű vagyok
). ...
A másik kérdés, hogy vajon ez még kompatibilis lesz az új, majdan érkező konzollal vagy nem tudjuk még? (ha nem, akkor erre a fél évre, már nem vennék belőle...)
Köszönöm előre is!
-
Bep
őstag
[FUSER - GAMEPLAY REVEAL TRAILER]
Eldurvul a játék otthon és instant Project X
-
EmThor
addikt
Outriders-hez itt Pesten a TomTom stúdióba vették fel a zenét.
-
válasz
parandroid
üzenetére
De ezzel nem a játékba teszel kontentet (pl. küldetést), hanem a SoT világában játszódó történetet hozol össze mondjuk egy videóban. Ehhez adnak háttérképet, grafikai elemeket, hangokat és ennek a megvalósítását értékelik majd a verseny során.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Régen nem léphettél be ha így gondolod

-
bilon73
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
szerintem semmi gond ezzel.
a minecraft is errol szol. oke ott van egy alapsztori de a gyerek mar regota sajat sztorit epit jatszik a tarsaival. -
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
Minden kalóz sajàt történetének írója és elmesélője. Gondolom én.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
üzenetére
Van egy Streamer, aki iszonyat jól tolja, ebből a vidiből látszik milyen frankó.

-------------------------
(#215236) Janusz001
Lehet egyedül is, csak ne jöjjön más játékos...
Főleg, hogy olyankor minimum 2-en vannak. Ha jó szervert fogsz ki van, hogy hajóval se találkozik az ember vagy csak elmentek egymás mellett, de figyelni kell és inkább húzni a bélést. 
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
A SoT-hoz nem kiegészítőt adnak ki ezen a néven, hanem egy versenyt hírdettek, amiben SoT történeteket kell kitalálni és megcsinálni.
-
törölt tag
Sea of Thieves egész jól teljesít még most is Steam-en. Érdekes.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
üzenetére
Sok mindenben (sztori, választási lehetőségek, frakciók, játékmechanikai újdonságok) szerintem is veri a 3. részt, egyedül a az urbánusabb környezet tetszett jobban a 3-ban, ahol majdnem minden sarkon gyár, épület, felfedezni való dolog volt, sokszor príma lore-ral. (Az egyik legélénkebb emlékem a 3. résszel kapcsolatban a mai napig az, amikor a különféle vault-okat jártam be, és az ottani terminálokból kirajzolódott az adott vaultban folyó hátborzongató kísérlet lefolyása... imádtam.)
-
Muerte68
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Igen ott is voltak problémák,az építős részt kissé túltolták,a kacatgyűjtögetés is elég fárasztó volt és nem igazán szórakoztató,de voltak még jó dolgok benne így el lehetett lenni vele de tényleg nem az igazi.
nem fogta meg úgy az embert mint a 3-vagy a vegas.
lehetett volna sokkal jobb csak pont nem azokra a részekre gyúrtak amire kelett volna -
$p@rr0w
őstag
válasz
oriic
üzenetére
Miért lenne értelmetlen játszania? A játékmenet kell hogy elsődleges legyen. Rengetegszer vannak felesleges töltelék szövegek, semmitmondó üres haszontalan átvezetők, olyan célokkal amiket inkább örülnék ha nem is érteném. Pont a Metal Gearnél maradva, nem rég vittem végig a 4. részt, Drebin szövegei például elképesztően gagyik, csak hogy legyen valami belemagyarázott "mélysége" a bossoknak, meg hogy indokolt legyen a "cselekmény" minden harc után egy kiselőeadás következik a nagy semmiről. Kiragadnak a játékből fél órákra ezért...
Nem gondolom hogy velem lenne baj, mert a GTA 3 (!) pár perces kis átvezetői a színészi játékkal a zseniálisan megírt stílusos, a környezetbe lillő (!!!) monológokkal teljesen le tud nyűgözni.
És nem azért mert nyugati, mert pl. a Halo sztorija is egy semmitérő üres váz nekem amit csak kényszerből köré kellett húzni hogy legyen ott valami. Mindig ott a polkorrktség, meg ez kínosan felvázolt nehéz döntés szál amit jajj azért alaposan megindokolunk hogy az egyetlen járható útként meg ne kérdőjelezze bárki...A legtöbb játék ilyesfajta üres sztorija azt tudja lenyűgözni aki vagy nem olvasott túl sok minőségi művet, vagy valamiért nagyon imádja az adott univerzumot.
De hogy elengedhetetlen lenne az nagyon erős túlzás.Amiről nem érdemes lemaradni az szerintem pont az elrejtett apróságok amik az atmoszférát megteremtik ahogy magukban beszélnek a karakterek, vagy egy-egy félmondatot elejtenek, vagy éppen a Halo-nál maradva mennyire zseniális ez és milyen jó lenne ez a középpontban, ahelyett hogy "meg kell menteni a világot a gonoszoktól" hogy a 60-as iq-val is megértse a tömeg.
Azért szótárazik, meg játszik vele mert fejlődni akar, tanulni. Vagy te elküldenéd 3 éves angol képzésre mielőtt engednéd játszani? Nyugi ez csak költői kérdés.

-
Muerte68
addikt
-
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Metal Gear Solid V
Basszus.... addig nem fogom tudni szerintem befejezni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
oriic
üzenetére
Frissítettem az összefoglalós részt:
Xbox Game Pass tartalma
>>> Elérhető játékok listája <<<
Hamarosan bekerülő játékok:
Július 9.

Kiegészítők információk / frissítések:
Új DLC-k/kiegészítők/bővítések:
Július 1:
Minecraft Dungeons: Jungle Awakens
Sea of Thieves: The Greatest Tales Never Told
State of Decay 2: Green Zone & The Plunder PackÚj Perk:
Phantasy Star Online 2 July Member Monthly Bonus Pack
(csak usa és kanadai account-al)Elhagyó a konzol:
2020. július 15.
Blazing Chrome
Dead Rising 4
Metal Gear Solid V -
NoMagix
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem lehet megúszni, előbb utóbb utolérnek, én 2 évvel ezelőtt rajzoltan egy logót még a forza 3-ban és áthoztam az FH4-be (nem tudtam, hogy az tiltott lenne bármiért is), nem rég lecsaptak rám és egy hét ban volt a jutalmam!

(#215203) Bogyi007
A játékra szól a ban, nálam tiltották a kreatív központom elérését 1 hétre, az összes rajzom, matricám, fénykéem, tuningjaim és egyedi pályáim megosztását kikapcsolták! Az addigi letöltési eredményeiket is nullázták! Sok száz rajz volt és abból jó pár 1000 vagy 6000 feletti letöltésekkel!
Jól megszívattak, minden rajzomat egyesével kellett újra megnyitni a szerkesztőben és csak utána lehetett megint megosztani!
Az egyedi pályáimat elvesztettem! -
cyberkind
félisten
-
persil
nagyúr
válasz
üzenetére
Egyre betegebb az egesz vilag...
Persze, verjenek szet varosokat az eroszak elleni tuntesekben(lol), magasrol nem erdekel, de ebbol a filmeket/jatekokat/zenet/elelmiszert/szepsegipart, minden mast ki kene hagyni.
Akinek fajdalmat okoz, hogy a masik jatekos deli zaszlos autoval ver ra 3 kort egy jatekban, annak a fejeben van nagyon komoly problema.
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
A Cikkben a japán zászlóra is hivatkoznak. Akkor az a festés is tiltott?
Egyáltalán ez a bann most melyik lenne? A végleges profilbann vagy a konzol kspja vagy mindkettő vagy ideiglenes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Filmgyűjtés
- Linux kezdőknek
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Metal topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

IntelKiller7