Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
l.skywalker #200483 üzenetére
Megleltem azt a bizonyos másik listát. [link]
Kiszedtem a felesleget, ami jó, viszont ez sem gyógyította meg a dolgot. Mindegy, legalább mostmár nem jön fel másik xbox is -
Sinu
senior tag
válasz
serioussam #200491 üzenetére
Lehet hülyeség amit írok, de mi van akkor, ha nem közé teszed? Xbox ->tv -> HDMI audio out ->erősítő
-
RunTimeError
tag
válasz
l.skywalker #200490 üzenetére
Köszönöm szépen, ez jó hír!
Már csak az a kérdés, hogy ebben az esetben törölni kell-e róla mindent/reset?
Illetve ezt teljes mértékben lehet rendezni a MS oldalán? Sose csináltam (szerencsére) így nem tudom ez hogy zajlik. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
sugarforce #200486 üzenetére
GRID most lejött így, de fogalmam sincs mitől függ. 🤷♂️
-
Akellla
tag
Sziasztok. Lenne 1 kérdésem eredeti xbox 360 kormány pedál használharó e x box one x konzollal Forza Motorsport 7 játékkal ? Válaszotok fontos lenne minnél hamarabb. KÖSZÖNÖM
-
serioussam
csendes tag
Üdv mindenkinek! A következő a problémám: adott az Xbox One, egy Pioneer VSX- 932 erősítő, és egy LG UM7000 tv. Mindegyik támogatja a HDR-t. Ha közvetlenül kötöm a tv-re a boxot, akkor gyönyörűen működik a HDR. Ha közbe van iktatva az erősítő, akkor csak az UHD 60Hz-et engedi át, a HDR-t nem. Ilyenkor azt írja az Xbox, hogy a TV nem alkalmas a megjelenítésére. A HDMI kábelek megfelelőek, 2.1-esek. Külföldi fórumokat olvasva másnál is volt probléma, van aki azt írta, hogy túl hosszúak voltak a HDMI kábelei, max 2m-es a jó. Ez nálam ok, nem hosszabbak. Találkozott már valaki a jelenséggel?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
RunTimeError #200489 üzenetére
Lehet ezzel gariztatni, MS intézi háztól házig, általában cserélik.
-
RunTimeError
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést mert tudom, hogy már más is kérdezte de nem találtam választ rá.
Adott egy One S ami az első bekapcsolástól kicsit “rötyögős/súrlódó” ventillátor hangot hallat.
Mivel ajándék volt lejárt a néhány napos csere lehetősége.
Ilyenkor mit lehet tenni? Ezt mennyire javítják/cserélik? -
NY_A
őstag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
Moby
veterán
válasz
l.skywalker #200483 üzenetére
Hát az én accountom eléggé viharvert gépek, régiók, és minden egyéb tekintetben
Nem csoda, ha nem működik vele minden rendesen.
-
Moby
veterán
válasz
AMD Power #200478 üzenetére
Korábban nekem is jól működött. Olyannyira, hogy akkor ráadásul még máshol volt homeolva az accountom, és (természetesen) ott azonnal elkezdte letölteni amit vettem. Most, hogy már homeolva sem vagyok, most meg már nem működik
Mindegy, ahogy írtam engem nem igazán zavar. Így is sokkal több a játék a gépen, mint amennyivel ténylegesen játszom is, szal engem ez a letöltögetés-izé nem igazán bánt. Meg rá is érek végeredményben.
kemotox: a S kontroller már a harmadik generáció a normál kontrollerekből. Az első kettpben nincs BT, de csak a másodikon van 3.5-es jack. Az első generáción az sem volt. Az első két generációnak a Guide gomb körli része fényes. A S kontrollernek meg matt. Ezt könnyű megjegyezni: a teli matt kontrollerekben van BT
-
kemotox
addikt
Igen ez megy sima mezei BT-vel is, nem kell hozzá a microsoftos adapter. Ha nem tévedek a sima One kontrolleren nemvolt 3,5-es jack, na abban nem volt BT csak ez a saját MS-es megoldás.
A microsoftos adapternek annyi előnye van amúgy, hogy a hangot csak azon tudja áttolni, BT-n nem. Szal ha vezeték nélkül akarod használni fülessel, akkor kelleni fog. (Sőt talán még USB kábellel sem tudja, ebben nem vagyok biztos) -
Moby
veterán
válasz
l.skywalker #200477 üzenetére
Igen.
-
Moby
veterán
válasz
l.skywalker #200473 üzenetére
Fejlemény: az egyik szellembox a mostani X. Szépen megjelent a listában az új név. Viszont az átnevezés ellenére sem települ távolról, hiába nyomok rá. Mindegy, annyira nem zavar. Köszi mindenesetre.
-
Moby
veterán
válasz
l.skywalker #200462 üzenetére
És a másik kettő szellemxbox eltűnik ezáltal? Kipróbálom!
-
l.skywalker
Topikgazda
Ha újonnan veszed, akkor Bluetooth-al, mert a jelenleg forgalomban kaphatóak mind BT képesek.
Azonban ha használtan veszel, akkor az első szériás kontrollerek még nem BT képesek.
Bővebben itt: https://beta.support.xbox.com/help/hardware-network/controller/connect-xbox-wireless-controller-to-pc
-
banderasz77
addikt
válasz
l.skywalker #200461 üzenetére
Köszönjük.
Ebben jól értem, hogy benne van a 3 alap játék?
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
Ha veszek egy Xbox One vezeték nélküli kontrollert mindennemű tartozék nélkül, akkor azt miként tudom PC-hez használni?
-
Gaboman
nagyúr
Újból köszönöm a segítségeteket!
-
zsolti72837
addikt
válasz
l.skywalker #200425 üzenetére
Köszönjük a felajánlásokat és gratulálok a nyerteseknek!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Gaboman #200459 üzenetére
Nincs jó vagy rossz. Felhasználótól függ, ki mit preferál. Van aki nem kap frissítéseket csak évente 4x és a játékait sem váltogatja gyakran. Azoknak teljesen jó a full shotdown is, de akkor elképzelhető, hogy bekapcsolás után lesz egy rövidebb-hosszabb frissítés, amit végig kell várni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
banderasz77 #200455 üzenetére
Persze szívesen. Pár dologban eltérhet a menü nálam, ha valamiért a Skip Ahead build-ben más lenne, de:
1. Instant ON beállítása: Settings ➤ General ➤ Power mode & startup ➤ Power mode (középen): Instan-on
2. Távoli elérés beállítása: Settings ➤ Devices & streaming ➤ Device connections ➤ Xbox app (bal oldal): "Allow connections from any device" - kiválasztása
Ha ezek megvannak, akkor Mobil app-ban, bármilyen böngészőben látszódni fog ez a lehetőség:
Ahhoz, hogy ne csak az legyen ott, hogy "Xbox One", hanem a konzol egyedi neve ezeket kell beállítani:
Settings ➤ System ➤ Console info ➤ Name: ide meg kell adni egy választott nevet
Xbox Game Pass mobilalkalmazás funkciói:
Kell hozzá az Xbox Game Pass Beta app:
Android
iOS (jelentkezni kell és a Testflight app-ba küldik ki a beta verziót letöltésre)Ha beléptünk az alkalmazásba:
Profile ➤ App settings/Select default console ➤ Kiválasztani melyik legyen az alapértelmezett konzolt, ezután minden Game Pass alkalmazásban install-ra kiküldött játékot az alapértelmezett gépre telepítTörlési opció:
Profile ➤ Manage console ➤ Itt látjuk listában ami a gépen van, kis "szemetes" ikonra nyomva lehet törölni távolról: -
Micsurin
nagyúr
válasz
Gaboman #200459 üzenetére
De, jó. Neki más a jó ennyi.
Ha téged zavar az, hogy alaphelyzetben is megy a box ellenben nem bánod ha egy OS frissítést nem játék előtt kell megejteni hagyd így nyugodtan.
Ha Instant On-ba teszed az egy fél stand by mód gyak. Ott tudsz távolról letöltést kezdeményezni, és ha van pl OS frissítés azt magától felteszi a konzol így mikor leülsz nem kell várj semmire. (Plusz gyorsabban "bootol")
-
Gaboman
nagyúr
válasz
l.skywalker #200452 üzenetére
Hogy van ez pontosan? Ahogy én leállítom az nem jó? Pontos útmutatót tudnál írni?
-
Amarth
aktív tag
Hogyan, meg mit kell beállítani a távoli telepítéshez?
Sehonnan nem indul el nálam.
Instant on-ban van a gép. -
Moby
veterán
válasz
Ez a távoli telepítés nálam totál megmacskásodott. Bármit veszek két xboxot dob fel. Egy X-et (ami biztosan nem a mostani X, mert arra nem települ semmi, de ez már a negyedik X-em, és összességében a sokadik boxom). Meg egy S-t. A profilomon az eszközeim alatt csak a mostani OneX van. Fogalmam sincs mit lehetne még tenni, hogy jól működjön. Annyira nem zavar, csak nem igazán értem honnan veszi ezt a két gépet, ha ezek amúgy már sehol nem szerepelnek, és az accoum home konzolja a mostani X.
-
banderasz77
addikt
válasz
Ezt leírnád pontosan az újaknak, hogy mit is jelent?
Menü beállítások instant on-hoz, előnyök, illetve mivel és hogyan telepítesz táv eléréssel? -
AMD Power
titán
válasz
En nalam is ugyan ez a beallitas es a folyamat is. Nekem is es a gepnek is ez a legjobb.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Gaboman #200446 üzenetére
Én nem, én Instant ON-ba rakom az energiabeállítások résznél és kontrolleren az Xbox gombot hosszan nyomva majd Console leállítással kapcsolom ki - így a frissítéseket leszedi magától (én Alpha Skip Ahead Insider tag vagyok, van hogy 2 naponta jön új build) ill. így távoli eléréssel tudok telepíteni és uninstallálni bármit a gépről.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Motoros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen routert?
- Diablo IV
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest