Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Xbox tulajok OFF topicja

Hozzászólások

(#48647) Steve1207 válasza homerhamm (#48641) üzenetére


Steve1207
veterán

Nekem is mumus a souls a mai napig (is), de meglepődtem, hogy ezekkel szórakozok a legjobban, hiába kapok agy***** közben. Kb dodge és támadás megy, egy-egy védekezés befigyel persze, de a könnyebbekhez ennyi is elég sok futkározással :D Nagy bossoknál kell kiismerni az ütemet és beiktatni a hárítást, ellentámadást. Ha meg feltérképezte az ember meg összefarmolta magát, (ha szükséges és lehet azt is mókásan), akkor elég csak átrohanni fél perc alatt a boss-ig és ismét nekiesni (persze ott akadnak káromkodós pillanatok, órák :D ).

Nyilván nem egy Bloodborne, DS vagy Nioh-t kell kezdésnek, mert azok azért nehezek, de van jó pár könnyebb. Lords Of The Fallen, Remnant, Code Vein, Sekiro vagy jedi-ként (vagy jedi masterként) a Fallen Order is kihívás lehet akár és ott még tudjuk is változtatni a nehézséget ide-oda).

Amúgy egyre több játék jön souls beütéssel vagy csak nekem tűnik így? Szerintem érdemes "hozzászokni" a sok 5-6 órás csőjáték után kicsit, ahol kb szimpla támadással végigrohan az ember a sztorin, aztán puffog, hogy béna és rövid játék volt. Így simán bele is lehet unni szinte az összes játékba szvsz, aztán nincs kedve az embernek semmivel játszani. Legalább van kihívás, kell gondolkodni, 3-4x annyi végigjátszási idő.

.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Xbox tulajok OFF topicja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.