Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
törölt tag
válasz mike1334 #44284 üzenetére
Nem tudom bejelenteni, csak érdekes hogy egy fizetős játékhoz képest ezekszerint népszerűbb egy ingyenes (nahát) . aztán másik kérdés hogy most a jelen pillanatról beszélünk, vagy a valaha volt legmagasabb napi értékről , vagy a két héttel ezelőttiről? tehát egyszer játszottak vele egyidejűleg 300 millióan akkor az nyert ?
-
törölt tag
Azt nem lehet szerintem reprezentatív értéknek venni , mert nem is lehet tudni a top játékok közül mindegyiknél ezeket a számokat. a steames erre vonatkozó érték teljesen fals mondjuk egy multiplatform játéknál. fortnite saját számai meg addig állhattak versenybe a többi említettel amíg fizetős volt. Addig meg nem vette fel a versenyt az elsőkkel.
-
mike1334
veterán
válasz #81556480 #44282 üzenetére
A legsikeresebb játék, amivel a 14-60 közötti korosztály a legtöbbet jáccik. Alapvetően elmondható, hogy a gamerek nagy százaléka férfi. Ezek alapján megkérlek László, hogy jelentsd be itt a fórumon a legsikeresebb játékot
(Aztán jöhetnek a többiek is, az egyéni statisztikákkal, nem kell szégyellni, hogy egy single player játékba több órát tettetek, mint a Destinybe, a WoW-ba, a Rocket League-be együttvéve )
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #44277 üzenetére
Röviden:
-
.LnB
titán
Most ti az offtopikban is offba teszitek amit írtok?
Az úszás is nagyon jó. Sajnos nálunk érték rossz dolgok egy nyári úszótáborban, így annyira nincs oda érte. De a sulival minden héten járnak úszni, szóval kezdi megint megszeretni.
Mi a befagyott jégre esküszünk. Jégkorong megy. Én imádom, és nagyon örülök neki, hogy ő is nagyon szereti. Járjuk az országot hétvégente, hétköznap meg 3-4 nap edzés. Melós, de megéri.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"Valahol megértem Őket, sok átmulatott sörmámoros Cod1 klános csata után "
Sajnos akkora jóságban nekik már nem lesz részük."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #44272 üzenetére
Fene tudja. Ha összesítve nézzük (Tehát PC+konzolok együtt), akkor lehet igazad van, de tény, hogy Steamen évek óta ott van a TOP3-ban.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #44272 üzenetére
Steam-en első. Jó, konzolon nincs, de attól még top 10 meglehet.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Zsadi
őstag
Nálunk fociztak a srácok, de sajnos egyre nyűgösebb lett a dolog. Megnövekedett edzésszám, a nem kötelező, mégis ajanlottan kötelező bajnokságok hétvégén. Nekik is, nekünk is nyűg lett. Most iskolán belül keresünk valamit (kosár vagy kézi), de a jarvanyhelyzet miatt az sem megy egyszerűen.
-
.LnB
titán
Egyébként nektek sportolnak a gyerekek?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Zsadi
őstag
válasz l.skywalker #44267 üzenetére
Hát náluk is sajnos az... (Én személy szerint nem örülök neki) utána a Minecraft, Forza, FIFA..
Ha meg elzavarom őket a konzoloktól, jön a Brawl Star mobilon.
Valahol megértem Őket, sok átmulatott sörmámoros Cod1 klános csata után -
.LnB
titán
válasz l.skywalker #44264 üzenetére
Én a sikerességről írtam. Szerintem messze a Fortnine a legsikeresebb játék ma. Utána (szerk.: Ja, ott a Minecraft) talán a LoL tartja magát? Apex Legends lehet, hogy jó, de nem akkora siker nem?
És volt idő, amikor mindenki moba-t akart fejleszteni. Aztán végül csak a kettő ős maradt életben a mai napig.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Ismerős Nálunk mikor először játszottak a Minecraft Dungeons-al, hetekig csak arról ment itthon a témázás.
A legkisebb nálunk idén szeptemberben kezdi a sulit, lassan örülök, ha játszani fognak velem
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
A PUBG és a Fortnite csak a kezdet volt (vagyis a King of the Kill aka. a H1Z1 után), de ezek szerintem minden téren eltörpülnek az Apex Legends mellett, ami azon túl, hogy baromi jó játék, nagyon közkedvelt is. Mondhatni igazi Titanfall feeling.
Nem a BR-el van baj, hanem azzal, hogy egy időben mindenből BR-t akartak faragni. Ott van a BF5-ből a Firestorm, a FH4-5-ből az Elimination, de volt több mint 100 olyan BR cím, ami 2-3 hónapot élt meg és mindenféle elképzelhetetlen formában.
Már szerintem amúgy sem annyira felkapottak mint 4-5 éve voltak, de van létjogosultságuk.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #44261 üzenetére
Ez a BR se lesz örök. Pár éve el nem tudtuk képzelni, hogy a mobáknál lesz nagyobb szenzáció, aztán jött ez (a szar ) Pubg és Fortnite. Törvényszerű, hogy lesz más majd, ami túlszárnyalja őket.
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #44260 üzenetére
Az among us azért van tiltólistán, mert a kisebbiket azzal nyúzzák a haverjai az oviban már kiscsoporttól, és neki még nem engedek ilyet. Ha megengedném a nagyobbiknak, akkor elszabadul a fék a vonaton. Viszont az idén már iskolába megy, szóval már nem sokáig tudok úgysem ellenállni, szilveszterkor már ezt mondogatta, hogy mindjárt jön az új év, és az idén már mennyi játékkal játszhat majd (az összes 7-es pegi ratinges borzalom kipattan neki )
-
-
l.skywalker
félisten
Minecraft itt is megy állandóan, de gondolom sok másra is rá tudnának pörögni, ha nem lenne beállítva minden születési évhez kötött korlátozás
Among Us-t mi viszont sokat játszunk közösen, csak családilag. 2 PC-n, iPad-en, mobilokon és az Xbox-on. 6-an minimum, de volt, hogy becsatlakoztak más rokonok is és karácsony után a 2 ünnep között volt, hogy 10-en is játszottuk. Még nekem is nagy élmény volt
-
Bazsi1987
őstag
válasz l.skywalker #44257 üzenetére
Én itt inkább a popkulturális jelenségre gondolok
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #44257 üzenetére
Az én gyerekeim elsősorban minecraftot nyomják vég nélkül, illetve a brawlstars nevű förmedvényt mobilon. Meg nyomnák az among us-t, de azt nem engedem nekik még letölteni sem.
-
l.skywalker
félisten
Innen folytatom: Xbox Series X|S - GAMEPOD.hu Hozzászólások
#77065Bazsi1987: a WoW mivel MMO volt, így lehetett vele többezer órát játszani, a Fortnite-al is lehet, de korántsem ugyanaz az élmény. Az mégis csak egy BR cucc, ami még egy nagy kocka gyereknek is repetitív lesz 1-2 ezer óra után.
-
addikt
válasz homerhamm #44255 üzenetére
Azért a Maglódinál jobb. Bár mindegy, mert sok ilyen út van pesten.
Múltkor például megcsinálták a Mádi utat (Maglódival párhuzamos), ami egyébként tök jó lett. Csak egy dolgot felejtettek el, de abból jó sokat. A csatornafedelek 1-2 centire kiálltak az útból. 2 vagy 3 nap volt, mire helyre került. Persze attól számítva, hogy átadták a forgalomnak.
Bár valószínű ez is kevésbé lett volna problémás, ha egy vonalban lennének az úton, és nem össze-vissza.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz homerhamm #44253 üzenetére
Most sem sokkal jobb sajnos, naponta többször megyek arra. Kb. az egészet újra kellene csinálni, olyan állapotban van jelenleg.
Illetve van olyan mellékutca, ahol a Maglódihoz közelebb eső részén még mindig meg vannak azok a macskakövek. Egyszer ki is vágta a kerekem egy letört darab.
Meg az OMV kútnál több centis különbségek vannak az átjáró és a villamossín között. Katasztrófa az a rész.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz philoxenia #44247 üzenetére
Azt én értem, hogy voltál a Holdon, gondolom is, de miért nem a magyar zászlót tűzted ki?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Saját kép nekem is....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
-
addikt
válasz homerhamm #44238 üzenetére
Vannak hasonló pontok, de szerintem mégis tökre más a kettő. Meg szerintem AC -nál sem mindegy, hogy melyiket vesszük nagyító alá e tekintetben.
Én Switch -en és Xbox -on többet játszottam az Immortals Fenyx Rising -gal, mint AC -ból a Valhalla -val, Odyssey -vel és Origins -szel együttvéve.
Egyiket sem mondanám rossz játéknak, de nekem az AC sorozat utóbbi részei hamar monotonná váltak.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Ha már Switch: Jön az AC: Ezio Collection a konzolra. 2022. február 17.
(Jól jött ki, hogy én meg pont szombaton vettem meg.)
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
-
addikt
válasz Wesder #44218 üzenetére
Drágák voltak ezek mindig, de csak ha normálisan működnek. Itthon ezeket egész olcsón meg lehet szerezni, és a legtöbb sajnos hulladék.
Nekem van itthon 1 HP és 1 Compaq. Van jópár tartozék is hozzá. Pl. asztali dokkolo. Mindig szerettem az ilyen cuccokat.
De például PDA/PPC jellegű telefonokat is, ami persze más tudással bírt. Van itthon egy működő Motorola A008 is.
Szerk.:
Vagy ott volt az Sony Ericsson Xperia X1. Sokan lehúzták, de én elégedett voltam vele.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
mike1334
veterán
Végére értem a Yakuza 6-nak, és ezzel a Kiryu-sagának is. Az 5 kivételével mindet végigjátszottam, az nagyon nem ment, talán majd egyszer folytatom. Szép nagy kerek epikus sztori volt ez is, bár nem bántam volna, ha kisebb léptékű a sztori, nem ilyen japánosan eltúlzott, de hát na...ezek ilyenek
Szép keretet ad a sorozatnak a 0 és a 6, szerintem a két legjobb rész volt. Ami a játékmenetet illeti...sok fejlesztő tanulhatna belőle, így kell open world játékot csinálni. Kisebb terek, de azok tele élettel, és tennivalóval. Itt a mellékküldetések és minigame-ek, nem azért vannak, hagy kitöltsék a teret, hanem tényleg egyediek, és élvezetes megszakítani a fő sztorit velük. Az előző részekhez képest itt sok mellékküldetés kimaradt nekem, de ez azért volt, mert nem használtam segédletet hozzá, és ebben a részben nem volt olyan "kütyü", ami mutatná, hogy merre vannak, de a játék végén van "free roam", szóval minden pótolható. Egyedül azt bánom, hogy nem sok Majima jutott ebbe a részbe, pedig illett volna többet szerepeltetni, Kiryu mellett ő a másik meghatározó szereplő.Kis pihentetés után jöhet a Yakuza Like a Dragon és a Judgement széria, remélem azok is ilyen jók
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
addikt
-
addikt
válasz icemad #44206 üzenetére
Igazából 20 rongyért vettem egy ezüst fat PS2 -vel, 2 ezüst (kopottas...) kontrollerrel (az egyik javítós), 8 játékkal és 2 memóriakártyával.
A PS2 gyönyörűen olvassa a lemezeket és mostanában nem találkoztam olyannal, ami ennyire halk lenne.
Amiből csak a fenti képen lévő szett kellett. A többi megy majd a piacra. Szóval mondhatjuk elég jó áron volt.
homerhamm:
Grat.[ Szerkesztve ]
-
-
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest