- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
S e t h #62001 üzenetére
USA új vámszabályok miatt aktuális, mert Kína ellen nem függesztette fel 90 napra, mint az Uniónál. Azzal kompenzál némileg, hogy USA raktárakat hozott létre.
Egyébként az EU -ban is már több van. Alapvetően arról volt szó, hogy sokan meg szeretnék szüntetni a 150 euró alatti vámmentességet.
Hogy ez most hol tart, azt én sem tudom. Jelentősége szerintem nem sok lesz, mert a Temu elég szigorú a nála hirdető kereskedőkkel szemben. Be fogja nyeletni velük a veszteséget. Maximum szerintem 10+ % körüli emeléssel lehet számolni a jövőben.
Amíg ilyen agresszívan terjeszkedik, és le akarja gyűrni a konkurenciát, addig valószínű komolyan védi a pozícióját Európában is.
Szerk.:
De még egy 20+ % emelés sem lenne sok hatással rájuk. Szerintem... Úgy is bőven a helyi piacok alatt vannak, akik alacsonyabb árréssel dolgoznak.Magyarország például baromira import függő, és van egy csomó olyan különadó, a jóval tetemesebb annál, hogy ilyen Kínai cégek kapnak -e +10-20 százalékot.
-
S e t h
nagyúr
Képzelődtem, vagy tényleg olvashattam vhol miszerint vége a temus sheines olcsóságnak a vámtarifák miatt?
Ma bedobtam egy társaságban, forrást kértek, mondom passz, lehet álmodtam.szerk: Usára már találtam példát, hozzánk nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest