Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #48566 üzenetére
+ oriic:
Szerintem ezt a 29 -et össze lehet hozni 1 nap alatt a Széna téren...de lehet tévedek és a bejelentés hatására sokan elkezdtek erre odafigyelni. Akkor viszont jó szám ez is.ZX Spectrum - Commodore 64
-
l.skywalker
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #48401 üzenetére
Én sem emlékszem. 9 majdnem 10 éves voltam és kábé annyira érdekelt a világ folyása, hogy ha elment a Kacsamesék elmentem játszani.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #48403 üzenetére
Vállalati szinten is bevett szokás, hogy napok telnek el a bejelentés és a valós hálálozási időpont között. Feltéve, ha nincs az öröklési vonalon (rokoni vagy más szempont alapján) olyan személy, aki felér az előddel.
Itt elsősorban befektetői, tőzsdei utóhatások miatt. Vállalati struktúrától, vezetői felépítéstől függetlenül.
Van ahol persze teljesen nyíltan kezelik ezt a témát. Vagy csak úgy tudjuk, hogy teljesen nyíltak.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #48401 üzenetére
Nem hiszem amúgy, hogy ismert embereknél, főleg nagyobb vállalatok vagy országok vezetőinél azonnal megtörténne a bejelentés. Függetlenül attól, hogy magyar -e vagy sem.
Egy angol királynőnél nagyjából egyszerű a helyzet. Főleg ha valaki 70 éve uralkodik. Szerintem Erzsébet királynőhöz méltó utódot találni esélytelen. Viszont itt már az is elég, ha valakinek a gyereke vagy.
Szerk.:
Antal József sztori valóban így volt. Ráadásul elég esetlenül is kezelték a dolgot, mert egy olyan embertől tudtuk meg, aki a legfelsőbb katonai körökben volt. Ennél konkrétabbat nyilván nem szeretnék írni.Főleg akkoriban olyan körökben mozgott a családom, ahol elég közel voltunk a tűzhöz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #48226 üzenetére
Meg valószínű kisebb szerizigényű eszközt akartak. Mármint amivel nekik később kevesebb problémájuk lesz még a garancia ideje alatt.
Komolyan szörnyű vele...szerintem... Én is PC -n játszottam. A 2. részig bezárólag imádtam őket. Utóbbi volt a kedvencem, és az egyik London -nal játszottam még sokat. Bár már nem tudom már így ennyi év után, hogy melyikkel.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #48224 üzenetére
Na igen, abban a termékleírásban elfért volna. Főleg így, hogy 6 játékot 2x is leírnak benne. Van 2, amelyiket 3x is
Azt mondjuk mellékesen jegyzem meg, hogy az a kontroller nem túl frankó...kipróbáltam egyik ismerősömnél, analóg nélkül néhány játékot nem a legjobb irányítani. GTA (nekem) egyenesen borzalom volt.
-
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #48199 üzenetére
A 2. bekezdésedből szinte mindet szeretem én is. Nálam még a stronghold zenéje is nagyon ment, + az összes wow kiegészítő zenéi.
Go Gunners!
-
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #48195 üzenetére
Akkor neked is eléggé széles skálán mozog a zenei izlésed
Játékzenék közül melyik a kedvenced? -
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #48056 üzenetére
Köszi!
Most még agyalok mi legyen, keresek valami jól kinéző mennyezeti foglalatot a régi gyereklámpa helyére, és majd abba megy valami okos izzó. De lehet van már okos foglalat is mennyezetre, passz, még nagyon az elején vagyok, gyűjtöm az ötleteket, keresgélek.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #48008 üzenetére
Azért 1 fokkal jobban tetszett nekem is a BB. Ha az 10 akkor a BCS 9-es. Ez az utolsó évad különösen jó lett de pl amikor egy teljes évad nem szólt másról mint a testvérével való háborúzásról, pereskedésről az azért nem veszi fel a versenyt egyik BB évaddal sem. Egy lehelletnyivel még mindig jobb a BB én úgy érzem.
-
csuvicsuva
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #47937 üzenetére
Remélem nem haragszol meg, de most kiröhöglek. Nem kicsit, nagyon.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
l.skywalker
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #47834 üzenetére
Én nagyon szeretem még a Silicon Valley-t. Azt is többször újranézem
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #47827 üzenetére
Azért még ki kell várni a dolgot, mert a Hellblade 2 is izlandon forog, a háttér meg ugye a DS-ben is izlandi volt. De tény, hogy a PC-s kiadás ha jól tudom nem a Sony-nál, hanem az 505-nél van. De csak tisztázásképpen, nem én találtam meg a képet, csak a Twittert lapozgattam ébredés után De attól még nagy kockának tartom magam. Büszke is vagyok rá!
-
Bep
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #47624 üzenetére
Én igaz nem budapesti vagyok, csak megyeszékhelyhen lakom, amit leirtál azt ugyan így a bringás csoportra is rá tudom húzni, sőt talán a rolleresek sokkal normálisabban közlekednek, odafigyelnek. Autosként még nem volt velük afférom, bringással sokkal több. Én a palcika rollerekről tudok nyilatkozni felénk inkább ezek vannak. Max 25-el mennek, 250-350w, (egy ideig tudja duplázni a powert). Egy normalis bringás ezeket nem csak lehagyja, hanem gyorsulni is tud velük. Ráadásul azt hinné az ember, hogy a kemény bringások azért értik, ha a 4-6 savos főúton kint van a bringa tilos tábla és normális bringa út van, akkor nem tekernek ott, de, ha pirosnál mutatom nekik, akkor még nekik áll feljebb és mutogatnak be. A bringás teker az úton, zebránál simán átmegy keresztben azonnal, nem néz körbe. Egyirányúban jön vissza, mert anno látta a tvben, igaz nincs táblája. A világítást nem ismeri egyik se szinte. Este a felének nincs még egy f*s kínai ledje sem. És akkor sorolhatnám még, az elmúlt pár év tapasztalait mióta van roller.
Szerk. Illetve még annyi, hogy nálunk nincs roller kölcsönző cég.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #47620 üzenetére
Én csak autót vezetek, azt viszont elég sokat. Így azért más körülmények között találkozom velük, mint te bringásként. Szóval valószínű, hogy nem látom át teljes egészében.
Az viszont tuti, hogy az utóbbi időben egyre kevesebb kóválygó bringást látok az utakon. Ami valószínű annak is köszönhető, hogy sok utat kaptak.
Meg egyre többször látom, hogy tényleg megállnak a zebránál és feladják a kamikaze életet. Ez meg valószínű annak köszönhető, hogy egyre több az ellenőrzés.
Autósok között is látom a fényt az alagút végén. Annak ellenére is, hogy tényleg sok a hülye. Pl. zebránál elsőbbségadás, ritkábban hajtanak be elém szabálytalanul a körforgalmba, egyre többen használják a cipzár elvet....stb.
Jelenleg szerintem amivel a (egyik) legnagyobb gond van városon belül, az a parkoló. Ott kb. 10 autóból 8-9 nem adja meg a jobbkezet. Nem értem amúgy miért gondolják, hogy ott nem irányadó a KRESZ.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #47537 üzenetére
Aliról szoktam rendelni, onnan jön jó áron alkatrész. Mással megcsináltatni nem tudom hol jobb, de talán az lenne neked a jobb opció. Vagy legalábbis az idő miatt gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #47321 üzenetére
Azzz
Nem baj, helyetted is lehet inni (mint most... ) -
csuvicsuva
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #47321 üzenetére
Helyetted is ő iszik?
Játsszunk tippelősdit! Mindenki írjon 4 játékot, ami nem lesz az augusztusi GwG-ben.
X360:
Red Dead Redemption
GTA VXONE:
Red Dead Redemption II
GTA VBiztosra mentem. De beszélgethetünk a hüvelyszárazságról vagy a gendermicsodáról is.
-
csuvicsuva
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #47317 üzenetére
Koccintasz rá?
Én már mindent elmondtam leszokásom körülményeiről, úgyhogy jöhetnek a többiek.
Holnap ugyanekkor: két vicces kép, nincs macskás játék xboxra, satöbbi.
-
csuvicsuva
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #47294 üzenetére
Ja, értem. Ismerőseim tulajdonképpen nincsenek, mondjuk nem is tudom miért produkálom magam, amikor pár napja írtam le, hogy tök jól elvagyok magamban is.
icemad: már megint ittál?
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #47289 üzenetére
Na jó, de full ismeretlenekkel nem akarok játszani, és természetesen nem videojátékra gondoltam, hanem klasszikus társasra, mint a Gazdálkodj okosan és társai.
-
mike1334
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #47289 üzenetére
Meg a tabletop simulator
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
csuvicsuva
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #47128 üzenetére
Mivel csak elméleti síkon beszélünk róla, én Brüsszellel kezdeném.
-
csuvicsuva
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #46982 üzenetére
Szerintem teljesen irreálisan hülye kérdés volt, de ezen sem fogunk összeveszni.
Közben Django elszabadult.
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #46982 üzenetére
AAA-ban csak elemet ismerek. Ti miről beszéltek yo arcok?
-
mike1334
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #46980 üzenetére
Jaja, a yo arcok ide járnak
(Gondolom a mai aaa kérdésre gondolsz...hát kicsit túltolódott sztem is.)...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #46976 üzenetére
Tudja, hogy jó kislány
-
csuvicsuva
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #46793 üzenetére
Igen. Itt meg aztán végképp, hiszen nagyrészünk középkorú, a fiatalabbak meg többnyire vagy munka, vagy korábbi hagyományos gimiben való beilleszkedési nehézségek miatt jár ide, úgyhogy tényleg csak ódákat tudok zengeni a suliról.
A Tanárok egytől-egyig nagyon jók, tényleg nem a leharcolt, pluszpénz miatti réteg, szeretnek tanítani, jól tanítanak, és segítőkészek, rengeteg időt áldoztak ránk plusz órákkal, felkészítőkkel. Érettségi tantárgyakból nyilván azért volt követelmény bőven, de megérte és azokat nyilván nem is lehet elbliccelni. Az utolsó tanévben családi okokból nem tudtam bejárni, tanulásra se nagyon tudtam koncentrálni, de legnagyobb meglepetésemre kevésbé kellett vezetni, noszogatni, mint azt gondoltam volna.
Mike: köszi neked is.
Akinek esetleg kimaradt és kedvet kapna hozzá, annak csak ajánlani tudom a sulit, alapvetően blended learning, tehát akár vidékről vagy külföldről is el lehet végezni. Félévkor és tanév végén kötelező a személyes beszámoló, de amúgy elsősorban távoktatás.
Pestszentlőrinc-Pestszentimrei
Felnőttek Általános Iskolája és GimnáziumaBár osztályfőnöknőnk, a világ legjobb Tancinénije szülési szabadságra fog menni, de szerencsére jól időzítettek, mert még vele tudtuk befejezni az évet.
-
l.skywalker
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #46784 üzenetére
Ez az eredmény egy picivel több mint a "cirkusz". Erre Magyarország elmúlt 30 évének össz. költségvetése sem lett volna elég. Itt most tényleg az akarat dominált, nem pedig a pénz.
De persze kicsit ehhez érteni kell a focihoz, hogy ezt értse valaki
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #46673 üzenetére
Én is átsiklottam felette, csak a flexet kerestem, nálunk az a menő. Nem csak vasárnap.
-
csuvicsuva
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #46654 üzenetére
"Jóváhagyta szerdán az ENSZ a török kormány kérelmét, amely hivatalosan is Türkiyére nevezné át Törökországot.
Stephane Dujarric, az ENSZ-főtitkár szóvivője elmondta, hogy a névváltoztatást Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter a világszervezethez intézett hivatalos kérelmét követően lépett hatályba.
A tárcavezető azt mondta, a lépés célja Törökország nemzetközi tekintélyének növelése.
Ankara decemberben jelentette be, hogy kérelmezni fogja a világszervezetnél Törökország nevének megváltoztatását, miután Recep Tayyip Erdogan török elnök memorandumban szólított fel a Türkiye elnevezés használatára. Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor támogatta az ötletet. Erdogan emellett felszólította a kereskedelmi cégeket, hogy exportra szánt termékeiket Made in Türkiye logókkal lássák el, és szorgalmazta, hogy a kormányhivatalok a Türkiye elnevezés használják a levelezéseikben."Van benne egy mondat, ami az eredeti cikkben nem szerepel.
-
csuvicsuva
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #46646 üzenetére
Itt van a cikk, a kérdés csak az, hogy eddig miért nem zavarta őket, hogy angol nyelvterületen pulyka a nevük.
-
homerhamm
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #46634 üzenetére
Köszönjük szepen, a közönség szórakoztatásáért bármit.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #46637 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #46603 üzenetére
Én nagyon. Tegnap este nem tudom, hogy minek, de elkezdtem nézni a Morbiust, és kellett hozzá egy óra, mire rájöttem, hogy ez engem rohadtul nem érdekel. #éjfélelőttazágyban
-
homerhamm
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #46581 üzenetére
GTA Vice Cityvel kapcsolatos kérdés?
Basszus, ez Zsadinak akart menni.
[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #46581 üzenetére
Megelőztél, én majd karácsonykor ünneplem a 20 évet.
De hogy mi volt akkor olyan fontos, hogy pont akkor regeljek -
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #46275 üzenetére
Vezeték nélküli kontrollerből 9 db van, szóval kénytelen voltam valamilyen (számomra) normális megoldást választani. Ami ráadásul kevés helyet foglal földön/szekrényen.
Még a joycon -ra kell kitalálnom egy jobb fali kialakítást. Abból 3 pár van, plusz egy NYXI.
-
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #46254 üzenetére
Sajnos nem tudom fejből. 16K -ból is volt olyan típus, amit bővítővel lehetett venni. Még a 80 -as években kaptam gyerekként. Azt hiszem a 48 -as lehet, mert valami olyasmi dereng, hogy a 16K -nak sokkal világosabb volt a gumi gombja.
Majd este megnézem, ha nem felejtem el. Mert most már én is kíváncsi vagyok rá.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #46243 üzenetére
Hárman
-
csuvicsuva
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #46246 üzenetére
80-as évek, úgyhogy ezek még utóbbiak. Volt is bennük anyag.
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #46243 üzenetére
-
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #46214 üzenetére
+ mike1334:
Gyagyás kutyák, én imádom őket. Pedig az első tacsim munkakutya volt, tehát teljesen máshogy nevelték, de még így is flúgos volt.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #46214 üzenetére
Az olyan mint egy kutya, csak kisebb?
Viccelek, sztem is cukik nagyon
-
csuvicsuva
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #46207 üzenetére
Bevallom, már az én helyesírásom sem a régi (általánosban mindig azért kaptam ötös alát, mert túlhasználtam a vesszőket), de itt mégis egy online lap cikkének a címéről beszélünk, amely bőven kimeríti a gáz fogalmát. Osztály csoportban már nem is szólok a ban-ben helyetti folyamatos ba-be használatért. Az egyenlőre szóra is egyszer reagáltam, hogy egyenlőre az egyenletet oldjuk meg, kaptam is az osztást.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #46019 üzenetére
Én nem írtam ilyet. Mellesleg nem kell visszatérni, hiszen sosem szűnt meg. De amúgy külföldön is ezt csinálják, tehát nem magyar specialitás.
Szerk.:
Amúgy én elsősorban magánszemélyekről beszéltem, nem cégekről.[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #45967 üzenetére
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #45957 üzenetére
"Néha felbuzog bennem a vágy, hogy jó lenne lőni egyet, de aztán el szoktam engedni a kérdést. "
Ezzel én is így vagyok. Utána megnézem az oldalt amit csináltál, és egy sör mellett nosztalgiázom. - hogy hogy megvan még az oldal?
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #45937 üzenetére
Naugyehogyugye W írta mindig, nem? Tudsz róla valamit?
Akkor már csak Windows XP telepítő lemez rejtélye van hátra
Azért volt a zsákomban minden jó, csak piros alma, mogyoró nem.[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #45934 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz....
Meleg volt no...a sör meg hideg....no!csuvicsuva: Lehet, ezt már nem tudjuk meg sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #45931 üzenetére
Sejtettem én a régi repnapon hogy valami zavar Téged. Az a sok fegyver, harci eszköz ami hatástalanítva volt, és mellette ott volt az a hatalmas tömeg.........
Mellesleg benne voltunk a COD-ban ezerrel. Isten áldja a tűzszerészeket![ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #45931 üzenetére
Semmi az égvilágon, csak leírtam én is a véleményem
-
l.skywalker
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #45901 üzenetére
Én nem teszek különbséget emberek között. Mindenkit ugyanúgy utálok
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #45919 üzenetére
Vagy "Németország büszkesége!" [kép]
-
válasz bLaCkDoGoNe #45910 üzenetére
Ps-en a Detroit megvolt? Az még egy olyan játék, amit bűn kihagyni.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
mike1334
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #45907 üzenetére
Kikerült...ó, bocsánat, azt hittem még benne van, én úgy játszottam vele
-
philoxenia
MODERÁTOR
az embereket a való életben gyűlölöm, csak játékokban jövök ki jól velük
Hát igen. A hülye törvények nem engedik őket a való életben lelőni...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
mike1334
veterán
A Lake irányítása kegyetlenül bugos, de egy idő után már nem zavart. Meg nem is hosszú játék, így hamar végére értem
-
mike1334
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #45895 üzenetére
Ha a kisvárosi hangulat meg a szerethető karakterek bejönnek, akkor ajánlom a game passból a Night in the Woods-t is, és esetlek a Lake-et.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #45895 üzenetére
Ja, tudom: TL;DR
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
csuvicsuva
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #45798 üzenetére
Nyilván költői kérdésnek szántam, pár éve még megkaptam volna a nőgyűlölő taget is.
Kurva világ van, múltkor a zenéről beszélgettünk, most jöhetnek a könyvek.
-
S e t h
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #45788 üzenetére
Faxért kell ilyet írni, nem tesz jót a függőknek.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Bep
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #45625 üzenetére
Ugyan az, mint az M6-os alagútokban.
-
Bep
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #45586 üzenetére
Ennyi erővel autóhoz sem kellene, sőt akkor már én is tolnám D+E-vel is, mert nem ezen múlik.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #45586 üzenetére
Én feljebb írtam, hogy autósoknál sem sokkal jobb a helyzet. Viszont az tény, hogy autóban ülve sokkal védettebb vagy városon belül. Míg bringával egy kisebb hiba is maradandó sérüléssel, vagy halállal járhat.
Én simán vizsgáztatnék már az iskolások között. Mert ha valaki nem ismeri a táblákat vagy legalább az alap dolgokat, az pesten az életével játszik.
Ütöttem már el bringást. Nekem sem volt kellemes dolog, pedig nem én voltam a hibás. Hiába vigyázok, figyelek rájuk...egyszerűen agyament amit művelnek.
Igaz ez amúgy a motorosokra is. Tehát a KRESZ vagy vezetői oktatás sem az igazi.
Szerk.:
Jah amúgy múltkor a 85 -ös busz csapott egy majdnem minket a zebrán. Gyerekkel a babakocsiban.[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #45482 üzenetére
Eddig nekem sem. Mondjuk Kasza Tibinél, mivel többször látjuk, eddig is megvolt a nem átvitt értelemben vett nagy arc.
-
csuvicsuva
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #45477 üzenetére
Egyik csúcsfej, másik csúcsáll. Szerintem ha közösen lefejelnek, megborulok.
-
mike1334
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #45477 üzenetére
Az nem a willszmisz?
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #45418 üzenetére
Akkor lehet helyi kuriózum volt . Még valahogy a rendszerváltás elején, amikor elkezdtek beszivárogni a külföldi lemezek, kazik több stílusban, akkor csaptak le erre az "üzleti" lehetőségre. De pár évig ment csak ez a biznisz.
Lengyelpiac - azt hittem, csak felénk hívják így, mert volt hogy említettem más városban élő ismerősnek, azt sem tudták miről beszélek. (Mai napig működik, így forog köznyelven nálunk, helyi FB csoport neve is az, pedig nem sok lengyel árul, szerintem egy sem )
De tényleg, ott is volt minden jó.[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #45412 üzenetére
Time (Inception) - ez is egyik nagy kedvenc , de annyi jó filmzene van, lehetetlen felsorolni, még valahol megvan a Matrix 1 soundtrack cd is, szerintem a Top Gun mellett
Az amúgy megvan, hogy a 90s években, élelmes lemezbolti dolgozók helyben másolt kazikat árultak? Kézzel feliratkozott "tracklist"-el.
[ Szerkesztve ]
-
válasz bLaCkDoGoNe #45380 üzenetére
Én ezt pont nem így látom. Munkám során találkoztam már több 100 amerikaival, ezek mindig, mindennel viccelnek, zsidó, néger, náci, meleg, stb. Pedig volt köztük kétkezi melós, programozó meg vezérigazgató is. Érdekes egy banda az biztos. Azt, hogy a médiában ezt lehet e, az nyilván más kérdés,mert ott mindenki szentnek akar látszani.
Volt Magyarországon egy színházigazgató, (sajnos már nem emlékszem a nevére, régebben a Vígszínházat vezette), ő parancsba adta, hogy amíg ő ott van, addig betegségből és gusztustalanságból (pisi/kaka) nem lehet viccet csinálni. És ezt mindenki betartotta.
Párszor már megnéztem ezt a Will Smithes videót, nem vagyok biztos benne, hogy nem megrendezett volt... De ki tudja...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
csuvicsuva
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #45366 üzenetére
A magyar alkotóval vagy a nemdövel?
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #45366 üzenetére
Bocsi , annak viszont örülök, hogy "vártad"
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #45358 üzenetére
hát nem a hozzám hasonló hórihorgas embereknek találták ki, a tető íve miatt nem láttam ki rendesen a szélvédőn.
Nem a Fiat 500-ba kellett volna beülnöd... (ha jól láttam az is van a képen )
-
csuvicsuva
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #45362 üzenetére
Technikai díjakat nyert, ha esetleg arra céloznál, hogy szerinted mit keres egy ilyen film az Oscar gálán.
l.skywalker: ha nem említed, lehet, hogy soha nem tudom meg. Tényleg, hát nálunk forgatták.
-
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #45282 üzenetére
Gondolom van egy portfólió, amiből össze lett válogatva erre az országra vagy régióra. Szerintem ezt főleg felnőttek veszik, mert nekünk igazi emlék.
Nekem mondjuk pont ezért jön be, mert vannak ilyenek is benne. Bár "legenda" tényleg túlzás némelyiknél. Bogarat például rühelltem, mert kevés autóval volt annyi gond. Azt szinte mindig, mindenki szerelgette. Bár a modell alapján ez a régebbi típus. Itthon ebből nem sok volt, csak a "frissebb" verziók.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #45282 üzenetére
Le merjem írni megint, hogy volt Trabantom is?
-
csuvicsuva
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #45254 üzenetére
Köszi.
Már nem szerkesztgetek bele egy hozzászólásba minden választ, különben soha nem lesz saját arcképem.
-
mike1334
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #45249 üzenetére
Szerintem is ez a legjobb mindenes topik Szakmaiból a series topik túl sok, a sima xbox topikban meg nem sok minden történik.
-
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #45215 üzenetére
Ez még elég új cucc. Ebből, vagyis ezen a szinten nem mostanában lesz játék. Konzolon meg főleg.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #45216 üzenetére
Volt újrakiadás? Na erről jól lecsúsztam...
-
mike1334
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #45209 üzenetére
Az igen
Én is pont ma nézegettem a polcon. Lehet el kellene adni őket, mert csak a helyet foglalják, de annyit nem adnának érte, amennyit érzelmileg érnek nekem...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #45205 üzenetére
Jajj és volt még a sci-fi verzió a Káosz Galaktika, meg a nem is tudom minek nevezzem kategóriájú Ősök városa
-
homerhamm
addikt
Most már sehogy, elmagyaráztad.
-
mike1334
veterán
A bé verzió, hogy majd ha lesz gyerek, akkor úgyse lesz időm a tv előtt ülni, esténként switchen vagy valami krumpli laptopon tolom majd az ilyeneket
A leveles móka: van postai is, meg emailes is, a postai drágább. Kb programozás alapok, vannak parancsok, hozzá értékek és egy 20 soros utasítássor. Menj jobbra 5-öt, gyógyítsd magad, ha találkozol valakivel próbálj lopni, szóval ilyen előre programozós dolog, ezt végrehajtja, leírja mi történt, mit láttál, plusz küld mellé térképet. Tehát, ha nem volt beállítva "ha" parancs, akkor vissza kell menni követlezőleg, ha érdekeset láttál. A mai játékok között ingerszegénynek tűnhet, de hogy vártam a postást minden alkalommal...
-
mike1334
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #45202 üzenetére
Nézegetem egy ideje, de van egy csomó játékom, mellette meg a game pass...ha egyszer minden elfogy, akkor megveszem
Neverwintert is el kellene kezdeni elölről......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
homerhamm
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #45202 üzenetére
Ez nem ilyen online szerű játék volt, vagy mi? Meg weboldala is van.
-
mike1334
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #45199 üzenetére
Én 1999 körül játszottam, de akkor is drága volt, ~10 kört mentem asszem, a bátyám kicsivel többet. Egy M.A.G.U.S. alapkönyvet vettem, de sajna pár alkalom után feladták a többiek. Meg volt/van egy csomó "lapozgatós" könyvem. Aztán jött a pc, és a diablo, icewind dale és véget is ért az egész..
Ja és az összes bíborhold, meg utód magazinok ingyen letölthetőek
Egy Rúna összesnek hogy örülnék...ami megtalálható itt-ott, az szinte csak magus, a többi tartalom nem nagyon van beszkennelve, pedig volt benne warhammer..
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #45199 üzenetére
Húha. Nekem volt tevém,Trabantom, kutyám. 2000-es évek közepe. Egyszer vírusos lett a gépünk, és majdnem éhenhalt a tevém. Át kellett mennem ismerősömhöz lehibernálni a tevémet.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #45197 üzenetére
Mivel nem volt társaság (vidéki kisváros) hagyományos szerepjátékhoz, ezért nagy élmény volt persze a zsebpénzem terhére ment a dolog, szóval nem játszottam sokáig. Mondjuk ahogy néztem, nem sokat drágult, akkor azt hiszem 200 ft volt egy kör (postán), most meg talán 350 a netes, 500 a postai. 10 kör az ingyenes próba, és van kedvezmény, ha legalább havi 4x játszol. Mondjuk gondolom sokkal kevesebben játszanak már, azok is "táposak", így nem tudom mennyire lenne interakció.
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #45133 üzenetére
Apámnál is látóideg probléma miatt lassan alig lát valamit sajnos. De amikor elkezdődött nála, nem akarta elfogadni hogy valami nem okés. Nem hitte el, nem fogta fel, csak vagy mert szó szerint nem látta a problémás helyzeteket (volt egy szög amiben elkezdett nem látni először), autókat, személyeket...de neki nem tűnt fel.
De amikor már a családban kellett satufekezni miatta, akkor adta be a derekát a további vizsgálatokra. Szerencsére nem lett belőle baj, mert ahogy jelezte hogy valami fura, sokszor dudálnak neki, nem engedtük tovább forgalomba. Nehéz volt neki is elfogadnia ezt a szitut. Egész életében autózott, bejárta fél Európát, velünk az egész országot, most meg kiszolgáltatottnak érzi magát. De hát ez van sajnos. -
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #45133 üzenetére
Nekem is volt már olyan, amikor annyira sokat dolgoztam/vezettem, hogy majdnem nyitott szemmel aludtam el az autópályán. Alig tudtam az úton tartani az autót. A következő benzinkútnál megálltam és a parkolóban aludtam. Romániából jöttem haza.
Elég valószínű, hogy balesetet okoztam volna...vagy csak szimplán megölöm magam. Így is veszélyes helyzet volt, mert nem éreztem az átmenetet. Csak amikor odáig eljutottam, hogy tényleg alkalmatlan lettem a vezetésre.
Télen, éjjel, egyedül, sok vezetéssel a hátam mögött, aktív fűtés mellett...stb.
Szóval valóban nehéz felismerni/beismerni. Főleg akkor, ha valakinél egy folyamat még lassabban történik.
Szerk.:
Amúgy hozzáteszem, hogy a orvosokat is felül kellene vizsgálni. Mert nálam is kb. 2 kérdéssel intézte el a jogosítvány hosszabbítást a körzeti. Jól vagyok -e, és jól látok -e.Attól hogy valaki nem 70-80 éves, még nem biztos hogy minden rendben van vele.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #44864 üzenetére
Nem értelek. Egyrészt vicc volt, kereszt Zuckerberg fiatalnak számított és számít most is.
-
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #44745 üzenetére
Van benne valami...én nem tudom mennyire tudnám megszokni ezt a vezérlő elrendezést. Illetve megszokni biztos meg lehet. Csak az a rossz, ha mellette használsz mást is.
Pl. Switch -hez is azért használok "programozható" kontrollereket, mert ott és Xbox -on is állandóan félrenyomtam a gombokat. A/B/X/Y
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #44743 üzenetére
Én mondjuk az első képen lévő Switch OLED -et is nagyobb vezérlővel használom. Nem a gyári joycon -nal. Tehát szintén nem kicsi. Viszont már arra is sokan panaszkodnak. Mert lényegesen jobb lehet a Split vagy a NYXI, de van akinek már az is batár.
Szerintem a Steam Deck sok embernek lesz hosszútávon kényelmetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
-
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #44711 üzenetére
Mert ezek baromi népszerű cuccok. Kismillió helyen lehet kapni és olcsó. Általában ebbe a kategóriában van a legnagyobb minőségi szórás...de ahogy olvasom itt alapvető gyártási, tervezési problémák is voltak.
Arra egyébként egy országban sincs kapacitás, hogy minden cuccot folyamatosan ellenőrizzenek. Ezért vannak rendszeresen problémák.
Meg azért az elég ritka, hogy ilyen arány jön ki. Tehát ez már sokat elárul milyen szar minőségű elosztók/hosszabbítók vannak a piacon. Ezeket a márkákat biztos rendszeresen fogják ellenőrizni.
Ilyen esetben nagyon nem mindegy, hogy mit tud maga az eszköz. Tehát szimplán "kisül", tönkremegy, vagy mondjuk leég tőle az egész lakás.
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #44711 üzenetére
Szerintem ennek az az oka, hogy az olcsóbb termékeknél jellemzően rosszabb a gyártási minőség és a védelem is ezért nagyobb eséllyel találnak hibásat. Tökmindegy a termék milyen olcsó, az előírásoknak meg kell felelni. Nyilván szerintem a drágább, márkásabbakból is vannak rosszak de szerintem most itt az átlag magyar konszumer elosztókat nézték, mivel én is eddig megvettem azt amelyik árban jó volt és van elég dugalj, ennyi.
Nem költenék feleslegesen egy 3x annyiba kerülőt. (Nyilván most meggondoltam mert ezek semmit se érnék, de akkor is talán teljesíteni kéne az előírásokat és akkor egy olcsó is biztonságos)[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #44709 üzenetére
Fogyasztóvédelmi eljárásokat, ellenőrzéseket mindig és mindenhol állami szervezetek látják el. Ráadásul azon ritka terület egyike, ami tényleg jól működik itthon.
Maga a fogyasztóvédelem már kevésbé. Már ha a fogyasztót kell védeni, de itt azért vannak jogszabályi problémák is. Szerencsére van EU jogharmonizáció is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest