- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Köszi mindenkinek.
56 centivel majdnem 4 kiló lett. Vasgyúró kis kölök. -
ρσгτσ
addikt
Na, most már beléptem a kétgyermekes apukák közé.
-
ρσгτσ
addikt
The Crow (2024) Official Teaser
Nem sok minden derül ki belőle, mert csak egy teaser...
-
homerhamm
veterán
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Dárdai Márton is bekerült a keretbe. Igaz, ez még csak a következő 2 felkészülő mérkőzésre vonatkozik.

Március 22.
20.45: Magyarország–TörökországMárcius 26.
19.00: Magyarország–Koszovó -
ρσгτσ
addikt
Speedzone Szuperkupa
Assetto Corsa
-
homerhamm
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Gáztűzhelyből miért van ilyen kicsi választék? Mindenki átszokott az elektromosra vagy a kombira?
-
Sonja
nagyúr
Nem tudna nekem valaki Temu-ról rendelni?
Egy asztali dupla kontroller tartó állványt szeretnék, mert magyarországon nem találtam.
Ez lenne az (fekete talpú)! 
-
icemad
nagyúr
válasz
Steve1207
üzenetére
Van hozzá kód.

A garancia 2 év.

Ráadásul ugye gift card-ot is beszámítanak, abból meg kulcsos oldalakon lehet találni 100 euróst 80-90 euró körül. Szóval akárhogy nézem, nem egy rossz ajánlat.
Elméletileg van series s-hez és kontrollerhez is kód, de kontrollert nem is találtam az oldalon.XBOX22XSX voor series x
XBOX22XSS voor series s
XBOX22WLC voor controllers!Ezek a kódok működnek most, lehet, hogy más storeban is. Német, belga, stb. Ha esetleg valakinek érdekes lehet.
-
icemad
nagyúr
Nálunk már a refurbished sx konzol 2 év garanciával, hivatalos ms storeból kb 310-320 euróból kijön. Garancia nélküli használt gépek többé kerülnek.
-
ρσгτσ
addikt
Érdekel valakit?
-
homerhamm
veterán
Hölgynek a fogai tiktok liveban.

-
ρσгτσ
addikt
-
homerhamm
veterán
Ma is volt mindenféle hibaüzenet. Ja meg belassult a fórum.

-
ρσгτσ
addikt
Galaxy Ring -re kíváncsi vagyok.
-
ρσгτσ
addikt
Látom az Oppenhreimer tarolt az Oscar -on 7 díjjal. Illetve Mihalek Zsuzsa is érintett volt a Szegény párák díszlete miatt.
-
homerhamm
veterán
-
ρσгτσ
addikt
-
homerhamm
veterán
Most mar napi szinten lehal a fórum, mindennap látok macskát. Kemény.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad
üzenetére
Azt mondjuk nem értem miért kell minden indításnál EA login. Ráadásul kétszer is. Egyszer egy ablakban, aztán a játék indítása után is. Gondolom régen is így volt...de igazán megjegyezhetné.
Szerk.:
Illetve nálam 800x600 és very low-on indult, amit persze megkezdett játékban már nem lehet állítani. Úgyhogy vissza főmenü...felbontás állítás és ultra high. Érdemes egyből ezzel kezdeni, ha nálad is így indul. -
icemad
nagyúr
Értékelések alapján ehhez online kapcsolat kell, az meg nincs, mert a szerverek már nem élnek. Anélkül meg nem tudsz játszani. Az értékelés már pár éves, ezért nem tudom, hogy ezt azóta javították e vagy sem. A sorozatból nálam csak ez maradt ki, de ahogy elnézem nem kár érte. Steamen ritkán látok ennyi negatív értékelést.
-
ρσгτσ
addikt
Majd nálatok végigjátszás
Link a játékhoz a videó alatt. -
ρσгτσ
addikt
Felkerült egy C&C csomag Steam -re.
Többek között, mert más régebbi játék is érkezett, ami eddig nem volt Steam -en.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
homerhamm
veterán
Ma van a nemzetközi Mario nap!
-
homerhamm
veterán
ausztrija, Wienbe vagy becsbe, monya, alyanja, sok kan.

-
ρσгτσ
addikt
Lian Hearn (Gillian Rubinstein) érdekessége:
-
homerhamm
veterán
Idén úgyse volt sok hó.
-
ρσгτσ
addikt
-
Steve1207
veterán
Évekre, ha nem azon élsz
Talán bő fél gramm, ha kell, függ a felület nagyságától, de vékony réteg kell úgyis, 6-10 alkalomra elég. PS4-re alig kellett, olyan kicsi a die, ahogy a régi prociknál is vagy gpu-nál. Fat 360-ra volt még a gpu rész, de azok is picik voltak. E-nél meg össze lett vonva egy alá talán már, de szerintem az is kisebb, mint manapság egy cpu ihs. -
Steve1207
veterán
Vagy 5-6 éve az MX4-et akartam leváltani jobbra, NT-H1 szörnyű volt (ár érték arányra is), szóval a nagy Noctua leírta magát nálam, szinte semmi különbség nem volt. Akkor vettem egy Thermalright TF8-at, az eléggé bevált mindenre, észrevehetően hozta a különbségeket, de akkoriban nehéz volt beszerezni, valami deal-ben fogtam ki. Most így gyorsan rákeresve a GC-4 elég jónak mondott jelenleg, korrektnek tűnik.
Megemlítem még a GD900-at, anno ez volt a budget pl ali-ról, mert tizedáron lehet venni nagy kiszerelést és egy MX4 szintet hoz, de sose teszteltem.Szóval, ha van otthon MX4 szerintem megteszi bőven, feladatát elvégzi, ha nincs akkor MX6, vagy bepróbálnám a GC-4-et. Másik oldalról meg nem feltétlen érdemes ezek miatt boltokba rohangálni, rendelgetni, mert legrosszabb esetben is 5 fokokról beszélünk (az persze más, hogy hogyan hűl vissza pl, de ennél jóval silányabbakkal működtek évtizedekig).
-
ρσгτσ
addikt
Kellene pasztáznon egy PC -t és egy Xbox 360 E -t. Mi most a frankó paszta? MX4?
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
homerhamm
veterán
Megint leállt a fórum...
-
homerhamm
veterán
-
homerhamm
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy asztali dupla kontroller tartó állványt szeretnék, mert magyarországon nem találtam.

A szünetmentes tápokat kellett átrakni a sparhelt alá és közben biciklis dinamóval hajtottuk a szervert, de dagadtak és gyengék vagyunk (a macskák is).