Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz thEndeR #24550 üzenetére
Ugye ugye mit mondtam. Mondtam,hogy közel sem egy álommeló.. Én már tescot is ott hagytam.. Most munka nélkül vagyok, de legalább munkastressmentesen, életművészkedem.
Hát nincs minden nap tizesek a zsebembe, ritkábban de nem érdekel mert így is elvagyok de legalább nyugodtabban.. MOst lenne egy ismerős akihez eltudnék menni beugrós futárnak.. Egyrész futóműre se akarok költeni tizenezreket mert érden lenne , másrészt meg ahogy belegondolok emgint futárkodjak beugrósként elmegy az egésztől a kedvem.. Tehát jó ez most így..
Éjszakai melót kéne találnom de nem találok.
#24548) MasterMark: Akkor az összes embert is betilthatnád a városban. Nem a kutyákra kell haragudni..A kutyaszar az lebomlik.. Az emberek amit eldobálnak cigis doboztól kezdve, a chipses zacskón át a koton meg a tamponig ezek nem bomlanak le Ezeket nem tiltanád be?
:
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
MasterMark
titán
válasz roberto211 #24551 üzenetére
Az ember idióta hogy ideszaratja a kutyáját a sétálóutcára. Igen, az emberiséget is betiltanám...
Switch Tax
-
roberto211
őstag
válasz MasterMark #24552 üzenetére
Nem vagy kicsit anti szociális?
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #24551 üzenetére
A gazda felelőssége, hogy a kutyája után feltakarítson.
Amerre meg én járok, ott még a csikk is ritkaságszámba megy a járdán, nemhogy doboz, energiaitalos cucc vagy használt gumi.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
MasterMark
titán
válasz roberto211 #24553 üzenetére
De. Főleg mióta reggelenként megint tömegközlekedem, most aztán hujuj.
Switch Tax
-
nagyúr
válasz roberto211 #24556 üzenetére
...vagy mi járunk rossz helyen!
-
Buster17
addikt
Ne egyetek meg egy üveg fefferonit mert 48 óra múlva egész éjjel wcre fogtok járni
Sok magos, ha már kaka a téma
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #24556 üzenetére
Jah, panel, fehérvári út, villamos mellett, biztos jó
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
roberto211
őstag
válasz Mister_X #24559 üzenetére
Huhh fehérvári úti panelekről jó emlékeim van.
Anno akiről egyszer meséltem itt milf, az ott lakott. Éjszaka alig találtam meg még gps-el is.. Van ott ilyen kis dm, meg ofotért vagy valami ilyesmi üzlet, meg minden sz@r, aztán ott kellett felmenni ..
Oda szerettem járni,mindig vidáman jöttem ki.
Csak asszem elköltözött kosztolányira azóta meg nem beszéltem vele...
-
Buster17
addikt
Thomas a gőzmozdony összes részét hol tudom megnézni?
-
Mister_X
nagyúr
Nah, veszek egy iMacet, csak legyen már készleten az új
-
törölt tag
válasz MasterMark #24565 üzenetére
LEL
-
roberto211
őstag
Valaki volt már a Tesla Budapestben?
Nagyon hirdetik facen-rádióban, olyan rossz csak nem lehet.
-
Mister_X
nagyúr
válasz tDr1v3r #24568 üzenetére
Hogyne, egyszerűbb lenne a manager munkája
Egyébként programozok (valamilyen szinten), pontosabban lead designer vagyok - vagy amilyen címet magamnak adok, beérem a Főnökkel is.
-
Mister_X
nagyúr
válasz tDr1v3r #24570 üzenetére
Összerántottam egy 3+1 fős csapatot és nekiláttam az előkészületeknek. December környékére már meglesz a demó, Kickstartert is össze kellene hozni - ezzel egy időben cégalapítás meg ilyenek.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Mister_X #24571 üzenetére
Gondolom játék lesz... ahhoz Macintosh-t (ráadásul ilyen drágát) nem lesz kicsit overkill? Már csak azt is tekintve, hogy (mindenféle pénztárcában turkálást félretéve) egy éve hol tartottál anyagilag...
Remélem eléred céljaidat, de legyél óvatos.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
roberto211
őstag
-
tDr1v3r
veterán
válasz roberto211 #24573 üzenetére
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
roberto211
őstag
Ahhh... [link]
Huu de ott lennék. Brutál ahogy nyomja a csaj , meg maga a csaj is az... Fantastic
-
roberto211
őstag
válasz roberto211 #24577 üzenetére
Látom itt már mindenki kezd felnőni csak én maradtam meg jófiúnak...
Na sebaj...
-
Buster17
addikt
Kihalt az off topics
-
Mister_X
nagyúr
válasz tDr1v3r #24585 üzenetére
Ühüm. A grafikus dolgozik, én idomítom az engine-t és írom a sztorit. A harmadik tag meg a játék akadémiai szintű fordításáért felel + segít építeni a sztorit (pl. fiktív nyelv). Meglesz aki a zenét írja és van színész ismerősöm, aki majd összeránt egy szinkronos bandát. El lennék én megjelenésig "feketén", de jobb lenne áfás számlára venni a munkagépeket Decemberben elvileg demó, eddig minden a terv szerint alakul. Csütörtökön ülünk össze, akkor a grafikusnak mondom, hogy kap három napot placeholder összetevőkre.
-
Mister_X
nagyúr
válasz tDr1v3r #24588 üzenetére
Pécé. De az SDK gombnyomásra portol OSX-re, Linuxra, iOS-re (béta funkció) és Androidra (szintén). Ezeket majd szépen berakom valami piti Kickstarter milestone-ba
-
hackeeeee
Jómunkásember
Haver unatkozott, megoldotta, hogy ps3-on működjön a 360-as controller.
Véleményem szubjektív...
-
maroskah
aktív tag
Na csak ide találtam.
Csak, hogy meglegyen ez a topik is.
[ Szerkesztve ]
Xbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
tDr1v3r
veterán
Nagy a dilemma, kegyetlenül be fogok baszni a következő fél órában (már most is van bennem két sör, de még jobban enyhíteni kéne a munkahelyi idegbajt), de temetésre is kéne mennem 11-re... józanós alvás, vagy sírásbámulás?
Inkább elmegyek részegen, aztán fetrengek az ágyban 20-ig. Csak el ne okádjam magam...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ide is beteszem, olvassátok: Kerékpározás az olasz Alpokban
Més que un club!
-
L_YKing
addikt
Melyik Nokia Lumiat ajanljatok?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák