Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sicilian
addikt
Szerintem meg simán el se szokták olvasni, hogy mit lehet és mit nem.
Csak látja, hogy van egy topik és már írja is a kérdést.
Egyébként meg azt nem értem, hogy ilyen warezos kérdésekkel, miért nem ott érdeklődnek, ahol megmókoltatták a gépüket.

-
momo1989
újonc
Hello, Azt szeretném kérdezni hogy XBLA játékot tudok e futtatni flashelt xbox-on? Nem RGH-s sima dvd flash. Ha igen akkor hogyan? Előre is köszi a választ.
-
hörcsi77
tag
köszönöm mindenkinek
-
törölt tag
Még annyi, hogy ha elég neki egy 20, 60, 120, gigás akkor a régit szét lehet szedni és lehet venni beépítőkeretet. azaz a régi változatoké is biztosan jó hozzá. én így használom 2 éve
-
-
hörcsi77
tag
hali
segítséget szeretnék kérni Tőletek. remélem jó helyre címzem a kérdésem.
Xbox 360 van a gyermekeimnek HDD nélkül. A lemezmeghatóval használják, de elég hangosan pörög a lemez (esti csendben). Ha kiváltom a meghajtót HDD-vel akkor elvileg halkabb lesz, ugye? Valamint milyen HDD-t érdemes bele tenni? Láttam beépítő kereteket amibe elvileg bármilyen 2,5"-os HDD-t bele lehet tenni. Ezt érdemes megvenni, vagy inkább hanyagoljam?
Előre is köszi -
törölt tag
Kijátszotta itt valaki a Watch Dogs főszálat? nem tudjátok kb mennyi idő ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Dehogynem. Csak közben én acsizok.
Este meg matchmaking meg customozás agyba főbe.
Tegnap egy big team battle is lement.
Jó volt. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Tegnap fejeztem be újra a solo legendary-t.
Csak X1-en. 
-
Romeo619
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Én meg a Bad Company 2 nagyon haláli volt

Viszont van valaki aki tolja a Dead Island-ot?
-
Döglött Róka
veterán
Ujra eloszedtem a halo 4-et es meg mindig nem vagyok rossz benne, nincs valakinek kedve csatlakozni?
-
StLui
veterán
válasz
bolka1982
üzenetére
Monitorból elvesznek egy kis elektronikát (vacakabbat tesznek bele) és hozzáadnak egy valamilyen szerény képességű tunert, ebből lesz a TV monitor, szóval így a kérdésnek nincs sok értelme, akkor vegyél TV-monitort ha antennás TV adást akarsz nézni rajta. Ha a kérdés az lenne monitor vagy TV akkor a méret a lényeg elv kéne xbox esetében, hogy érvényesüljön.
(Vetítő szerintem játékra kompromisszumos nagyon)
HD Ready tv-re én nem költenék, túl kicsi az árkülönbözet egy HD-hoz képest, TV-t ráadásul nem 1-2-3 évre veszed elvileg, xbox360 pedig a fene tudja meddig jó még, bár 3 évre minimum saccolom én is -
bolka1982
csendes tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Projektor kilőve sajnos, hely hiány miatt jöhet szóba csakis monitor.
-
Fire_Vire
tag
Üdvözletem a fórumlakóknak

Olyan kinektes játék van ahol a saját zenéimre tudok mozogni? Lehet az tánc, edzés, akadályok vagy akármi. Olyan is érdekel amiben ki tudom cserélgetni a gyári zenéket.
Előre is köszi a válaszokat
Üdv, Feri
-
bolka1982
csendes tag
Sziasztok! Xbox 360 hoz szeretnék vásárolni Monitort, vagy TV monitort. Melyik lenne a legjobb választás?Melyik típuson néznének ki a legjobban a jàtékok?
-
Romeo619
senior tag
Lehet arról valamit tudni mi lesz Áprilisban a free 4 játék?
-
Wikoo
aktív tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Hol kapok 8-9k ért eredetit?
12 alatt még nem találtam. -
Roland18x
tag
game.co.uk-ről rendelt valaki mostanában ? Eddig úgy tudtam, hogy ha gond van játékkal, és vissza kell küldeni, akkor visszatérítik a postázás árát. Az oldalukon meg nem ezt írják. Változott volna a szabályuk ? Két játékkal is gond van, amit legutóbb küldtek.
-
lorcsi
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
köszi!
-
lorcsi
veterán
sziasztok
vettem az xbox-hoz egy super zoom-ot
nem túl nagy a nappali és már untom tologatni a bútorokat
viszont felpattintva kalibrálást kért és az eddigi helyet véleményem szerint alacsonynak érzi (90 cm)
szóval kellene egy konzol amivel a led tv-re tudom ráfogatniebay-ról rendeltek is vannak oylan jók mint a jó drága hazai konzolboltosok ?
milyet érdemes ? -
törölt tag
A garancia átruházható? azaz ha használtan vesz valaki garanciás konzolt, akkor érvényes marad a garancia igaz? Gondolom igen , mert nekem sem névre szólóak a konzol papírja. csak egy megerősítést kérnék. köszi
-
-
Sicilian
addikt
Ez biztos jó hozzá. Én is itt szoktam vásárolni !

De kérdés esetén segítenek mindenbe, sőt be is építik, ha kell és nem akarsz vele foglalkozni. -
seniman
veterán
-
seniman
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére

Gondolom ez inkább játékállások mentésére hivatott.Vinyó valami szabványos megy bele?
-
seniman
veterán
Sziasztok!
Abszolút nem vagyok otthon X360-ban,ezért lehet,hogy furcsa lesz a kérdésem.A 4GB-os verzióban micsoda 4 gigás?Ebben HDD nincs is?
-
Piziii
tag
válasz
medvekutya
üzenetére
Köszi a választ ;-) Storageből mindig kitöröltem a megakadt játékokat (én is kb 3-4 hete nem tudok semmit sem rendesen letölteni) mindent kipróbáltam és csak az vált be ha elkezdem letölteni és a letöltés mutató ablakot nyitvahagyom és nem kapcsolom ki a boxot
-
Wikoo
aktív tag
Üdv
Ez mennyire eredeti? Kicsit gyanúsan olcsó. Szerintetek ez egy gyári ms cucc, vagy valami átverés, vagy utánagyártott vacak, stb? -
Piziii
tag
Sziasztok! Nem tudom feltették e már ezt a kérdést de másoknál is szarakodik a live? Arra gondolok hogy nem tudok játékot letölteni állandóan megszakad a letöltés :-( pár százalékot megy aztán kiírja hogy "can't download XY" lehet köze annak hogy 250Gb-os boxomon már csak 30Gb szabad hely van? Előre is köszi ;-)
-
-
Romeo619
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
A controller "ravaszinak" nyikorgását mivel lehet a leghatékonyabban orvosolni, a WD40-en (nem próbáltam, csak tudom, hogy az mindent megold) kívül.

-
Ispy
nagyúr
Ha Fifa 14-et megveszem a storeba, akkor tudok rá valahogy magyar kommentárt varázsolni?
-
StLui
veterán
a jasper az első 3led hibára nem igazán hajlamos xbox, a régebbiért semmit nem adnék.Na jó talán 20eFt. Viszont sajnos a legtöbb újabb meg rgh-s, vagy hasonló, nehéz normálisat venni. Még most is az akciós újakkal jár a legjobban szinte az ember. Barátomék is most terveznek xbox360-at venni, de sajna emag-os 59900Ft-os 500GB-os változatról lecsúsztak, igaz most is van nekik pár ezerrel többért néhány játékkal mellé.
Én egy alig használtat adtam el régebben, én vettem újonnan, és akinek adtam nála pár hét (pár óra játék) után 3ledes lett, meg se csináltatta talán.

-
Fucsi
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Érdeklődöm egy használt Falcon típusú 20 gb-os xbox 360 iránt, de nem igazán értek hozzá.(Tudom hogy ez nem Jasper, nem a legújabb, igazából nem számít).
Ezek a kritériumaim/kérdéseim vannak:
- 2 db wireless kontrollert tudja kezelni (úgy tudom igen)
- hdmi csatlakozási lehetőség (úgy tudom igen)
- nem rgh-s/flashelt Xbox Live "közösségi játék" (úgy tudom igen)
- viszonylag új játékok futtatása (például: Fifa 2015, Tekken 6, Mortal Kombat..)
Köszönöm a segítséget: Üdv: Fucsi
Esetleg valakinek vannak tapasztalatai, véleménye azt szívesen várom

-
mephi666
nagyúr
stick kapcsolót cserélt már innen valaki? 2 kontrollerem van, az egyiket 4 év alatt kb agyonhasználtam és a bal stick "jobbra húz" (nem élvezetes így játszani, hogy folyamatosan vissza kell lökdösni egyenesbe) ...a másik alig volt használva, viszont ennek meg mintha "akadna" a stickje, finom mozdulatot lehetetlen vele végezni... szétszedtem őket, áttakarítottam, adtam az akadósnak kis wd40-et, valamivel jobb lett, de messze a tökéletestől... ezeket a kapcsolókat csak kipattintom-bepattintom, vagy profi forrasztómunkát igényel a csere? (ha nem muszáj nem vennék új kontrollert 8-10ezerért, ha töredékéből fel tudnám tökéletesre újítani mindkettőt)
-
-
majnz
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem megvan a 13. Ha eljössz érte oda adom

-
MasterMark
titán
Valaki tudna péntekre kölcsön adni egy F1 2011 vagy újabbat, amiben már van split-screen?

-
kenny123
addikt
Hali, valaki tudna segíteni mielött felrobbanok?
Vettem 10 dolcsi USD feltöltőkártyát amazonon, megkaptam, elvileg be is aktiváltam a profilomra ( account infó alatt mutatja hogy 10 dolcsi az egyenleg).
Ebből meg akarom venni az új evil within DLC-t, de amikor rámegyek hogy "download this to your xbox", akkor azt írja hogy nincs érvényes fizetőeszköz a profilon, adjak hozzá egyet.
WTF?
Az xboxról még nem tudom megnézni, nem vagyok otthon. -
crissprivat
senior tag
Ezt sem tudtam.
-
törölt tag
OKé - oké

-
törölt tag
válasz
crissprivat
üzenetére
Az optikaira gondoltam. Mert nekem van egy rossz xboxom, ha gondolod odaadom a meghajtót kipróbálni.
-
Romeo619
senior tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Na Infinite ugyan ezt csinálja...el se kezdi már kiírja hogy cant download

-
Bitpalace
senior tag
Euronics-be 4.000huf az Sanyo Eneloop pakk! Legjobb akku, ajánlom mindenkinek joy-ba.

üdv!
-
törölt tag
válasz
crissprivat
üzenetére
küldj képet a meghajtóról!
-
kenny123
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Közben be tudtam lepni webes felületre. Számlázási cím itt meg magyar, de állítólag otthon a marketplace usdben jelez.

Now what?
-
kenny123
addikt
Dolcsit jelez, akkor 100% hogy USA ugye?

-
kenny123
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Xboxon belül valahogy meg lehet nézni?
Netes felületen nem tudom most, az SMS kódot erőlteti, de nincs nálam most az a SIM ami hozza van rendelve a profilhoz... Köszi szépen! -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Adott egy 360-as profil, picit régi mar. Valahogy meg tudom állapítani, hogy milyen régiós? Tesomnak akarom megvenni az új evil within dlc-t, és nem tudom milyen formátumban kellene feltoltot venni.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Este meg matchmaking meg customozás agyba főbe. 
még csak 8%on vagyok

Az xboxról még nem tudom megnézni, nem vagyok otthon.
l.skywalker