- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- kraftxld: Untappd lista
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Kicssit elhamarkodott voltam az imént, mert azért nem csapnivaó a mostani akció, csak engem a tavalyi jobban megmozgatott. Imént jutotteszembe, hogy azért vettem ezek közül is valamit. A Murdered. Soul Suspectet csak nem tudtam otthagyni kb 600ft ért. Gondoltam most kipróbálom, hát még 68%nál tart a letöltés, pedig 2-3 napja vettem, és be van állítva a konzolon a háttérben töltés kikapcs után. Szóval vmi nem ok a live-al.
Amúgy a Halo spartan és a The thief-en gomdolkozom az e heti akcióból. Szóval nem olyan rossz ez. Bocs az előzőért, nem volt jogosIlletve egy adalék: ha jól látom, a Saints raw 4, Metro last light a napi akciós árán van még mindig, szóval aki lemaradt, még pótolhatja.
SZERK:
na közben lejött, rejtély, miért nem szedte a háttérben, szóval nem is live probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged